Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το χω αχτι...ενας μα ουτε ενας δεξιος με σοβαρα επιχειρηματα,δεν εχει εμφανιστει στο φορουμ,απο κλισε και τσιτατα τυπου η Αλεκα με το ipad , o Aλεξης με τα φραγκα και κομμουνισμος ισον φασισμος εχουμε πηξει..

Last edited:
Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το χω αχτι...ενας μα ουτε ενας δεξιος με σοβαρα επιχειρηματα,δεν εχει εμφανιστει στο φορουμ,απο κλισε και τσιτατα τυπου η Αλεκα με το ipad , o Aλεξης με τα φραγκα και κομμουνισμος ισον φασισμος εχουμε πηξει..
Μα κανένας δεν ψήφισε νουδου, ούτε τα αυγά. Και αν πεις σ έναν φασίστα ότι είναι φασίστας είναι βρισιά.

Μα κανένας δεν ψήφισε νουδου, ούτε τα αυγά. Και αν πεις σ έναν φασίστα ότι είναι φασίστας είναι βρισιά.

Μπα, κάτι χρυσαύγουλα (ένας από αυτούς υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές) που πέτυχα σε ένα μπλογκ δεν αντιδρούν καθόλου όταν τους λέω φασίστες και ναζί. Απλά προσπαθούν να ωραιοποιήσουν τα χάλια τους...

Ρε μπράβο ..27 % τα Βορεια Προάστεια..Και ούτε χαμπαρι δεν εχει παρει ο τύπος την μετεκλογική ανάλυση των αποτελεσμάτων...:ADFADF1::ADFADF1:

Ασε που η Αριστερά αντί νά ''κουρεύεται'' ,''κουρεύετε'.

Last edited by a moderator:
Το χω αχτι...ενας μα ουτε ενας δεξιος με σοβαρα επιχειρηματα,δεν εχει εμφανιστει στο φορουμ

σας φοβούνται...

(κι όταν δεν σας φοβούνται τους μπανάρετε! ;) )

Last edited:
Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

πασιφιστές ,,,

πφφφφ

Ψάχνοντας για Μαρτιν Λουθερ Κιννκ, επεσε στα χέρια μου ένα άρθρο απο την "Εργατική Αλληλεγγύη ". Αντιγράφω:

"Ταυτόχρονα για το αμερικάνικο αντιπολεμικό κίνημα είναι μια μέρα με ιδιαίτερο βάρος. Στις 4 του Απρίλη το 1967 ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ εκφώνησε τον περίφημο αντιπολεμικό λόγο του «Πέρα από το Βιετνάμ» (Beyond Vietnam). Πασιφιστής και υπέρμαχος της «μη βίας» ο Dr Κινγκ ονειρευόταν έναν κόσμο «χωρίς ρατσισμό, φτώχια και πόλεμο. Τις τρεις μορφές βίας της σύγχρονης κοινωνίας». Ένα χρόνο αργότερα, στις 4 Απριλίου του 1968, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ θα έπεφτε νεκρός από το όπλο ενός λευκού ρατσιστή."

Απο πότε ο χαρακτηρισμός πασιφιστής θεωρείται βρισιά.? Ονειροπόλος, μη ρεαλιστής, ανεδαφικός να το συζητήσω.... αλλά βρισιά;

http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=1942

Last edited:
Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ψάχνοντας για Μαρτιν Λουθερ Κιννκ, επεσε στα χέρια μου ένα άρθρο απο την "Εργατική Αλληλεγγύη ". Αντιγράφω:

"Ταυτόχρονα για το αμερικάνικο αντιπολεμικό κίνημα είναι μια μέρα με ιδιαίτερο βάρος. Στις 4 του Απρίλη το 1967 ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ εκφώνησε τον περίφημο αντιπολεμικό λόγο του «Πέρα από το Βιετνάμ» (Beyond Vietnam). Πασιφιστής και υπέρμαχος της «μη βίας» ο Dr Κινγκ ονειρευόταν έναν κόσμο «χωρίς ρατσισμό, φτώχια και πόλεμο. Τις τρεις μορφές βίας της σύγχρονης κοινωνίας». Ένα χρόνο αργότερα, στις 4 Απριλίου του 1968, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ θα έπεφτε νεκρός από το όπλο ενός λευκού ρατσιστή."

Απο πότε ο χαρακτηρισμός πασιφιστής θεωρείται βρισιά.? Ονειροπόλος, μη ρεαλιστής, ανεδαφικός να το συζητήσω.... αλλά βρισιά;

http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=1942

O Μάρτιν στον περίφημο λόγο του, έδειξε στοιχεία πασιφισμού και αυτό ακολούθησε..... Για λίγο όμως.... Αντιλήφθηκε σχετικά γρήγορα(λιγότερο απο χρόνο) το παιχνίδι που παιζόταν εναντίον του και ότι με τα "όπλα" του πασιφισμού δεν πρόκειται να τα βγάλει πέρα..... Και πέρασε στο απέναντι στρατόπεδο....

Βέβαια με το που πάτησε απέναντι και έκανε και 2-3 ομιλίες στο κοινό, λέγοντας "περίεργα" "κομμουνιστικά" πράγματα περι εξεγέρσεως κλπ κλπ..... τον έκαναν χαλκομανία....

Ο Μάρτιν έμεινε στην Ιστορία, σαν το παράδειγμα...οτι με τον πασιφισμό δεν πολεμάς το σύστημα....

Υ.Γ Ποιος είπε οτι είναι βρισιά.....???

αυτομπαναρονται θες να πεις,γιατι δεν πιανουν τα κλισε σε υποψιασμενους και νευριαζουν..εαν πιστευεις οτι ολοι οι υπευθυνοι του φορουμ ειναι αριστεροι και μπαναρουν δεξιους κανεις λαθος...

σας φοβούνται...

Η ανάπτυξη με κόσμιο τρόπο και καλή διάθεση επιχειρημάτων για την εξέλιξη μιας συζήτησης φυσικά και δεν πρέπει να φοβίζει.

Δυστυχώς πολλές φορές τα επιχειρήματα ή δεν υπάρχουν, ή είναι αδύνατη η επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας
και την σκυτάλη παίρνουν η ειρωνεία, η επιθετικότητα, οι χαρακτηρισμοί.Ο αποκλεισμός( ban) είναι το φυσικό επακόλουθο
για να προστατευεί το φόρουμ και οι χρήστες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Έχω καταλάβει τι αντιπροσωπεύει το άβατάρ σου. Δεν θυμάμαι να σου απαγόρευσα ποτέ τη χρήση του. Οπότε, προς τι η επισήμανση?

Εγώ έχω δικαίωμα να το χρησιμοποιώ με τον αντίχειρα προς τα πάνω όποτε κρίνω ότι η χώρα αξίζει ένα μπράβο ή θεωρείς ότι σε προσβάλλω?

Αρχικά πρέπει να σου πω πως δε με ενδιαφέρουν τα ποσοστά. Και μερικές δεκάδες να είναι για μένα είναι πολλοί. Έχω άλλο κριτήριο, τι να γίνει? Οπότε το ελάχιστο ή μηδαμινό που αναφέρεις δε μου λέει κάτι.

Όσον αφορά την εννόηση θα συμφωνήσω απολύτως. Δεν υπάρχει κοινή βάση. Οπότε δεν κατάλαβα γιατί, εφόσον το επισημαίνεις, παρόλα αυτά μπαίνεις στον κόπο. Ειλικρινά χωρίς καμία εχθρική διάθεση απέναντί σου δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς "τι να σου εξηγήσω τώρα?". Δε σου ζήτησα εξηγήσεις. Σχολίασες το post μου και διαφώνησα. Τίποτα παραπάνω.

