Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Όταν τα γεγονότα συσσωρεύουν διαρκώς νέα για δολοφονίες ή τραυματισμούς μεταναστών, κατά τη γνώμη μου η αναφορά στο κέντρο, στη μετριοπάθεια και γενικόλογα στη δημοκρατία είναι τόσο ανεδαφική, όσο υποκριτική είναι η επιμονή στην αποσιώπιση της ρατσιστικής τρομοκρατίας στους δρόμους και η σχολαστική παραπομπή στην πιθανότητα μήπως και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαρισμών. :shot:

Τα πράγματα πλέον είναι απλά: Διαλέξτε πλευρά - και εδώ πέρα είναι φανερό πως όλοι έχουμε διαλέξει κάποια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό καθορίζει και τις μεταξύ μας σχέσεις και τα κίνητρα των γραπτών μας.
Να διαλέξω πλευρά απο ποιες πλευρές; Αν είμαι άνθρωπος με Α κεφάλαιο η μικρο; Αν στενοχωριεμαι όταν βλέπω ένα πακιστανο 12 η ώρα το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο φαναρι να πουντιάζει απο το κρύο; Σπαραζει η καρδιά μου σε πληροφορώ . Αν γουστάρω χα; Ούτε να τους άκουω. Απλοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου και διαταραγμενοι κάποιοι που έχω δει στην tv. Αν στενόχωριεμαι για τον κάτοικο της χ υποβαθμισμένες περιοχής; Στενοχωριεμαι και για αυτόν, τι να κάνουμε. Να τον μαλωσω γιατί δεν έκανε την σούπερ ντούπερ κοινωνιοπολιτικη ανάλυση και του φταίει ο μετανάστης;;; Για μένα δεν είναι άσπρο μαύρο Δαμιανε. Ίσως αν μου εξηγησεις ποιες είναι οι πλευρές λοιπόν να πάνω να πάψω να μη ξέρω τελικά ποιο είναι το "σωστό"

Last edited by a moderator:
...
Και παρακαλώ τους μοντς να σκεφθούν πολύ σοβαρά το κλειδωμα του τόπικ, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακούγονται ηλίθιες απόψεις πως ο Τσίπρας φέρνει τους Πακιστανούς ή πως υπάρχει σχέδιο μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας. Πέφτει και το επίπεδο του φόρουμ, με τέτοιες ηλιθιότητες.

Επίσης δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος στο avclub.gr να συμβάλλουμε στην τρομοκρατία του κόσμου πως θα έρθουν κάτι μελαμψοί τύποι με γένια και θα μας φάνε.

Και γενικά, δε βλέπω το λόγο τέτοια περιστατικά να παίρνουν δημοσιότητα. Το θέμα είναι να συλλαμβάνει η αστυνομία τους δράστες. Απλό είναι.

Συνοπτικές διαδικασίες δημοκρατικού συγκεντρωτισμού εμπνευσμένες απο 80 χρόνια κομμουνιστικής εμπειρίας... :)
Κάπως έτσι αποσιωπήθηκαν χιλιάδες εγκλήματα στον πάλαι ποτέ "κομμουνιστικό παράδεισο"...
"Δεν υπάρχει λόγος να ακούγονται (αυτά που θεωρούμε εμείς) ηλίθιες απόψεις"...
Ο ορισμός του φασισμού είναι αυτά που γράφει κούκλε... συνειδητοποίησέ τα... Κι εσύ κι ο emilot πιό κάτω, που συμφωνεί μαζί σου.... Ετσι αποκαλύπτονται οι πραγματικοί φασίστες.
Μια αυτό το πόστ, μια οι προσβολές κατά των επαρχιωτών... τα +1 απο λοιπούς αριστερούς... Σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το πράγμα... :)

(κι όμως κινείται...)

