Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τέσπα ,, θα σας περάσει ,,,

κοιτάχτε τώρα την υφαρπαγή όλλης της χώρας το επόμενο 6μήνο ,,, απο δυτικούς Χριστιανούς ,, και χαριεντιστείτε ,, με τους μουσουλμάνους που θα βιάζουν και θα βαράνε τις γυναίκες αφου γίνουν 30 μύρια ..

αιντε θύμα αιντε ψώνιο ...

αλλου είναι ο εχθρός ,,, αλλου κοιτάτε ..

:firstprize:

552632_10150960053895951_183781960_n.jpg

Το μνημονιο κανεις δεν το θελει.Οι συνεπειες βραχυπροθεσμα κα μακροπροθεσμα της παραμονης στο Ε η της επιστροφης στη δραχμη ειναι πολυ δυσκολο αινιγμα, στα χερια αλλων η επιλυση του.

Δεν είπα κάπου για όσους ψήφισαν μνημονιακά κόμματα.
Μίλησα καθαρά για όσους κατεβαίναμε στη Σύνταγμα.

Βλέπεις λογικό να κατεβαίνεις στο Σύνταγμα, να τρως το χημικό της αρκούδας, ξύλο, προσαγωγές και τελικά να τους ψηφίζεις;

Έτσι για να αλλάξουμε και λίγο κλίμα...
Ο σύλλογος "Η Κυψέλη μας" διοργανώνει στο αμφιθέατρο της Φωκίωνος Νέγρη κάθε Κυριακή το "Παίζουμε στην Κυψέλη".
Παιδάκια από όλες τις χώρες περνάνε δημιουργικές ώρες παίζοντας, τρέχοντας, γελώντας μαζί, ασχέτου φυλής και χρώματος.
Βρέθηκα μία φορά εκεί και πραγματικά ανοίγει η καρδιά σου να βλέπεις πως ότι μας χωρίζει είναι επιφανειακό.
Τα παιδάκια έχουν αχρωματοψία ή οι μεγάλοι ρατσισμό;
Εγώ ποντάρω στα παιδάκια.

616666_500622133297429_1197389929_o.jpg

480073_500623056630670_1962219247_n.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=h6jl61nMxCs&feature=player_embedded

Α... Ναι... Είναι στο 6ο διαμέρισμα. Αυτό με τους ρατσιστές μικροαστούς που έχουν βολευτεί κλπ κλπ κλπ... :p
Από ότι βλέπεις Νίκο (nikoskouklos) είναι λάθος να κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις από ένα μήνυμα διαμαρτυρίας.
Μιλάμε για μία περιοχή που κυριολεκτικά μαστίζεται από το μεταναστευτικό.
Που όμως οι κάτοικοι είναι συνηθισμένοι να ζουν με τους μετανάστες και δεν θεωρούν λύση το να τους διώξουν με τη βία.

Για να συνοψισω...

Μια χαρα κανει η Χ.Α. που μοιραζει ελεημοσυνη.
Οι αριστεροι ειναι λαμογια που τρωνε τα λεφτα του λαου.
Οι μεταναστες ειναι ο λοιμος που σκοτωνει τη χωρα.
Ο "Ξενιος Ζευς" ειναι το μανα εξ' ουρανου.
Ολοι οι Δ.Υ. ειναι τεμπεληδες και καλα κανουν και τους ανασκολοπιζουν.
Αν δεν εισαι Χ.Ο. και Ελληνας, οι πιθανοτητες ειναι οτι εισαι παιδεραστης ή κλεφτης ή δολοφονος ή και τα τρια. (αφιερωμενο στα vids)
Για την καταντια της χωρας φταιει η αριστερα.
Για το μεταναστευτικο φταιει η αριστερα.
Οποιος δεν αντιλαμβανεται τα παραπανω, εστω και ενα, ειναι εξω απο το χωρο, προδοτης, αριστερος του καναπε, εθελοτυφλει ή τελος παντων δεν ξερει τι του γινεται.
...

