"Εγώ ο ίδιος είμαι ο παθόν και το θύμα αυτής της ιστορίας με όργανα βασανιστηρίου μου και θύτες μου τους μπάτσους του κράτους (με πρώτους τους ΔΙΑΣ) και ένα κτίριο κολασηριο -αυτό της Πέτρου Ράλλη- το Μεταγωγών. (εκεί δηλαδή που στιβάζονται μόνο μετανάστες…)..."
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/04/21/επωνυμη-καταγγελια-και-μαρτυριαφασι/
Υ.Γ Απο Έλληνα η καταγγελία....
Και η συνέχεια μετά την καταγγελία, απο τον ίδιο....
Μήνυμα από τον Διονύση:
“Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη που εκφράζεται στην συζήτηση στο ιντιμίντια και μου δίνει δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια.
Χάρη στο ιντιμίντια και τους σχολιαστές χωρίς σύνορα, η καταγγελία-εξιστόρηση μου πήγε σε πάρα πολλά άλλα μπλογκς και ιστοσελίδες και μαθεύτηκε ευρύτερα.
Κάποιες ‛λεπτομερειες’ που δεν ανέφερα στην αρχική δημοσίευση σχετικά με το ξύλο στο μεταγωγών: όχι μόνο βαράγανε αλλά και βρίζανε όλη την ώρα που βαράγανε.Τι βρίζανε;Μας έλεγαν μαύρους, βρωμολαθρομετανάστες, πρεζάκηδες και άλλα τέτοια.
Κοίτα που το ελληνικό κράτος πληρώνει τομάρια για να δέρνουν και να βρίζουν έτσι…Ή κοίτα που κάποιοι πληρώνονται για να δέρνουν και να βρίζουν κόσμο που είναι στιβαγμένος σε 6 τετραγωνικά κελί.
Κελί που δεν είχε ένα παράθυρο και ήταν σκοτεινό και αποπνιχτικό.
...........................
Παρακολουθώντας το κείμενο σε διάφορες ιστοσελίδες σοκαρίστηκα με την συζήτηση στο πρέζα τιβί.Εκεί εμφανίστηκαν φασίστες που είτε δεν είχαν καν διαβάσει το κείμενο και νόμιζαν ότι αναφέρεται σε ‛λαθρομετανάστη’ είτε όταν κατάλαβαν την γκάφα τους άρχισαν να λένε ότι άξιζα αυτό που έπαθα και ότι οδηγούσα μεθυσμένος και από αυτά που έγραψα φαίνεται ότι δεν είμαι ‛φυσιολογικός άνθρωπος’(!!)
Τι να πω…
Είμαι 15 χρόνια επαγγελματίας μισθωτος οδηγός φορτηγών και ποτέ μου δεν είχα ατύχημα. Ούτε ποτέ μου οδηγώ μεθυσμένος.Αυτό έτυχε μια φορά σε μια μέρα που είχα πολύ ένταση και άγχος μέσα μου. Αλλά για κάποιους έγινα ο μεθυστακας που άξιζε να παθει αυτό που έπαθε ε;
Αυτο αποκαλυπτει πολλά για το τι τομάρια είναι είναι φασίστες και πώς δικαιολογούν ακόμη και την πιο κραυγαλέα κρατική βαρβαρότητα. Αν αυτά τα άτομα θέλουν να πάρουν εξουσία πρέπει να περάσουν από πάνω μας. Αλλά το πιο πιθανό είναι να περάσουμε εμείς απο πάνω τους και να ξέρουν ότι αυτά τα χυδαία σχόλια τους που γράφουν ανώνυμα με έχουν εξοργίσει αφάνταστα.
Για τις 10 Μάη έχω δικαστήριο στον Πειραιά για το τρακαρισμα.
Δεν έφτασε η τιμωρία που μου έβαλε αυτό το κράτος για το τρακαρισμα θέλει να με τιμωρήσει κι άλλο…
.......................
Ο 60χρονος μόλις ήρθαν οι ΔΙΑΔΕΣ και άρχισαν το ξύλο χώθηκε στο τρακαρισμένο αμαξακι του και δεν έβγαλε άχνα.Ούτε υποστηριξε εμένα αλλά ούτε και σιγοντάρισε τα ΔΙΑΣ.Ήταν απλά τρομοκρατημένος και ήθελε να είναι μακριά από το πεδίο δράσης.Το όνομα του δεν το πήρα βέβαια με αυτόν τον πανικό αλλά πιστεύω ότι θα εμφανιστεί στα δικαστηρια ή τουλάχιστον θα μαθω τότε για το όνομα.Χρειάζεται να καταθέσει για το ξύλο που είδε μπροστά στα μάτια του. Το έζησα και το είδε. Ελπίζω να μην φοβηθεί και τότε.Μια απλή μαρτυρία που επιβεβαιώνει την βαρβαρότητα του συμβάντος θα δώσει που την είδε με τα ίδια τα μάτια του…”
Υ.Γ Τελικά με τέτοιο "ύφος" καλά τους κάνουν.....