Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Αντί γι' αυτό......πέρνα κάνα βράδυ απ' το αλλοδαπών να ακούσεις κραυγές,δίπλα είμαι και απολαμβάνω συχνά.
Aν εννοείς οτι τους υποβάλουν σε βασανιστήρια ή οτι βιαιοπραγούν συστηματικά ή χωρίς λόγο, δεν το δέχομαι. Οι αστυνομικοί το ξέρουμε οτι δεν είναι τα καλύτερα παιδιά, αλλά πίσω απο τους τοίχους - και στο αλλοδαπών ακόμα - όπου είναι συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο πολλά άτομα για αρκετό καιρό - όπως και στις φυλακές - γίνονται πολλά χωρίς να έχουν ανάμειξη οι αστυνομικοί. Το ξέρεις φαντάζομαι οτι το αλλοδαπών, λόγω έλλειψης ειδικού χώρου στις φυλακές, πρακτικά έχει μετατραπεί σε μια μικρή φυλακή όπου κρατούνται οι αλλοδαποί "μέχρι την απέλασή τους"... Οι μεταξύ τους συγκρούσεις είναι πολύ συχνές...
(Αν έχουμε βγει εκτος θέματος ας μεταφερθεί.)

"Εγώ ο ίδιος είμαι ο παθόν και το θύμα αυτής της ιστορίας με όργανα βασανιστηρίου μου και θύτες μου τους μπάτσους του κράτους (με πρώτους τους ΔΙΑΣ) και ένα κτίριο κολασηριο -αυτό της Πέτρου Ράλλη- το Μεταγωγών. (εκεί δηλαδή που στιβάζονται μόνο μετανάστες…)..."

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/04/21/επωνυμη-καταγγελια-και-μαρτυριαφασι/

Υ.Γ Απο Έλληνα η καταγγελία....

Και η συνέχεια μετά την καταγγελία, απο τον ίδιο....

Μήνυμα από τον Διονύση:

“Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη που εκφράζεται στην συζήτηση στο ιντιμίντια και μου δίνει δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια.

Χάρη στο ιντιμίντια και τους σχολιαστές χωρίς σύνορα, η καταγγελία-εξιστόρηση μου πήγε σε πάρα πολλά άλλα μπλογκς και ιστοσελίδες και μαθεύτηκε ευρύτερα.

Κάποιες ‛λεπτομερειες’ που δεν ανέφερα στην αρχική δημοσίευση σχετικά με το ξύλο στο μεταγωγών: όχι μόνο βαράγανε αλλά και βρίζανε όλη την ώρα που βαράγανε.Τι βρίζανε;Μας έλεγαν μαύρους, βρωμολαθρομετανάστες, πρεζάκηδες και άλλα τέτοια.

Κοίτα που το ελληνικό κράτος πληρώνει τομάρια για να δέρνουν και να βρίζουν έτσι…Ή κοίτα που κάποιοι πληρώνονται για να δέρνουν και να βρίζουν κόσμο που είναι στιβαγμένος σε 6 τετραγωνικά κελί.

Κελί που δεν είχε ένα παράθυρο και ήταν σκοτεινό και αποπνιχτικό.

...........................

Παρακολουθώντας το κείμενο σε διάφορες ιστοσελίδες σοκαρίστηκα με την συζήτηση στο πρέζα τιβί.Εκεί εμφανίστηκαν φασίστες που είτε δεν είχαν καν διαβάσει το κείμενο και νόμιζαν ότι αναφέρεται σε ‛λαθρομετανάστη’ είτε όταν κατάλαβαν την γκάφα τους άρχισαν να λένε ότι άξιζα αυτό που έπαθα και ότι οδηγούσα μεθυσμένος και από αυτά που έγραψα φαίνεται ότι δεν είμαι ‛φυσιολογικός άνθρωπος’(!!)

