KleKoR
Supreme Member
- 30 November 2007
- 7,562
Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;
ρεεεεεεεεεεεεεεε
μη χαλάς το μύθο του Έλληνα...
ρεεεεεεεεεεεεεεε
μη χαλάς το μύθο του Έλληνα...
Θα πρέπει να τα λάβω υπόψη μου ως ιστορικά στοιχεία;
Ok, θα κάνω και εγώ ένα ρεπορτάζ και θα το ανεβάσω στο youtube και επανέρχομαι.
Επίσης τι ποσοστό επί του συνόλου που εισήλθαν σε μία χώρα ήταν αυτοί οι Έλληνες;
Οχι δεν το λυσαμε ουτε θα το λυσουμε δυστυχως.
Τωρα αν πω οτι ο εποικισμος ειναι ενα αψογο οπλο να πληξεις μια χωρα , θα μου πεις οτι παλι βλεπω "εχθρους" :ernaehrung004:
Εσύ είπες... όχι εγώ.
Μου αρέσει σε αυτό το forum όταν μου αλλάζουν τα λεγόμενα μου. Τέλος πάντων.
Τελικά απαντήσεις θα πάρω στα ερωτήματα μου;
Έχω ρωτήσει και παρακάτω αρκετά πράγματα.
Επειδή παρατηρώ πολλούς που έχουν αισθήματα για τους λαθρομετανάστες, προτείνω να τους πάρετε να τους φιλοξενήσετε και να τους βρείτε και δουλειά, να τους εντάξετε στη κοινωνία, αλλά όχι με έξοδα των φορολογούμενων πολιτών, με δικά σας!
Μπορεί να ακούγεται λίγο σκληρό, αλλά δυστυχώς η ζωή και η αντιμετώπιση από το σύνολο των λαθρομεταναστών μας έκανε έτσι.
Δυστυχώς βλέπω και σύγκριση με Έλληνες, υπάρχουν και τέτοιοι Έλληνες, είμαστε μία κοινωνία 11.000.000 ανθρώπων θα έχουμε και τέτοιους, δε γίνεται όμως σε μία τέτοια χώρα με τόσο λίγο πληθυσμό τα 2/10 να είναι αλλοδαποί.
Επίσης δε με ενδιαφέρει το τι κάνουν οι άλλες χώρες, αν θέλουν να το παίζουν καλοί, ας τους πάρουν εκείνοι, αλλά δε βλέπω να θέλουν να πάνε στη Σκανδιναβία ή πουθενά Νότια, αντιθέτως θέλουν τον "παράδεισο" μας που λέγεται Ελλάδα.
Μπορεί να είμαστε όλοι παιδιά της ίδιας γης, αλλά παίζει ρόλο το που γεννηθήκαμε και από ποιους, αν μερικοί το λέτε ρατσισμό αυτό, ειλικρινά δε με απασχολεί.
και εγώ θα ήθελα να έχω γεννηθεί στο Μαϊάμι και να δουλεύω bar-man με κοπελίτσες για πελάτες, αλλά δε γίνεται και δεν είναι ρατσιστές αυτοί που δε με δέχονται, απλά είναι λίγο έξυπνοι για να μη χάσουν αυτά που έχουν.
Αν πάμε όλοι στο Μαϊάμι θα βουλιάξει !
Γιατί να βουλιάξουμε την Ελλάδα;
Γιατί να "μπασταρδέψουμε" το γένος μας;
Γιατί να πρέπει να ζούμε με φόβο και να κλειδαμπαρώνουμε τις πόρτες μας; Μη πει κανείς πως πάλι θα το κάναμε, διότι θυμάμαι πολύ καλά πως πριν το 1995 κοιμόμασταν τα καλοκαίρια με ανοικτές μπαλκονόπορτες σχεδον όλοι!
Αυτό θα σου λύση τη απορία στο γιατί έρχονται. Μην μείνεις σε αυτό, σταγόνα στον ωκεανό είναι, ψαξτο μόνος σου και πες μου μετά ποιος φταίει και έρχονται.
Αυτό θα σου λύση την απορία στο γιατί κάθονται στην Ελλάδα. Δεν είναι επιλογή τους, τους κρατάμε με το ζόρι, φυλακισμένους, εδώ. Θέλουν να φύγουν ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους κρατάμε.
@Audiolytic
Εσύ που με ρωτάς αν θα έπαιρνα 2-3πακιστανούς στο σπίτι είσαι χριστιανός?
Τι σε κάνει να πιστεύεις στην καθαρότητα αυτού του γένους?Έχεις υπόψιν ότι από την δημιουργία του έχει φάει το μπαστάρδεμα των αιώνων?Ποια καθαρότητα λοιπόν?
Καλά αυτά τα να τους πάρουμε στο σπίτι μας απλά είναι άθλια.
Τους φόρους σου που τόσο σε πονάνε δεν τους τρώνε οι μετανάστες αλλά οι πολιτικοί,αν το 'χεις καταλάβει.
Ο φονιάς και ο κλέφτης είτε είναι έλληνας είτε άλλης εθνικότητας είναι το ίδιο.Πολύ λάθος σύγκριση το ότι είμαστε 11 μυρια,θα χουμε και τέτοιους.Όταν πέσει πραγματική λόρδα και εδώ θα δεις πόσους τέτοιους θα 'χουμε.Αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε.άλλοι είναι όντως λέρες και όπου και να βρίσκονται λέρες θα είναι.
ΥΓ: Τα λεφτά μου τα έχω χεσμένα μπροστά σε ανθρώπους που καταστρέφονται και δυστυχώς είναι για λύπηση.
Όσο για το avatar να ξέρεις πως όσο υπάρχουν άνθρωποθ που σκέφτονται όπως εσύ το δάχτυλο θα δείχνει κάτω!!!!!
@Audiolytic
Εσύ που με ρωτάς αν θα έπαιρνα 2-3πακιστανούς στο σπίτι είσαι χριστιανός?
QUOTE]
Αν εσυ εισαι,τοτε θα επρεπε να γνωριζεις οτι δεν εισαι εσυ ο κριτης. :grandpa:
Σοβαρά??? Το ακούσαμε κι αυτό. Εσύ με κρίνεις ως αριστερό και ως φιλάνθρωπο. Εγώ να μη σε κρίνω αν δηλώνεις κάτι στο οποίο είσαι ασυνεπής? Κάνεις πλάκα? Μόνο ο Θεός θα σε κρίνει εσένα? Κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου για να μην αποκαλύψεις πόσο ασυνεπής είσαι. Περαστικά.....
Edit. Απάντηση δεν πήρα τελικά στα υπόλοιπα....
Επιμένω για το επιχείρημα να τους πάρουμε σπίτι μας,ούτε πρακτικά γίνεται οπότε...Η λέξη γονίδια σου λέει κάτι; Ακόμα και τα "πιστεύω" ενός λαού;
Δεν είναι καθόλου άθλια, απλά δεν έχετε κάποιο καλό επιχείρημα ως απάντηση για αυτό το διαγράφετε.
Τους φόρους που μου τους κλέβουν οι πολιτικοί προσπαθώ τόσα χρόνια για το καλύτερο, όπως και στις τελευταίες εκλογές. Γιατί πρέπει να ταϊζω και λαθρομετανάστες με τους φόρους μου και να μη ταϊζω ήδη συναθρώπους μου που πεινάνε; Ας τους ταϊσουν τα πιο ανεπτυγμένα κράτη τους λαθρομετανάστες αντί να δίνουν δάνεια στη Χώρα μου.
Θα συμφωνήσω για το φονιά και τον κλέφτη που αναφέρεις, αλλά πρέπει κάποιος να κοιτάζει και τα ποσοστά για να δει που βρίσκεται το πρόβλημα για την ώρα και πως να το μειώσει ή να το λύσει.
Δυστυχώς δε μπορούμε να σώσουμε με μία κίνηση όλους τους ανθρώπους τη γης, μακάρι και να μπορούσαμε. Το θεωρώ ακατόρθωτο.
Κάποιοι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που είναι πολύ πιο δυνατοί από την Ελλάδα αποφασίζουν διαφορετικά και με άλλα κριτήρια τα οποία εμείς δεν έχουμε τα δεδομένα για να δούμε τους λόγους. Μάλλον δε το έχετε σκεφτεί αυτό.
Επίσης υπάρχουν και άλλοι που "κονομάνε" από τις καταστάσεις, διότι σου λέει πρέπει να υπάρχουν και φτωχοί, ποιος θα με εξυπηρετεί εμένα.
Ε, αυτό εγώ δε μπορώ να το αλλάξω ρε παιδιά. Αν μπορείτε εσείς κάντε το, αλλά σίγουρα δε θα αλλάξει με το να γεμίσουμε τη Χώρα με λαθρομετανάστες, στο τέλος θα φύγουμε εμείς !
Η λέξη γονίδια σου λέει κάτι; Ακόμα και τα "πιστεύω" ενός λαού;
Δεν είναι καθόλου άθλια, απλά δεν έχετε κάποιο καλό επιχείρημα ως απάντηση για αυτό το διαγράφετε.
Τους φόρους που μου τους κλέβουν οι πολιτικοί προσπαθώ τόσα χρόνια για το καλύτερο, όπως και στις τελευταίες εκλογές. Γιατί πρέπει να ταϊζω και λαθρομετανάστες με τους φόρους μου και να μη ταϊζω ήδη συναθρώπους μου που πεινάνε; Ας τους ταϊσουν τα πιο ανεπτυγμένα κράτη τους λαθρομετανάστες αντί να δίνουν δάνεια στη Χώρα μου.
Θα συμφωνήσω για το φονιά και τον κλέφτη που αναφέρεις, αλλά πρέπει κάποιος να κοιτάζει και τα ποσοστά για να δει που βρίσκεται το πρόβλημα για την ώρα και πως να το μειώσει ή να το λύσει.
Δυστυχώς δε μπορούμε να σώσουμε με μία κίνηση όλους τους ανθρώπους τη γης, μακάρι και να μπορούσαμε. Το θεωρώ ακατόρθωτο.
Κάποιοι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που είναι πολύ πιο δυνατοί από την Ελλάδα αποφασίζουν διαφορετικά και με άλλα κριτήρια τα οποία εμείς δεν έχουμε τα δεδομένα για να δούμε τους λόγους. Μάλλον δε το έχετε σκεφτεί αυτό.
Επίσης υπάρχουν και άλλοι που "κονομάνε" από τις καταστάσεις, διότι σου λέει πρέπει να υπάρχουν και φτωχοί, ποιος θα με εξυπηρετεί εμένα.
Ε, αυτό εγώ δε μπορώ να το αλλάξω ρε παιδιά. Αν μπορείτε εσείς κάντε το, αλλά σίγουρα δε θα αλλάξει με το να γεμίσουμε τη Χώρα με λαθρομετανάστες, στο τέλος θα φύγουμε εμείς !
Το ψευτοδίλλημα να τους πάρουμε σπίτι μας δεν στέκει σε καμία περίπτωση.
Κάτι άλλο?
Εδώ ήρθαν Έλληνες και Ελληνίδες και τους θεωρήσαμε παράσιτα και παστρικές, στους ξένους θα κολλήσουμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.