Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτι

Αν δεν θέλεις Γιάννη να σου απευθύνονται έτσι, τότε μην γίνεσαι εριστικός.. Μπαίνεις σε ένα thread διαγράφοντας επιστημονικά πειράματα...γράφοντας εριστικά σχόλια περι αυτών.....

όταν το κάνει κάποιο μέλος του την "λέμε", γιατί ο διάλογος απαιτεί τον στοιχειώδη σεβασμό.....και επιχειρηματολογία. Τουλάχιστον όταν του την "λέμε" οι πιο πολλοί το σέβονται και συνεχίζεται η κουβέντα, εσύ αρχίζεις τα τσιτάτα περί φιλίας, κλπ.... Λες και σου έγραψα κάτι "τερατώδες".....

Οκ....

Δεν κατάλαβα ποιοι του την λέτε? Ποιοι, ακριβώς, είστε εσείς? Το Papato του φόρουμ?

Το τι είναι εριστικό και τι όχι για σένα, δεν με ενδιαφέρει διόλου, και διάλογο με σένα απ' όσο θυμάμαι δεν έκανα. Τη γνώμη μου θα την γράφω, όσο και αν χαλάει κάποιους (έτσι είναι οι συζητήσεις...). Εκτός αν πρέπει να σου ζητήσω τα διπλώματα Κοινωνιολογίας, Πολιτικής Ιστορίας, Πολιτικής Επιστήμης, Στατιστικής κ.λ.π., κ.λ.π. για κάθε τι που απορρίπτεις ή προβάλλεις.

Το τι και πως το έγραψες, δεν το κρίνεις εσύ. Το κρίνει ο θιγόμενος και σε αυτή την περίπτωση είμαι εγώ. Οπότε, κάνε μου την χάρη και μην ξανασχοληθείς με τα γραφόμενά μου μιας και ο διάλογος μεταξύ μας είναι αδύνατος.

Τέλος, μαθήματα περί διαλόγου και επιχειρηματολογίας μπορείς να κάνεις σε όσους δέχονται τον τρόπο γραφής σου. Δεν είμαι ένας από αυτούς...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατι υποθετεις ότι αυτοι που συμμετειχαν γνωριζαν ποια είναι η θανατηφορα δοση ρευματος για τον ανθρωπο. Γιατι αν δε γνωριζαν, το περισσοτερο πιθανο για το μεσο αμερικανο, σκοτωναν εν αγνοια τους κατι που οδηγει σε εντελως διαφορετικη ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφορας. Με αναλογο τροπο εφοσον ο πονος δεν εχει μοναδα μετρησης ειναι υποκειμενικη η αντιληψη της αισθησης του.

Το πειραμα παρουσιαζει μια προκαταληψη η οποια οφειλεται καθαρα στο γνωστικο επιπεδο των επιπτωσεων της ληψης ρευματος στον ανθρωπο.

Είναι επικινδυνο να αναπαραγει καποιος γνωση που αδυνατει να εμπεδωσει (ο ορισμος της παπαγαλιας). Συνηθες φαινομενο οχι μονο εδω μεσα αλλα και στη ζωη γενικοτερα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Experimenter's_bias
Διαβασες το ποστ του πειραματος η απλα εψαξες να βρεις τον αντιλογο?στο κειμενο γραφει οτι στο τελευταιο κουμπι εγραφε προσοχη κινδυνος,ποσο υποκειμενικη να ειναι η αντιληψη του πονου οταν ο αλλος εκλιπαρει,ουρλιαζει,τρεμει,τρανταζεται,λιποθυμα ,υπαρχει περιπτωση καποιος να το αντιλαμβανεται ως ανεπαισθητο χαδι ας πουμε?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστ

Δεν κατάλαβα ποιοι του την λέτε? Ποιοι, ακριβώς, είστε εσείς? Το Papato του φόρουμ?

Το τι είναι εριστικό και τι όχι για σένα, δεν με ενδιαφέρει διόλου, και διάλογο με σένα απ' όσο θυμάμαι δεν έκανα. Τη γνώμη μου θα την γράφω, όσο και αν χαλάει κάποιους (έτσι είναι οι συζητήσεις...). Εκτός αν πρέπει να σου ζητήσω τα διπλώματα Κοινωνιολογίας, Πολιτικής Ιστορίας, Πολιτικής Επιστήμης, Στατιστικής κ.λ.π., κ.λ.π. για κάθε τι που απορρίπτεις ή προβάλλεις.

