Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Βρηκες τον ανθρωπο που εχει μπαναριστει σχεδον 3 φορες για τις αποψεις του και την προσπαθεια του να αποδειξει οτι δεν ελεφαντας για να του προσαψεις αλλη μια ανακριβεια, για να μην πω τιποτε αλλο, οτι δηλαδη δεν θελει να ξαναγραψεις.

Βρε που καναντησαμε. Τι ειδους λογικη ειναι αυτη? Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος γραφει και ποιος δεν γραφει, περαν του γεγονοτος οτι εγω προσωπικα γραφω σπανια για να μην προκαλω... Αρα μη μου προσαπτεις αστειες κατηγοριες.

Σε καταλαβαινω ομως.
Οταν η γνωμη μας ειναι ανεξοδη, την .. αφηνουμε και οποιον παρει ο χαρος. Οταν ομως υπαρχει καποιο τιμημα, το σκεφτομαστε διπλα.
Ηθελα να σου αποδειξω μονο οτι πιστευω ακραδαντα οτι η ιστορια ειναι παραμυθι οπως και αλλες στο παρελθον. Θα μπορουσε η προκληση να ηταν στοιχημα των 2 ευρω!

Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Last edited:
Βρηκες τον ανθρωπο που εχει μπαναριστει σχεδον 3 φορες για τις αποψεις του και την προσπαθεια του να αποδειξει οτι δεν ελεφαντας για να του προσαψεις αλλη μια ανακριβεια, για να μην πω τιποτε αλλο, οτι δηλαδη δεν θελει να ξαναγραψεις.

Βρε που καναντησαμε. Τι ειδους λογικη ειναι αυτη? Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος γραφει και ποιος δεν γραφει, περαν του γεγονοτος οτι εγω προσωπικα γραφω σπανια για να μην προκαλω... Αρα μη μου προσαπτεις αστειες κατηγοριες.

Σε καταλαβαινω ομως.
Οταν η γνωμη μας ειναι ανεξοδη, την .. αφηνουμε και οποιον παρει ο χαρος. Οταν ομως υπαρχει καποιο τιμημα, το σκεφτομαστε διπλα.
Ηθελα να σου αποδειξω μονο οτι πιστευω ακραδαντα οτι η ιστορια ειναι παραμυθι οπως και αλλες στο παρελθον. Θα μπορουσε η προκληση να ηταν στοιχημα των 2 ευρω!

Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

"Αν η ιστορια ειναι παραμυθι δεν θα ξαναγραψεις εσυ στο επι για 2μηνες."...............

Ρε Χιώτη σε τι μιλάς σε κανένα 5χρονο???

Εσύ έβαλες αυτό το στοίχημα, αν δεν ήθελες να "παρεξηγηθείς" ας το σκεφτόσουν καλύτερα πριν το γράψεις..... Και σου ξαναλέω, μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι μούφα η ιστορία... Και αυτή και η άλλη με έναν μετανάστη που έβαλα πριν λίγες σελίδες και έλεγε οτι τα πράγματα έχουν χοντρύνει, ότι τον σταματάνε για έλεγχο και τον βρίζουν και του λένε "αν δεν σου αρέσει γύρνα στην πατρίδα σου" και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα... Και ποιοι τα κάνουν αυτά??? Οι μπάτσοι.....

Μήπως ξεχνάτε ποιος είναι ο ρόλος των μπάτσων??? Η αστική τάξη.... Να "προφυλάσσουν" τον πολίτη....

Αυτός σταματάει και βρίζει.....σκουρόχρωμους ανθρώπους.... Αυτός σταματάει και κοιτάει μέσα στις τσάντες πολιτών.... Αυτός αμα του γουστάρει σε βαράει....

Τα ίδια λέγατε και με το περιστατικό με τον πιτσιρικά που πιάσανε στα Εξάρχεια και του βρήκανε το Αριστερό περιοδικό και τον αρχίσανε στα κλωτσομπουνίδια και στα βρισίδια.... Τα ίδια λέγατε, ότι είναι αστεία αυτά και άλλα τέτοια "χαριτωμένα"... Και σας απαντάει ο Spyros A. με προσωπικό του περιστατικό πολύ κοντά σε αυτό του πιτσιρικά....

Σας παρακαλώ.......που θα μου πείτε κιόλας οταν η γνώμη μου είναι ανέξοδη....

Το μυαλό ορισμένων είναι ανέξοδο....και η ανοχή που δείχνουν απέναντι σε ρατσιστικά και φασιστικά περιστατικά.....

