Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ρεεεεεεεεεεεεεεε

μη χαλάς το μύθο του Έλληνα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Θα πρέπει να τα λάβω υπόψη μου ως ιστορικά στοιχεία;
Ok, θα κάνω και εγώ ένα ρεπορτάζ και θα το ανεβάσω στο youtube και επανέρχομαι.
Επίσης τι ποσοστό επί του συνόλου που εισήλθαν σε μία χώρα ήταν αυτοί οι Έλληνες;

Τα είδες κιόλας ρε θηρίο...; Η απόδειξη του ότι δεν τα είδες είναι το ότι το ρεπορτάζ βασίζεται σε ιστορικά στοιχεία της εποχής, ακόμα και σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Αν υποθέσω ότι αφιερώνεις τον ίδιο χρόνο σε όλες τις πηγές σου, δεν απορώ που έχεις καταλήξει στο να θεωρείς ότι τα ελληνικά σύνορα είναι στο Ιράν.

Last edited:
Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Οχι δεν το λυσαμε ουτε θα το λυσουμε δυστυχως.

Τωρα αν πω οτι ο εποικισμος ειναι ενα αψογο οπλο να πληξεις μια χωρα , θα μου πεις οτι παλι βλεπω "εχθρους" :ernaehrung004:

Βγες μια βόλτα και μίλα με κάποιον μετανάστη...

πήγαινε στη κιβωτό του κόσμου να μιλήσεις...

και ρώτα αν θέλουν να κάτσουν εδώ...

καταλαβαίνεις πως ο φόβος του εποικισμού βολεύει απίστευτα αυτούς που εκμεταλλεύονται το φαινόμενο;

αν ήθελαν να κάτσουν εδώ δεν θα πήγαιναν κατά χιλιάδες στην πάτρα... ούτε θα προσπαθούσαν να κρυφτούν στα φορτηγά για να πάνε στην ιταλία....

εδώ θέλουμε να φύγουμε οι Έλληνες από την χώρα... λες να θέλουν να κάτσουν οι μετανάστες...

Εσύ είπες... όχι εγώ.

Μου αρέσει σε αυτό το forum όταν μου αλλάζουν τα λεγόμενα μου. Τέλος πάντων.
Τελικά απαντήσεις θα πάρω στα ερωτήματα μου;

Έχω ρωτήσει και παρακάτω αρκετά πράγματα.

Επειδή ζητήθηκαν στοιχεία

http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128table1.htm
http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128table2.htm
http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128table3.htm

http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htm

Φυσικά δε δέχτηκα καμία απάντηση για το αν οι Έλληνες πήγαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην αμερική. Ούτε για το αν θα δεχόσασταν αναγνώριση της Πακιστανικής κοινότητας εδώ όπως είναι αναγνωρισμένη η Ελληνική εκεί.

Επίσης δε μου κάνει καμία εντύπωση που οι Έλληνες θεωρούνται ανώτερη φυλή και δεν σφάζουν για 5. Ενώ αν οι πολιτικοί τους κλέβουν δις καταστρέφοντας χιλιάδες ζωές δεν μας προβληματίζει για τα γονίδιά μας!!!!!!!

Τα επιχειρήματα περί φιλοξενίας στο σπίτι μου μετανάστη είναι από αστεία έως φαιδρά. Ο άδωνις λέει κάτι τέτοια. Αν είστε οπαδοί του περαστικά. Ένα πρόβλημα μιας χώρας δεν μπορεί να ανάγεται σε ατομικό. Αυτά είναι αστειότητες και δε μπορεί να αποτελούν επιχείρημα. Στο τέλος θα με ρωτήσετε αν θα έδινα την αδερφή μου σε Πακιστανό.

@Audiolytic
Εσύ που με ρωτάς αν θα έπαιρνα 2-3πακιστανούς στο σπίτι είσαι χριστιανός?
Όσο για το avatar να ξέρεις πως όσο υπάρχουν άνθρωποθ που σκέφτονται όπως εσύ το δάχτυλο θα δείχνει κάτω!!!!!

Εσύ είπες... όχι εγώ.

Μου αρέσει σε αυτό το forum όταν μου αλλάζουν τα λεγόμενα μου. Τέλος πάντων.
Τελικά απαντήσεις θα πάρω στα ερωτήματα μου;

Έχω ρωτήσει και παρακάτω αρκετά πράγματα.