Αν είναι να ενωθεί η αριστερά ας μείνει ανοικτό το thread :-)

Ε, μα κι εσύ τώρα... lol...
Οταν πρόκειται για φίμωση των φωνών, υπάρχει πάντα κοινός τόπος συμφωνίας μεταξύ τους... LOL

Παναγιώτη φυσικά ισχύει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και ο καθένας μπορεί να τοποθετεί τον εαυτό του όπου θέλει. Η διαχωριστική γραμμή όμως υπάρχει στην κοινωνία και όπως πάνε τα πράγματα θα βαθύνει και άλλο. Και στεκόμαστε εκατέρωθεν της, ανεξάρτητα του αυτοπροσδιορισμού μας. Ακόμη και εδώ, τα γραπτά μας χαρτογραφούν με σχετική καθαρότητα. Επαναλήψεις περιττεύουν.

...Ίσως αν μου εξηγησεις ποιες είναι οι πλευρές λοιπόν να πάνω να μη ξέρω τελικά ποιο είναι το "σωστό"

διάλεξε πλευρά πρώτα και θα σου εξηγήσουν μετά...

Συνοπτικές διαδικασίες δημοκρατικού συγκεντρωτισμού εμπνευσμένες απο 80 χρόνια κομμουνιστικής εμπειρίας... :)
Κάπως έτσι αποσιωπήθηκαν χιλιάδες εγκλήματα στον πάλαι ποτέ "κομμουνιστικό παράδεισο"...
"Δεν υπάρχει λόγος να ακούγονται (αυτά που θεωρούμε εμείς) ηλίθιες απόψεις"...
Ο ορισμός του φασισμού είναι αυτά που γράφει κούκλε... συνειδητοποίησέ τα... Κι εσύ κι ο emilot πιό κάτω, που συμφωνεί μαζί σου.... Ετσι αποκαλύπτονται οι πραγματικοί φασίστες.
Μια αυτό το πόστ, μια οι προσβολές κατά των επαρχιωτών... τα +1 απο λοιπούς αριστερούς... Σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το πράγμα... :)

(κι όμως κινείται...)

lol....

Τον φασισμό τον πνίγεις....δεν τον τρέφεις.... Όταν ξυπνήσετε πείτε το και εμάς.....

Πείτε και άλλα....

διάλεξε πλευρά πρώτα και θα σου εξηγήσουν μετά...

lol...

lol....

Τον φασισμό τον πνίγεις....δεν τον τρέφεις.... Όταν ξυπνήσετε πείτε το και εμάς.....

Πείτε και άλλα....

Τα γραπτά, έστω κι αν έχουν μόνο ένα "+1" υπέρ φασιστικού κείμενου, μένουν αγαπητέ...

lol....

Πείτε και άλλα....

Το αλλο ακρο τον τρεφει...

lol....

Πείτε και άλλα....

Εγώ δεν θέλω να πνίξεις τίποτα μέσα σου... Απλά να ανοίξεις το μυαλό σου και να "δείς"... Μετά θα φύγει μόνο του...

Βρε μην μιλάτε πριν διαβάσετε....

Originally Posted by Emilot

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και πάνε απο το πουλάκι μου.....

Όλα ξεκίνησαν απο το κράξιμο...

Αν γινει ταινια θα λεγεται "ο Αιμιλιος και το πουλακι του στην διαλευκανση εγκληματος" ;

Δεν υπηρχε Αιμιλιε ανθρωπος (με μικρο α οχι οπως εσυ βεβαια) Αθηναιος βερος η επαρχιωτης(να με συγχωρεσει ο κουκλος που βαζω και τους επαρχιωτες) που να επιθυμουσε να ξεφυγουν αυτα τα ζωα η που να υποστηριζει οτι κανουν γενικοτερα .

Τα γραπτά, έστω κι αν έχουν μόνο ένα "+1" υπέρ φασιστικού κείμενου, μένουν αγαπητέ...

Δεν κατάλαβες τι είπα....

Φυσικά θα έχουν +1 οταν τα κείμενα που μπαίνουν στο φορουμ και αφορούν ομάδες ανθρώπων, τα οποία περιέχουν προσβλητικά, ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια, τρέφουν τον φασισμό που γιγαντώνεται μέρα με την μέρα....στην χώρα μας.

Ευτυχώς τα γραπτά μένουν...

Δεν κατάλαβες τι είπα....

Φυσικά θα έχουν +1 οταν τα κείμενα που μπαίνουν στο φορουμ και αφορούν ομάδες ανθρώπων, τα οποία περιέχουν προσβλητικά, ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια, τρέφουν τον φασισμό που γιγαντώνεται μέρα με την μέρα....στην χώρα μας.

Ευτυχώς τα γραπτά μένουν...

Μιά χαρά κατάλαβα... Ελπίζω και άλλοι που διαβάζουν... :)

Παναγιώτη φυσικά ισχύει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και ο καθένας μπορεί να τοποθετεί τον εαυτό του όπου θέλει. Η διαχωριστική γραμμή όμως υπάρχει στην κοινωνία και όπως πάνε τα πράγματα θα βαθύνει και άλλο. Και στεκόμαστε εκατέρωθεν της, ανεξάρτητα του αυτοπροσδιορισμού μας. Ακόμη και εδώ, τα γραπτά μας χαρτογραφούν με σχετική καθαρότητα. Επαναλήψεις περιττεύουν.
Ανάλογα τα κριτήρια του καθενός. Τα κριτήρια που οριοθετούν την (τις; ) γραμμή που αναφέρεις δε σημαίνουν πολλά για μένα. Ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά .

Το αλλο ακρο τον τρεφει...

LOL...

Εγώ δεν θέλω να πνίξεις τίποτα μέσα σου... Απλά να ανοίξεις το μυαλό σου και να "δείς"... Μετά θα φύγει μόνο του...

Άστο αγόρι μου αυτό το πνίγεις μικρός, μετά σε παίρνει μαζί του.... Άντε καλό ταξίδι.....

Αν γινει ταινια θα λεγεται "ο Αιμιλιος και το πουλακι του στην διαλευκανση εγκληματος" ;

Δεν υπηρχε Αιμιλιε ανθρωπος (με μικρο α οχι οπως εσυ βεβαια) Αθηναιος βερος η επαρχιωτης(να με συγχωρεσει ο κουκλος που βαζω και τους επαρχιωτες) που να επιθυμουσε να ξεφυγουν αυτα τα ζωα η που να υποστηριζει οτι κανουν γενικοτερα .

Τα αστεία σου Budda είναι κρύα το λιγότερο.... Σε ποια ζώα αναφέρεσαι???

Ένας ένας....βρε...

Ελπίζω και άλλοι που διαβάζουν... :)

+1

ρε σεις πλάκα κάνετε;
Στην Ελλάδα έρχονται λαθρομετανάστες εδώ και 30 χρόνια μπορεί και παράπάνω. Επιχειρήσεις σκούπα έχω δει και ακούσει πάρα πολλές και όλες με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ε επειδή τώρα η παρούσα κυβέρνηση σκέφτηκε να κάνει μία ακόμα επιχείρηση σκούπα - με νέο όμως και ηλίθιο όνομα - πιστεύετε ότι κάτι θα γίνει ; Πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά δεν είναι παρά μόνον επικοινωνιακά τερτίπια - όπως αντίστοιχα ήταν και των προηγούμενων κυβερνήσεων ; Οποιος θέλει να κάνει δουλειά δεν την διαφημίζει από πριν. Διαφημίζει το αποτέλεσμα. Ολα αυτά τα κάνει το πολιτικό σύστημα για να δείξει ότι κάτι κάνει μέχρις ότου φανεί ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλά τότε θα έχει βρεί κάτι άλλο να ασχοληθεί .

