Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Oταν διαβάζει κανείς αυτά που θέλει να διαβάσει, μάλλον στραβώνεται αντι να ξεστραβώνεται (με την καλή έννοια)... πχ. εδώ:

"Αυτή η διαπίστωση ενισχύεται και από την διεθνή εμπειρία ότι οι αστυνομικοί τείνουν να ελέγχουν περισσότερο ορισμένες ομάδες πληθυσμού, όπως φυλετικές μειονότητες, μετανάστες κλπ. Χαρακτηριστική από αυτή την άποψη είναι η εβδομαδιαία ανασκόπηση δραστηριότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών: Για την εβδομάδα 2-8 Ιουνίου 2012, π.χ., οι αλλοδαποί αποτελούσαν το 70% των ελεγχθέντων και το 85% των προσαχθέντων από το κέντρο της πόλης σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες• παρόμοια είναι η εικόνα για τις προηγούμενες εβδομάδες."

...όπου η φράση κλειδί "κέντρο της πόλης" περνάει απαρατήρητη, προκειμένου να καταδείξει την επιλεκτικότητα της αστυνομίας.... Βέβαια, αν το σκεφτεί κανείς ορθολογικά θα καταλήξει οτι στο κέντρο της Αθήνας οι μόνοι που κυκλοφορούν είναι όσοι έλληνες έχουν ακόμα αντικείμενο εργασίας εκεί και... αλλοδαποί... Αρα, μάλλον ακόμα περισσότερους ποσοστιαία αλλοδαπούς θα έπρεπε να προσάγουν, αλλά φεύ, θα κατηγορηθούν ως συνήθως ως ρατσιστές... :)
Eπίσης το οτι η συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων παραμένει ανεξιχνίαστη αλλά και το οτι ο αλλοδαπός μπορεί να κρυφτεί στο χάος της πόλης απο τις αρχές καλύτερα απ'ότι ο έλληνας, δεν φαίνεται να πολυαπασχολεί πολλούς...
Καλό ξεστράβωμα (με την καλή έννοια)... LOL

Last edited:
Πραγματικά τρομερά τα στοιχεία. 1.000.000 αλλοδαποί παράγουν εγκληματικότητα ίση με αυτή που παράγουν 10πλασιοι Έλληνες.. Αλήθεια που είναι τα στοιχεία των δολοφονιών?

Περιμένεις να ασχοληθεί κανείς με αυτό ? :)

Περιμένεις να ασχοληθεί κανείς με αυτό ? :)

θα ασχοληθώ εγώ....

αυτό αποδεικνύει ότι ένας αλλοδαπός είναι = 10 Ελληνες...

καταρρίπτεται ο μύθος της Σουπερ ντούπερ ουάου φυλής...

ένας αλλοδαπός αξίζει όσο 10 Έλληνες...

τι ιχωρ και μ@λακίες... ρόμπες είμαστε...

Πραγματικά τρομερά τα στοιχεία. 1.000.000 αλλοδαποί παράγουν εγκληματικότητα ίση με αυτή που παράγουν 10πλασιοι Έλληνες.. Αλήθεια που είναι τα στοιχεία των δολοφονιών?

Παλιότερα, συνέκριναν τα ποσοστά ελλήνων/αλλοδαπών επι του συνόλου της παραβατικότητας για να καταδείξουν οτι οι αλλοδαποί δεν ανέβαζαν τα ποσοστά της εγκληματικότητας, και έφερναν σαν πειστήριο την εθνοτική κατανομή στις φυλακές... Εντέχνως βέβαια, "ξεχνούσαν" να αναφέρουν οτι πχ. επιταγές, οφειλές προς ιδιώτες ή το δημόσιο, αθέτηση υποχρέωσης προς διατροφή κλπ. ήταν αδικήματα που εντοπίζονταν μόνο σε έλληνες ενώ όλοι οι αλλοδαποί σχετίζονταν απο "κλοπή και πάνω"...