Τι να πω…

Είμαι 15 χρόνια επαγγελματίας μισθωτος οδηγός φορτηγών και ποτέ μου δεν είχα ατύχημα. Ούτε ποτέ μου οδηγώ μεθυσμένος.Αυτό έτυχε μια φορά σε μια μέρα που είχα πολύ ένταση και άγχος μέσα μου. Αλλά για κάποιους έγινα ο μεθυστακας που άξιζε να παθει αυτό που έπαθε ε;

Αυτο αποκαλυπτει πολλά για το τι τομάρια είναι είναι φασίστες και πώς δικαιολογούν ακόμη και την πιο κραυγαλέα κρατική βαρβαρότητα. Αν αυτά τα άτομα θέλουν να πάρουν εξουσία πρέπει να περάσουν από πάνω μας. Αλλά το πιο πιθανό είναι να περάσουμε εμείς απο πάνω τους και να ξέρουν ότι αυτά τα χυδαία σχόλια τους που γράφουν ανώνυμα με έχουν εξοργίσει αφάνταστα.

Για τις 10 Μάη έχω δικαστήριο στον Πειραιά για το τρακαρισμα.

Δεν έφτασε η τιμωρία που μου έβαλε αυτό το κράτος για το τρακαρισμα θέλει να με τιμωρήσει κι άλλο…
.......................

Ο 60χρονος μόλις ήρθαν οι ΔΙΑΔΕΣ και άρχισαν το ξύλο χώθηκε στο τρακαρισμένο αμαξακι του και δεν έβγαλε άχνα.Ούτε υποστηριξε εμένα αλλά ούτε και σιγοντάρισε τα ΔΙΑΣ.Ήταν απλά τρομοκρατημένος και ήθελε να είναι μακριά από το πεδίο δράσης.Το όνομα του δεν το πήρα βέβαια με αυτόν τον πανικό αλλά πιστεύω ότι θα εμφανιστεί στα δικαστηρια ή τουλάχιστον θα μαθω τότε για το όνομα.Χρειάζεται να καταθέσει για το ξύλο που είδε μπροστά στα μάτια του. Το έζησα και το είδε. Ελπίζω να μην φοβηθεί και τότε.Μια απλή μαρτυρία που επιβεβαιώνει την βαρβαρότητα του συμβάντος θα δώσει που την είδε με τα ίδια τα μάτια του…”

Υ.Γ Τελικά με τέτοιο "ύφος" καλά τους κάνουν.....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

” Διεθνής Χάρτα Πολιτικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, άρθρο 7:

“Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται βασανιστήρια, ή να γίνεται θύμα σκληρής, απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας”

Τέταρτη Συνθήκη της Γενεύης, άρθρο 76:

“Οφείλεται να τους παρέχεται η ιατρική φροντίδα που απαιτεί η κατάσταση της υγείας τους” “

Υ.Γ Γιατί μερικοί ξεχνάνε εύκολα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Aν εννοείς οτι τους υποβάλουν σε βασανιστήρια ή οτι βιαιοπραγούν συστηματικά ή χωρίς λόγο, δεν το δέχομαι. Οι αστυνομικοί το ξέρουμε οτι δεν είναι τα καλύτερα παιδιά, αλλά πίσω απο τους τοίχους - και στο αλλοδαπών ακόμα - όπου είναι συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο πολλά άτομα για αρκετό καιρό - όπως και στις φυλακές - γίνονται πολλά χωρίς να έχουν ανάμειξη οι αστυνομικοί. Το ξέρεις φαντάζομαι οτι το αλλοδαπών, λόγω έλλειψης ειδικού χώρου στις φυλακές, πρακτικά έχει μετατραπεί σε μια μικρή φυλακή όπου κρατούνται οι αλλοδαποί "μέχρι την απέλασή τους"... Οι μεταξύ τους συγκρούσεις είναι πολύ συχνές...
(Αν έχουμε βγει εκτος θέματος ας μεταφερθεί.)
Για να μην βγούμε εκτός τελείως,δεν συμφωνώ καθόλου,έχουν ακούσει πολλά τα αυτάκια μου στον συγκεκριμένο χώρο (δουλεύω δίπλα).όχι απλά τους βασανίζουν,πλάκα κάνουν μαζί τους,σαν μπαλάκια τους πετάει ο ένας στον άλλον.