Last edited:
Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

ρε σεις πλάκα κάνετε;
Στην Ελλάδα έρχονται λαθρομετανάστες εδώ και 30 χρόνια μπορεί και παράπάνω. Επιχειρήσεις σκούπα έχω δει και ακούσει πάρα πολλές και όλες με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ε επειδή τώρα η παρούσα κυβέρνηση σκέφτηκε να κάνει μία ακόμα επιχείρηση σκούπα - με νέο όμως και ηλίθιο όνομα - πιστεύετε ότι κάτι θα γίνει ; Πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά δεν είναι παρά μόνον επικοινωνιακά τερτίπια - όπως αντίστοιχα ήταν και των προηγούμενων κυβερνήσεων ;

Ξέρω έναν......

ρε σεις πλάκα κάνετε;
Στην Ελλάδα έρχονται λαθρομετανάστες εδώ και 30 χρόνια μπορεί και παράπάνω. Επιχειρήσεις σκούπα έχω δει και ακούσει πάρα πολλές και όλες με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ε επειδή τώρα η παρούσα κυβέρνηση σκέφτηκε να κάνει μία ακόμα επιχείρηση σκούπα - με νέο όμως και ηλίθιο όνομα - πιστεύετε ότι κάτι θα γίνει ; Πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά δεν είναι παρά μόνον επικοινωνιακά τερτίπια - όπως αντίστοιχα ήταν και των προηγούμενων κυβερνήσεων ; Οποιος θέλει να κάνει δουλειά δεν την διαφημίζει από πριν. Διαφημίζει το αποτέλεσμα. Ολα αυτά τα κάνει το πλιτικό σύστημα για να δείξει ότι κάτι κάνει μέχρις ότου φανεί ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλά τότε θα έχει βρεί κάτι άλλο να ασχοληθεί .

Αφου ειναι επικοινωνιακο τερτιπι προς τι η καουρα ? Το πολυ πολυ να μην γινει τιποτα.Ποιος ασχολειται περισσοτερο με αυτα ? Αυτοι που επιμενουν να τα βλεπουν σαν κομματικη αντιπαραθεση , που τους τρεφουν αυτα.

Ισως προσβαλλω τα ζωα ,τους φασιστες εννοω ,σε ποιο αστειο αναφερεσαι;;

Τα θες και τα λές??? Δεν υπήρχε άνθρωπος που να τους υποστηρίζει??? Ρε παιδιά είστε αλλού?? Σε άλλη χώρα, σύμπαν, κλπ???

Μόνο στο facebook και twitter να δείτε τι γίνεται δεν θες άλλο.... Στα ΜΜΕ, πρωι, μεσημέρι, βράδυ....

ρε σεις πλάκα κάνετε;
Στην Ελλάδα έρχονται λαθρομετανάστες εδώ και 30 χρόνια μπορεί και παράπάνω. Επιχειρήσεις σκούπα έχω δει και ακούσει πάρα πολλές και όλες με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ε επειδή τώρα η παρούσα κυβέρνηση σκέφτηκε να κάνει μία ακόμα επιχείρηση σκούπα - με νέο όμως και ηλίθιο όνομα - πιστεύετε ότι κάτι θα γίνει ; Πιστεύει κανείς ότι όλα αυτά δεν είναι παρά μόνον επικοινωνιακά τερτίπια - όπως αντίστοιχα ήταν και των προηγούμενων κυβερνήσεων ; Οποιος θέλει να κάνει δουλειά δεν την διαφημίζει από πριν. Διαφημίζει το αποτέλεσμα. Ολα αυτά τα κάνει το πλιτικό σύστημα για να δείξει ότι κάτι κάνει μέχρις ότου φανεί ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλά τότε θα έχει βρεί κάτι άλλο να ασχοληθεί .

Μια χαρα τα λες ,το ολο θεμα ειναι επικοινωνιακο ,και το ονομα δεν ειναι αστειο ειναι τραγικο .Δεν ειναι τετοιου ειδους ενεργειες μεταναστευτικη πολιτικη .

Υ.Γ Με την "Λ word" τι θα γινει επιτρεπει ο Αιμιλιος να την χρησιμοπουμε ;