Μα κανένας δεν ψήφισε νουδου, ούτε τα αυγά. Και αν πεις σ έναν φασίστα ότι είναι φασίστας είναι βρισιά.Το χω αχτι...ενας μα ουτε ενας δεξιος με σοβαρα επιχειρηματα,δεν εχει εμφανιστει στο φορουμ,απο κλισε και τσιτατα τυπου η Αλεκα με το ipad , o Aλεξης με τα φραγκα και κομμουνισμος ισον φασισμος εχουμε πηξει..
Μα κανένας δεν ψήφισε νουδου, ούτε τα αυγά. Και αν πεις σ έναν φασίστα ότι είναι φασίστας είναι βρισιά.
Το χω αχτι...ενας μα ουτε ενας δεξιος με σοβαρα επιχειρηματα,δεν εχει εμφανιστει στο φορουμ
πασιφιστές ,,,
πφφφφ
Ψάχνοντας για Μαρτιν Λουθερ Κιννκ, επεσε στα χέρια μου ένα άρθρο απο την "Εργατική Αλληλεγγύη ". Αντιγράφω:
"Ταυτόχρονα για το αμερικάνικο αντιπολεμικό κίνημα είναι μια μέρα με ιδιαίτερο βάρος. Στις 4 του Απρίλη το 1967 ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ εκφώνησε τον περίφημο αντιπολεμικό λόγο του «Πέρα από το Βιετνάμ» (Beyond Vietnam). Πασιφιστής και υπέρμαχος της «μη βίας» ο Dr Κινγκ ονειρευόταν έναν κόσμο «χωρίς ρατσισμό, φτώχια και πόλεμο. Τις τρεις μορφές βίας της σύγχρονης κοινωνίας». Ένα χρόνο αργότερα, στις 4 Απριλίου του 1968, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ θα έπεφτε νεκρός από το όπλο ενός λευκού ρατσιστή."
Απο πότε ο χαρακτηρισμός πασιφιστής θεωρείται βρισιά.? Ονειροπόλος, μη ρεαλιστής, ανεδαφικός να το συζητήσω.... αλλά βρισιά;
http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=1942
(κι όταν δεν σας φοβούνται τους μπανάρετε!)
σας φοβούνται...
Έχω καταλάβει τι αντιπροσωπεύει το άβατάρ σου. Δεν θυμάμαι να σου απαγόρευσα ποτέ τη χρήση του. Οπότε, προς τι η επισήμανση?
Εγώ έχω δικαίωμα να το χρησιμοποιώ με τον αντίχειρα προς τα πάνω όποτε κρίνω ότι η χώρα αξίζει ένα μπράβο ή θεωρείς ότι σε προσβάλλω?
σας φοβούνται...
αυτομπαναρονται θες να πεις,γιατι δεν πιανουν τα κλισε σε υποψιασμενους και νευριαζουν..εαν πιστευεις οτι ολοι οι υπευθυνοι του φορουμ ειναι αριστεροι και μπαναρουν δεξιους κανεις λαθος...
Αρχικά πρέπει να σου πω πως δε με ενδιαφέρουν τα ποσοστά. Και μερικές δεκάδες να είναι για μένα είναι πολλοί. Έχω άλλο κριτήριο, τι να γίνει? Οπότε το ελάχιστο ή μηδαμινό που αναφέρεις δε μου λέει κάτι.
Όσον αφορά την εννόηση θα συμφωνήσω απολύτως. Δεν υπάρχει κοινή βάση. Οπότε δεν κατάλαβα γιατί, εφόσον το επισημαίνεις, παρόλα αυτά μπαίνεις στον κόπο. Ειλικρινά χωρίς καμία εχθρική διάθεση απέναντί σου δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς "τι να σου εξηγήσω τώρα?". Δε σου ζήτησα εξηγήσεις. Σχολίασες το post μου και διαφώνησα. Τίποτα παραπάνω.
Στα περί ελλήνων το μόνο που θα κάνω είναι να συμπληρώσω τη φράση σου (αν μου επιτρέπεις)
Και παιδεραστές υπάρχουν Έλληνες και κατά συρροή δολοφόνοι και βιαστές και ρατσιστές και διεφθαρμένοι πολιτικοί και δοσίλογοι και φασίστες και ρουφιάνοι και εκμεταλευτές του ανθρώπινου πόνου και της αξιοπρέπειας και δουλέμποροι (με τη σύγχρονη έννοια του όρου) και φορείς μεγάλων συμφερόντων και πατριδοκάπηλοι και λαμόγια και και...
