Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

ΙΜΟ και τα δύο....(άλλωστε είναι αλληλένδετα...)

+1

Δεν λεω οτι δεν υπηρχε προβλημα.Λεω οτι αναδειχθηκε σε νο1 προβλημα.
Τοσο μεγαλο ωστε καποιοι ψηφισαν με γνωμονα μονο αυτο.....

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του...

Αλλά δεν κατάλαβα γιατί έχεις την μύγα.... Προφανέστατα αναφερθηκα στο γελοίο κατα εμέ άρθρο και εν συνεχεία συμφώνησα με εσένα ως προς τον έλεγχο της υγείας των μεταναστών. Επίσης βλέπω και άλλη μια "επίθεση" ως προς τον "δρόμο".

Προφανώς αναφερόμουν στο τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας, αλλά και σε εσένα ειδικά που θέλεις να προστατεύσεις τα παιδιά σου. Αν το κάνεις θα μπορούσες πολύ όμορφα και ευγενικά να απαντήσεις..."συμφωνώ και εγώ αυτό κάνω".

Οι εκθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι αποκαλυπτικές στο τι ισχύει και όχι....... Τώρα λοιπόν που απέκτησες και την "γνώση" αυτή(όπως και εγώ), μπορείς να κρίνεις που είναι το πρόβλημα, έτσι???

Καμμια επιθεση και συγγνωμη εαν ετσι αφησα να φανει ,εσυ μου"προτεινες" κατεβα στον δρομο να το παλεψεις ,θεωρω οτι εχω σπουδαιοτερα να παλεψω και να διεκδικησω οπως σου εγραψα και ρωτησα εκτος και εαν εχουν λυθει,αλλα δεν μου απαντησες.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ειστε παλι πολλοι ;; Αμαν πια με αυτο το πραγμα ,δεν μπορεις να μιλας για τον εαυτο σου ;; Πες οτι παιζω με την νοημοσυνη σου ,εκτος εαν εχετε χωρισει το φορουμ σε φραξιες και μιλαει ενας εξ ονοματος της καθε φραξιας .

Αυτο μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω.
Αλλο συγκλινουσες αποψεις,αλλο φραξιες.
Να προσεχετε τι λετε....

Καμμια επιθεση και συγγνωμη εαν ετσι αφησα να φανει ,εσυ μου"προτεινες" κατεβα στον δρομο να το παλεψεις ,θεωρω οτι εχω σπουδαιοτερα να παλεψω και να διεκδικησω οπως σου εγραψα και ρωτησα εκτος και εαν εχουν λυθει,αλλα δεν μου απαντησες.

Ξεκίνησα με την απάντηση Budda....

"Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του...". Όπως καταλαβαίνεις άλλες προτεραιότητες εχω εγώ που δεν έχω παιδιά και άλλες εσύ που έχεις και είναι απολύτως σεβαστό.

Φυσικά και δεν έχει λυθεί τίποτα. Ειδικά τώρα που με την ακροδεξιά στο τιμόνι θα επιδεινωθούν τα πράγματα.... Για όλους μας....

Κοιτα να δεις που θα εχει πλακα τελικα...

Ειστε παλι πολλοι ;; Αμαν πια με αυτο το πραγμα ,δεν μπορεις να μιλας για τον εαυτο σου ;; Πες οτι παιζω με την νοημοσυνη σου ,εκτος εαν εχετε χωρισει το φορουμ σε φραξιες και μιλαει ενας εξ ονοματος της καθε φραξιας .

Φανταζομαι οτι οταν ανεφερες ναρκες κροκοδειλους και ελληνικα πιρανχας αναφεροσουν και στους τρεις που σχολιασαν, πειραζει που τυχαινει να ξερω τους αλλους δυο και εκτος φορουμ;

Δεν παιζω λοιπον με την νοημοσυνη κανενος ,απλα εχεις προκαταληψη ,βλεπεις εχθρο και ρατσιστη σε οποιον αναφερθει σε μεταναστη και δεν αναφερθει για βια που δεχτηκε απο φασιστες ,οτι κατι αλλο θελω να πω και το λεω πλαγιως και κεκαλυμενα

Προκατειλημενος... μαλιστα, οχι εχεις δικιο, εγω ειμαι που εγραφα οτι αφου ειναι μουσουλμανοι ειναι δεδομενο οτι πηγαινουν με δωδεκαχρονα...
Οτι και να πεις εχεις δικιο.