Oταν διαβάζει κανείς αυτά που θέλει να διαβάσει, μάλλον στραβώνεται αντι να ξεστραβώνεται (με την καλή έννοια)... πχ. εδώ:

"Αυτή η διαπίστωση ενισχύεται και από την διεθνή εμπειρία ότι οι αστυνομικοί τείνουν να ελέγχουν περισσότερο ορισμένες ομάδες πληθυσμού, όπως φυλετικές μειονότητες, μετανάστες κλπ. Χαρακτηριστική από αυτή την άποψη είναι η εβδομαδιαία ανασκόπηση δραστηριότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών: Για την εβδομάδα 2-8 Ιουνίου 2012, π.χ., οι αλλοδαποί αποτελούσαν το 70% των ελεγχθέντων και το 85% των προσαχθέντων από το κέντρο της πόλης σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες• παρόμοια είναι η εικόνα για τις προηγούμενες εβδομάδες."

...όπου η φράση κλειδί "κέντρο της πόλης" περνάει απαρατήρητη, προκειμένου να καταδείξει την επιλεκτικότητα της αστυνομίας.... Βέβαια, αν το σκεφτεί κανείς ορθολογικά θα καταλήξει οτι στο κέντρο της Αθήνας οι μόνοι που κυκλοφορούν είναι όσοι έλληνες έχουν ακόμα αντικείμενο εργασίας εκεί και... αλλοδαποί... Αρα, μάλλον ακόμα περισσότερους ποσοστιαία αλλοδαπούς θα έπρεπε να προσάγουν, αλλά φεύ, θα κατηγορηθούν ως συνήθως ως ρατσιστές... :)
Eπίσης το οτι η συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων παραμένει ανεξιχνίαστη αλλά και το οτι ο αλλοδαπός μπορεί να κρυφτεί στο χάος της πόλης απο τις αρχές καλύτερα απ'ότι ο έλληνας, δεν φαίνεται να πολυαπασχολεί πολλούς...
Καλό ξεστράβωμα (με την καλή έννοια)... LOL

Επίσης....

Τον πίνακα τον είδες ή όπως συνήθως, κοιτάμε την "λεζάντα" και βγάζουμε συμπεράσματα του στυλ, ότι μας βολεύει......???

Τις λέξεις, "σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες• παρόμοια είναι η εικόνα για τις προηγούμενες εβδομάδες.", τις προσέξαμε??? Επίσης πιο πολλοί είναι οι μετανάστες απο τους Έλληνες στο κέντρο??? Μάλλον έχεις καιρό να δεις το κέντρο..... Που μένεις είπαμε??

Επίσης μην πέφτετε στην παγίδα του "διαφορετικού".... Όταν βλέπεις την μύγα μες το γάλα, σίγουρα θα προσέξεις την μύγα... Αυτό συμβαίνει και με τους μπάτσους.... Κυνηγάνε μετανάστες και αυτό το ξέρει και η γιαγιά μου....

Καλά το ότι ο αλλοδαπός μπορεί να κρυφτεί καλύτερα απο τον Έλληνα κακοποιό, άστο μην το συζητήσουμε....ήδη ανέφερα ένα επιχείρημα.......που είναι και το πιο αστείο.

Καλό διάβασμα.....

Συνελήφθη για διαρρήξεις στο Μενίδι ένας 21χρονος Έλληνας!

Τς,τς,τς.... Χάθηκαν οι αλλοδαποί????

Επίσης....

Τον πίνακα τον είδες ή όπως συνήθως, κοιτάμε την "λεζάντα" και βγάζουμε συμπεράσματα του στυλ, ότι μας βολεύει......???

Ο πίνακας δείχνει για τις ανθρωποκτονίες οτι την τελευταία 20ετία, ενώ οι εξιχνιασμένες ανθρωποκτονίες τελεσθείσες απο έλληνες παραμένουν σταθερές γύρω στις 200 ετησίως συν-πλήν 25%, στους αλλοδαπούς 6πλασιάστηκαν και πλησιάζουν αυτές των ελλήνων, όντας πληθυσμιακά το 1/8 των τελευταίων... Ιδού...

Ας εμπιστευτούμε για λίγο τα αναλυτικά στοιχεία που δίνει η Ελληνική Αστυνομία για την εξέλιξη του αδικήματος της ανθρωποκτονίας στην Ελλάδα στην τελευταία εικοσαετία:
Έτος Τελεσθείσες Απόπειρες Σύνολο Εξιχνιάσεις Ημεδαποί Αλλοδαποί Σύνολο
1991 138 93 231 177 204 25 229
1992 137 124 261 209 231 34 265
1993 150 104 254 192 257 34 291
1994 133 131 264 203 244 34 278
1995 151 134 285 199 228 40 268
1996 169 149 318 227 241 62 303
1997 203 147 350 200 222 81 303
1998 154 119 273 200 201 66 267
1999 154 134 288 200 175 97 272
2000 146 104 250 206 214 62 278
2001 132 145 277 215 185 92 277
2002 94 115 209 216 187 91 278
2003 116 134 250 218 189 113 302
2004 111 121 232 203 193 64 257
2005 132 128 260 204 195 91 286
2006 110 123 233 196 203 92 295
2007 128 135 263 202 195 103 298
2008 139 165 304 242 201 147 348
2009 143 187 330 252 249 124 373
2010 176 193 369 265 245 179 424
2011 184 182 366 291 255 180 435

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ., 1991-2009, 2010-2011

Αγαπητέ, υπάρχουν κάμποσα τμήματα ασφάλειας εντός και περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας... Το κέντρο της Αθήνας, είναι μια σχετικά μεγάλη περιοχή, αλλά, πάντως, μία... Και το αρθρο αναφέρεται στο κέντρο της Αθήνας... όχι της Ανω Αετοραχούλας... Λογικό να παρουσιάζεται σε αυτά η ίδια εικόνα... Εχω την εντύπωση οτι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...
Στο ευρύτερη περιοχή που αποκαλείται κέντρο της Αθήνας, οι έλληνες που ηλικιακά και σωματικά θα μπορούσαν να διαπράξουν ληστείες και ανθρωποκτονίες είναι λιγότεροι απο τους αλλοδαπούς... Εκτός κι αν προσθέσεις τα γερόντια που μένουν σε κάποια πολυκατοικία ή τον τζαμά στο ισόγειο και τον συμβολαιογράφο στον ημιόροφο...
Αν διαπράξω έγκλημα εγώ, κι αφήσω ένα δακτυλικό αποτύπωμα, θα πάνε στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στα παιδιά μου, στην δουλειά μου, θα με βρούνε... Αν το διαπράξει ο Χασάν, πιάσ'τ'αυγό και κούρευτο... άφαντος...

Το κέντρο της Αθήνας δεν είναι καθόλου μικρή περιοχή... Περιλαμβάνει πολλές συνοικίες και χιλιάδες κόσμου....

Για το θέμα της ηλικίας των Ελλήνων, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, έχω άλλη άποψη.....

Όσον αφορά τα αδικήματα, φυσικά και έχουν αυξηθεί αλλά παραμένουν ακόμη λιγότερα των ημεδαπών. Παρόλο την αύξηση του αριθμού των μεταναστών που εγκλωβίζονται στην χώρα μας, ενω θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη. Και σίγουρα στοχοποιούνται πολύ περισσότερο απο ότι οι ημεδαποί πολίτες.....

Εγω παντως θα συμφωνησω...

Το κεντρο της Αθηνας ειναι γεματο ξενους.

Να μη κατεβαινει κανεις εκτος και αν δουλευει εκει, δεν υπαρχουν αρκετες καρεκλες στα καφε τα μεζεδοπωλεια και τα bar για να μας χωρεσουν ολους...

H ΧΑ δεν εκανε θραυση στις περιοχες του κεντρου με τα μεγαλα προβληματα λαθρομεταναστων επειδη οι πολιτες ειναι φασιστες. Απο απογνωση για την καταντια στην οποια καταντησαν οι γειτονιες τους τους ψηφισαν.

Και εμεις ακομα συζηταμε αν οντως υπαρχει προβλημα.

H ΧΑ δεν εκανε θραυση στις περιοχες του κεντρου με τα μεγαλα προβληματα λαθρομεταναστων επειδη οι πολιτες ειναι φασιστες. Απο απογνωση για την καταντια στην οποια καταντησαν οι γειτονιες τους τους ψηφισαν.

Και εμεις ακομα συζηταμε αν οντως υπαρχει προβλημα.