Στα περί ελλήνων το μόνο που θα κάνω είναι να συμπληρώσω τη φράση σου (αν μου επιτρέπεις)

Και παιδεραστές υπάρχουν Έλληνες και κατά συρροή δολοφόνοι και βιαστές και ρατσιστές και διεφθαρμένοι πολιτικοί και δοσίλογοι και φασίστες και ρουφιάνοι και εκμεταλευτές του ανθρώπινου πόνου και της αξιοπρέπειας και δουλέμποροι (με τη σύγχρονη έννοια του όρου) και φορείς μεγάλων συμφερόντων και πατριδοκάπηλοι και λαμόγια και και...

Σαν πολλοί δε μαζεύτηκαν? Το θέμα είναι όμως πως δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό αυτοί καθόριζαν την ιστορία. Η γνώμη μου είναι πως ένας λαός δεν μπορεί πάντα να θεωρείται σαν σύνολο υπέυθυνος για την ιστορία του. Ακριβώς γιατί εσωτερικά δεν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά, συμφέροντα επιδιωξεις κλπ. Μπορεί να έχω θετικά αισθήματα απέναντι σε μερίδες ανθρώπων για κάποιες πράξεις και αρνητικά σε άλλες μερίδες για άλλες πράξεις. Όχι στο σύνολο του λαού και να είμαι εθνικά υπερήφανος ή πικραμένος. Δυστυχώς δεν μπορώ να το εξετάσω συνολικά. Στην κατοχή υπήραν χιλιάδες συνεργάτες που ζούσαν μια χαρά και χιλιάδες άλλοι που έτρωγαν ποντίκια. Ποιος είναι ο ελληνικός λαός? Αν η απάντηση είναι "και οι δύο" τότε για ποια κοινή ιστορία μιλάς σαν στοιχείο ομοιογένειας?

Εγώ λοιπόν δε νιώθω κομμάτι καποιας ολότητας που αποκαλείται Ελληνικός λαός ή έθνος. Έλληνας μπορεί να θεωρούμαι λόγω τόπου γεννήσεως, γλώσσας και κάποιων άλλων στοιχείων. Τίποτα άλλο. Δεν έχω κάτι κοινό με τον επίσης Έλληνα Μπόμπολα. Δεν μας ενώνει τίποτα. Μας χωρίζει το χάος. Οπότε πως γίνεται να θεωρούμαστε και οι δύο σαν τμήμα ενός όλου?

Τέλος σχετικά με το avatar νομίζω πως η επισήμανση είναι προφανής. Έκανες μια κριτική (διαφωνώντας στην ουσία με την κατεύθυνση του δαχτύλου) και σου απάντησα. Αν εγώ σου έλεγα πως ο Νικόλας στο δικό σου avatar μουτζώνει θα αντιδρούσες. Νομίζω?

ΥΓ. Σιγά σιγά βγαίνουμε off topic.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

σας φοβούνται...

Άντε βρε, τι έχουν να φοβηθούν από μια ιδεολογία που δεν έχει κυβερνήσει τα τελευταία 150 χρόνια;

αυτομπαναρονται θες να πεις,γιατι δεν πιανουν τα κλισε σε υποψιασμενους και νευριαζουν..εαν πιστευεις οτι ολοι οι υπευθυνοι του φορουμ ειναι αριστεροι και μπαναρουν δεξιους κανεις λαθος...

Ε, εντάξει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!

Αν έμπαινε κάποιος που έκανε δέκα copy-paste την ημέρα από Καθημερινή, Ελεύθερο Τύπο, Ελεύθερο Κόσμο ή ότι άλλο τέλος πάντων διαβάζουν οι δεξιοί ... σε μια βδομάδα θα είχε φάει πόδι!

Και παλιότερα ήταν και ο Βόρειος και κάποιοι άλλοι στους οποίους δεν επιτρεπόταν να απαντήσουν με το ύφος που τους μιλούσαν κάποιοι. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω, υπάρχουν πολλά στέκια, καθένας διαλέγει αυτό που του αρέσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Αρχικά πρέπει να σου πω πως δε με ενδιαφέρουν τα ποσοστά. Και μερικές δεκάδες να είναι για μένα είναι πολλοί. Έχω άλλο κριτήριο, τι να γίνει? Οπότε το ελάχιστο ή μηδαμινό που αναφέρεις δε μου λέει κάτι.

