Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Συμφωνούμε ότι τι θέλουνε οι βρωμιάρηδες οι κλέφταράδες και μας χαλάνε την αγαπημένη όμορφη κοινωνία των τραπεζίτων ,, και της αλουμινί ζάντας απο το λιζινγγγγγγγκκκκκκκ ,,,

καταλήξαμε ???

οκ

+1

Αυτό δεν είναι συμπέρασμα που βγήκε από τη συζήτηση, πρόκειται για καθαρή αυθαιρεσία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δες το Edit....

το ζήτημα είναι όμως πως ούτε η λαθρανάγνωση είναι αδίκημα. Απλώς αγένεια. Ενώ η λαθρομετανάστευση είναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

το ζήτημα είναι όμως πως ούτε η λαθρανάγνωση είναι αδίκημα. Απλώς αγένεια. Ενώ η λαθρομετανάστευση είναι.

Για την χρήση της λέξης λέμε βρε..... Πες τους παράνομους που σημαίνει οτι δεν δικαιούνται τα χαρτιά που ζητάνε.....και τέλος....

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εφόσον η μετανάστευση δεν είναι αδίκημα, ο λάθρομετανάστης δεν είναι ο παράνομος μετανάστης, αλλά απλώς ο μετανάστης που δεν γίνεται αντιληπτός κατά τη μετανάστευσή του.... Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει παραβατικότητα απο την πλευρά της μετανάστευσης, τότε χρησιμοποιείται ο επιθετικός προσδιορισμός "παράνομος" ως ιδιότητα.

Άρα δεν παρανόμησε επειδή είναι μετανάστης, αλλά παρανόμησε ΚΑΙ είναι μετανάστης....

Άκυρη λοιπόν η έννοια του "λάθρο", συμφωνά με το παράδειγμα(λαθροκυνηγός) και την επεξήγηση....

Έτσι, ο όρος λαθρομετανάστης είναι ένας άκυρος όρος που θα έπρεπε να έχει ως εξής: "ο παρανομήσας, μετανάστης, Χασάν βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας".

Εφόσον η επιβίβαση σε λεωφορείο δεν είναι αδίκημα, ο λαθρεπιβάτης δεν είναι ο παράνομος επιβάτης, αλλά απλώς ο επιβάτης που δεν γίνεται αντιληπτός κατά τη επιβίβαση ... Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει παραβατικότητα απο την πλευρά της επιβίβασης, τότε χρησιμοποιείται ο επιθετικός προσδιορισμός "παράνομος" ως ιδιότητα.

Άρα δεν παρανόμησε επειδή είναι επιβάτης, αλλά παρανόμησε ΚΑΙ είναι επιβάτης....

Άκυρη λοιπόν η έννοια του "λάθρο", συμφωνά με το παράδειγμα(λαθροκυνηγός) και την επεξήγηση....

Έτσι, ο όρος λαθρεπιβάτης είναι ένας άκυρος όρος που θα έπρεπε να έχει ως εξής: "ο παρανομήσας, επιβάτης, Νίκος, βρίσκεται στο λεωφορείο

Ομολογώ ότι συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γρι.... σόρρυ

Εγω τους λαθραναγνωστες μεχρι να εγγραφουν θα τους ονομαζω παρανομους αναγνωστες .Λογικα πρεπει να ειναι πολιτικα ορθοτερο :)

Εγω τους λαθραναγνωστες μεχρι να εγγραφουν θα τους ονομαζω παρανομους αναγνωστες .Λογικα πρεπει να ειναι πολιτικα ορθοτερο :)

Μάλλον χειρότερο είναι. Διότι ονομάζεις παράνομους κάποιους που επιτελούν μία πράξη η οποία δεν είναι παράνομη αφου δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρανάγνωσης.

Ο παρανοήσας και παρανομήσας λαθραναγνώστης Κουλουβάχατος παρακαλείται να εγγραφεί στο φόρουμ ώστε να μην διαπράττει το αμάρτημα της παράνομης λαθρανάγνωσης... :Banane0:

Αυτό δεν είναι συμπέρασμα που βγήκε από τη συζήτηση, πρόκειται για καθαρή αυθαιρεσία.
Πολεοδομία
πλατεία θεάτρου 1

έναν όροφο κάτω απο την σχολή μου

τίγκα στου αραπάδες και τους μουσουλμάνους ...

έχει και ένα ταβερνάκι εκει στο στενό ,,
αααα και το υπόγειο που βρωμάει τηγανίλα γαύρο και ρετσίνα ,,,, απέναντι απο το μπουρδελοχοτέλ , και 500μετρα απο το καφενείο με τα τραβεστί και τους παπατζήδες ,,
το καφενείο του μπαρούφα ..

ααα ναι και πιό δίπλα απο τα μπαράκια που κλέβαν τους επαρχιωτες και τις συντάξεις απο τα καυλογερόντια και όχι μόνο ,,, τα τζιμάνια της Ομόνοιας ,,

μας χαλάσαν την πιάτσα εντέλει οι βρωμιάρηδες

Last edited:
βρε παιδιά μήπως κατήντησε λίγο βαρετό αυτό το με τους μετανάστες που δεν είναι λαθρομετανάστες ;

τι τίς ήθελες κι εσύ τις εξυπνάδες ;

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ομολογώ ότι συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γρι.... σόρρυ

Μμμμμ...... χέστο....

Άρα συνεχίστε οι υπόλοιποι να χρησιμοποιείται την λέξη.... Εγώ όχι.....

Μμμμμ...... χέστο....

Άρα συνεχίστε οι υπόλοιποι να χρησιμοποιείται την λέξη.... Εγώ όχι.....

Ok, we have a deal! :ernaehrung004:

Μάλλον χειρότερο είναι. Διότι ονομάζεις παράνομους κάποιους που επιτελούν μία πράξη η οποία δεν είναι παράνομη αφου δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρανάγνωσης.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους μετανάστες....Δεν είναι παράνομη η πράξη τους....(μετανάστευση)....

Να καταγγείλω και εγω με την σειρά μου τους αλοδαποί,, που άρπαξαν 50αρια λιαρικα δάνεια απο την εβρομπανγγγγγκκκκ επαγγελματικά ,, και δεν απέδωσαν πισω τους τόκοι ,,,
και μείναν στην τράπεζα μόνο οι στόκοι ,, και δεν μπορεί να μεταδώθει το κληροδότημα απο γενια σε γενιά η τράπεζα υγιη και ατόφια στους κληρονόμοι ..

αλητείες ,,

Να είσαι μετανάστης άνεργος χωρίς σπίτι σε ξένη χώρα και εκεί που πιστεύεις ότι δε γίνεται χειρότερα, να έχεις τον Emilot να εξηγεί γιατί δε πρέπει να σε λένε λαθρομετεναστη σε άψογα ακαταλαβίστικα . Είναι αυτο που βλέπουμε στα Αμερικανικά τα έργα "if you can't affort an attorney, παρε τον Εmilot" Aca όπου φτωχός και η μοίρα του.