αυτο ακριβως..!δεν συζηταμε για ξενοι εκγληματιες vs Ελληνες εγκληματιες.ουτε παροτρυνουμε ενεργειες βιας και ρατσισμου.
ΟΜΩΣ..φερνω τον εαυτο μου, στην θεση εκεινου που μενει σε περιοχες με εντονο προβλημα και λεω:
εχω παρει την αστυνομια 50 φορες και ή δεν μπορουν ή δεν θελουν να καθαρισουν το προβλημα.
τι κανω?καθομαι και τους κοιταω?επανω στην απογνωση μου(οπως αντιστοιχα απεγνωσμενα χτυπαει/σκοτωνει ο μεταναστης αφου εχει κοψει πεινα)θα βρω μια λυση και ας ειναι οποια να`ναι για να προστατευω!παραλογο?

Εγω παντως θα συμφωνησω...

Το κεντρο της Αθηνας ειναι γεματο ξενους.

Να μη κατεβαινει κανεις εκτος και αν δουλευει εκει, δεν υπαρχουν αρκετες καρεκλες στα καφε τα μεζεδοπωλεια και τα bar για να μας χωρεσουν ολους...

Καλά ναι.....δεν το συζητάμε καν....

Το πρόβλημα το έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές και έχουμε κάνει δεκάδες προτάσεις... Δεν λύνεται σε μια μέρα, ούτε σε έναν χρόνο....

Αλλά ούτε θα καταφύγουμε σε τακτικές τύπου Χ.Α. όσο και αν φαίνονται "δελεαστικές" σε κάποιους....

Καλά ναι.....δεν το συζητάμε καν....

Το πρόβλημα το έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές και έχουμε κάνει δεκάδες προτάσεις... Δεν λύνεται σε μια μέρα, ούτε σε έναν χρόνο....

Αλλά ούτε θα καταφύγουμε σε τακτικές τύπου Χ.Α. όσο και αν φαίνονται "δελεαστικές" σε κάποιους....

Το προβλημα υπαρχει πολλα χρονια το ιδιο και η ΧΑ, ουτε ξενοι εζωσαν την Αθηνα φετος, ουτε η ΧΑ ιδρυθηκε το 2012, απλα οταν η κατασταση εφθασε στον απροχωρητο καποιοι βλεποντας οτι το κρατος δεν βοηθαει στραφηκαν σε ποιο extreme λυσεις.

αυτο ακριβως..!δεν συζηταμε για ξενοι εκγληματιες vs Ελληνες εγκληματιες.ουτε παροτρυνουμε ενεργειες βιας και ρατσισμου.
ΟΜΩΣ..φερνω τον εαυτο μου, στην θεση εκεινου που μενει σε περιοχες με εντονο προβλημα και λεω:
εχω παρει την αστυνομια 50 φορες και ή δεν μπορουν ή δεν θελουν να καθαρισουν το προβλημα.
τι κανω?καθομαι και τους κοιταω?επανω στην απογνωση μου(οπως αντιστοιχα απεγνωσμενα χτυπαει/σκοτωνει ο μεταναστης αφου εχει κοψει πεινα)θα βρω μια λυση και ας ειναι οποια να`ναι για να προστατευω!παραλογο?

ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!!

Κοιτάς το δέντρο. Σου φταίνε πριν από την όποια εγκληματικότητα των μεταναστών πολλά πράγματα και δεν τα θίγεις καν. Τα έχουμε πει 10.000 φορές και εξακολουθείτε να κοιτάτε το δέντρο. Βλέπετε μόνο την τελική πράξη και αντιδράτε σε αυτήν χτυπώντας το αποτέλεσμα και ποτέ το αίτιο. Φταίνε λοιπόν πιο πριν :

1. Η κυβέρνηση (όλες) που ψήφισε το Δουβλίνο ΙΙ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φύγουν όσοι θέλουν να φύγουν. Και με την ανεργία και την κρίση εδώ πέρα πίστεψέ με θέλουν οι περισσότεροι

2. Η εσκεμένη και μεθοδευμένη γκετοποίηση συγκεκριμένων περιοχών με πολλαπλά κέρδη από αυτό.

