Δεν μπορεί ρε...Αυτοί είναι μαυριδεροί....Εμείς είμαστε απόγονοι του Μεγαλεξανδρου...(Colin Farrell)
χααχαχαχαχαχ!!!!Ελληνάρα.....
Δεν μπορεί ρε...Αυτοί είναι μαυριδεροί....Εμείς είμαστε απόγονοι του Μεγαλεξανδρου...(Colin Farrell)
Αντιλαμβανομαι τον εγκεφαλικο εκφυλισμο του ανθρωπου λογω ηλικιας (μαλλον) ή και συνειδητοποιησης της ελειψης ταλεντου του, αλλα μεχρι ενα σημειο ολα αυτα.
Τωρα αυτά τα εμετικά του καθένα απο το fb κλπ εμείς πρέπει να τα βλέπουμε ρε παιδιά??? Έλεος......
Εδώ που τα λέμε κάτι Ζερβοί έχουν πουλήσει χοντρό παπατζιλίκι 30 τοσα χρόνια τώρα κάνοντας τούς εκτός συστήματος..
Καλύτερα να ξεμπροστιάζεται το κάθε φασιστοειδές..Βοηθάει η εποχή .
Μηπως θα πρεπει να του σφιξουμε το χερι;
Δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις...
Αντιλαμβανομαι τον εγκεφαλικο εκφυλισμο του ανθρωπου λογω ηλικιας (μαλλον) ή και συνειδητοποιησης της ελειψης ταλεντου του, αλλα μεχρι ενα σημειο ολα αυτα.
A ρε έρμε Ζερβέ....... Θα σε βάλουν και σένα στην λίστα.....
http://www.tlife.gr/Article/news-zervos/0-68-38047.html
![]()
Τέτοιες ταινίες, τέτοια λόγια...
Παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι "πνευματικοί" άνθρωποι που στηρίζουν την ακροδεξιά. Από όσο μπορώ να θυμηθώ, ούτε ένας της προκοπής ανάμεσά τους.
Εγω παντως διαφωνω με το σβησιμο του screen, ειναι ακρως διαφωτιστικο, ποικιλοτροπως.
Εγω παντως διαφωνω με το σβησιμο του screen, ειναι ακρως διαφωτιστικο, ποικιλοτροπως.
Πάντα παράσιτο υπήρξε ο Ζερβός. Δεν μου κάνουν καθόλου εντύπωση οι εμετοί του ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.