Το τι και πως το έγραψες, δεν το κρίνεις εσύ. Το κρίνει ο θιγόμενος και σε αυτή την περίπτωση είμαι εγώ. Οπότε, κάνε μου την χάρη και μην ξανασχοληθείς με τα γραφόμενά μου μιας και ο διάλογος μεταξύ μας είναι αδύνατος.

Τέλος, μαθήματα περί διαλόγου και επιχειρηματολογίας μπορείς να κάνεις σε όσους δέχονται τον τρόπο γραφής σου. Δεν είμαι ένας από αυτούς...

Ε τότε Γιάννη μου δεν θυμάσαι....καλά(περι διαλόγου)... Quotαρησες post μου......(θα μπορούσες να το αγνοήσεις). Το έβαλα και λίγο πιο πίσω....στην αιτιολογία της αποψης μου....

Τι εννοείς ποιοι την "λέμε"?, αυτοί που συζητάμε στο φορουμ.....!!!!!! Μήπως δεν κατάλαβες τι εννοώ??? Είπα κάπου οτι με χάλασε η άποψη σου??? Ο τρόπος σου ήταν εριστικός και αμέσως θίχτηκες όταν απάντησα στην "ειρωνεία" σου.

Τα υπόλοιπα "παραληρηματικά" δεν τα σχολιάζω γιατί έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και εγώ την κρατάω......

Κάνε οτι θες.... Αν δεν θες να ξαναασχοληθώ με τα γραφόμενα σου, μην κάνεις quote γραφόμενα μου.....

Απλό και κατανοητό....

Καλό σου βράδυ....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τ

Ε τότε Γιάννη μου δεν θυμάσαι....καλά(περι διαλόγου)... Quotαρησες post μου......(θα μπορούσες να το αγνοήσεις). Το έβαλα και λίγο πιο πίσω....στην αιτιολογία της αποψης μου....

Είναι και περασμένη η ώρα....quote έκανα στο ποστ του Μιχάλη και έγραψα την άποψή μου, σε σένα απλά απάντησα κατόπιν quote δικού σου. Έχεις δίκιο. Θα ήταν καλύτερο να το αγνοήσω. Απολογούμαι.

Τι εννοείς ποιοι την "λέμε"?, αυτοί που συζητάμε στο φορουμ.....!!!!!! Μήπως δεν κατάλαβες τι εννοώ??? Είπα κάπου οτι με χάλασε η άποψη σου??? Ο τρόπος σου ήταν εριστικός και αμέσως θίχτηκες όταν απάντησα στην "ειρωνεία" σου.

Ναι, αυτοί που συζητάτε, στο φόρουμ, ποιοι ακριβώς είστε? Και από που αντλείτε το δικαίωμα να την λέτε στον οποιονδήποτε? Για να τελειώνουμε, λοιπόν, δεν σου έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα να μου την λες, ή εν πάση περιπτώσει για να επανέλθουμε και στον πλανήτη γη, να φαντάζεσαι ότι μου την λες. Δεν απάντησες τίποτα, απλά έγραψες ότι την είδα και ψυχολόγος...

Τα υπόλοιπα "παραληρηματικά" δεν τα σχολιάζω γιατί έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και εγώ την κρατάω......

Παραληρηματικά? Έχεις πάρει κανά πτυχίο Ιατρικής τελευταία και δεν το γνωρίζω? Κάποιο master στην Ψυχιατρική?:a0210:

Κάνε οτι θες.... Αν δεν θες να ξαναασχοληθώ με τα γραφόμενα σου, μην κάνεις quote γραφόμενα μου.....

Απλό και κατανοητό....

Καλό σου βράδυ....

Καλό βράδυ...-bye-

μερικες διευκρινισεις,επισημανσεις...
ο Αιμιλιος δεν ειναι συριζα,
δεν υπαρχουν Σαουδαραβες μεταναστες στην Ελλαδα
δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν πχ Ινδοι η Πακιστανοι ρατσιστες
μην τσουβαλιαζετε, υπαρχουν μετριοπαθεις ισλαμιστες οπως οι Τουρκοι πχ, υπαρχουν και φανατικοι,ξεχναμε ευκολα μου φαινεται στον πολιτισμενο δυτικο κοσμο ποσες οργανωσεις υπαρχουν για κακοποιημενες γυναικες,μεχρι ποτε στον δυτικο κοσμο η ομοφυλοφιλια εθεωρειτω διαστροφη,μεχρι ποτε ηταν καθιερωμενη η αντιληψη οτι η θεση της γυναικας ειναι στο σπιτι κλπ
αναρωτηθειτε ποιοι ειναι αυτοι που κερδιζουν απο το προβλημα του μεταναστευτικου,
δεν συναδει το τους συμπονω με το να μου αδειασουν την γωνια,
προτασεις δεν ακουω ακομα απο τους "κεντρωους"..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Καλό βράδυ...-bye-

Το πείραμα ξαναέγινε και έχει βάλει βίντεο ο Μιχάλης λίγο πιο κάτω, με τα ίδια αποτελέσματα.....

και απάντησες...

Και 'γω μόλις το έκανα με 5 μέλη της οικογένειάς μου και εξακολουθώ να πιστεύω ότι λέει αρλούμπες......

Δεν σου απάντησα??? Και μάλιστα με την καλύτερη διάθεση προσπάθησα να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν και βίντεο που παρέθεσε ο Μιχάλης λίγο πιο κάτω απο εκεί που διάβαζες και μπορεί να διέφυγαν της προσοχής σου. Επίσης το ότι έχεις κάποιου είδους "πρόβλημα" με την πάρτη μου δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ λοιπόν για την ενημέρωση.....αλλά όχι να μας βγάζεις και τρελούς ότι δεν σου απαντήσαμε....

Άπο ότι κατάλαβα δεν μπορούμε να κάνουμε καν διάλογο γιατί έχεις "ανώτερη" μορφή γραφής.....που ουτε να στην "πούμε" μπορούμε.....

Οκ.... Dream On.....λοιπόν.

Last edited:
Περισσότεροι από 500 μετανάστες έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο εξάμηνο...

Διαλευκανθηκε μια εκ των 500.

Έναν Γεωργιανό υπήκοο, 29 ετών, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές ως δράστη του αιματηρού επεισοδίου σε βάρος ομοεθνούς του, 31 ετών, στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να μεταχθεί την Τρίτη στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο άνδρες δούλευαν ως εργάτες στο Άγιον Όρος. Την Κυριακή το απόγευμα, συναντήθηκαν και, σε κατάσταση μέθης, για λόγους που ερευνώνται, άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Ο καβγάς κατέληξε σε συμπλοκή, κατά την οποία, ο 29χρονος, οπλισμένος με μαχαίρι, επέφερε στο θύμα του σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης κατέληξαν γρήγορα και μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις στον 29χρονο, ο οποίος κατά την προανάκριση ομολόγησε τις πράξεις του.

Απομενουν 499 προς διερευνηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Άπο ότι κατάλαβα δεν μπορούμε να κάνουμε καν διάλογο γιατί έχεις "ανώτερη" μορφή γραφής.....που ουτε να στην "πούμε" μπορούμε.....
Οκ.... Dream On.....λοιπόν.

Ανώτερη, κατώτερη δεν γνωρίζω αν είναι, πάντως, σαφής και καθαρή είναι. Αν έκανες τον κόπο να διαβάζεις τα ποστ, δεν θα χρειαζόταν όλο αυτό το ''παιδιάστικο'' ποιος απάντησε τι και που.

Φυσικά και θα δω συνεχίσω τα όνειρά μου, μιας και στις επάλξεις είστε εσείς, τι να φοβηθώ...-bye-

Το μη χειρον βελτιστον δηλαδη αγαπητε;Θα πρεπει να αισθανομαστε οτι ανηκουμε στα ανωτερα κλιμακια της ανθρωπινης υπαρξης εξ'αιτιας της φρικης που μας παρουσιαζεις στα βιντεο που παραθετεις;Και να πω οτι αυτα τα βιντεο δε θα επρεπε να ανεβαινουν αβασανιστα,ισως να ιδωθουν και απο ανηλικους,δεν ειναι και οτι καλυτερο..Την προσωπικη μου θεση εκφραζω,δεν αποτελει επισημη θεση της ΔΟ.

Δεν ειπα τιποτα τετοιο ,το καθε εθνος , η καθε φυλη εχει τα δικα της θεματα θρησκευτικα η πολιτικα ,η καθε φυλη τα διαχειριζεται διαφορετικα ,αυτο και μονο .
Ουτε για ανωτερη κλιμακα μιλησα ,ουτε για ανωτερη φυλη εχω μιλησει ποτε ,αν καποιος το κανει αυτο ειναι ο Αιμιλιος ,ανθρωπος με Α και οι αλλοι ανθρωπακια και σκουληκια .
Ουτε εχω κατηγορησει κανενα επειδη διαφωνει μαζι μου οτι ειναι φασιστας η χρυσαβγιτης ,βεβαια με ολα αυτα θα συμπαιρανω οτι συμφωνεις για να μην εχεις κανει παρεμβαση οχι σαν διαχειριστης αλλα σαν μελος οπως ακριβως εκανες τωρα .

Και μου την λέτε οτι ανεβάζω photos απο facebook με τα φασισταριά να λένε χύμα παρτίδα ότι συμμετείχαν σε εγκληματικές ενέργειες...... Και απο την άλλη ο καθένας δηλώνει "ανωτέρα" φυλή και δεν λέτε τίποτα....

Οκ.....

Budda αγόρι μου όταν συνέλθεις απο το σοκ της "πολυπολιτισμικότητας" έλα να μου τα πεις ξανά.... Με υποστηρικτές φασιστικών αντιλήψεων(ανωτερότητας φυλής ή έθνους) δεν είχα σχέσεις ποτέ και μάλιστα όσους γνώρισα στην ζωή μου τους έστειλα εις τον διάολο νωρίς.....

Άντε γεια και συνέχισε....μην σταματήσεις τώρα που πήρες και φόρα....(να ξέρες πόσοι Χριστιανοί Ελληναράδες κάνουν τα ίδια......κακομοίρη).....

Απευθυνεσαι σε εμενα και με αποκαλεις κακομοιρη ;Εχασες τοσο την ψυχραιμια σου που αρχισες τους προσωπικους χαρακτηρισμους ;;
Οσο στο επιτρεπουν καντο λοιπον ,το επιπεδο μου δεν θα πεσει τοσο χαμηλα οσο και αν προσπαθησεις.

Last edited:
Μαλιστα, καλο, αλμπανης και ο Μιλιγκραμ...

Ασχετως απο αυτο βεβαια Γιαννη ησουν οντως εριστικος και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, επειδη καποιος αμφισβητισε την επιστημονικοτητα της γνωμης σου πανω στο συγκεκριμμενο θεμα;
Εκει που πραγματικα εχεις εμπεριστατωμενη γνωμη σε εχει αμφισβητισει κανεις; Τοτε ναι, να πω οτι εχεις δικιο. Αλλα τωρα;

Γενικοτερα τωρα.
Αυτα που εχει γραψει κατα καιρους ο Βασιλης τα διαβαζει κανεις απο τους διαφωνουντες; Μαλλον οχι... (οχι οτι εντυπωσιαζομαι)

Οσο για την προταση του Κουκλου, δεν βρισκω πουθενα το λαθος. Ειναι προτιμοτερο, για μενα τουλαχιστον, απο το να αναπαραγονται ολες οι παπατζες της Χ.Α. και μαλιστα καλυμενες με μια δηθεν "ουδετεροτητα" και μια "αγνοτητα προθεσεων" ανευ προηγουμενου, πραγμα που το κανει ακομα χειροτερο, οχι απλα να κλειδωθει, να εξαφανιστει απο το χαρτη. Και οχι διαλογο δεν κανω πια με οποιονδηποτε. Ιδιως αν στερειται σοβαρων επιχερηματων, κατα την ταπεινη μου αποψη παντα.

