Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

@ Emilot

Ποσο αριστερα θα ηθελες (και πιστευεις οτι μπορει ) να παει μια αριστερη κυβερνηση ? Προφανως το σοσιαλδημοκρατικο μοντελο το θεωρεις ανεπαρκες τωρα (διορθωσε με αν κανω λαθος ).Ασε το μνημονιο , ας πουμε οτι η Ευρωπη αποφασιζει να παρει μια γενναια ομοψυχη αποφαση , να εκδωσει ευρωομολογα η οτι αλλο χρειαζεται για να περισωσει την κατασταση και την ενοτητα της Ευρωζωνης.

Αναρχία......

Πιο πολυ εξουσία έχουν οι συντονιστές η οι διαχειριστές;;; Αν είμαι αντεξουσιαστης σέβομαι τους διαχειριστές αλλα αντιστέκονται στους συντονιστές.. I am so messed up I want you here ga ga ga ga gannn...

Για να σε βοηθήσω οι συντονιστές λέγονται αλλοιώς και διαχειριστές. Καμμιά επαφή ούτε με το μέσα ούτε με το έξω. Θα πεις και ντοιγκ.

Budda δεν λες να καταλάβεις ε??

Βέβαια είμαι υπερ των κανόνων σε μια κοινωνία, κλπ κλπ... Τα αποσπάσματα που βάζεις είναι μέρος των κανόνων.... Τους έχω αποδεχτεί και έγινα μέλος. Απο εκεί και πέρα, σε έναν διάλογο κάποιες φορές τους παραβαίνουμε... Αρμόδιοι για να κρίνουν την ποινή είναι οι Διαχειριστές....(εξουσία)...

Επίσης υπάρχουν και οι Συντονιστές που κάνουν ακριβώς ότι λέει το όνομα του "τίτλου" τους.... Συντονίζουν, κρατώντας το φορουμ σε ένα αποδεκτό επίπεδο... Αν το ξεπεράσουμε παρεμβαίνουν, κλπ κλπ....

Απο την στιγμή που έχει κάποιος πρόβλημα με ένα post, ΜΠΟΡΕΙ(δηλώνει πιθανότητα) να πατήσει το κουμπί report... Δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται να το κάνω.....ΙΜΟ. Τις διαφορές τις λύνω μόνος μου...

Επειδή λοιπόν είδα οτι ΕΣΥ είχες πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό, σου είπα οτι υπάρχει και αυτή η λύση..... Αυτό δεν σημαίνει οτι υποστηρίζω αυτή την ενέργεια. Σου έδειξα τι επιλογές έχει κάποιος. Εγώ δεν την προτιμώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν την προτιμά κάποιος άλλος.....

Πάμε παρακάτω???
Sticky a tribute to chaos.

@ Emilot

Ποσο αριστερα θα ηθελες (και πιστευεις οτι μπορει ) να παει μια αριστερη κυβερνηση ? Προφανως το σοσιαλδημοκρατικο μοντελο το θεωρεις ανεπαρκες τωρα (διορθωσε με αν κανω λαθος ).Ασε το μνημονιο , ας πουμε οτι η Ευρωπη αποφασιζει να παρει μια γενναια ομοψυχη αποφαση , να εκδωσει ευρωομολογα η οτι αλλο χρειαζεται για να περισωσει την κατασταση και την ενοτητα της Ευρωζωνης.

Κοίταξε, αν επιτεθούν εξωγήινοι στις ΗΠΑ αναγκαστικά θα υποστηρίξω τις ΗΠΑ γιατί αργά η γρήγορα θα 'ρθει και η σειρά μας. Το βλέπω πολύ πιο πιθανό αυτό από το να εκδοθούν ευρωομόλογα.

Και η σοσιλαδημοκρατία στην Ελλάδα έχει όνομα και λέγεται πασοκ με λίγο δημάρ. Οι πρώην πασόκοι αναβαπτίζονται σοσιαλδημοκράτες. Χαχα καλό και αυτό. Ασε που το πασόκ συγκυβερνάει με την επάρατο. Για να περισώσει την πατρίδα βεβαίως βεβαίως, από το λόμπι της δραχμής (όπως είπε και η αλφα μπανκ).

Ακόμα περιμένουμε να μας πει πως με τον εξορθολογισμό του δημοσίου θα καταπολεμηθεί η ανεργία.

Και άντε πες πως εκδίδονται ευρώομολογα. Ξέρεις τι θυσίες θα απαιτηθούν από τον ελληνικό λαό; Και πως θα βοηθήσουν τα ευρωομόλογα τον άνεργο, τον μεροκαματιάρη που του χουν πετσοκόψει το μισθό, το συνταξιούχο κλπ...

Budda δεν λες να καταλάβεις ε??

Βέβαια είμαι υπερ των κανόνων σε μια κοινωνία, κλπ κλπ... Τα αποσπάσματα που βάζεις είναι μέρος των κανόνων.... Τους έχω αποδεχτεί και έγινα μέλος. Απο εκεί και πέρα, σε έναν διάλογο κάποιες φορές τους παραβαίνουμε... Αρμόδιοι για να κρίνουν την ποινή είναι οι Διαχειριστές....(εξουσία)...

Επίσης υπάρχουν και οι Συντονιστές που κάνουν ακριβώς ότι λέει το όνομα του "τίτλου" τους.... Συντονίζουν, κρατώντας το φορουμ σε ένα αποδεκτό επίπεδο... Αν το ξεπεράσουμε παρεμβαίνουν, κλπ κλπ....

Απο την στιγμή που έχει κάποιος πρόβλημα με ένα post, ΜΠΟΡΕΙ(δηλώνει πιθανότητα) να πατήσει το κουμπί report... Δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται να το κάνω.....ΙΜΟ. Τις διαφορές τις λύνω μόνος μου...

Επειδή λοιπόν είδα οτι ΕΣΥ είχες πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό, σου είπα οτι υπάρχει και αυτή η λύση..... Αυτό δεν σημαίνει οτι υποστηρίζω αυτή την ενέργεια. Σου έδειξα τι επιλογές έχει κάποιος. Εγώ δεν την προτιμώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν την προτιμά κάποιος άλλος.....

Πάμε παρακάτω???

Δεν μιλησε για ποινες ,δεν μιλησα για το οτι αποφασισζει η διαχειριση για τις ποινες ,μη κανεις πως δεν καταλαβαινεις .
Μιλησα για το οτι ,οκ δεν θυμοσουν τον κανονα περι προσωπικων επιθεσεων -ειρωνιας προσβολων σε μελη του φορουμ οταν ο συνομιλητης σου κατα καποιν τροπο στο "θυμισε" η απαντηση σου ηταν "και εσυ τι εισαι συντονιστης/διαχειριστης ;Γιατι δεν το βλεπω στο αβαταρ."
Το να κανεις προσωπικη επιθεση σε μελος με χαρακτηρισμους και μετα να του λες (ενω γνωριζεις οτι εισαι εκτος κανονων) κανε report ,φωναξε δλδ τις αρχες και πες το πως το βλεπεις ;
Προσωπικα οσες φορες προσεβαλα καποιον η οταν καποιος για οποιονδηποτε λογο ενοχληθηκε με γραπτο μου του απολογηθηκα ,αυτο σημαινει "το λυνω μονος μου" ,δεν του ειπα κανε report .

