DIPIE
AVClub Fanatic
- 13 July 2007
- 17,263
Διονύση, καμμία αντιπαράθεση. Εγώ δεν χρησιμοποίησα δε κανέναν από τους χαρακτηρισμούς αυτούς που έγραψες. Απλά θεωρώ όλη αυτή τη ροή "ειδήσεων" άχρηστη διότι δεν αποτελούν πηγή επιρροής. Εν ολίγοις σιγά μην αλλάξει μυαλά ο Χιώτης επειδή φάγανε ξύλο μερικοί Πακιστανοί από τους μπάτσους ή σιγά μην αλλάξω μυαλά εγώ επειδή άλλοι δυο πείραξαν δυο πιτσιρίκες...Αυτό εννοώ έχουμε διαλέξει πλευρά. Και οι ώριμοι άνθρωποι δεν διαλέγουν πλευρά βασιζόμενοι στην στενή αντίληψη της δικής τους πραγματικότητας ή ακόμα χειρότερα αυτής που τους σερβίρουν. Διαλέγουν κάνοντας βουτιά μέσα τους πρώτα και μετά ψάχνουν και τα ιδεολογικά τους άλλοθι...
Στο δεύτερο τώρα για να μην σου μένουν και απορίες. Όταν η κατάσταση φτάσει (αν δεν έχει φτάσει ήδη) στο απροχώρητο, καμμία από αυτές τις κουβέντες δεν θα έχει νόημα και φυσικά κανένας δεν θα μπορεί να ελπίζει σε αλλαγή με την "πειθώ". Το σύστημα εδώ και καιρό μετρά και ζυγίζει τις δυνάμεις του και τις επιδεικνύει και τις προβάλει προκλητικά προς τρομοκράτηση και εκφοβισμό. Καιρός να κάνουμε το ίδιο, και με το πρώτο πληθυντικό εννοώ όσους επιθυμούν μια αλλαγή προς την ελεύθερη αριστερή σκέψη.
Υπάρχει διάχυτος ένας εκνευρισμός και διάθεση καυγά...Οχι εδώ μέσα όμως παρακαλώ.
Δεν έγραψα ότι τα είπες εσύ,εγώ τα λέω- τι μπορεί να σημαίνει ή να μην σημαίνει.
Η τελευταία παράγραφος σου,σηκώνει πολύ κουβέντα,αλλά όχι στα πλαίσια αυτού του θέματος...Κάπου αλλού...Στην χώρα ίσως...