Ξεχασα κατι;

Με κανω quote μπας και βρουμε καμια ακρη...

Όταν γυρίσαμε σπίτι εγώ έκανα ένα τεστ στην κόρη μου.
Και εκείνη μου έδωσε ένα μάθημα.

Είχε κολλήσει όλη μέρα με ένα αγοράκι από την Αλβανία επειδή το ξέρει από μικρή.

Επίτηδες λοιπόν της έκανα την (ρατσιστική; :p) ερώτηση για να δω πως θα το πάρει:
"Πέρασες καλά αγάπη μου με το Αλβανάκι;"
"Ποιον;"
"Το παιδάκι που παίζατε όλη μέρα"
"Δεν τον λένε Αλβανάκη μπαμπά! Σωκράτη τον λένε!"

Υπάρχει ελπίδα, μόνο που ακόμη δεν έχει το δικαίωμα να ψηφίσει. Και καλό είναι να μην τη διαφθείρουμε πριν αποκτήσει το δικαίωμα.

Τωρα το ειδα το ποστ σου Μιχαλη.

Υπεροχη εικονα!

Thanks Στέλιο.
Πάντως αν κάποιος σε αυτές τις εικόνες είδε μελλοντικούς δολοφόνους μάλλον πρέπει να το κοιτάξει...

Αφού είσαι κοντά, αν έχεις όρεξη έλα μία βόλτα καμιά Κυριακή μετά τις διακοπές. :smile:

Θα σε χώσω να τρέχεις από πίσω τους! Δεν μαζεύονται τόσα πιτσιρίκια εύκολα! :flipout:

Thanks Στέλιο.
Πάντως αν κάποιος σε αυτές τις εικόνες είδε μελλοντικούς δολοφόνους μάλλον πρέπει να το κοιτάξει...

Yπέροχες εικόνες. Δεν νομίζω να είδε κανείς μελλοντικούς δολοφόνους σ'αυτές. Πρέπει αυτές τις εικόνες να τις προστατεύσουμε. Κι αυτό δεν γίνεται με το να συνεχιστεί η κατάληψη της χώρας απο κύματα λαθρομεταναστών, γιατί σε αυτή την περίπτωση, οι όποιες φωτογραφίες απο παιδιά που παίζουν στον δρόμο και στις πλατείες, μάλλον... δεν θα περιέχουν κανένα κοριτσάκι... Και τα αγοράκια πολύ πιθανόν αντι να παίζουν οπως στις φωτογραφίες, θα εκπαιδεύονται στο λύσε-δέσε του RPG...

Ξέρεις όμως τι γίνεται φίλε Bios;
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και εμείς πάμε να το αλλάξουμε σε παν μέτρον άχρηστον...
Αυτό που βλέπω στη συζήτηση είναι κατά βάση πολωμένους χρήστες να φτάνουν στα άκρα για να δικαιολογήσουν την πολιτική προπαγάνδα του ενός ή του άλλου κόμματος/ιδεολογίας.
Ούτε το σφάξτε τους αλλόθρησκους της μίας πλευράς είναι σωστό, ούτε το μπάτε σκύλοι αλέστε της άλλης.

Και δεν νομίζω ότι αυτοί που τα γράφουν τα πιστεύουν.
Απλά η συζήτηση πολώνει, σε εξωθεί στο άκρο για να αντικρούσεις το άλλο άκρο και τελικά τσιμπάς τη βούλα.
Ώρες ώρες μου δίνεται η εντύπωση ότι παρακολουθώ συζήτηση μεταξύ υπερεθνικιστών και ανθελλήνων!
Οι μεν να κράζουν "Πας μη Έλλην βάρβαρος" και οι άλλοι "Ελληναράδες σκουλήκια ρατσιστές!"

Χαλαρώστε. Συζήτηση κάνουμε. Ούτε να αλλάξει γνώμη ο άλλος υπάρχει περίπτωση ούτε να λύσουμε το πρόβλημα.
Βρεθείτε κάπου στη μέση τουλάχιστον για να αποκτήσει αυτή η συζήτηση κάποιο νόημα!

Τι ωραίοι που είστε βρε παιδιά, τι εθελοτυφλισμός είναι αυτός. Δηλαδή πόσο δύσκολο σας είναι να παραδεχθείτε τα νούμερα και να μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα (στυλ η αστυνομία κυνηγά κυρίως τους αλλοδαπούς, το τάδε έγκλημα δεν είναι βαρύ, ενώ το άλλο είναι, κλπ). Τα νούμερα για μία ακόμα φορά μιλάνε μόνα τους (όπως λέγαμε προχθές και για τους φυλακισμένους).

Ίσως γίνομαι και γραφικός τελικά, αλλά ας κρίνει μόνος του ο καθένας από τα screenshot τι είναι σοβαρό και τι όχι, και τι λένε γενικά αυτά τα νούμερα...

View attachment 82084

View attachment 82085

Kαι φουσκωμενα να ειναι τα στοιχεια αντιλαμβανεται κανεις οτι οι αλλοδαποι -ακομα και αν δεν ειναι εγκληματιες αλλα τους αναγκαζει η τραγικη τους κατασταση- καταφευγουν σε παρανομες ενεργειες πολυ πιο ευκολα απο τους ντοπιους.

Ειναι σιγουρα και θεμα λαου. Οι δικοι μας πιθανον να προτιμουν να αυτοκτονουν απο το να καταφευγουν στην ευκολη λυση.

Τώρα σε ποια κατηγορία πιστεύει ο καθένας οτι ανήκει ο συνομιλητής του, ούτε με νοιάζει.....ούτε ποτέ θα τον "κατατάξω"....

Αλλά "κέντρο" ή "μέση" φίλε μου Μίχο, δεν υπάρχει.....

Έβαλες κάποιες εικόνες πριν και απο τέτοιες στο κέντρο της Αθήνας έχω μερικές....και απο το Πάρκο και απο την πλατεία, κλπ κλπ....πανομοιότυπες...

Για να καταλάβεις την διαφορά στην συζήτηση..... Έγραψες λοιπόν "σε περιοχή που μαστίζεται απο το μεταναστευτικό"... Εγώ αυτό που λες το λέω..... "σε περιοχή που μαστίζεται απο την οικονομική κρίση"....

Το μεταναστευτικό ουσιαστικά δεν υφίσταται.... Οι οικονομικές κρίσεις το δημιουργούν και το αναδεικνύουν σε "πρόβλημα".....για να αποπροσανατολίσουν το πόπολο απο το κυρίως πρόβλημα...

Να αλλάξει γνώμη ο ένας του άλλου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση(στην συγκεκριμένη συζήτηση).... Απλώς "γνωρίζει" ο ένας τον άλλο....καλύτερα.... Και πραγματικά τις χαίρομαι τέτοιες συζητήσεις....

Δεν κοιτας συχνα στον καθρεφτη ε;

Προτιμά το youtube....

Υ.Γ Και μετά ρε Budda με κατηγορείς οτι δεν είμαι και ευθύς.... Πες ρε φίλε δεν γουστάρω τους Μουσουλμάνους, μην μας βάζεις οτι μαλακία κυκλοφορεί στο youtube...

b64ec605f8f67528888efdca4c0ff22d_L.jpg

Χτες απο το Λονδινο η νικητρια του χρυσου μεταλλιου στα 5000 μετρα μια Αιθιοπισσα η Ντεφαρ αφιερωσε το μεταλλιο της και στην Ελλαδα την δευτερη πατριδα της οπως ειπε μιας και πηρε το πρωτο της χρυσο σους Ολυμπιακους του 04 αλλα και εχει εδω συγγενεις της και μενει και η ιδια.

Εδωσε επισης ευχες και κουραγιο στους Ελληνες για αυτα που βιωνουν τα τελευταια χρονια.

Απο τις στιγμες που πραγματικα νιωθεις οτι με τον αλλον μπορεις να εισαι αδερφος.

Last edited: