Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Διονύση, καμμία αντιπαράθεση. Εγώ δεν χρησιμοποίησα δε κανέναν από τους χαρακτηρισμούς αυτούς που έγραψες. Απλά θεωρώ όλη αυτή τη ροή "ειδήσεων" άχρηστη διότι δεν αποτελούν πηγή επιρροής. Εν ολίγοις σιγά μην αλλάξει μυαλά ο Χιώτης επειδή φάγανε ξύλο μερικοί Πακιστανοί από τους μπάτσους ή σιγά μην αλλάξω μυαλά εγώ επειδή άλλοι δυο πείραξαν δυο πιτσιρίκες...Αυτό εννοώ έχουμε διαλέξει πλευρά. Και οι ώριμοι άνθρωποι δεν διαλέγουν πλευρά βασιζόμενοι στην στενή αντίληψη της δικής τους πραγματικότητας ή ακόμα χειρότερα αυτής που τους σερβίρουν. Διαλέγουν κάνοντας βουτιά μέσα τους πρώτα και μετά ψάχνουν και τα ιδεολογικά τους άλλοθι...

Στο δεύτερο τώρα για να μην σου μένουν και απορίες. Όταν η κατάσταση φτάσει (αν δεν έχει φτάσει ήδη) στο απροχώρητο, καμμία από αυτές τις κουβέντες δεν θα έχει νόημα και φυσικά κανένας δεν θα μπορεί να ελπίζει σε αλλαγή με την "πειθώ". Το σύστημα εδώ και καιρό μετρά και ζυγίζει τις δυνάμεις του και τις επιδεικνύει και τις προβάλει προκλητικά προς τρομοκράτηση και εκφοβισμό. Καιρός να κάνουμε το ίδιο, και με το πρώτο πληθυντικό εννοώ όσους επιθυμούν μια αλλαγή προς την ελεύθερη αριστερή σκέψη.

Υπάρχει διάχυτος ένας εκνευρισμός και διάθεση καυγά...Οχι εδώ μέσα όμως παρακαλώ.

Δεν έγραψα ότι τα είπες εσύ,εγώ τα λέω- τι μπορεί να σημαίνει ή να μην σημαίνει.

Η τελευταία παράγραφος σου,σηκώνει πολύ κουβέντα,αλλά όχι στα πλαίσια αυτού του θέματος...Κάπου αλλού...Στην χώρα ίσως...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απλά θεωρώ όλη αυτή τη ροή "ειδήσεων" άχρηστη διότι δεν αποτελούν πηγή επιρροής.

Και γιατι δεν κανεις αυτην την παρατηρηση και σε οσους αναπαραγουν ειδησεις απο την αλλη πλευρα ?

Τοτε οντως θα ειχε ενα νοημα αυτη η προτροπη σου ενω τωρα με την μονομερη σου παρατηρηση μαλλον για υποκειμενικη μοιαζει η σταση σου.

Εκτος αν ανεφερες μονο τον Χιωτη σαν παραδειγμα και υποννοεις και αλλους οποτε ανακαλω...
:ernaehrung004:
Παντως εχεις δικιο και αν ολοι συμφωνουσαν να σταματησει η αναμεταδοση του αστυνομικου δελτιου εγω ειμαι συμφωνος.

ΥΓ. Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω τι θέλει να πετύχει όποιος ανεβάζει αποσπασματικές ειδήσεις περί ληστειών, βιασμών και αντίστοιχα βασανιστηρίων κρατουμένων, ξυλοδαρμών, κτλ.

Μαλλον δεν διαβασες και αυτα που εκανα bold, εμεινες στο πρωτο μερος, διαφορετικα δεν θα μιλουσες για "μονομερη παρατηρηση".

Και δεν το παω παρακατω... το αφηνω εδω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Στους όποιους "χάνους",είναι απαραίτητο να εξηγούμε σταθερά-συνεχώς,ότι απαιτούνται κυβερνητικές πολιτικές λύσεις για τη λύση του μεταναστευτικού-στην κατεύθυνση της ανατροπής των αποφάσεων του Δουβλίνου και της μη μετατροπής της χώρας μας σε απέραντο γκέτο,δυστυχισμένων ψυχών.Οτι ο ρατσισμός κι η βία,που έντεχνα καλλιεργείται απο φασίστες και κρυπτοφασίστες,δεν προσφέρει καμία λύση στο συνεχές διογκούμενο αυτό πρόβλημα.Το αντίθετο...Μπορεί να αποβεί επικίνδυνο,πολύ επικίνδυνο "παιχνίδι",για την ίδια την εθνική μας την ύπαρξη σαν χώρας,όπως την γνωρίζουμε σήμερα...

Οι λεκτικοί ιντερνετικοί τσακωμοί και οι παιδιάστικοι διαξιφισμοί,είναι καλοί για να περνά η ώρα μόνο και δεν βοηθούν πουθενά.Το ζητούμενο,είναι η κατανόηση της ουσίας του προβλήματος ,απ' όσους λόγω της κατακλυσμιαίας συστημικής προπαγάνδας,δεν μπορούν να την αντιληφθούν.

Δεν διαφωνώ κάπου στα λεγόμενα σου Διονύση....

Τα περι "παιδιάστικων" διαξιφισμών πες τα στους "χάνους"...που δεν αντέχουν στην θέα των ρατσιστικών επιθέσεων και μάλιστα όχι μόνο δεν αντέχουν, αλλά βάζουν στον αντίποδα, ως μέτρο σύγκρισης, μεμονωμένα εγκλήματα που κάνουν κάποιοι απο τους μετανάστες..... Δηλαδή όχι μόνο δεν κάνουν κάτι για να αναδείξουν το ρατσιστικό μένος κάποιων Ελλήνων, αλλά το αναπαράγουν.....

Αν ήθελα να δημιουργήσω "παιδιάστικους" διαξιφισμούς τότε θα ανέβαζα άρθρα με κακοποιήσεις παιδιών απο Ελληνες, βιασμούς απο Ελληνες, κλπ κλπ..... Δεν με ενδιαφέρει αυτό το τρυπάκι....

Ο μόνος λόγος που αναπαράγω κάποιες ειδήσεις, είναι για να αναδείξω το πρόβλημα που έχει προκύψει στην ελληνική κοινωνία που με την βοήθεια των ΜΜΕ και του Κράτους(που τα αποσιωπούν), η Χ.Α. και ο ρατσισμός έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη....

Η λύση φυσικά και είναι πολιτική και έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες πάνω σε αυτό.... Βέβαια ο καθένας έχει την οπτική του, άλλος "εθνικιστική", άλλος "ρατσιστική", άλλος "ουμανιστική", άλλος "ουτοπική", κλπ κλπ......

Αυτά...

".....η ξενοφοβία - η οποία, για το μεγαλύτερο μέρος της εργατικής τάξης είναι «ο σοσιαλισμός των ηλιθίων»: διασφαλίζω τη δουλειά μου ενάντια σε ανθρώπους που τους αντιμετωπίζω σαν ανταγωνιστές."

Έρικ Χομπσμπάουμ

Μία από τις καλύτερες αντιρατσιστικές ταινίες των τελευταίων ετών είναι ελληνική.
Η Διόρθωση του Θάνου Αναστόπουλου που αναφέρεται στα γεγονότα που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα Αλβανίας Ελλάδας το 2004.
Πέρασε απαρατήρητη, αλλά αξίζει να προβάλλεται στα σχολεία.

http://www.youtube.com/watch?v=dlN8yJKHb78

Μην ξεχνάς ,ότι πολλοί απ' αυτούς,είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μ.Αλέξανδρου.:fahne90:

Έχω περάσει ώρες να συζητάω τους θρύλους τους
Από Ινδία μέχρι Μεσοποταμία και ανατολική Τουρκία υπάρχουν διάφοροι ιδιαίτεροι θρύλοι και παραδώσεις
Ειδικά εάν βρεις άνθρωπο που να πιστεύει σε διαφόρους από αυτούς τους θρύλους
Αν και καμιά φορά θέλει σοβαρότητα, γιατί μπορεί να ακούγονται αστείοι οι μύθοι τους
Είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον να κάθεσαι να ακούς τις παραδώσεις αυτών των λαών – ιστορίες με θεούς βασιλιάδες και απλούς ανθρώπους – άλλες διδακτικές άλλες απλά μυθοπλαστικές (ή απλά εγώ δε βρήκα το δίδαγμα).
Είναι απίθανη η εκτίμηση που έχουν για τον Μ.Α. και γενικότερα για τους Έλληνες και ότι αυτοί πρέσβευαν σε εκείνες τις εξερετικά δύσκολες και μαύρες εποχές
Συγκινητικό θα έλεγα για κάθε έλληνα, Ο οποίος δεν έχει μάθει να τον σέβονται και τόσο πολλοί λαοί τα τελευταία χρόνια ειδικά.

Νεοναζί πυροβολούν μετανάστες στον Άγιο Βασίλειο Κορίνθου και η ΕΛΑΣ τους καλύπτει

Το Σάββατο 6 Οκτώβρη, ομάδα νεοναζί της Χρυσής Αυγής περιπολούσε με ασημί αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε περιοχή του Αγίου Βασιλείου Κορινθίας. Σταμάτησαν έξω από το σπίτι όπου διέμενε ο Μομπασέρ Μοχάμεντ, ετών 20. Ένας από αυτούς βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον Πακιστανό μετανάστη, ο οποίος βρίσκονταν στη βεράντα και δεν πρόλαβε να προφυλαχτεί. Στο σπίτι βρίσκονταν και άλλοι έξι μετανάστες. Ο δράστης φορούσε τη γνωστή στολή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ο Μομπασέρ Μοχάμεντ τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Το αποτύπωμα του μίσους στο χέρι του ήταν δεκαέξι σκάγια.

Η Αστυνομία του Ν.Δένδια για άλλη μια φορά τηρεί πιστά το πρωτόκολλο της συγκάλυψης των εγκληματικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής. Συνέλαβαν το Μομπασέρ Μοχάμεντ από το νοσοκομείο, πριν καν ολοκληρωθεί η θεραπεία του και τον έστειλαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου. Σε αυτό το κολαστήριο βρίσκεται τώρα χωρίς να έχει μαζί του τα αναγκαία φάρμακα και την ιατρική παρακολούθηση. Στο σύγχρονο Νταχάου του Ν.Δένδια στις 27-29 Σεπτέμβρη εκατοντάδες μετανάστες πραγματοποίησαν απεργία πείνας και η απάντηση ήταν το άγριο ξυλοφόρτωμα για να σταματήσουν.

Άραγε δεν γνωρίζει τίποτα η Αστυνομία για το τι συμβαίνει με τη καθημερινή περιπολία θανάτου που οργανώνουν οι νεοναζί τους τελευταίους ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ καθημερινά; Έρχονται κάποτε με ρόπαλα, άλλοτε με σπρέι, φοράνε μαύρες κουκούλες αλά Κου Κλούξ Κλάν. Τι είδους έρευνα διεξάγει(;) όταν μόλις χθες, δύο μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση, η ίδια περιπολία με το ίδιο αυτοκίνητο έκανε ξανά την εμφάνιση της;
Την ώρα που οι εργαζόμενοι και η νεολαία ετοιμάζονται για δυναμικούς αγώνες για να σταματήσουν τα νέα μέτρα-σφαγείο της συγκυβέρνησης, οι νεοναζί κάνουν πλάτες στο Σαμαρά για να περάσουν τα μέτρα φτώχειας μεταθέτοντας τις ευθύνες στους μετανάστες εργάτες και απαλλάσσοντας έτσι τα αφεντικά.