Anyway, κακως το ζοριζουμε.

Οι μεταναστες ειναι το κακο, αν δεν υπηρχαν αυτοι θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια τωρα.
Αν δεν ηταν αυτοι δεν θα παιζοντουσαν τα χρηματα απο τα ασφαλιστικα ταμεια ουτε στο χρηματιστηριο ουτε στα ομολογα.
Αν δεν ηταν αυτοι δεν θα διαλυοταν η δωρεαν παιδεια, δεν θα ξεπουλιοταν η χωρα, δεν θα καταργουνταν ακομα και τα βασικα εργατικα δικαιωματα.
Αν δεν ειναι δολοφονοι στην καλυτερη ειναι βιαστες ή κλεφτες. ΟΛΟΙ ανεξαρτητως οι παρανομα ευρισκομενοι στη χωρα. Μη σου πω και οι νομιμα ευρισκομενοι.
Το κεντρο ειναι επικινδυνο, ποια Ρουαντα και αηδιες, εδω ειναι τα ζορια, τι να μας πουν και οι αλλοι τωρα.

Ενταξει τωρα, το λυσαμε;

Mάλιστα...
Απ οτι καταλάβα μεχρι τώρα,η αριστερή να το πω πλευρά,η προοδευτική,η η πλευρά που βλέπει 10 χρόνια μπροστα καλύτερα να το πω με εκφραστή τον ιδεαλιστή Αιμίλιο,εκτοξευει μύδρους προς καθε κατευθυνση
εαν δεν συμφωνούν με τα γραφόμενα τους.
Τι φασισταριά προσάπτουν στους συμφορουμίτες τους,τι κακομοίρηδες τους λένε,τι ψυχάκηδες τους ανεβάζουν,τι ψυχαναλυτες τους κατεβάζουν,τι οτι παραληρούνε και οτιδήποτε άλλο.....
Μπράβο παίδες!!!Ευγε...συνεχίστε στο δικό σας παραλήρημα
Εσεις μόνο χρυσαυγίτες βλέπετε μπροστά σας,τίποτα αλλο.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι υπάρχει κι αλλος κόσμος,που βλέπει οτι η κατασταση δε πάει άλλο,θέλει να γίνει κατι να ξεκαθαρίσει ο τόπος,και δεν είναι κατ ανάγκην χρυσαυγίτες;
Ολοι φασισταριά ειναι αυτοί;Μόνο αυτό βλέπετε πλέον;
Να γραψουμε μήπως κι εμεις τους πραγματικούς λόγους συμπάθειάς σας προς τους καημένους λαθρομετανάστες,οπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς τουλάχιστον;
Δεν θα ηταν πρέπον διότι μπορεί να σας προσβάλλουμε,και δε θα το κάνουμε.
Αντιθέτως εσεις δε κρατιέστε πλέον....
Χαλαρώστε λοιπόν,και μη προσάπτετε χαρακτηρισμούς,αγνοήστε η μη διαβάζετε αν δε σας αρέσουν μερικά γραφόμενα,η απαντήστε με τον πρέπον τρόπο.
Το να απαντήσει ανάλογα κανεις είναι πολύ ευκολο,οπως είπα και πιο πάνω.

Last edited:
Ρε αυτή η αριστερά.... Ότι δε μας άρέσει /βολεύει το κλείνουμε, το διαγράφουμε, το στέλνουμε σιβηρία το εξαφανίζουμε ρε αδερφέ!
Αυτός ο μεγάλος "πατερούλης" τι κακό έχει κάνει στη ελληνική αριστερά!

Δικαίωμά σας να μη κάνετε διάλογο....
Δικαίωμα σας είναι να πιστεύετε ότι το κέντρο της Αθήνας είναι ασφαλές
Δικαίωμα σας είναι να πιστεύετε ότι οποιαδήποτε άποψη που δεν ταυτίζεται με αυτή του γραφείου τύπου του Σύριζα ή της τοπικής σας Μ.Κ.Ο. είναι ύποπτη και κρυφοχρυσαυγίτικη.

Αφήστε μας όμως "εμάς" τους ουδέτερους και δήθεν αγνών προθέσεων. Κατεβείτε μια βόλτα κατα Χαλκοκονδύλη μεριά γύρω στις 5 το απόγευμα και πιάστε κουβέντα με τους λιγοστούς εναπομείναντες καταστηματάρχες. Ρωτήστε αυτούς τη γνώμη τους για την κατάσταση του κέντρου. Μπείτε στα 2-3 ξενοδοχεία που έχουν απομείνει ανοιχτά στο κέντρο και ρωτήστε τους εργαζόμενους -όχι τους στυγνους εργοδότες- να σας πουν την άποψη τους για το κέντρο, τους μετανάστες και τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Βρείτε -αν μπορέσετε- εργαζόμενους απο εταιρίες που σχολάνε εκείνη την ώρα και ρωτήστε τους πόσες φορές τους έχουν κλέψει στο δρόμο προς το μετρό ή το πάρκινγκ.
Α, και κάτι τελευταίο... Προσπαθήστε να μιλήσετε με απλούς εργαζόμενους...όχι με εκπροσώπους τύπου του στυλ "είχα τη Κόντρα μέσα στη τσάντα μου, και ο power ranger μπατσος την είδε και με τούλουμιασε στο ξύλο, αγαπητό μου intymedia"

Για δε ρε πόσο ηλίθιος ήμουν ,,,,,

έκλεισα 2 μαγαζία μέσα σε ένα χρόνο ,,, και δεν κατάλαβα ότι φταίνε οι μετανάστες ,, ειμαι μαλάκας όντως ,,,

τόσο καιρό νόμιζα ότι δεν υπάρχει φράγκο στην πιάτσα και ότι φταίει η κρίση ...

πτου .....ρε γαμώτο ...

20 χρόνια Μενάνδρου και Ζήνωνος ,,,, ο πληθυσμός εκει κάτω τα τελευταία 15 χρόνια ήταν 30 τα εκατό Ελληνες και 70 τα εκατό ¨ξένοι¨ ,,,

τζίρο μεροκάματα ενοίκια έξοδα και 1002 αλλα κέρατα ,,, ήταν προιόν ως επιτοπλείστον πελατών εργαζόμενων μεταναστατών ,,,

αφήστε τις παπαρδέλες λοιπόν ...

αλλού !!! στην πιάτσα είμαστε όχι σε κανα βουνό

Last edited:
Το κέντρο το έκανε μπουρδέλο ο δήμαρχος η αστυνομία και η πολιτική τους ,,

όταν κατα βούληση φτιάχναν πιάτσες απο τοξικομανείς και πόρνες στο κέντρο ???? που είταν οι μεταναστες ρε σείς ???

όταν αδειάζεις την πιάτσα απο τα λεωφορεία ,, όταν κάνεις αισχρό ντου με πρόστιμα και φοροκηνίγι ,, όταν αφήνεις ανεξέλεκτα νοίκια και χωρίς μια τυπική προστασία .. όταν δεν υπάρχει μέρος να παρκάρεις και να μην πληρώσεις διπλή κλήση την μέρα ..

και κάθετε και καπάκι η κρίση ,, και άντε γειά ...

ένα μικρό μέρος ,, πολύ μικρό μέρος ήταν πρόβλημα το μεταναστετευτικό στο κέντρο ,, και αυτό γεννόμενο απο άλλες αιτίες ,,

Δλδ .. άιντε ,,, και φύγαν ,,,,

τι σκατά θα άλλαξει σε αυτή την χώρα ??

ακούω ,,

ακούω ,,

μην ακούσω για εγκληματικότητα πάλι ,, ,,,

αυτό το ξεκαθάρισε η Ελληνική αστυνομία με στοιχεία ,,,

έχει ένα κάρο Ελληνες να σε σφάξουν μια χαρά ,,

Τα ναρκωτικά και η πορνεια στο κέντρο δεν έχουν καμμιά σχέση με τους μετανάστες λες;
Οι dealers πρεζας κάτω απο το γραφείο μου είναι ΟΛΟΙ μαύροι. Οι δε ποινές στη Γ Σεπτεμβρίου δε τις λες και καυκασιες...