Δεν μιλησε για ποινες ,δεν μιλησα για το οτι αποφασισζει η διαχειριση για τις ποινες ,μη κανεις πως δεν καταλαβαινεις .
Μιλησα για το οτι ,οκ δεν θυμοσουν τον κανονα περι προσωπικων επιθεσεων -ειρωνιας προσβολων σε μελη του φορουμ οταν ο συνομιλητης σου κατα καποιν τροπο στο "θυμισε" η απαντηση σου ηταν "και εσυ τι εισαι συντονιστης/διαχειριστης ;Γιατι δεν το βλεπω στο αβαταρ."
Το να κανεις προσωπικη επιθεση σε μελος με χαρακτηρισμους και μετα να του λες (ενω γνωριζεις οτι εισαι εκτος κανονων) κανε report ,φωναξε δλδ τις αρχες και πες το πως το βλεπεις ;
Προσωπικα οσες φορες προσεβαλα καποιον η οταν καποιος για οποιονδηποτε λογο ενοχληθηκε με γραπτο μου του απολογηθηκα ,αυτο σημαινει "το λυνω μονος μου" ,δεν του ειπα κανε report .

Αγαπητέ θα σε στενοχωρησω αλλα δεν κάνει πως δε καταλαβαίνει. Δεν καταλαβαίνει στα αλήθεια .

Καλά το κείμενο του Stelios69, πρέπει να γίνει sticky.....

Για να επανελθουμε στην κουβεντα ,και αυτο που ελεγες παρτε μεριες ,εισαι η μαζι μας η απεναντι τι εγινε ;

ΥΓ βλεπεις εγω σε διαβαζω ετσι ;
ΥΓ 2 ειναι Stelios67

Last edited:
Για να επανελθουμε στην κουβεντα ,και αυτο που ελεγες παρτε μεριες ,εισαι η μαζι μας η απεναντι τι εγινε ;

ΥΓ 2 ειναι Stelios67

Εσύ τι λες???

Sorry stelios67....

Αγαπητε Budda εισαι μονος ή ανηκεις στη πιο ξεκαθαρη μειοψηφια του ενθερμου οπαδου του ανθρωπισμου.

Υπαρχουν αυτοι οι οποιοι υποστηριζουν την αξια της ανθρωπινης οντοτητας του (λαθρο)μεταναστη ή αν θελεις του παραβατικου και μη παραβατικου μεταναστη και ασυνειδητα εναντιωνονται στην ψυχολογικη θεωρια της κληρονομικοτητας η οποια υποστηριζει οτι οι σπουδαιοτερες ιδιοτητες του ανθρωπου (χαρακτηρας, ευφυϊα, ικανοτητες, ψυχικες αρρωστιες, το εγκλημα κλπ) βασιζονται στα εμφυτα χαρακτηριστικα του. Δηλαδη αυτα που αποδιδονται στη φυλη που ανηκει. Αυτές οι αντιληψεις οντως θεωρουνται ξεπερασμενες (και νοσηρες με ριζες την προκαταληψη και τον φανατισμο) τοσο από τον σκεπτομενο ανθρωπο οσο και από την επιστημονικη κοινοτητα και ειδικοτερα από την ψυχολογια του βαθους με εκφραστες όπως οι Γιοζεφ Ρατνερ και Εριχ Φρομ ή των θεμελιωτων αυτης της σκεψης (Σιγκμουντ Φροϋντ και Αλφρεντ Αντλερ).

Η ψυχολογια του φανατισμου εχει γινει αντικειμενο της ψυχολογιας του βαθους. Ο φανατισμος όμως στον αντικειμενικα επιστημονικο παρατηρητη δεν συνανταται μονο σε «εθνικοκεντρικα» κινηματα όπως αυτό των ναζι αλλα και σε πολεμια κινηματα. Με αναλογο τροπο συνεισφερε τοσο στην διωξη των Χριστιανων οσο και στην δημιουργια των σταυροφοριων. Ο φανατισμος βασιζεται στην οικονομια της σκεψης που οδηγει σε στερεοτυπα (ο καλος Ελληνας ο κακος αλλοδαπος, ο καλος εργατης ο κακος επιχειρηματιας κλπ). Αυτα εκφραζονται μεσα από μισος, εχθρα και επιθετικοτητα και αναδυονται στην επιφανεια σε συνθηκες που απειλειται η επιβιωση του «Εγω». Ετσι ο ρατσισμος του ενός ακρου βρισκει την ισορροπια του μεσα από τον ρατσισμο του αλλου ακρου. Η ουσια όμως της αληθειας βρισκεται καπου ενδιαμεσα αλλα παυει να είναι ορατη από τους ακραιους πολους.