Είναι καιρός να μπει τέρμα στην ασυλία των δολοφονικών ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής και να ξηλωθούν τα Αστυνομικά Τμήματα που τους κάνουν πλάτες.
Με την πανελλαδική συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ στις 14 Οκτώβρη, στη Τεχνόπολη στο Γκάζι θα προχωρήσουμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά της συγκυβέρνησης της ανεργίας, της φτώχειας, του ρατσισμού, της κυβέρνησης που συνεργάζεται πρόθυμα με τους νεοναζί δολοφόνους.

http://www.antiracismfascism.org/in...id=38:press-releases-announcements&Itemid=150

Υ.Γ Βάλτε τα "δικά" σας τώρα....

Ομάδα δέκα νεαρών ροπαλοφόρων εισέβαλε στην κατοικία όπου διέμεναν αλλοδαποί και τους χτύπησαν άσχημα.

Η ρατσιστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Αγία Τριάδα Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου.

Οι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα όπου διέμεναν οι δυο Πακιστανοί, στη συνέχεια πέταξαν καπνογόνα και τους ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αναίσθητοι στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες για την ανεύρεση των δραστών που πραγματοποίησε η αστυνομία, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθη 21χρονος, τον οποίο αναγνώρισαν τα θύματά του.

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=5513#.UHR92vON6-A.twitter

Η Χρυσή Αυγή συλλαμβάνει μετανάστες στη Πάτρα

Ένα ερώτημα θέλω να θέσω ως μεμονωμένος συνδιαχειριστής του ergasianews, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια.

Η επιχείρηση "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" στο κέντρο της Πάτρας, συμπεριελάμβανε στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τη συμμετοχή "πολιτών" - Μελών της Χ.Α;

Αν όχι, τότε μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι δουλειά είχε ο δημοτικός υπάλληλος και μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης επάνω από τον αλλοδαπό, κρατώντας του μάλιστα τα χέρια;

Του έκανε τεχνική αναπνοή ή μήπως του έκανε ....μασάζ για την τενοντίτιδα στα χέρια;

Μπορεί να μας εξηγήσει μήπως ο κύριος Δήμαρχος Πατρέων, εκείνη την ώρα σε ποιο πόστο έπρεπε να βρίσκεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος;

Το τελευταίο διάστημα ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος, όλως "τυχαίως", συμμετέχει σε συλλήψεις αλλοδαπών. Τη μια "συλλαμβάνει" ένα Ρουμανάκι που κλέβει στο κέντρο της πόλης, την άλλη συμμετέχει (βλέπε πιο πάνω) στην αστυνομική επιχείρηση "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ", την άλλη "συλλαμβάνει" μεμονωμένους αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία .

Θα μας εξηγήσει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος τι στο διάολο συμβαίνει σ' αυτή την πόλη;

Τι συμβαίνει στη χώρα μας;

Μήπως ο Δήμος της Πάτρας έχει φτιάξει "Τμήμα Αλλοδαπών", στο οποίο έχει κάνει...απόσπαση το συγκεκριμένο υπάλληλο και δεν το γνωρίζουμε;

Νομιμοποιείται οποιοσδήποτε πολίτης να υποκαθιστά τις αρχές ή να συμμετέχει σε επιχειρησιακούς σχεδιασμούς των αρχών;

Απαντήστε κύριε Δένδια εδώ και τώρα.

http://ergasianews.blogspot.gr

Παρακάτω σας παραθέτουμε έργα και ημέρες του συγκεκριμένου κυρίου:

http://www.babylonia.gr/index.php?o...aygi-syllambanei-metanastes-sti-patra&lang=el

Η συνέλευση του λεωφορείου

Περιστέρι – Άγιος Αντώνης

Σήμερα το ξυπνητήρι δε χτύπησε για κάποιο λόγο. Ή είμαι κομμάτια λόγω κούρασης από τη δουλειά κ δεν το άκουσα. Ετοιμάστηκα σαν τρελός και πήγα στη στάση. Εκεί για πρώτη φορά κ λόγω εφαρμογής του νόμου του Μέρφυ το 822 άργησε πολύ να έρθει. Πάνω από 10 λεπτά.