Όσον αφορά την εννόηση θα συμφωνήσω απολύτως. Δεν υπάρχει κοινή βάση. Οπότε δεν κατάλαβα γιατί, εφόσον το επισημαίνεις, παρόλα αυτά μπαίνεις στον κόπο. Ειλικρινά χωρίς καμία εχθρική διάθεση απέναντί σου δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς "τι να σου εξηγήσω τώρα?". Δε σου ζήτησα εξηγήσεις. Σχολίασες το post μου και διαφώνησα. Τίποτα παραπάνω.

Στα περί ελλήνων το μόνο που θα κάνω είναι να συμπληρώσω τη φράση σου (αν μου επιτρέπεις)

Και παιδεραστές υπάρχουν Έλληνες και κατά συρροή δολοφόνοι και βιαστές και ρατσιστές και διεφθαρμένοι πολιτικοί και δοσίλογοι και φασίστες και ρουφιάνοι και εκμεταλευτές του ανθρώπινου πόνου και της αξιοπρέπειας και δουλέμποροι (με τη σύγχρονη έννοια του όρου) και φορείς μεγάλων συμφερόντων και πατριδοκάπηλοι και λαμόγια και και...

Σαν πολλοί δε μαζεύτηκαν? Το θέμα είναι όμως πως δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό αυτοί καθόριζαν την ιστορία. Η γνώμη μου είναι πως ένας λαός δεν μπορεί πάντα να θεωρείται σαν σύνολο υπέυθυνος για την ιστορία του. Ακριβώς γιατί εσωτερικά δεν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά, συμφέροντα επιδιωξεις κλπ. Μπορεί να έχω θετικά αισθήματα απέναντι σε μερίδες ανθρώπων για κάποιες πράξεις και αρνητικά σε άλλες μερίδες για άλλες πράξεις. Όχι στο σύνολο του λαού και να είμαι εθνικά υπερήφανος ή πικραμένος. Δυστυχώς δεν μπορώ να το εξετάσω συνολικά. Στην κατοχή υπήραν χιλιάδες συνεργάτες που ζούσαν μια χαρά και χιλιάδες άλλοι που έτρωγαν ποντίκια. Ποιος είναι ο ελληνικός λαός? Αν η απάντηση είναι "και οι δύο" τότε για ποια κοινή ιστορία μιλάς σαν στοιχείο ομοιογένειας?

Εγώ λοιπόν δε νιώθω κομμάτι καποιας ολότητας που αποκαλείται Ελληνικός λαός ή έθνος. Έλληνας μπορεί να θεωρούμαι λόγω τόπου γεννήσεως, γλώσσας και κάποιων άλλων στοιχείων. Τίποτα άλλο. Δεν έχω κάτι κοινό με τον επίσης Έλληνα Μπόμπολα. Δεν μας ενώνει τίποτα. Μας χωρίζει το χάος. Οπότε πως γίνεται να θεωρούμαστε και οι δύο σαν τμήμα ενός όλου?

Τέλος σχετικά με το avatar νομίζω πως η επισήμανση είναι προφανής. Έκανες μια κριτική (διαφωνώντας στην ουσία με την κατεύθυνση του δαχτύλου) και σου απάντησα. Αν εγώ σου έλεγα πως ο Νικόλας στο δικό σου avatar μουτζώνει θα αντιδρούσες. Νομίζω?

ΥΓ. Σιγά σιγά βγαίνουμε off topic.

Μετά από αυτό σου το ποστ, επιβεβαιώνεται (τουλάχιστον στο μυαλό μου) αυτό που έγραψα πιο πάνω:

''δεν χρειάζεται να εξηγηθώ διότι δεν θα εννοηθούμε με την καμμία''

Θα σχολιάσω ένα-δυο πραγματάκια μόνο, αν μου επιτρέπεις, αντί να γράφω σεντόνια που χωρίς άλλο θα παρερμηνευθούν, όχι από κακή πρόθεση, αλλά από τελείως διαφορετική θεώρηση:

Στην πρώτη σου αναφορά μιλάς για ''πολλούς''. Όταν σε ρωτάω πόσοι είναι αυτοί οι πολλοί, απαντάς ''και μερικές δεκάδες να είναι για μένα είναι πολλοί'' και πως δεν σε ενδιαφέρουν τα ποσοστά. Οκ δεκτό....φαντάζομαι, όμως, ότι καταλαβαίνεις τη λογική ασυμβατότητα. Εκτός αν έπρεπε να εννοήσω εξαρχής ότι μιλώντας για πολλούς, υπονοείς ακόμα και καμμιά τριανταριά άτομα (μερικές δεκάδες...).

