Τωρα μου μιλας για τα σχολια που εγραψαν ; Τι σχεση εχει αυτο με εμας εδω ; Τι σχεση εχει με το εγκλημα που εκανε αυτος ο παρανομος μεταναστης ;Τι σχεση εχουν τα κομματα και καθε φορα ,σε καθε εγκλημα που γινεται απο παρανομο μεταναστη θα πρεπει να μπαινουμε στα χαρακωματα της οποιας παραταξης/κομματος και να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα ;;
Αθωωνεται δλδ ο Πακιστανος γιατι καποιοι ανεγκεφαλοι εγραψαν τα σχολια που εγραψαν ; Αλλαζει κατι ;;
Οπως σου ειπα ,πηγαινε πες τα αυτα στους γονεις του παιδιου ,πιστευεις οτι τους ενδιαφερει το οτι και οι Ελληνες εχουν κανει Εγκληματα ;Πιστευειες οτι τους ενδιαφερουν τα σχολια του καθε ηλιθιου στην ειδηση της συλληψης του Πακιστανου ;
Πίστεψε ότι εγώ δεν ψήφισα.Όχι απαραίτητα. Οι περισσότεροι είναι "δεν ψήφισα Χ.Α. αλλά της δίνω δίκιο στο ένα, το άλλο, το τρίτο, κλπ". Είναι με άλλα λόγια το διπλάσιο ποσοστό της στις επόμενες εκλογές. Κι ο Χίτλερ κάπως έτσι ξεκίνησε εξάλλου.
Οτι και να λέμε, αυτοί που έχουν ρατσιστικές και μισάνθρωπες απόψεις, σκατά θα παραμείνουν.....
Αν δεν θέλουν μερικοί να τους λέμε φασίστες, θα τους λέμε μισάνθρωπους......Μην μας πουν όμως οτι ούτε αυτό συνάδει με τους ευγενείς τρόπους......
Υ.Γ Αλήθεια εκείνο το παιδάκι(Alex) απο την Βέροια που χάθηκε, τι έγινε???
Βρε τους Μουσουλμάνους.......
Όταν αρνείσαι να δεις τη διαφορά που έχουν κάποιοι άνθρωποι με κάποιους άλλους είσαι το ίδιο ρατσιστής με αυτούς που δεν τη σέβονται.
Πίστεψε ότι εγώ δεν ψήφισα.
Ένα σε ρωτάω μόνο και σταματώ.
Αν αυτό το είχε κάνει στη χώρα του αυτός ο …. Να μην πω τώρα…..
Ποια θα ήταν η τιμωρία του?
Γεμισε ο κοσμος ρατσιστες η μηπως αν αφησεις τον πολιτικο σου μανδυα θα μπορεσεις να δεις οτι προκειται για διαφορετικης κουλτουρας-ηθων-εθιμων ανθρωπους ;Ετσι εχουν μαθει και ετσι κανουν ,στην χωρα τους δεν τιμωρουνται για αυτο ,δες το ντοκυμαντερ ,μαχαιρωνει την γυναικα του και δεν τρεχει τπτα
Και εδω ρατσιστες
http://www.youtube.com/watch?v=GoFewFxf2wk
Δεν έχετε βαρεθεί να αναπαράγεται την κάθε μπούρδα που βάζουν τα ΜΜΕ??? Τα έχετε ξαναβάλει και αποκρούστηκαν.....
Θα βάλεις και το βίντεο απο το τρίγωνο στο κέντρο που κλέβουν τσάντες???
Έλεος...
Δεν μίλησα εγώ για λιθοβολισμούς πουθενά.Δεν είναι στη χώρα του. Είναι στη δική μας. Και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι δε θα τιμωρηθεί γι'αυτό που έκανε. Και όχι, δε θα αλλάξουμε τους νόμους της χώρας επειδή είναι "πάκι". Εκτός αν θες να αρχίσουμε να λιθοβολούμε και τις γυναίκες που δε φοράνε μπούργκα.
Αν αυτό το είχε κάνει στη χώρα του αυτός ο …. Να μην πω τώρα…..
Ποια θα ήταν η τιμωρία του?
Η δίκη μου πάντως δεν περιέχει ρατσιστικά σχόλια προς τους Μουσουλμάνους.......συλλήβδην.
...........
Αν θεωρείς ότι γράφω ρατσιστικά σχόλια προς τους Μουσουλμάνους αναφέροντας την αλήθεια, παραλογίζεσαι.
Ξεκόλα το μυαλό σου και σταμάτα να εθελοτυφλείς γιατί μοιάζεις πολύ με αυτούς που είναι πραγματικοί ρατσιστές.
Με τον Ντάχι είμαστε φίλοι και τον έκραζα ενώ είχε έρθει σπίτι μου και περάσαμε μαζί το βράδυ.
Μόνο??? Τώρα έχω αρχίσει και "φτιάχνομαι".....μην μου το χαλάς....
Τους συντοπίτες σου, δεν τους διαλέγεις. Εδώ γεννήθηκαν, εδώ μεγάλωσαν, έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις σε αυτό τον τόπο. Είναι φορολογούμενοι, πήγανε φαντάροι θυσιάζοντας 1-2 πολύτιμα χρόνια, συμβάλουν στην καθημερινότητα και στην κοινή κουλτούρα ώστε ο τόπος αυτός - στις καλές του στιγμές - να είναι χαρακτηρισμένος σαν έναν απο τους καλύτερους τόπους για να ζεί κανείς. Κι όσους απο αυτούς δεν βγαίνουν σωστοί, είτε τους ανέχεσαι, είτε τους αγνοείς, είτε τους τιμωρείς, είτε τους περιορίζεις, αλλά δεν μπορείς να τους ξεφορτωθείς, γιατι ανήκουν εδώ. Είναι σαν μια οικογένεια σε μεγαλογραφία. Μπορείς να τιμωρήσεις αλλά δεν μπορείς να ξεφορτωθείς ενα μέλος της. Εναν ξένο όμως που μπήκε με το έτσι θέλω στο σπίτι, θα τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές. Εναν ξένο που εσύ τον κάλεσες αλλά η συμπεριφορά του ξέφυγε, θα του φερθείς ευγενικά και θα τον συνοδέψεις στην πόρτα. Οι ίδιες αναλογίες ισχύουν και με τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες. Μην ξεχνάμε οτι οι λαθρομετανάστες ´δεν προσφέρουν στον τόπο - μπορεί να προσφέρουν σε κάποιους που τους εκμεταλλεύονται, αλλά όχι στον τόπο. Είναι οι πρώτοι που θα φύγουν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν, αν ποτέ ο τόπος τους χρειαστεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.