Το λεωφορείο γεμάτο κ μπήκαμε κ εμείς κ άλλοι τόσοι. Όχι ακραία φάση, αλλά ο κόσμος εκνευρισμένος. Σε ένα σημείο – κι ενώ άκουγα Ψυχοδράμα07 στα ακουστικά μου – καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται στο λεωφορείο. Ένας σχετικά θηριώδης τύπος 45άρης κάτι φωνάζει. Βγάζοντας τα ακουστικά συνειδητοποιώ ότι κράζει ένα μετανάστη επειδή πήγε να απλώσει το χέρι του να κλέψει μια άλλη κυρία. Ο Έλληνας κράζει ελεγχόμενα αλλά φορτώνει και σιγά σιγά. Όλο το λεωφορείο τους κοιτάει αλλά είναι προφανές ότι κανείς δεν ξέρει τι «πρέπει» να γίνει. Μάλιστα ο τύπος κάποια στιγμή φωνάζει «Οδηγέ..!», (χωρίς κάποιο συγκεκριμένο αίτημα), ο οδηγός προφανώς δεν απαντάει και συνεχίζουμε την πορεία μας. Το άσχημο ήταν ότι ο μετανάστης δεν απαντούσε καν, σαν να αποδεχόταν την ενοχή του αδιαμαρτύρητα. Εκτός αν ήταν 100% αθώος και δεν καταλάβαινε καν τι του λέει ο τύπος. Τρέχα γύρευε.

Ένας γέρος πίσω μου ξεκινάει το show. «Σπάσ’ του το χέρι!» Και μετά ο όχλος χάρηκε κι οι επόμενοι πιο μάγκες άρχισαν να φωνάζουν και να μουρμουράνε κατά του ξένου και των ξένων γενικότερα. Ο τύπος πιέστηκε (;), πήρε θάρρος (;) και ανέβασε τόνους απειλώντας το μετανάστη ότι έπρεπε να τον πλακώσει κανονικά και τέτοια. Μάλιστα κάποια στιγμή σε κάποιον απάντησε ότι «Ναι, και Έλληνας να ήταν τα ίδια θα έλεγα». Έλα ρε Περιστέρι, σκέφτηκα… Κάποιος του την είπε.

Όμως ο τύπος φόρτωνε περισσότερο και μάλλον την είδε λίγο σερίφης. Άρχισε με υφάκι να ρωτάει «Από πού είσαι; από πού ήρθες;»(στην αρχή ήταν πιο σοβαρός). Και το λεωφορείο πήρε γραμμούλα αναρωτόμμενο από πού έρχονται οι ξένοι, πόσοι είναι και τέτοια.

Μια γυναίκα με μωβ μαλλί παρεμβαίνει «Τι σε νοιάζει από πού είναι; Τον έπιασες; Τον σταμάτησες; Τελείωσε!» Κι εκεί αρχίζει το show. Οι πιο λαλίστατοι Ελληναράδες παθαίνουν mini παράκρουση και την κράζουν. Μάλιστα ο τύπος της μιλάει απαξιωτικά «τι θες κυρά μου» «δικηγόρος του είσαι» κλπ. Προφανώς εκεί παρεμβαίνω κι εγώ. Τι δικαστή τον έλεγα, τι χαλάρωσε του έλεγα, τι είμαι ο δικηγόρος της κοπέλας του έλεγα … ο τύπος με έβλεπε αλλά δε μου ’δινε σημασία αν κι η φωνή ακουγόταν καθαρά. Απλά έκοψε την επιθετικότητα. Σε ένα σημείο λέει ο τύπος όλο μαγκιά «Ας τολμήσει να με ρωτήσει εμένα από πού είμαι. Ας τολμήσει!!..» Κι αρχίζω εγώ «Δικαστή! Δικαστή, από ποιο χωριό είσαι? Σε ρωτάω! Από ποιο χωριό είσαι??» Πάλι δεν απάντησε ενώ με κοίταζε εκνευρισμένος.