Στην προσθήκη του κειμένου μου, τελειώνεις με τη φράση:

''Σαν πολλοί δε μαζεύτηκαν?''

Με ποια έννοια ''πολλοί''? Με την γενική έννοια μεγέθους ή με την έννοια όπως τη διατυπώνεις πιο πάνω (και λίγοι να είναι τους θεωρείς πολλούς...)?

Επίσης, εντύπωση κάνει το γεγονός, ότι παρόλο που δεν σε ενδιαφέρουν τα ποσοστά, μιλάς συνέχεια με αυτά ή εν πάση περιπτώσει με μεγέθη. Π.χ.

''Στην κατοχή υπήρχαν χιλιάδες συνεργάτες που ζούσαν μια χαρά και χιλιάδες άλλοι που έτρωγαν ποντίκια.''

Κάποιος που διαβάζει την παραπάνω φράση, εύκολα παρανοεί την αληθινή Κατοχική Ιστορία του Ελληνικού λαού (σόρρυ, αλλά, αν έγραφα έθνους, μπορεί να παρεξηγιόμουν ακόμα περισσότερο), συμπεραίνοντας κάτι σαν ''ίσα βάρκα ίσα πανιά'' ήταν οι Έλληνες προδότες και δοσίλογοι με εκείνους που υπέφεραν. Περιττό να πω πόσο προφανής είναι η διαφωνία μου...

Τέλος,

οι ερωτήσεις σου είναι ρητορικές?

Όταν γίνεται διάλογος, συνήθως, ανάμεσα σε 2 πρόσωπα και ένας από τους δύο απευθύνεται στον άλλο με τη φράση:

''Επίσης δεν καταλαβαίνω την αναφορά σου στους "λαούς"''

είναι ευνόητο πως εκφράζει μια απορία. Προφανώς, όμως, δεν είναι ευνόητο για όλους, διότι πήρα ως απάντηση:

''Ειλικρινά χωρίς καμία εχθρική διάθεση απέναντί σου δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς "τι να σου εξηγήσω τώρα?". Δε σου ζήτησα εξηγήσεις. Σχολίασες το post μου και διαφώνησα. Τίποτα παραπάνω.''

Κατόπιν, λοιπόν, των παραπάνω, συμπεραίνω ότι οι ερωτήσεις τύπου:

''Σαν πολλοί δε μαζεύτηκαν?''
''Ποιος είναι ο ελληνικός λαός?''
''Αν η απάντηση είναι "και οι δύο" τότε για ποια κοινή ιστορία μιλάς σαν στοιχείο ομοιογένειας?''
''Οπότε πως γίνεται να θεωρούμαστε και οι δύο σαν τμήμα ενός όλου?''

είναι ρητορικού τύπου. Υποχρεωτικά, μάλλον, είναι ρητορικού χαρακτήρα, μιας και στην τρίτη ρωτάς και απαντάς μόνος σου....

Δεν διαφώνησα πουθενά με την κατεύθυνση του δαχτύλου, ούτε έκανα καμμία κριτική για τη χρήση του άβατάρ σου. Απλά, θεώρησα ότι ο αντίχειρας πρέπει να δείχνει προς τα πάνω για το συγκεκριμένο Μικρασιατικό ζήτημα και την αλλαγή στάσης των Ελλαδιτών κατόπιν του προφανούς τους λάθους. Υπάρχουν δεκάδες στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας κατά τις οποίες ο αντίχειρας πρέπει να είναι στραμμένος προς τα κάτω. Πολλές περισσότερες δε, που πρέπει να δείχνει προς τα πάνω (ναι, γενικά είμαι υπερήφανος συνολικά για την Ιστορία του τόπου μου, αν μου επιτρέπεις...).