Η χειροτερη μοιρα είναι η κληρονομια του σκεπτικιστη, του επιστημονικου παρατηρητη που αντιλαμβανεται και καταγραφει την αληθεια του ενδιαμεσου χωρου και δεν εντασσεται με μονιμο τροπο σε κανενα στρατοπεδο αλλα ασκει κριτικη ανα κοινωνικο φαινομενο και κατά περιπτωση. Κατά αυτό το τροπο όμως ο μη ενταγμενος στα ακρα βαλλεται και αποξενωνεται από παντου. Απαλαγμενος από τη νευρωτικη συμπεριφορα (συνδρομο του Φ ή συνδρομο του Φασισμου) που χαρακτηριζει τους οπαδους των ακρων παραμενει η μονη ελπιδα για την αναπτυξη του πολιτισμου. Εχοντας οδηγο ένα εξελιγμενο ανθρωπισμο που στοχευει αφενος μεν να καταδικασει κάθε αποχρωση φανατισμου αφετερου δε να αποδεχτει στον ανθρωπινο κοσμο την πολλαπλοτητα των αληθειων του.

«Η ευθυνη δεν υπαρχει παντα στο μερος των αλλων. Η αληθεια δεν είναι μεροληπτικη: δεν αφηνεται να νοικιαστει ουτε απο τον καπιταλισμο ουτε από τον κομουνισμο».

Καλά το κείμενο του Stelios69, πρέπει να γίνει sticky.....

ΥΓ 2 ειναι Stelios67

Εσύ τι λες???

Sorry stelios67....

Διαβασε το κειμενο και εξηγησε μου αν θες πως συμφωνεις με το κειμενο και το θες sticky και παραλληλα προτεινεις να παρουμε μεριες και ..οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι απεναντι ,αν θες,μαλλον αν δυνασαι

Είπαμε είστε ανώτερες μορφές..... Τουλάχιστον δεν είμαι φασίστας..... Μπορεί να είμαι "χαζός" όπως λες.....αλλά παραμένω αξιοπρεπείς και δεν προσβάλω τους άλλους.....

Θα το ξαναπαμε απο την αρχη αυτο Αιμιλιε ;

quote_icon.png
Originally Posted by EmilotΓιατί καλέ??? δεν θα μας πεις και άλλα???
Αααα κατάλαβα.... Για να μένει κάποιος αξιοπρεπείς πρέπει και να είναι......οπότε, σωστή η πάσα σου...

Κανεις quote τον εαυτο σου δεν ξερω αν το καταλαβαινεις .

Θα το ξαναπαμε απο την αρχη αυτο Αιμιλιε ;

Αμα θες....

καλά για το ότι "συμφωνώ" δεν έχω να πω και πολλά..... Ειρωνικά το είπα.....

Και για να το πω γιατί βλέπω οτι θα το φάω το μπαν σύντομα....

"μαλλον αν δυνασαι".....

Θα προτιμούσα να το κρατήσουμε σε πολιτισμένα επίπεδα το thread.... Αν όμως ξαναδώ τέτοιες αναφορές, θα απαντήσω αναλόγως....

Κανεις quote τον εαυτο σου δεν ξερω αν το καταλαβαινεις .
Παλι τα ίδια. Θα τσακωθω με έκανα στο τέλος, να υπάρχει αντίλογος τουλάχιστον :-). Σας φιλώ πάω για μπάνιο. Η να πάω να κάνω μια βουτιά ;;;

Α γεια σου.....

Ολοι βολευονται με το προβλημα....αλλοι για να υπαρχουν γιατι χωρις αυτο ουτε καν θα αναφερονταν.....και αλλοι για να βαλουν αλλη μια παραγραφο στα κειμενα της πολιτευσης τους.

Τα είπες όλα