χαχαχα!!! Έχετε πολύ πλάκα.....
Μακριά απο το κέντρο.... Μακριά..... Χτες στις 3.00 η ώρα και καθώς έγραφα στο φορουμ.... ένα πρεζόνι προσπαθούσε να πάρει ένα ποδήλατο απο έξω απο την πολυκατοικία. Επίσης μεταξύ 2.00 και 4.00 κυκλοφορούσαν με ποδήλατο διάφοροι πιτσιρικάδες στο κέντρο μεταξύ Στουρνάρη και Νοταρά....
Όλα αυτά την ίδια μέρα, την ίδια ώρα....
Επίσης στο κέντρο που συχνάζω αραιά πυκνά, ποτέ δεν έχω δει κάτι που θα με φοβίσει μετά τις 2.00..... Να δω βέβαια πρεζόνια να τρυπιούνται στην μέση του δρόμου, άπειρες φορές, να μου ζητάνε ψιλά κλπ κλπ.....
Αν νομίζετε οτι ζείτε σε κανεναν παράδεισο μην κατεβαίνετε στο κέντρο... Αν νομίζετε ότι θα σας σκοτώσουν στην μέση του δρόμου, μην κατεβαίνετε στο κέντρο....
Οποιοσδήποτε κάνει έγκλημα σε οποιαδήποτε χώρα και αν το κάνει, πρέπει να πάει στην φυλακή και να κάτσει για όσο διάστημα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές.... Το ξεκαθαρίσαμε αυτό??? Οκ....
Στην χώρα μας υπάρχει οικονομική κρίση τα τελευταία 2+ χρόνια.... η οποία έχει φέρει και κοινωνικές ανισότητες με αποκορύφωμα την ένταξη μιας συμμορίας νεο-ναζιστών ως κόμμα στην βουλή. Βέβαια όσοι έχουν σώας τα φρένας, ξέρουν οτι αυτό γίνεται λόγω του οτι το αστικό σύστημα θέλει τον "Γερμανό" του....
Μέσα σε αυτό το κλίμα, τα ρατσιστικά ΜΜΕ φέρνουν στην επιφάνεια άρθρα και ειδήσεις που αφορούν ΜΟΝΟ τα εγκλήματα των αλλοδαπών και όχι των ημεδαπών ή των τελευταίων τα παίζουν 4η, 5η, είδηση... Τρανταχτό παράδειγμα ο ρατσιστής νεο-ναζί που θέρισε τόσους ανθρώπους στο Ουισκόνσιν και έχω παραθέσει άρθρα στο "που πάει η υφήλιος"... Στα τοπικά ΜΜΕ έπαιξε τελευταία είδηση πριν τα αθλητικά.... Και φυσικά ακόμη και το χρώμα τώρα πια παίζει τον ρόλο του...
Επίσης άλλο παράδειγμα η είδηση που έβαλε ο Στέλιος με την αθώωση των βιαστών της μικρής κοπέλας..... Αν ήταν Πακιστανοί, καταλαβαίνω τι θα γινόταν...εσείς....???
Όταν λοιπόν στις 50 ειδήσεις οι περισσότερες αφορούν αλλοδαπούς και στα στατιστικά στοιχεία ακόμη και σήμερα τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται απο ημεδαπούς, ε δεν γίνεται όλοι να υποστηρίζουμε αυτού του είδους τους διαχωρισμούς και την αβάντα που δίνει το σύστημα προς την ρατσιστική και ακροδεξιά πλευρά... Τι να κάνουμε....
Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης Γκαιμπελικής ιδιομορφίας κρατάει πολλά χρόνια και μερικοί αντιστέκονται.....
Αυτά....