Αν μου έλεγες ότι ο Γκάλης μουτζώνει, δεν ξέρω τι θα σου απαντούσα. Μπορεί να σου απαντούσα ότι κάνεις λάθος. Μπορεί να μην έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω σε κάτι τόσο προφανές. Μπορεί ακόμα-ακόμα και ν' αντιδρούσα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα έβγαζα ένα συμπέρασμα υποθετικού χαρακτήρα κλείνοντας μάλιστα με ερώτηση:

''Αν εγώ σου έλεγα πως ο Νικόλας στο δικό σου avatar μουτζώνει θα αντιδρούσες. Νομίζω?''

Ν' απαντήσω ή να μην απαντήσω σε αυτό? Έχω μπερδευτεί τελείως....:D

Αν έμπαινε κάποιος που έκανε δέκα copy-paste την ημέρα από Καθημερινή, Ελεύθερο Τύπο, Ελεύθερο Κόσμο ή ότι άλλο τέλος πάντων διαβάζουν οι δεξιοί ... σε μια βδομάδα θα είχε φάει πόδι!

Και παλιότερα ήταν και ο Βόρειος και κάποιοι άλλοι στους οποίους δεν επιτρεπόταν να απαντήσουν με το ύφος που τους μιλούσαν κάποιοι. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω, υπάρχουν πολλά στέκια, καθένας διαλέγει αυτό που του αρέσει.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από κανένα δάκτυλο.

Οποιος θέλει μπορεί να κάνει και 100 copy-paste απ' την Καθημερινή και τον Ελεύθερο τύπο. Και Βόρειος και Νότιος. Πόδι δεν θα φάει. Πόδι θα φάει αν προσβάλλει, βρίζει, ειρωνεύεται, επιτίθεται ή δεν σέβεται τους συνομιλητές του.

Τουλάχιστον για όσο είμαι ακόμη αρμόδιος εγώ στην παρούσα κατηγορία.

NikosGX ,επετρεψε μου να διαφωνησω με το ποστ σου ,πρωτον γιατι μιλωντας υποθετικα "Αν έμπαινε κάποιος που έκανε δέκα copy-paste την ημέρα..." δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και δευτερον γιατι μιλας αοριστα "δεν επιτρεπόταν να απαντήσουν με το ύφος που τους μιλούσαν κάποιοι " ,ισως οπως γραφεις και να συνεβη καποιες φορες,απο συγκεκριμενα μελη που δεν χαρακτηριζουν ολοκληρη την κοινοτητα , παλαιοτερα ομως ,τελευταια δεν συμβαινει κατι τετοιο .
Αν τωρα αναφερεσαι στον χρυσαβγιτη που μπηκε και ηταν πολυ εριστικος και επιθετικος καλα του κανανε και τον μπαναραν ,δεν υπαρχει διαλογος εδω ,προσωπικα μιλω βεβαια ,και το 6μηνο λιγο ειναι οριστικη διαγραφη ηθελε αυτος .

Είπα την γνώμη μου για το παρακάτω. Από κει και πέρα, όσα ξέρω εγώ ξέρετε και εσείς, και περισσότερα ακόμη. Οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι για το θέμα...

Είπα την γνώμη μου για το παρακάτω. Από κει και πέρα, όσα ξέρω εγώ ξέρετε και εσείς, και περισσότερα ακόμη. Οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι για το θέμα...

Εγραψες επί λέξει: "Οταν δεν σας φοβούνται τους μπανάρετε"

Δεν μπανάραμε κανέναν επειδή είπε την γνώμη του. Ειδικά όταν την εκφράζει με κόσμιο τρόπο. Αντίθετα είμαστε αυστηροί με όσους συμπεριφέρονται με τον τρόπο που σου ανέφερα στο προηγούμενό μου post.