Το πρόβλημα της παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα

” Διεθνής Χάρτα Πολιτικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, άρθρο 7:

“Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται βασανιστήρια, ή να γίνεται θύμα σκληρής, απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας”

Τέταρτη Συνθήκη της Γενεύης, άρθρο 76:

“Οφείλεται να τους παρέχεται η ιατρική φροντίδα που απαιτεί η κατάσταση της υγείας τους” “

Υ.Γ Γιατί μερικοί ξεχνάνε εύκολα.....

Επιτρέπεται το να μας τους στέλνουν στα σύνορα μας και με τσαμπουκά να μπαίνουν μέσα;
Γιατί δε τους κρατάνε οι δίπλα που μας στους στέλνουν προς τα εδώ;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Επιτρέπεται το να μας τους στέλνουν στα σύνορα μας και με τσαμπουκά να μπαίνουν μέσα;
Γιατί δε τους κρατάνε οι δίπλα που μας στους στέλνουν προς τα εδώ;

Με τσαμπουκά τους σκοτώνουν στο ξύλο κάτι φασισταριά.....

Ακούς εκεί "με τσαμπουκά".....

Α ρε Θεοδωράκη με τις εκπομπές σου....

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Με τσαμπουκά τους σκοτώνουν στο ξύλο κάτι φασισταριά.....

Ακούς εκεί "με τσαμπουκά".....

Α ρε Θεοδωράκη με τις εκπομπές σου....

Ειλικρινά δε σε κατάλαβα.
Μπορείς να κάνεις μία περεταίρω διευκρίνιση;

Δηλαδή μου υπερασπίζεις του λαθρομετανάστες που έρχονται ναι με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ να μπουν στη Χώρα μας;

Last edited:

Αν διευκρινήσεις ποιοι κάνουν τσαμπουκά και με τι κριτήριο μιλάς, τότε θα κάνω και διευκρινήσεις....

Δηλαδή μου υπερασπίζεις του λαθρομετανάστες που έρχονται ναι με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ να μπουν στη Χώρα μας;

Συγγνώμη αλλά δε βλέπω κάποιο τσαμπουκά σε μια βάρκα με 10 φουκαράδες (με γυναίκες και παιδάκια) που προσπαθούν να γλιτώσουν τη ζωή τους την ίδια, εισερχόμενοι σε μια χώρα και παρουσιαζόμενοι αυτοβούλως στα αστυνομικά τμήματα ζητώντας μια αξιοπρεπή και νόμιμη μεταχείριση και ζωή.

Συγγνώμη αλλά δε βλέπω κάποιο τσαμπουκά σε μια βάρκα με 10 φουκαράδες (με γυναίκες και παιδάκια) που προσπαθούν να γλιτώσουν τη ζωή τους την ίδια, εισερχόμενοι σε μια χώρα και παρουσιαζόμενοι αυτοβούλως στα αστυνομικά τμήματα ζητώντας μια αξιοπρεπή και νόμιμη μεταχείριση και ζωή.

Εγώ το βλέπω, όταν αυτούς τους φουκαράδες τους στέλνουμε πίσω και τους δίνουμε και χρήματα των φορολογούμενων πωλητών που δεν έχουν ούτε αυτοί πλέον και εκείνοι ως καλοί λαθρομετανάστες απλά έρχονται πάλι.
Για πήγαινε μία βόλτα στην Αλεξανδρούπολη να δεις τι γίνεται στον σιδηροδρομικό σταθμό.
Μία βόλτα μέχρι το λιμάνι της Πάτρας.
Μία βόλτα μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Σιγά μη τους φτιάξουμε και στρατόπεδα για να τους ταϊζουμε κιόλας.
Ας κάτσουν στη Χώρα τους και να τους στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια αν έχουμε τη δυνατότητα.
Εδώ στη Χώρα μας γιατί να τους έχουμε;

Δυστυχώς μαζί με τους φουκαριάρηδες που λες, έρχονται και κάτι "τζιμάνια" που σε σκοτώνουν για 10 άνετα.
Εύχομαι απλά να μη τύχει σε κανέναν δικό σου άνθρωπο, αυτοί που το έχουν ζήσει, έχουν εντελώς διαφορετική άποψη φίλε μου !

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εγώ το βλέπω, όταν αυτούς τους φουκαράδες τους στέλνουμε πίσω και τους δίνουμε και χρήματα των φορολογούμενων πωλητών που δεν έχουν ούτε αυτοί πλέον και εκείνοι ως καλοί λαθρομετανάστες απλά έρχονται πάλι.
Για πήγαινε μία βόλτα στην Αλεξανδρούπολη να δεις τι γίνεται στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ας κάτσουν στη Χώρα τους και να τους στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια αν έχουμε τη δυνατότητα.

Δυστυχώς μαζί με τους φουκαριάρηδες που λες, έρχονται και κάτι "τζιμάνια" που σε σκοτώνουν για 10 άνετα.
Εύχομαι απλά να μη τύχει σε κανέναν δικό σου άνθρωπο, αυτοί που το έχουν ζήσει, έχουν εντελώς διαφορετική άποψη φίλε μου !

+1..............

........+10

Νίκος Κούνδουρος:
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=393433

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα».

Τα πάντα είναι θέμα εμπειριών... Στο Ψυχικό ούτε καν ξέρουν οτι υπάρχει εγκληματικότητα στην Ελλάδα... και στην Εκάλη, οι μόνοι αλλοδαποί που έχουν δει, είναι οι παραδουλεύτρες που έχουν στα σπίτια τους...

Last edited:

-1 σε όλα...

Όσο για το τελευταίο κανείς μας δεν μπορεί να έχει μια συνολική εικόνα.

Κρατάω ως αντίθετη στάση στα ψευτοδιλλήματα την στάση της χήρας του μακαρίτη που έσφαξαν πέρυσι.

Α! και όσο αφορά την ανθρωπιστική βοήθεια εκτός συνόρων,αφού γιατρέψαμε την Αφρική πάμε σε άλλη Ήπειρο...

+1

Aν ξερει καποιος να μου λυσει μια απορια.

Ποσο κοστιζει σ'ενα λαθρομεταναστη να φτασει στην Ελλαδα,και που βρισκει τα λεφτα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα».

Τα πάντα είναι θέμα εμπειριών...

- Από εκείνη τη βραδιά τι δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ´ τον, τον πούστη! ” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτραπάτρα ελληνικά. Εγώ πούστης; Καλά το “πνίξ´ τον”, το “πούστης” τι το θέλανε; Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες.

Α καλάαααα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

- Από εκείνη τη βραδιά τι δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ´ τον, τον πούστη! ” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτραπάτρα ελληνικά. Εγώ πούστης; Καλά το “πνίξ´ τον”, το “πούστης” τι το θέλανε; Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες.

Α καλάαααα...

τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

θα ήθελα να ήξερα...

αν αυτοί που του το κάνανε αυτό ήταν Έλληνες τι θα έλεγε;

Θα ήθελε να διώξει όλους τους Έλληνες από την χώρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλο

τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

θα ήθελα να ήξερα...

αν αυτοί που του το κάνανε αυτό ήταν Έλληνες τι θα έλεγε;

Θα ήθελε να διώξει όλους τους Έλληνες από την χώρα;
Σοφή απορία..

+1

Aν ξερει καποιος να μου λυσει μια απορια.

Ποσο κοστιζει σ'ενα λαθρομεταναστη να φτασει στην Ελλαδα,και που βρισκει τα λεφτα;

Στα συνορα του Εβρου τους κοστιζει απο 3.000 εως οτι ναναι ......

Φανταζομαι οτι ειναι οι οικονομιες της ζωης τους ολης....