Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μηπως θα πρεπει να του σφιξουμε το χερι;

Δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις...

Αντιλαμβανομαι τον εγκεφαλικο εκφυλισμο του ανθρωπου λογω ηλικιας (μαλλον) ή και συνειδητοποιησης της ελειψης ταλεντου του, αλλα μεχρι ενα σημειο ολα αυτα.

Βγήκε το απόλυτο τίποτα ο Ζερβός που ήθελε να κατεβεί με την Ν.Δ. ο ατάλαντος τού ''Δράκουλα τών Εξαρχείων'',και του ''Θηριοτροφείου'' που το 80 έγλυφε μπας και δεί κανείς τις γελοίες ταινίες του ..Ρε τον έρμο..

Οπως και ο ''χριστιανός'' Πετράκης Γαϊτάνος που είδε το δικτυωτό μπλουζάκι του Κασιδιάρη και έκανε δήλωση υπέρ της Χ.Α.

Αντιλαμβανομαι τον εγκεφαλικο εκφυλισμο του ανθρωπου λογω ηλικιας (μαλλον) ή και συνειδητοποιησης της ελειψης ταλεντου του, αλλα μεχρι ενα σημειο ολα αυτα.

Ρε μην με συφιλιάσεις και εσύ... Ποιο εκφυλισμό...?? Όσοι τον ήξεραν γράφουν οτι έτσι ήταν πάντα το @....... Τώρα βρήκε την "ιδεολογία" του και εκφράζεται και δημόσια....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τωρα αυτά τα εμετικά του καθένα απο το fb κλπ εμείς πρέπει να τα βλέπουμε ρε παιδιά??? Έλεος......

Εδώ που τα λέμε κάτι Ζερβοί έχουν πουλήσει χοντρό παπατζιλίκι 30 τοσα χρόνια τώρα κάνοντας τούς εκτός συστήματος..

Καλύτερα να ξεμπροστιάζεται το κάθε φασιστοειδές..Βοηθάει η εποχή .

Σε ποια "λίστα" ρε Κωστάκη με τους φασίστες??? όχι καλέ..... Αγνά αισθήματα εκφράζει ο άνθρωπος..... Καλά έχετε λαλήσει....ορισμένοι...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εδώ που τα λέμε κάτι Ζερβοί έχουν πουλήσει χοντρό παπατζιλίκι 30 τοσα χρόνια τώρα κάνοντας τούς εκτός συστήματος..

Καλύτερα να ξεμπροστιάζεται το κάθε φασιστοειδές..Βοηθάει η εποχή .

Ναι αλλά όταν ανεβάζει κάποιος άλλος κάποιο screenshot, (π.χ. ο Spyros A.) του το διαγράφουν...... Περιμένω και εδώ το ίδιο......

Μηπως θα πρεπει να του σφιξουμε το χερι;

Δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις...

Πάντα παράσιτο υπήρξε ο Ζερβός. Δεν μου κάνουν καθόλου εντύπωση οι εμετοί του ....

A ρε έρμε Ζερβέ....... Θα σε βάλουν και σένα στην λίστα..... :flipout:

http://www.tlife.gr/Article/news-zervos/0-68-38047.html

zervos1.jpg

αχαχαχα ακουστε:
"Προχθές μάλιστα λήστεψαν και μία γνωστή μου κυρία και μπήκαν μέσα λαθρομετανάστες.
Θα μου πείτε που το ξέρω ότι ήταν λαθρομετανάστες. Μπορεί να είναι και νόμιμοι λοιπόν, δεν ξέρω”, μας εξηγεί."

Παντως μεταναστες ηταν διχως αμφισβητηση...
Γιατι τον κραζετε ρε παιδια? Τα λογια του βγαζουν πιο πολυ γελιο απο τις ταινιες του.
Δειτε κι αλλο:
"Και τρίτον, απαγορεύω στους ψευροαριστερούς να έχουν την υποκρισία ότι υποστηρίζουν ενώ οι ίδιοι, έμπρακτα, δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Μόνο μιλάνε. Εγώ δεν έχω δει έναν αριστερό να πάει να δώσει κανένα φράγκο, τουλάχιστον να τους δώσει να φάνε.” "

Η αγνοια η ιδια ειναι ο τυπος. Αφηστε τον να εκτιθεται και να προσφερει γελιο με το χαλι του.

Τέτοιες ταινίες, τέτοια λόγια...
Παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι "πνευματικοί" άνθρωποι που στηρίζουν την ακροδεξιά. Από όσο μπορώ να θυμηθώ, ούτε ένας της προκοπής ανάμεσά τους.

Μέχρι να πάρει θέση η διαχείριση, πάρτε και το full screenshot γιατί αυτό που βλέπετε δεν είναι όλη η αλήθεια.....

A5aHo6dCEAACD2O.jpg:large

Τέτοιες ταινίες, τέτοια λόγια...
Παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι "πνευματικοί" άνθρωποι που στηρίζουν την ακροδεξιά. Από όσο μπορώ να θυμηθώ, ούτε ένας της προκοπής ανάμεσά τους.

Γινεσαι κακος τωρα... μολις μας εδειξε ο Κωστας εναν. Προφανως συμφωνει μαζι του.

Εγω παντως διαφωνω με το σβησιμο του screen, ειναι ακρως διαφωτιστικο, ποικιλοτροπως.

Συμφωνώ. Και ας τα σβήνουν τα άλλα.
Πού θα πάει, κάποτε θα κυκλοφορήσει και η Director's cut edition! :flipout:

Πάντα παράσιτο υπήρξε ο Ζερβός. Δεν μου κάνουν καθόλου εντύπωση οι εμετοί του ....

Ακριβώς..Ενα μηδενικό,που πλέον εγινε κανονικος φασίστας..Αν τώρα οι κρυφοί θαυμαστές τών Χρυσαύγουλων θεωρούν οτι στοχοποιείται ο φασίστας ξύδι..

Που να δείς το γέλιο και το κράξιμο που πέφτει στον άλλο χριστιανοφασίστα τον Γαϊτάνο πού υμνεί κανονικά τά Χρυσαύγουλα.