Αυτό θα σου λύση τη απορία στο γιατί έρχονται. Μην μείνεις σε αυτό, σταγόνα στον ωκεανό είναι, ψαξτο μόνος σου και πες μου μετά ποιος φταίει και έρχονται.

Αυτό θα σου λύση την απορία στο γιατί κάθονται στην Ελλάδα. Δεν είναι επιλογή τους, τους κρατάμε με το ζόρι, φυλακισμένους, εδώ. Θέλουν να φύγουν ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους κρατάμε.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Επειδή παρατηρώ πολλούς που έχουν αισθήματα για τους λαθρομετανάστες, προτείνω να τους πάρετε να τους φιλοξενήσετε και να τους βρείτε και δουλειά, να τους εντάξετε στη κοινωνία, αλλά όχι με έξοδα των φορολογούμενων πολιτών, με δικά σας!
Μπορεί να ακούγεται λίγο σκληρό, αλλά δυστυχώς η ζωή και η αντιμετώπιση από το σύνολο των λαθρομεταναστών μας έκανε έτσι.

Δυστυχώς βλέπω και σύγκριση με Έλληνες, υπάρχουν και τέτοιοι Έλληνες, είμαστε μία κοινωνία 11.000.000 ανθρώπων θα έχουμε και τέτοιους, δε γίνεται όμως σε μία τέτοια χώρα με τόσο λίγο πληθυσμό τα 2/10 να είναι αλλοδαποί.
Επίσης δε με ενδιαφέρει το τι κάνουν οι άλλες χώρες, αν θέλουν να το παίζουν καλοί, ας τους πάρουν εκείνοι, αλλά δε βλέπω να θέλουν να πάνε στη Σκανδιναβία ή πουθενά Νότια, αντιθέτως θέλουν τον "παράδεισο" μας που λέγεται Ελλάδα.

Μπορεί να είμαστε όλοι παιδιά της ίδιας γης, αλλά παίζει ρόλο το που γεννηθήκαμε και από ποιους, αν μερικοί το λέτε ρατσισμό αυτό, ειλικρινά δε με απασχολεί.
και εγώ θα ήθελα να έχω γεννηθεί στο Μαϊάμι και να δουλεύω bar-man με κοπελίτσες για πελάτες, αλλά δε γίνεται και δεν είναι ρατσιστές αυτοί που δε με δέχονται, απλά είναι λίγο έξυπνοι για να μη χάσουν αυτά που έχουν.
Αν πάμε όλοι στο Μαϊάμι θα βουλιάξει !

Γιατί να βουλιάξουμε την Ελλάδα;
Γιατί να "μπασταρδέψουμε" το γένος μας;
Γιατί να πρέπει να ζούμε με φόβο και να κλειδαμπαρώνουμε τις πόρτες μας; Μη πει κανείς πως πάλι θα το κάναμε, διότι θυμάμαι πολύ καλά πως πριν το 1995 κοιμόμασταν τα καλοκαίρια με ανοικτές μπαλκονόπορτες σχεδον όλοι!

Τι σε κάνει να πιστεύεις στην καθαρότητα αυτού του γένους?Έχεις υπόψιν ότι από την δημιουργία του έχει φάει το μπαστάρδεμα των αιώνων?Ποια καθαρότητα λοιπόν?

Καλά αυτά τα να τους πάρουμε στο σπίτι μας απλά είναι άθλια.

Τους φόρους σου που τόσο σε πονάνε δεν τους τρώνε οι μετανάστες αλλά οι πολιτικοί,αν το 'χεις καταλάβει.

Ο φονιάς και ο κλέφτης είτε είναι έλληνας είτε άλλης εθνικότητας είναι το ίδιο.Πολύ λάθος σύγκριση το ότι είμαστε 11 μυρια,θα χουμε και τέτοιους.Όταν πέσει πραγματική λόρδα και εδώ θα δεις πόσους τέτοιους θα 'χουμε.Αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε.άλλοι είναι όντως λέρες και όπου και να βρίσκονται λέρες θα είναι.

ΥΓ: Τα λεφτά μου τα έχω χεσμένα μπροστά σε ανθρώπους που καταστρέφονται και δυστυχώς είναι για λύπηση.

Αυτό θα σου λύση τη απορία στο γιατί έρχονται. Μην μείνεις σε αυτό, σταγόνα στον ωκεανό είναι, ψαξτο μόνος σου και πες μου μετά ποιος φταίει και έρχονται.

Αυτό θα σου λύση την απορία στο γιατί κάθονται στην Ελλάδα. Δεν είναι επιλογή τους, τους κρατάμε με το ζόρι, φυλακισμένους, εδώ. Θέλουν να φύγουν ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους κρατάμε.

Άρα όσοι θέλουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες στη Χώρα μας, συμφωνούν με τα παραπάνω;

Υ.Γ. Καλό θα είναι να μεταφερθούν σε άλλο νήμα, το "σκίσαμε" το συγκεκριμένο.

@Audiolytic

Αν εσυ εισαι,τοτε θα επρεπε να γνωριζεις οτι δεν εισαι εσυ ο κριτης. :grandpa:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Αυτός ο τόπος στη πάροδο των αιώνων κατοικήθηκε από δεκάδες φυλές, με "διαφορετικά γονίδια" και οι κάτοικοί του διατήρησαν πάντα την αγάπη για την ελευθερία και τον σεβασμό στο συνάνθρωπό τους... ακόμα και σε περιόδους κατοχής από ισχυρούς....
Όχι γιατί είμαστε διαφορετικοί απο τους άλλους λαούς, αλλά γιατί αυτά θέλουμε να θυμόμαστε.. για αυτά είμαστε περήφανοι... και αυτά γράψαμε στην ιστορία μας...

Οι φτωχοί και αδύναμοι μετανάστες δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα... να γίνουν σας και εσάς θέλουν... ελεύθεροι!

Οι πρόγονοι, που τοσο αγαπάμε, χαρακτήριζαν Έλληνες όσους μετείχαν στην Ελληνική παιδεία... αναγνώριζαν την αξία τους "ξένου"... έπαιρναν τα καλύτερα στοιχεία απο αυτό... προόδευσαν με τη σύνθεση...
Ακόμα και οι δούλοι, σε μια άλλη εποχή, είχαν δικαιώματα... οι μέτοικοι λάμβαναν προνόμια... και προόδευαν... εμφύτευαν τις ιδέες τους και βελτίωναν το σύστημα και τη κοινωνία.
Τους προγόνους μας σήμερα δεν θα τους ενοχλούσαν κάποιοι σκούροι που λερώνουν το μπαμπρίζ σας...

Αυτό που σας ενοχλεί είναι που είναι φτωχοί και πλέον δεν υπάρχει ανάπτυξη να τους εκμεταλλευτούμε...
όπως φυσικά και η αύξηση της παρανομίας και εγκληματικότητας... αύξηση! δηλ υπήρχε και πριν... όπως υπάρχει σε όλες τις κοινωνίες - όλες τις εποχές!
Αλλά σας ενοχλεί η εγκληματικότητα μόνο των ξένων (των Ελλήνων είναι καλή άραγε? αλλιώς γιατί αυτή η διάκριση?)

Η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη... Αυτοί που πραγματικά αδειάζουν το πορτοφόλι σας, είναι άλλοι... ισχυροί και "αόρατοι"...

Δυστυχώς οι έχοντες την εξουσία σας έπεισαν πρώτα ότι για όλα φταίτε εσείς οι ίδιοι και τώρα οι μετανάστες...

Για τους εαυτούς σας μπορείτε να πιστεύεται ότι θέλετε, δικαίωμά σας.
Για τους άλλους, τους μη έχοντες τα "κατάλληλα γονίδια", καλό είναι να σκεφτείτε που ακριβώς βρίσκονται αυτά... Μήπως στο πορτοφόλι τους?

Ας κάνουμε μια δεύτερη σκέψη βρε παιδιά πριν γίνουμε εμείς οι ίδιοι κάτι πραγματικά ξένο από αυτό που αντιπροσώπευαν οι πρόγονοί μας...

Στο κάτω κάτω αύριο μπορεί να είμαστε όλοι εμείς οι σκούροι, με το άδειο πορτοφόλι που θα καθαρίζουμε το μπαμπρίζ ή θα πουλάμε παράνομα τις τσάντες στην πλατεία...

Ας βρούμε το πραγματικό "ξένο" στους κρατούντες και ας διώξουμε αυτούς καλύτερα.................

Last edited:

Το ψευτοδίλλημα να τους πάρουμε σπίτι μας δεν στέκει σε καμία περίπτωση.

Κάτι άλλο?

Τι σε κάνει να πιστεύεις στην καθαρότητα αυτού του γένους?Έχεις υπόψιν ότι από την δημιουργία του έχει φάει το μπαστάρδεμα των αιώνων?Ποια καθαρότητα λοιπόν?

Καλά αυτά τα να τους πάρουμε στο σπίτι μας απλά είναι άθλια.

Τους φόρους σου που τόσο σε πονάνε δεν τους τρώνε οι μετανάστες αλλά οι πολιτικοί,αν το 'χεις καταλάβει.

Ο φονιάς και ο κλέφτης είτε είναι έλληνας είτε άλλης εθνικότητας είναι το ίδιο.Πολύ λάθος σύγκριση το ότι είμαστε 11 μυρια,θα χουμε και τέτοιους.Όταν πέσει πραγματική λόρδα και εδώ θα δεις πόσους τέτοιους θα 'χουμε.Αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε.άλλοι είναι όντως λέρες και όπου και να βρίσκονται λέρες θα είναι.

ΥΓ: Τα λεφτά μου τα έχω χεσμένα μπροστά σε ανθρώπους που καταστρέφονται και δυστυχώς είναι για λύπηση.

Η λέξη γονίδια σου λέει κάτι; Ακόμα και τα "πιστεύω" ενός λαού;

Δεν είναι καθόλου άθλια, απλά δεν έχετε κάποιο καλό επιχείρημα ως απάντηση για αυτό το διαγράφετε.

Τους φόρους που μου τους κλέβουν οι πολιτικοί προσπαθώ τόσα χρόνια για το καλύτερο, όπως και στις τελευταίες εκλογές. Γιατί πρέπει να ταϊζω και λαθρομετανάστες με τους φόρους μου και να μη ταϊζω ήδη συναθρώπους μου που πεινάνε; Ας τους ταϊσουν τα πιο ανεπτυγμένα κράτη τους λαθρομετανάστες αντί να δίνουν δάνεια στη Χώρα μου.

Θα συμφωνήσω για το φονιά και τον κλέφτη που αναφέρεις, αλλά πρέπει κάποιος να κοιτάζει και τα ποσοστά για να δει που βρίσκεται το πρόβλημα για την ώρα και πως να το μειώσει ή να το λύσει.

Δυστυχώς δε μπορούμε να σώσουμε με μία κίνηση όλους τους ανθρώπους τη γης, μακάρι και να μπορούσαμε. Το θεωρώ ακατόρθωτο.
Κάποιοι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που είναι πολύ πιο δυνατοί από την Ελλάδα αποφασίζουν διαφορετικά και με άλλα κριτήρια τα οποία εμείς δεν έχουμε τα δεδομένα για να δούμε τους λόγους. Μάλλον δε το έχετε σκεφτεί αυτό.
Επίσης υπάρχουν και άλλοι που "κονομάνε" από τις καταστάσεις, διότι σου λέει πρέπει να υπάρχουν και φτωχοί, ποιος θα με εξυπηρετεί εμένα.
Ε, αυτό εγώ δε μπορώ να το αλλάξω ρε παιδιά. Αν μπορείτε εσείς κάντε το, αλλά σίγουρα δε θα αλλάξει με το να γεμίσουμε τη Χώρα με λαθρομετανάστες, στο τέλος θα φύγουμε εμείς !

Όσο για το avatar να ξέρεις πως όσο υπάρχουν άνθρωποθ που σκέφτονται όπως εσύ το δάχτυλο θα δείχνει κάτω!!!!!

Ταυτοχρονα,οσο υπαρχουν Ελληνες των οποιων, ο, με Ελληνικα χρωματα βαμμενος αντιχειρας δειχνει προς τα κατω, θα υπαρχουν και οι ξενοι που θα μας εχουν τους , με τα δικα τους χρωματα βαμμενους δεικτες τους,χωμενους στην μουρη μας.......και δεν εννοω τους λαθρομεταναστες λεγοντας "ξενους"

@Audiolytic
QUOTE]

Αν εσυ εισαι,τοτε θα επρεπε να γνωριζεις οτι δεν εισαι εσυ ο κριτης. :grandpa:

Σοβαρά??? Το ακούσαμε κι αυτό. Εσύ με κρίνεις ως αριστερό και ως φιλάνθρωπο. Εγώ να μη σε κρίνω αν δηλώνεις κάτι στο οποίο είσαι ασυνεπής? Κάνεις πλάκα? Μόνο ο Θεός θα σε κρίνει εσένα? Κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου για να μην αποκαλύψεις πόσο ασυνεπής είσαι. Περαστικά.....

Edit. Απάντηση δεν πήρα τελικά στα υπόλοιπα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δεν είναι καθόλου άθλια, απλά δεν έχετε κάποιο καλό επιχείρημα ως απάντηση για αυτό το διαγράφετε.

Τους φόρους που μου τους κλέβουν οι πολιτικοί προσπαθώ τόσα χρόνια για το καλύτερο, όπως και στις τελευταίες εκλογές. Γιατί πρέπει να ταϊζω και λαθρομετανάστες με τους φόρους μου και να μη ταϊζω ήδη συναθρώπους μου που πεινάνε; Ας τους ταϊσουν τα πιο ανεπτυγμένα κράτη τους λαθρομετανάστες αντί να δίνουν δάνεια στη Χώρα μου.

Θα συμφωνήσω για το φονιά και τον κλέφτη που αναφέρεις, αλλά πρέπει κάποιος να κοιτάζει και τα ποσοστά για να δει που βρίσκεται το πρόβλημα για την ώρα και πως να το μειώσει ή να το λύσει.

Δυστυχώς δε μπορούμε να σώσουμε με μία κίνηση όλους τους ανθρώπους τη γης, μακάρι και να μπορούσαμε. Το θεωρώ ακατόρθωτο.
Κάποιοι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που είναι πολύ πιο δυνατοί από την Ελλάδα αποφασίζουν διαφορετικά και με άλλα κριτήρια τα οποία εμείς δεν έχουμε τα δεδομένα για να δούμε τους λόγους. Μάλλον δε το έχετε σκεφτεί αυτό.
Επίσης υπάρχουν και άλλοι που "κονομάνε" από τις καταστάσεις, διότι σου λέει πρέπει να υπάρχουν και φτωχοί, ποιος θα με εξυπηρετεί εμένα.
Ε, αυτό εγώ δε μπορώ να το αλλάξω ρε παιδιά. Αν μπορείτε εσείς κάντε το, αλλά σίγουρα δε θα αλλάξει με το να γεμίσουμε τη Χώρα με λαθρομετανάστες, στο τέλος θα φύγουμε εμείς !
Επιμένω για το επιχείρημα να τους πάρουμε σπίτι μας,ούτε πρακτικά γίνεται οπότε...

Ο μετανάστης εργάζεται,γιατί λες τον πληρώνεις?
Γνωρίζεις ότι τους φέρνουν εδώ επειδή τσιμπάνε πριμάκια από Ε.Ε?

Και κάτι ακόμα για όλους τους φωστήρες εδώ μέσα. Οι ΞΕΝΟΙ επενδυτές που όλοι σας θέλετε δε μας χαλάνε τη φυλή? Δεν είναι πιο απατεώνες από μας, Δεν έχουν κατώτερα γονίδια? Μόνο οι φτωχοί και εξαθλιωμένοι μας μαγαρίζουν?

Γενικά μου φαίνεται πως έχεις συγχύσει λίγο τις ένοιες συνάνθρωπος και συμπατριώτης.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Το ψευτοδίλλημα να τους πάρουμε σπίτι μας δεν στέκει σε καμία περίπτωση.

Κάτι άλλο?

Μα βρε Παντελη,πες και συ καμια ιδεα :laugh:

Η μηπως στεκει και αρκει η ρετσινια του ρατσιστη;

Εδώ ήρθαν Έλληνες και Ελληνίδες και τους θεωρήσαμε παράσιτα και παστρικές, στους ξένους θα κολλήσουμε;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εδώ ήρθαν Έλληνες και Ελληνίδες και τους θεωρήσαμε παράσιτα και παστρικές, στους ξένους θα κολλήσουμε;

:grinning-smiley-043