3. Κάτι μπομπούκια ιδιοκτήτες ακινήτων που τα νοικιάζουν σε 30 μετανάστες. Και μη μου πείτε μπαίνουν μόνοι τους γιατί άλλο να παίρνεις 350 για ένα τριάρι σε μια 4μελή οικογένεια και άλλο 30 το άτομο και να μένουν εκεί 30 νοματαίοι.

4. Κάτι άλλα μπουμπούκια εργοδότες που τους έχουν και δουλεύουν για ψίχουλα και ανασφάλισους με την απειλή της καταγγελίας στο αλλοδαπών και τη σιγουριά της "ανυπαρξίας" του μετανάστη μιας και δεν νομιμοποιείται. (Φυσικά πως να νομιμοποιηθεί? Να πάρει τυτότητα Ελληνική? Ο μαύρος? Ο Πακιστανός? Ε ποτέ!!!!)

Και φτάνουμε να λέμε "εκεί που μένει ένας ξάδερφός μου και έχει πρόβλημα..." Πιασ' τ' αυγό και κούρευ'το. Είναι σαν να έχεις αφήσει το αυτοκίνητό σου χωρίς τακάκια και να γκρινιάζεις πως σου φθείρονται οι δισκόπλακες και πως είναι κακής ποιότητας.

ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!!

Κοιτάς το δέντρο. Σου φταίνε πριν από την όποια εγκληματικότητα των μεταναστών πολλά πράγματα και δεν τα θίγεις καν. Τα έχουμε πει 10.000 φορές και εξακολουθείτε να κοιτάτε το δέντρο. Βλέπετε μόνο την τελική πράξη και αντιδράτε σε αυτήν χτυπώντας το αποτέλεσμα και ποτέ το αίτιο. Φταίνε λοιπόν πιο πριν :

1. Η κυβέρνηση (όλες) που ψήφισε το Δουβλίνο ΙΙ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φύγουν όσοι θέλουν να φύγουν. Και με την ανεργία και την κρίση εδώ πέρα πίστεψέ με θέλουν οι περισσότεροι

2. Η εσκεμένη και μεθοδευμένη γκετοποίηση συγκεκριμένων περιοχών με πολλαπλά κέρδη από αυτό.

3. Κάτι μπομπούκια ιδιοκτήτες ακινήτων που τα νοικιάζουν σε 30 μετανάστες. Και μη μου πείτε μπαίνουν μόνοι τους γιατί άλλο να παίρνεις 350 για ένα τριάρι σε μια 4μελή οικογένεια και άλλο 30 το άτομο και να μένουν εκεί 30 νοματαίοι.

4. Κάτι άλλα μπουμπούκια εργοδότες που τους έχουν και δουλεύουν για ψίχουλα και ανασφάλισους με την απειλή της καταγγελίας στο αλλοδαπών και τη σιγουριά της "ανυπαρξίας" του μετανάστη μιας και δεν νομιμοποιείται. (Φυσικά πως να νομιμοποιηθεί? Να πάρει τυτότητα Ελληνική? Ο μαύρος? Ο Πακιστανός? Ε ποτέ!!!!)

Και φτάνουμε να λέμε "εκεί που μένει ένας ξάδερφός μου και έχει πρόβλημα..." Πιασ' τ' αυγό και κούρευ'το. Είναι σαν να έχεις αφήσει το αυτοκίνητό σου χωρίς τακάκια και να γκρινιάζεις πως σου φθείρονται οι δισκόπλακες και πως είναι κακής ποιότητας.

μα δεν διαφωνω στην εκμεταλευση που εγινε/γινεται απο πολλους.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αφησουμε την κατασταση ως εχει,γιατι θα εχουμε ακομα χειροτερα απ`ολες τις πλευρες.
τι θες να πεις με το "εκεί που μένει ένας ξάδερφός μου και έχει πρόβλημα..."?
δεν εχεις συγγενεις και φιλους που μενουν σε τετοιες περιοχες?
δεν ακους/διαβαζεις καθημερινα περιστατικα?
δηλαδη για να την ακουσουμε καλυτερα,θα πρεπει να συμβει σε εμας?
οχι φιλε μου-εαν το ερωτημα ειναι εγω ή αυτοι(γιατι εαν εχεις παρει χαμπαρι,η κατασταση εξω ειναι εμπολεμη)θα προτιμησω το εγω και τα παιδια μου.
και εαν καποιος πλησιασει την οικογενεια μου με κακο σκοπο,θα του τα δωσω στο στομα.ετσι κι`αλλιως εχουν αγριεψει τοσο τα πραγματα,που σε καθαριζουν για ενα ευρω.

