Να διαλέξω πλευρά απο ποιες πλευρές; Αν είμαι άνθρωπος με Α κεφάλαιο η μικρο; Αν στενοχωριεμαι όταν βλέπω ένα πακιστανο 12 η ώρα το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο φαναρι να πουντιάζει απο το κρύο; Σπαραζει η καρδιά μου σε πληροφορώ . Αν γουστάρω χα; Ούτε να τους άκουω. Απλοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου και διαταραγμενοι κάποιοι που έχω δει στην tv. Αν στενόχωριεμαι για τον κάτοικο της χ υποβαθμισμένες περιοχής; Στενοχωριεμαι και για αυτόν, τι να κάνουμε. Να τον μαλωσω γιατί δεν έκανε την σούπερ ντούπερ κοινωνιοπολιτικη ανάλυση και του φταίει ο μετανάστης;;; Για μένα δεν είναι άσπρο μαύρο Δαμιανε. Ίσως αν μου εξηγησεις ποιες είναι οι πλευρές λοιπόν να πάνω να πάψω να μη ξέρω τελικά ποιο είναι το "σωστό"Όταν τα γεγονότα συσσωρεύουν διαρκώς νέα για δολοφονίες ή τραυματισμούς μεταναστών, κατά τη γνώμη μου η αναφορά στο κέντρο, στη μετριοπάθεια και γενικόλογα στη δημοκρατία είναι τόσο ανεδαφική, όσο υποκριτική είναι η επιμονή στην αποσιώπιση της ρατσιστικής τρομοκρατίας στους δρόμους και η σχολαστική παραπομπή στην πιθανότητα μήπως και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαρισμών. :shot:
Τα πράγματα πλέον είναι απλά: Διαλέξτε πλευρά - και εδώ πέρα είναι φανερό πως όλοι έχουμε διαλέξει κάποια.
Αυτό καθορίζει και τις μεταξύ μας σχέσεις και τα κίνητρα των γραπτών μας.
Last edited by a moderator: