Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Για να καταλάβεις την διαφορά στην συζήτηση..... Έγραψες λοιπόν "σε περιοχή που μαστίζεται απο το μεταναστευτικό"... Εγώ αυτό που λες το λέω..... "σε περιοχή που μαστίζεται απο την οικονομική κρίση"....

Τι σχέση έχει η κρίση στην Ελλάδα με το ότι έχουμε μεγάλη είσοδο μεταναστών στη χώρα κάθε μέρα;
Να υπήρχε ανάπτυξη στη χώρα να πω ναι, οι άνθρωποι το άκουσαν και ήρθαν να βρουν τη τύχη τους.
Ή πιστεύεις ότι το Πακιστάν είναι σε χειρότερη οικονομική θέση από την Ελλάδα;

Το μεταναστευτικό ουσιαστικά δεν υφίσταται.... Οι οικονομικές κρίσεις το δημιουργούν και το αναδεικνύουν σε "πρόβλημα".....για να αποπροσανατολίσουν το πόπολο απο το κυρίως πρόβλημα...

Εντάξει... Τι να σου πω;
Με αυτό σαν βάση δεν υφίσταται καν συζήτηση.
Κάποιοι μιλάνε για πράγματα που βιώνουν κάθε μέρα και κάποιοι με τη γραμμή του κόμματος ή της ιδεολογίας τους...

Τι σχέση έχει η κρίση στην Ελλάδα με το ότι έχουμε μεγάλη είσοδο μεταναστών στη χώρα κάθε μέρα;
Να υπήρχε ανάπτυξη στη χώρα να πω ναι, οι άνθρωποι το άκουσαν και ήρθαν να βρουν τη τύχη τους.
Ή πιστεύεις ότι το Πακιστάν είναι σε χειρότερη οικονομική θέση από την Ελλάδα;

Εντάξει... Τι να σου πω;
Με αυτό σαν βάση δεν υφίσταται καν συζήτηση.
Κάποιοι μιλάνε για πράγματα που βιώνουν κάθε μέρα και κάποιοι με τη γραμμή του κόμματος ή της ιδεολογίας τους...

Είσοδο μεταναστών είχαμε πάντα στην χώρα μας..... Η κρίση τους κάνει να εγκληματούν(ένα μέρος), η κρίση τους στέλνει στους κάδους(μαζί με τους Έλληνες), το κράτος εκμεταλλευόμενο την κρίση σπρώχνει το πόπολο, μέσω των ΜΜΕ, κλπ, στον ρατσισμό....

Αυτο λέω και εγώ.... Αν όλοι είχαν την συνείδηση οτι το μεταναστευτικό θα μπορούσε να λυθεί αν υπήρχε ευημερία σε όλο τον πλανήτη, τότε δεν θα το συζητούσαμε....

Ποιο είναι το κόμμα μου.... Μήπως ξέρεις???(να μου πεις και εμένα).... Μην κολλάτε ρε ταμπέλες στους άλλους και μην λέτε πράγματα που δεν ξέρετε, για τους άλλους... Αν μη τι άλλο δηλώνει αγένεια....

Το τι βιώνει ο καθένας δεν το ξέρει κανείς..... οπότε τις κρίσεις σας στον εαυτό σας....όχι στους άλλους....

Υ.Γ Στο Πακιστάν πέφτουν κορμιά κάθε μέρα.....(δεκάδες)... Όχι οτι εμείς απέχουμε πολύ....για αυτό και τα κύματα μετανάστευσης των Ελλήνων...

Προτιμά το youtube....

Υ.Γ Και μετά ρε Budda με κατηγορείς οτι δεν είμαι και ευθύς.... Πες ρε φίλε δεν γουστάρω τους Μουσουλμάνους, μην μας βάζεις οτι μαλακία κυκλοφορεί στο youtube...

Ειπα εγω οτι δεν τους γουσταρω ; Αναφορα κανω στις διαφορες μας ,στο πως βλεπουν εμας ,το τι κανουν στην χωρα τους ,το πως φερονται στους ανθρωπους ,το τοι θελουν οι "ξενοι" στην χωρα τους να σεβονται τα ηθη και εθιμα τους (κατι που θελουν επισης και οταν πανε σε αλλη χωρα) .Αναφορα κανω και μονο, οι κρισεις ειναι δικες σου.
Ασε που το σκεφτομαι σοβαρα ναστραφω προς τα εκει ,η γυναικα μου εχει καποιες αντιρρησεις ,κατι δεν της αρεσει και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι .Προσωπικα το βρισκω μια χαρα ,4 γυναικες απο 9 και ανω(φρεσκο πραγμα) ,να τις δερνω καθε μερα ,να μπορω να την σκοτωσω χωρις να τρεχει τπτα να θεωρω ολους τους αλλους απιστους -κατωτερους -ζωα ..........η μηπως αυτο με κανει σωβινιστη και φασιστα ,οχι βεβαια αφου θα ειμαι μουσουλμανος ,τα ηθη και εθιμα μου θα ακολουθω και το τι λεει ο Μωχαμεντ , μια χαρα .

ΩωωωωΩΩωωωΩΩωωω....
Αρχίσαμε να μιλάμε και για ευημερία σε όλο τον κόσμο.
Έχουμε φύγει από την ουτοπία και βαδίζουμε προς φρουτοπία!

Είσοδο μεταναστών είχαμε πάντα στην χώρα μας..... Η κρίση τους κάνει να εγκληματούν(ένα μέρος), η κρίση τους στέλνει στους κάδους(μαζί με τους Έλληνες), το κράτος εκμεταλλευόμενο την κρίση σπρώχνει το πόπολο, μέσω των ΜΜΕ, κλπ, στον ρατσισμό....

Αυτο λέω και εγώ.... Αν όλοι είχαν την συνείδηση οτι το μεταναστευτικό θα μπορούσε να λυθεί αν υπήρχε ευημερία σε όλο τον πλανήτη, τότε δεν θα το συζητούσαμε....

Ποιο είναι το κόμμα μου.... Μήπως ξέρεις???(να μου πεις και εμένα).... Μην κολλάτε ρε ταμπέλες στους άλλους και μην λέτε πράγματα που δεν ξέρετε, για τους άλλους... Αν μη τι άλλο δηλώνει αγένεια....

Το τι βιώνει ο καθένας δεν το ξέρει κανείς..... οπότε τις κρίσεις σας στον εαυτό σας....όχι στους άλλους....

Υ.Γ Στο Πακιστάν πέφτουν κορμιά κάθε μέρα.....(δεκάδες)... Όχι οτι εμείς απέχουμε πολύ....για αυτό και τα κύματα μετανάστευσης των Ελλήνων...

.....λεει ο Αιμιλιος που εχει αποκαλεσει οσους διαφωνουν .ρατσιστες φασιστες χρυσαβγιτες(ναι ειναι ειδικη κατηγορια) Δημαριτες Μπατσοκους κλπ ,σωστα ;

Τωρα πλακα μας κανεις ?

Εχεις χαρακτηρισει το μισο φορουμ φασιστες, Χρυσαυγιτες, ρατσιστες και οτι ανηκουν στον ταδε κομματικο χωρο επειδη ετσι κρινεις εσυ, ειρωνευεσαι συνεχως την αποψη του καθενος αντι απλα να γραφεις την αποψη σου και να αντιπαραθετεις επιχειρηματα και γραφεις το πιο πανω μηνυμα ?

Εχεις συναισθηση του τι γραφεις ?

Τωρα πλακα μας κανεις ?

Εχεις χαρακτηρισει το μισο φορουμ φασιστες, Χρυσαυγιτες, ρατσιστες και οτι ανηκουν στον ταδε κομματικο χωρο επειδη ετσι κρινεις εσυ, ειρωνευεσαι συνεχως την αποψη του καθενος αντι απλα να γραφεις την αποψη σου και να αντιπαραθετεις επιχειρηματα και γραφεις το πιο πανω μηνυμα ?

Εχεις συναισθηση του τι γραφεις ?

Τι έγινε παίδες χάσαμε την ψυχραιμία μας...??? Δεν πειράζει κάντε εντριβές με ξύδι και το ξανασυζητάμε......

Ναθ τι έπαθες αγόρι μου σε είπα εσένα τίποτα τέτοιο??? ή αναλαμβάνεις δικηγόρος??? Απο πότε μέλη κρίνουν άλλα μέλη, ως προς την συμπεριφορά τους μέσα στο φόρουμ...? Μήπως έγινε συντονιστής?, γιατί δεν το γράφει στο avatar...

.....λεει ο Αιμιλιος που εχει αποκαλεσει οσους διαφωνουν .ρατσιστες φασιστες χρυσαβγιτες(ναι ειναι ειδικη κατηγορια) Δημαριτες Μπατσοκους κλπ ,σωστα ;

Παίδες αν είπα κάποιον φασίστα(που δεν είναι βρισιά) ή οτιδήποτε, χωρίς δικαίωμα, κάντε report ένα κουμπί δρόμος είναι....

ΩωωωωΩΩωωωΩΩωωω....
Αρχίσαμε να μιλάμε και για ευημερία σε όλο τον κόσμο.
Έχουμε φύγει από την ουτοπία και βαδίζουμε προς φρουτοπία!

Γιατί έχεις αντίθετη άποψη....?? Που οφείλεται το μεταναστευτικό??? Οτι το ηλιοβασίλεμα δεν φαίνεται πολύ καλά απο τα μέρη τους και έρχονται εδώ να το δουν απο την Σαντορίνη???

Καλά για το ανέκδοτο περι επιχειρημάτων κλπ....ποιος γράφει και ποιος όχι.... Μην το λέτε....

Εκτίθεστε και εκτίθεται και συνομιλητές σας....

Last edited by a moderator:
Ε, άρα έχεις την ιδεολογία του χίπυ...
Δεν είναι κάποια ιδεολογία και αυτή;

Λίγο ξεπερασμένη βέβαια, αλλά υπάρχει.

Ναθ τι έπαθες αγόρι μου σε είπα εσένα τίποτα τέτοιο??? ή αναλαμβάνεις δικηγόρος??? Απο πότε μέλη κρίνουν άλλα μέλη, ως προς την συμπεριφορά τους μέσα στο φόρουμ...? Μήπως έγινε συντονιστής?, γιατί δεν το γράφει στο avatar...

Φυσικα και εχεις πει και για μενα....

Σε πολλα υπονοουμενα..... Αλλα και για μενα να μην λες και εφοσον λες για τους συνομιλητες σου οπως υποννοεις πως ζητας να μην σου βαζουν ταμπελες ? Εχειςς κατι διαφορετικο και ζητας εσυ αλλη αντιμετωπιση ?

Αλλαξε πρωτα την δικη σου συμπεριφορα και μετα εχεις καθε δικαιωμα να το ζητας και για τους αλλους.

Αυτο με το διαχειριστιλικι πολυ το απευθυνεις τελευταια σε πολυ κοσμο , ειναι στην βιβλο ? :D

Ε, άρα έχεις την ιδεολογία του χίπυ...
Δεν είναι κάποια ιδεολογία και αυτή;

Λίγο ξεπερασμένη βέβαια, αλλά υπάρχει.

όχι δεν ήταν ιδεολογία..... δικαιολογία ναι..... Love, peace and rock n roll...... Και μετά έγιναν τα χειρότερα.....

Παίδες αν είπα κάποιον φασίστα(που δεν είναι βρισιά) ή οτιδήποτε, χωρίς δικαίωμα, κάντε report ένα κουμπί δρόμος είναι....

Μιλησε κανεις για βρισια ; Εσυ εγραψες να μη βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους ,κατι που κανεις συνεχως ,οσο για τα report τα αφηνω για εσενα .
Εχεις μπερδευτει κομματι η ιδεα μου ειναι ;;Ευτυχως τα γραπτα μενουν και οσο και αν πουλας τωρα τρελλιτσα ,τα γραπτα μενουν .

Καλά για το ανέκδοτο περι επιχειρημάτων κλπ....ποιος γράφει και ποιος όχι.... Μην το λέτε....

Εκτίθεστε και εκτίθεται και συνομιλητές σας....

Αδερφε εχεις εκτεθει πολυ δεν γινεται να σε εκθεσει καποιος περισσοτερο ,με ολο τον σεβασμο που σου αρμοζει παντα .

Φυσικα και εχεις πει και για μενα....

Σε πολλα υπονοουμενα..... Αλλα και για μενα να μην λες και εφοσον λες για τους συνομιλητες σου οπως υποννοεις πως ζητας να μην σου βαζουν ταμπελες ? Εχειςς κατι διαφορετικο και ζητας εσυ αλλη αντιμετωπιση ?

Αλλαξε πρωτα την δικη σου συμπεριφορα και μετα εχεις καθε δικαιωμα να το ζητας και για τους αλλους.

Αυτο με το διαχειριστιλικι πολυ το απευθυνεις τελευταια σε πολυ κοσμο , ειναι στην βιβλο ? :D

Με την βίβλο δεν τα πάω πολύ καλά.... Νομίζω οτι το έχουν οι "κανόνες" του φόρουμ......

Τα υπονοούμενα που αφήνω εγώ, είναι απαντήσεις σε υπονοούμενα που αφήνεις εσύ και 2-3 άλλοι..... Ωριμάστε λοιπόν πρώτα εσείς και μετά το συζητάμε....

Σου εκανε και εσενα εντυπωση εε ? :ADFADF1:

Αδερφε εχεις εκτεθει πολυ δεν γινεται να σε εκθεσει καποιος περισσοτερο ,με ολο τον σεβασμο που σου αρμοζει παντα .

Ναι....βρε... Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει να "εκτίθεμαι".... Δεν έχει πρόβλημα αυτός που εκτίθεται και υποστηρίζει την "Ανθρωπιά" απο το λιντσάρισμα..... Αλλά βλέπεις η εποχή που ζούμε και θα ζήσουμε, δημιουργεί "εικονικά" πλαίσια για να εκθέσει και στο φως, χωρίς πρόβλημα, τους αιμοδιψείς βρυκόλακες......

Με την βίβλο δεν τα πάω πολύ καλά.... Νομίζω οτι το έχουν οι "κανόνες" του φόρουμ......

Τα υπονοούμενα που αφήνω εγώ, είναι απαντήσεις σε υπονοούμενα που αφήνεις εσύ και 2-3 άλλοι..... Ωριμάστε λοιπόν πρώτα εσείς και μετά το συζητάμε....

Αν δεν ξερεις τι να απαντησεις σε αυτο που εγραψες μολις και αναιρεις τον εαυτο σου αστο.....

Μακαρι να κανεις πραξη αυτο που ζητας να μην βαζουμε ταμπελες.

ΜΑΚΑΡΙ.

Αλλα στην επομενη ταμπελα που θα κολλησεις σε μελος εδω μεσα θα σου πεταω το μηνημα σου μεχρι να αποφασισεις ποιος εισαι ......