Ενώ τα στοιχεια που εχουν αναπαραχθεί απο την Χρυσή Αυγή και με 100% υπεύθυνους τους μετανάστες για ολες τις μικρές ληστείες ειναι αληθινά..:music-smiley-005::music-smiley-005: Απο πού προέκυψε το 52% που το αναπαράγουν μονον κατι ''Hellenicrevenge'' ''Εllas-orthodoxy'' και αλλα ''εγκυρα""??

Το ''Βημα'' αναπαρήγαγε αυτά που ειπε η Αστυνομια.....Προφανώς μπήκαν κουμούνια εκεί μέσα.:flipout::flipout:

μα δεν διαφωνω στην εκμεταλευση που εγινε/γινεται απο πολλους.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αφησουμε την κατασταση ως εχει,γιατι θα εχουμε ακομα χειροτερα απ`ολες τις πλευρες.
τι θες να πεις με το "εκεί που μένει ένας ξάδερφός μου και έχει πρόβλημα..."?
δεν εχεις συγγενεις και φιλους που μενουν σε τετοιες περιοχες?
δεν ακους/διαβαζεις καθημερινα περιστατικα?
δηλαδη για να την ακουσουμε καλυτερα,θα πρεπει να συμβει σε εμας?
οχι φιλε μου-εαν το ερωτημα ειναι εγω ή αυτοι(γιατι εαν εχεις παρει χαμπαρι,η κατασταση εξω ειναι εμπολεμη)θα προτιμησω το εγω και τα παιδια μου.
και εαν καποιος πλησιασει την οικογενεια μου με κακο σκοπο,θα του τα δωσω στο στομα.ετσι κι`αλλιως εχουν αγριεψει τοσο τα πραγματα,που σε καθαριζουν για ενα ευρω.

Είσαι θύμα της προπαγάνδας. Έχω φίλο που μένει εκεί και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Αυτά που "ακούμε" ή "διαβάζουμε" είναι πολλές φορές χωρίς απόδειξη. Και δεν υπήρξε ΠΟΤΕ δίλημμα ή εμείς οι αυτοί? Ποιοί είναι αυτοί? Τους έχεις δει? Τους ξέρεις? Όλους? Άσε που και το εμείς επίσης δε μου κάνει. Κι εγώ έχω πέσει θύμα επίθεσης 2 φορές στη ζωή μου. Και τις 2 από Έλληνες. Τι σημαίνει αυτό? Θα πρέπει να κρίνω με βάση αυτό και μόνο?

Αν υπάρχει αυτό το δίλλημα στο μυαλό σου τότε έχεις ένα μικρό θεματάκι. Κανένας πόλεμος δεν υπάρχει. Αυτά τα λένε τα χρυσαύγουλα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις οποίες, αν κρίνω από την αντίδρασή σου, τα καταφέρνουν μια χαρά. Εικόνες εμπόλεμης κατάστασης που έχεις εσύ στο μυαλό σου έχουν μόνο τα αυγά. Σόρυ κιόλας.

Και για να καταλήξω. Εφόσον συμφωνείς με τα θέματα που έθιξα τότε καλό θα ήταν να επιχειρηματολογείς υπερ αυτών και όχι υπέρ μιας συντήρησης πολεμικού κλίματος και θεμάτων αυτοσυντήρησης τύπου "ή εμειίς ή αυτοί".

Άλλαξε τακάκια στο αμάξι και μετά δες αν οι δισκόπλακες ειναι ελαττωματικές.....

Eμ ειναι βολικο,να τα ριχνεις ολα στις καθαριστριες,στις πουτανες,στους μεταναστες και γυρω σου να τελειται ο νεοφιλελευθερος ολεθρος,αβιαστα...αβασανιστα..