,ε λοιπον μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλωτρια ,αυτο που γραφω σημαινει οτι γραφω και μονο ,ανησυχια για την υγεια των παιδιων μου ,τιποτα αλλο ,ουτε ρατσισμος ουτε εθνικισμος ουτε χρυσαΑβγα ,οπως εχω γραψει δεν μου φταινε οι ανθρωποι αλλα το κρατος ,καταδικαζω ολα οσα κακως τραβουν αυτοι οι ανθρωποι αλλα εχω και δικαιωμα να γραφω και για τον φαρμακοποιο που σκοτωσαν και ας με θεωρεις ρατσιστη.

Που ακριβως λες οτι τα εχεις με το κρατος; Που; Μη με βαλεις να ξανακανω quote το ποστ...

Οσο για το φαρμακοποιο... και επειδη δεν εισαι προκατειλημενος

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63669710 (Εθνος)
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/06/2012_446808 (Καθημερινη)
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231200300 (in.gr)

Που λεει οτι τον σκοτωσαν "ξενοι";;;

Οχι τιποτε αλλο αλλα για να δουμε την προκαταληψη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

ΙΜΟ και τα δύο....(άλλωστε είναι αλληλένδετα...)

Δεν εννοώ για την κοινωνία της Εκάλης.
Εννοώ, ήταν ανύπαρκτο μέχρι το 2008; Δεν το ένιωθε τμήμα έστω της κοινωνίας;

+1

Δεν λεω οτι δεν υπηρχε προβλημα.Λεω οτι αναδειχθηκε σε νο1 προβλημα.
Τοσο μεγαλο ωστε καποιοι ψηφισαν με γνωμονα μονο αυτο.....

Νο1 σίγουρα δεν είναι. Αλλά είναι από τα πολλά σοβαρά που έχουν κάτσει.

Ξεκίνησα με την απάντηση Budda....

"Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του...". Όπως καταλαβαίνεις άλλες προτεραιότητες εχω εγώ που δεν έχω παιδιά και άλλες εσύ που έχεις και είναι απολύτως σεβαστό.

Φυσικά και δεν έχει λυθεί τίποτα. Ειδικά τώρα που με την ακροδεξιά στο τιμόνι θα επιδεινωθούν τα πράγματα.... Για όλους μας....

Δεν χρειαζεται να εχεις παιδια για να κατεβεις στον δρομο για καλυτερη παιδεια ,οπως δεν χρειαζεται να εχεις αρωστο για να κατεβεις για την υγεια ,εαν ολοι ειχαμε την πρεπουσα παιδεια θα θα συζηταγαμε αυτη τη στιγμη για τον ρατσισμο .
Και οπως σωστα λες ,τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και απαιτειται ομονοια ,ενωμενοι ολοι ,δεν χρειαζεται να ειμαστε ιδιοι ακριβως καλο κανουν και οι διαφορες .

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι????

Δεν χρειαζεται να εχεις παιδια για να κατεβεις στον δρομο για καλυτερη παιδεια ,οπως δεν χρειαζεται να εχεις αρωστο για να κατεβεις για την υγεια ,εαν ολοι ειχαμε την πρεπουσα παιδεια θα θα συζηταγαμε αυτη τη στιγμη για τον ρατσισμο .
Και οπως σωστα λες ,τα πραγματα θα γινουν χειροτερα και απαιτειται ομονοια ,ενωμενοι ολοι ,δεν χρειαζεται να ειμαστε ιδιοι ακριβως καλο κανουν και οι διαφορες .

Μιλάω για προτεραιότητες Budda, δεν λέω οτι δεν κατεβαίνει κάποιος για την παιδεία αν δεν έχει παιδιά..... Ξεκάθαρα αναφέρομαι σε προτεραιότητες...

Δεν λέω για ένωση όλων... Αυτό δεν γίνεται.... Υπάρχουν οι μεν και οι δε.... Διαλέγουμε πλευρές και ξεκινάει το παιχνίδι.....

Δεν εννοώ για την κοινωνία της Εκάλης.
Εννοώ, ήταν ανύπαρκτο μέχρι το 2008; Δεν το ένιωθε τμήμα έστω της κοινωνίας;

Βέβαια και υπήρχε ως θέμα..... Μιλάμε για την "ξαφνική" ανάδειξη..απο τα ΜΜΕ, κλπ....ως εργαλείο αποπροσανατολισμού....

Last edited by a moderator:
Κοιτα να δεις που θα εχει πλακα τελικα...

Φανταζομαι οτι οταν ανεφερες ναρκες κροκοδειλους και ελληνικα πιρανχας αναφεροσουν και στους τρεις που σχολιασαν, πειραζει που τυχαινει να ξερω τους αλλους δυο και εκτος φορουμ;

Δεν ειπα οτι ειναι κακο που τους ξερεις ,θεωρω οτι ειναι καλυτερα να μιλα ο καθενας για τον εαυτο του ,ειναι λαθος να πιστευεις οτι δυναμωνεις την διαφωνια σου αν εχεις και αλλους μαζι

Προκατειλημενος... μαλιστα, οχι εχεις δικιο, εγω ειμαι που εγραφα οτι αφου ειναι μουσουλμανοι ειναι δεδομενο οτι πηγαινουν με δωδεκαχρονα...
Οτι και να πεις εχεις δικιο.

Και σταματα να διαστρεβλωνεις ,εγραψα οτι σε ορισμενους λαους ειναι μεσα στα ηθη και τα εθιμα τους να παντρευονται 9-10χρονα ,εγραψα πως δεν το κρινω σωστο η λαθος απλα οτι ειναι διαφορετικο απο τα δικα μας ηθη και εθιμα ,συνεχισα δε λεγοντας οτι εινι φυσικο για αυτους να κοιτουν τα κοριτσακια που μολις σχολασαν αλλα οχι για εμας .
Τωρα πως εσυ καταλαβες οτι καταλαβες δικο σου προβλημα

Που ακριβως λες οτι τα εχεις με το κρατος; Που; Μη με βαλεις να ξανακανω quote το ποστ...

Το εχω γραψει πολλες φορες ,αλλα για να εισαι οκ θα το βαζω σε καθε ποστ απο δω και περα

Οσο για το φαρμακοποιο... και επειδη δεν εισαι προκατειλημενος

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63669710 (Εθνος)
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/06/2012_446808 (Καθημερινη)
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231200300 (in.gr)

http://www.dimokratianews.gr/content/7714/σοκ-καρτέρι-θανάτου-σε-φαρμακοποιό-στου-ρέντη

Σίγουρα χρησιμοποιήθηκε έτσι.
Αλλά η διαπίστωση αυτή δεν πρέπει να υποβιβάζει τη σπουδαιότητα του προβλήματος, και ας μην είναι το νο1. Δυστυχώς θα έχουμε συνέχιση της για ολίγον μόνο διακοπείσας πολιτικής που βλέπει το σύμπτωμα και όχι το πρόβλημα. Προς πρόσκαιρη τέρψη των οπαδών των στρατοπέδων.

Σίγουρα χρησιμοποιήθηκε έτσι.
Αλλά η διαπίστωση αυτή δεν πρέπει να υποβιβάζει τη σπουδαιότητα του προβλήματος, και ας μην είναι το νο1. Δυστυχώς θα έχουμε συνέχιση της για ολίγον μόνο διακοπείσας πολιτικής που βλέπει το σύμπτωμα και όχι το πρόβλημα. Προς πρόσκαιρη τέρψη των οπαδών των στρατοπέδων.

+1

Μιλάω για προτεραιότητες Budda, δεν λέω οτι δεν κατεβαίνει κάποιος για την παιδεία αν δεν έχει παιδιά..... Ξεκάθαρα αναφέρομαι σε προτεραιότητες...

Δεν λέω για ένωση όλων... Αυτό δεν γίνεται.... Υπάρχουν οι μεν και οι δε.... Διαλέγουμε πλευρές και ξεκινάει το παιχνίδι.....

Διαλεγουμε πλευρες ; Με δεδομενο οτι δεν μπορω να συμπορευθω με χρυσαβγιτες για ποιες αλλες πλευρες μιλας ,ενα μετωπο θα πρεπει να εχουμε κοντρα σε οτι θα μας ερθει απο την κυβερνηση ,εκτος και εαν εννουσες αυτο ,οποτε οκ .

Διαλεγουμε πλευρες ; Με δεδομενο οτι δεν μπορω να συμπορευθω με χρυσαβγιτες για ποιες αλλες πλευρες μιλας ,ενα μετωπο θα πρεπει να εχουμε κοντρα σε οτι θα μας ερθει απο την κυβερνηση ,εκτος και εαν εννουσες αυτο ,οποτε οκ .

Τα στρατόπεδα Budda πάντα ήταν δύο.....

Αστική τάξη και τα συμφέροντα τους...

Εργατική τάξη και τα συμφέροντα τους...

Διαλέγεις...(μην μου πεις ποιοι είναι όμως...δεν προλαβαίνω...).

Βρε συ Budda, στο link που εβαλες το "Δύο άγνωστοι ως αυτή την ώρα φονιάδες, μάλλον αλλοδαποί (ρωσικής ή αλβανικής καταγωγής)", το ειδες;

Ή επειδη ειδες τη λεξη το ποσταρες;

Λες η καθημερινη και το εθνος αν ηταν αλλοδαποι να μην το ειχαν με τεραστια γραμματα; Γιατι δεν το αναφερουν αντιστοιχα;

Τα στρατόπεδα Budda πάντα ήταν δύο.....

Αστική τάξη και τα συμφέροντα τους...

Εργατική τάξη και τα συμφέροντα τους...

Διαλέγεις...(μην μου πεις ποιοι είναι όμως...δεν προλαβαίνω...).

Και εμένα θα με ενδιέφερε η διευκρίνηση, και ειλικρινά λυπάμαι που ... ... ... δεν προλαβαίνεις!!!

Αν κάποτε προλάβεις πάντως, διευκρίνησε το μυστήριο σχετικά με το τι είναι η "αστική τάξη" και η "εργατική τάξη". Και αν είσαι χαλαρός, γράψε και για τους αγρότες (είναι και αυτή τάξη);

Και εμένα θα με ενδιέφερε η διευκρίνηση, και ειλικρινά λυπάμαι που ... ... ... δεν προλαβαίνεις!!!

Αν κάποτε προλάβεις πάντως, διευκρίνησε το μυστήριο σχετικά με το τι είναι η "αστική τάξη" και η "εργατική τάξη". Και αν είσαι χαλαρός, γράψε και για τους αγρότες (είναι και αυτή τάξη);

Όχι οι αγρότες ανήκουν στη αταξική κοινωνία....:)

Ήξερα ότι θα αναρωτηθούν κάποιοι...

Στα πεταχτά....

Οι καπιταλιστές που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής μετουσιώνουν την αστική τάξη, σήμερα.....

Όχι οι αγρότες ανήκουν στη αταξική κοινωνία....

Ήξερα ότι θα αναρωτηθούν κάποιοι...

Αναρωτιόμαστε, αλλά μένουμε με την απορία πάντα!

Τόσο μυστικό είναι;;;

Στα πεταχτά....

Οι καπιταλιστές που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής μετουσιώνουν την αστική τάξη, σήμερα.....

Λίγο πιο αναλυτικά. Για το σήμερα. Το παραπάνω είναι αυτούσιο από το 1850.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Βρε συ Budda, στο link που εβαλες το "Δύο άγνωστοι ως αυτή την ώρα φονιάδες, μάλλον αλλοδαποί (ρωσικής ή αλβανικής καταγωγής)", το ειδες;

Ή επειδη ειδες τη λεξη το ποσταρες;

Λες η καθημερινη και το εθνος αν ηταν αλλοδαποι να μην το ειχαν με τεραστια γραμματα; Γιατι δεν το αναφερουν αντιστοιχα;

Παρακατω γραφει οτι ηταν "αδηφαγα ορκς του Θανατου".
Αρα ηταν αλλοδαποι αφου η Μορντορ πεφτει μακρια.....