Κι εκεί νιώθω σκούντηγμα / χτύπημα στην πλάτη. Γυρνάω και τι βλέπω… Ο γέρος που ζητούσε να σπάσουμε το χέρι του μετανάστη με είχε χτυπήσει!! Του λέω «Τι κάνεις ρε?» Άρχισε τα ρατσιστικά επιχειρήματα. Του λέω «Ποιον ακουμπάς;» Συνέχισε τα δικά του πιο μαζεμένος. Του λέω πολύ αυστηρά «Γιατί με ακούμπησες;;» Μου λέει «Επειδή έβρισες!» «Ποια βρισιά είπα;» «Τον ρώτησες από ποιο χωριό είναι!»

Υπάρχει ελπίδα?
Φτάσαμε Άγιο Αντώνη.
Κατεβαίνοντας το λεωφορείο προχωρούσες κι άκουγες μουρμουρητά, τα περισσότερα ρατσιστικά. Η Χ.Α. πήρε καμιά 10αριά ψήφους σήμερα κ άλλους τόσους συμπαθούντες. Τη χάσαμε τη συνέλευση του λεωφορείου. 2 άτομα εναντίον 10. Η πλειονότητα σιωπηλή. Δεν ανακατεύτηκε.
Ελπίζω τουλάχιστον κάποιος να έσφιξε τα δόντια και να αποφάσισε πως θα μιλήσει την επόμενη φορά. Όπως όταν το μετάνιωνα κι εγώ πιτσιρικάς.
Κ ας μην πει πολλά. Δύο βασικά πράγματα.

http://parallhlografos.wordpress.com/2012/10/10/η-συνέλευση-του-λεωφορείου/

Η Χρυσή Αυγή συλλαμβάνει μετανάστες στη Πάτρα

Ένα ερώτημα θέλω να θέσω ως μεμονωμένος συνδιαχειριστής του ergasianews, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια.

Η επιχείρηση "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" στο κέντρο της Πάτρας, συμπεριελάμβανε στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τη συμμετοχή "πολιτών" - Μελών της Χ.Α;

Αν όχι, τότε μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι δουλειά είχε ο δημοτικός υπάλληλος και μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης επάνω από τον αλλοδαπό, κρατώντας του μάλιστα τα χέρια;

Του έκανε τεχνική αναπνοή ή μήπως του έκανε ....μασάζ για την τενοντίτιδα στα χέρια;

Μπορεί να μας εξηγήσει μήπως ο κύριος Δήμαρχος Πατρέων, εκείνη την ώρα σε ποιο πόστο έπρεπε να βρίσκεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος;

Το τελευταίο διάστημα ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος, όλως "τυχαίως", συμμετέχει σε συλλήψεις αλλοδαπών. Τη μια "συλλαμβάνει" ένα Ρουμανάκι που κλέβει στο κέντρο της πόλης, την άλλη συμμετέχει (βλέπε πιο πάνω) στην αστυνομική επιχείρηση "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ", την άλλη "συλλαμβάνει" μεμονωμένους αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία .

Θα μας εξηγήσει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος τι στο διάολο συμβαίνει σ' αυτή την πόλη;

Τι συμβαίνει στη χώρα μας;

Μήπως ο Δήμος της Πάτρας έχει φτιάξει "Τμήμα Αλλοδαπών", στο οποίο έχει κάνει...απόσπαση το συγκεκριμένο υπάλληλο και δεν το γνωρίζουμε;

Νομιμοποιείται οποιοσδήποτε πολίτης να υποκαθιστά τις αρχές ή να συμμετέχει σε επιχειρησιακούς σχεδιασμούς των αρχών;

Απαντήστε κύριε Δένδια εδώ και τώρα.

http://ergasianews.blogspot.gr

Παρακάτω σας παραθέτουμε έργα και ημέρες του συγκεκριμένου κυρίου:

http://www.babylonia.gr/index.php?o...aygi-syllambanei-metanastes-sti-patra&lang=el

393771_527658043926600_1099983803_n.jpg

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Συνέντευξη του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού & Προγράμματος της Ν.Δ. κ. Νίκου Καραχάλιου στην εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ»

3. Βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις ότι τα αισθήματα ξενοφοβίας, ρατσισμού ή ακόμα και εθνικισμού είναι αυξανόμενα. Επίσης, βλέπουμε μια άνοδο του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη. Εσάς σας ανησυχεί αυτό ως φαινόμενο;

Ο φόβος, η ξενοφοβία και ο ρατσισμός είναι κακοί σύμβουλοι των κοινωνιών. Είναι ανάγκη να υπερβούμε το εμπόδιο της προκατάληψης και της δυσπιστίας απέναντι στο «ξένο». Βασική επιδίωξή μας είναι η δημιουργία μιας ανοικτής κοινωνίας προόδου και αλληλεγγύης, η αποδοχή της διαφορετικότητας. Οι ανοιχτές και συνεκτικές κοινωνίες είναι ο μόνος δρόμος που δημιουργεί οφέλη για όλους τους πολίτες.

http://www.scrible.com/contentview/...permalink&utm_campaign=tb_buttons&_sti=141465

2005....

http://www.rproject.gr/article/metanasteytika-emvasmata-kai-alla-ratsistika-paramythia

Σαφέστατη απάντηση στά παραμύθια τού Χρυσαυγίτικου ''Πρώτου Θέματος'' για τά ''εμβάσματα μεταναστών''..

Επειδή οι σαφεις απαντήσεις ειναι ότι καλύτερο για τους ''πατριώτες''..

Ειναι αναλυτικό,αλλά συντριπτικό.

To έκλεψα απο δίπλα....

Μερική τύφλωση σε Έλληνα πολίτη, ύστερα από ρατσιστική επίθεση

«Φορούσαν μαύρα, ήταν 3-4 άτομα –όλοι άντρες. Είχαν μαζί τους 2-3 σκυλιά, τα οποία προέτρεπαν να με δαγκώσουν. Κατάλαβα ότι ήταν Έλληνες επειδή με έβριζαν, με έλεγαν “παλιομ*λ*κ*”. Άρχισα να τους λέω ότι κι εγώ ήμουν Έλληνας αλλά δεν με άφηναν. “Έλληνας, ε;” απαντούσαν και συνέχισαν να με χτυπούν με τις αλυσίδες».

http://www.1againstracism.gr/index.php/el/rss/item/940-

Συνελήφθησαν χθες στην Κατερίνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 15, 16, 20 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής και ληστεία σε βάρος μετανάστη υπηκόου Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, στην Κατερίνη, σύμφωνα με καταγγελία του μετανάστη, οι προαναφερόμενοι τον προσέγγισαν ενώ βρισκόταν σε χώρο αναμονής στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του τακτική που ακολουθούν τα μέλη των φασιστικών και νεοναζιστικών οργανώσεων όπως και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια επανήλθαν εντός του χώρου αναμονής, κινήθηκαν εκ νέου προς το μ'ερος του και ασκώντας του σωματική βία του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ και επιχείρησαν να τον οδηγήσουν εκτός του χώρου αναμονής. Τότε ο μετανάστης κάλεσε σε βοήθεια και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

http://www.alterthess.gr/content/ratsistiki-epithesi-stin-katerini