Σαν πολλοί δε μαζεύτηκαν? Το θέμα είναι όμως πως δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό αυτοί καθόριζαν την ιστορία. Η γνώμη μου είναι πως ένας λαός δεν μπορεί πάντα να θεωρείται σαν σύνολο υπέυθυνος για την ιστορία του. Ακριβώς γιατί εσωτερικά δεν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά, συμφέροντα επιδιωξεις κλπ. Μπορεί να έχω θετικά αισθήματα απέναντι σε μερίδες ανθρώπων για κάποιες πράξεις και αρνητικά σε άλλες μερίδες για άλλες πράξεις. Όχι στο σύνολο του λαού και να είμαι εθνικά υπερήφανος ή πικραμένος. Δυστυχώς δεν μπορώ να το εξετάσω συνολικά. Στην κατοχή υπήραν χιλιάδες συνεργάτες που ζούσαν μια χαρά και χιλιάδες άλλοι που έτρωγαν ποντίκια. Ποιος είναι ο ελληνικός λαός? Αν η απάντηση είναι "και οι δύο" τότε για ποια κοινή ιστορία μιλάς σαν στοιχείο ομοιογένειας?
Εγώ λοιπόν δε νιώθω κομμάτι καποιας ολότητας που αποκαλείται Ελληνικός λαός ή έθνος. Έλληνας μπορεί να θεωρούμαι λόγω τόπου γεννήσεως, γλώσσας και κάποιων άλλων στοιχείων. Τίποτα άλλο. Δεν έχω κάτι κοινό με τον επίσης Έλληνα Μπόμπολα. Δεν μας ενώνει τίποτα. Μας χωρίζει το χάος. Οπότε πως γίνεται να θεωρούμαστε και οι δύο σαν τμήμα ενός όλου?
Τέλος σχετικά με το avatar νομίζω πως η επισήμανση είναι προφανής. Έκανες μια κριτική (διαφωνώντας στην ουσία με την κατεύθυνση του δαχτύλου) και σου απάντησα. Αν εγώ σου έλεγα πως ο Νικόλας στο δικό σου avatar μουτζώνει θα αντιδρούσες. Νομίζω?
ΥΓ. Σιγά σιγά βγαίνουμε off topic.
Ε, εντάξει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Αν έμπαινε κάποιος που έκανε δέκα copy-paste την ημέρα από Καθημερινή, Ελεύθερο Τύπο, Ελεύθερο Κόσμο ή ότι άλλο τέλος πάντων διαβάζουν οι δεξιοί ... σε μια βδομάδα θα είχε φάει πόδι!
Και παλιότερα ήταν και ο Βόρειος και κάποιοι άλλοι στους οποίους δεν επιτρεπόταν να απαντήσουν με το ύφος που τους μιλούσαν κάποιοι. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω, υπάρχουν πολλά στέκια, καθένας διαλέγει αυτό που του αρέσει.
Ε, εντάξει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Αν έμπαινε κάποιος που έκανε δέκα copy-paste την ημέρα από Καθημερινή, Ελεύθερο Τύπο, Ελεύθερο Κόσμο ή ότι άλλο τέλος πάντων διαβάζουν οι δεξιοί ... σε μια βδομάδα θα είχε φάει πόδι!
Και παλιότερα ήταν και ο Βόρειος και κάποιοι άλλοι στους οποίους δεν επιτρεπόταν να απαντήσουν με το ύφος που τους μιλούσαν κάποιοι. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω, υπάρχουν πολλά στέκια, καθένας διαλέγει αυτό που του αρέσει.
Το χω αχτι...ενας μα ουτε ενας δεξιος με σοβαρα επιχειρηματα,δεν εχει εμφανιστει στο φορουμ,απο κλισε και τσιτατα τυπου η Αλεκα με το ipad , o Aλεξης με τα φραγκα και κομμουνισμος ισον φασισμος εχουμε πηξει..
Είπα την γνώμη μου για το παρακάτω. Από κει και πέρα, όσα ξέρω εγώ ξέρετε και εσείς, και περισσότερα ακόμη. Οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι για το θέμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.