Βέβαια δεν εκπλήσσομαι η Ιστορία το έχει χούι τελικά..................

Αθήνα, 15 Αυγούστου 2012 -

Με αφορμή την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Αυγούστου, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, και οι 19 μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς που συναποτελούν το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής βίας καταδικάζουν έντονα, για μια ακόμη φορά, τη ρατσιστική βία και καλούν την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιμάκωσης των ρατσιστικών επιθέσεων.

Οι βάναυσες επιθέσεις και τα εγκλήματα μίσους με ρατσιστικό κίνητρο, που στρέφονται κατά μεταναστών και προσφύγων με μοναδικό κριτήριο το χρώμα του δέρματός τους, τη θρησκεία ή τη χώρα προέλευσής τους, έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα και αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες παρόμοιων επιθέσεων δρουν σχεδόν ανενόχλητοι, με συστηματικό και οργανωμένο τρόπο, κατά ομάδες στις οποίες συχνά πρωτοστατούν εξτρεμιστικά στοιχεία. Η εγκληματική δράση μηχανοκίνητων ομάδων κρούσης τεκμηριώθηκε και καταγγέλθηκε από το Δίκτυο ήδη από τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο οι αρμόδιες αρχές δεν έλαβαν ειδικά μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης παρόμοιων πράξεων, γεγονός που συνέβαλε στην κορύφωση της βίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους δράστες βίαιων ρατσιστικών επιθέσεων δεν έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη μέχρι σήμερα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το φόβο των θυμάτων να καταγγείλουν τα περιστατικά στην αστυνομία (αρκετές φορές μετανάστες χωρίς χαρτιά), αλλά και η αδυναμία ή απροθυμία των διωκτικών αρχών να προβούν σε συλλήψεις, συμβάλλουν στο να συντηρείται και να ενισχύεται ο φαύλος κύκλος της βίας.

Το Δίκτυο καταδικάζει έντονα τη βία, από όπου και αν προέρχεται. Όταν όμως αυτή αποκτά χαρακτηριστικά συστηματικής και συντονισμένης επίθεσης κατά των αλλοδαπών, με το πρόσχημα της ‛εκκαθάρισης’ του δημόσιου χώρου από ομάδες κρούσης που αυτοαναγορεύονται σε εγγυητές της δημόσιας ασφάλειας, χωρίς αποφασιστική και ακαριαία αντίδραση του κράτους και των θεσμικών του οργάνων, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φαινόμενο που απειλεί ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, προσβάλλει τον πολιτισμό της και εκθέτει διεθνώς τη χώρα.

Απέναντι στην κατάσταση αυτή, που αποτελεί πλέον απειλή για το ίδιο το κράτος δικαίου και τη δημοκρατική ομαλότητα, το Δίκτυο:

Καλεί τις αρχές να εξαντλήσουν κάθε μέσο για τη σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των δραστών της πρόσφατης δολοφονικής επίθεσης, καθώς και όλων όσων εμπλέκονται σε πράξεις βίας με ρατσιστικό κίνητρο.

Καλεί τη Δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς να ασκήσουν τις αρμοδιότητές τους προς κάθε κατεύθυνση και να ελέγξουν κάθε πληροφορία με σκοπό την αποτελεσματική δίωξη των υπευθύνων.

Ζητά από τα αστυνομικά όργανα μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και εγκληματικές πράξεις.

Επισημαίνει την ανάγκη δημιουργίας ειδικού μηχανισμού καταγραφής περιστατικών ρατσιστικής βίας, καθώς και θέσπισης εγγυήσεων για την προστασία των θυμάτων και των μαρτύρων, ώστε να τα καταγγέλουν χωρίς το φόβο να συλληφθούν ή να υποστούν αντίποινα.
Ζητά επίσης από τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν αποφασιστικά στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις περιπτώσεις όπου εκφέρεται ρατσιστικός λόγος που παροτρύνει ανοιχτά και απροκάλυπτα στην τέλεση βίαιων πράξεων και εγκληματικών ενεργειών, φαινόμενο που έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, το Δίκτυο κάνει έκκληση στην Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κάθε δημόσιο πρόσωπο αλλά και κάθε πολίτη, να απέχουν από δηλώσεις και ενέργειες που στοχοποιούν συλλήβδην τους αλλοδαπούς και τροφοδοτούν την ξενοφοβία.

http://www.unhcr.gr/nea/artikel/597cc04cf367c784687a3792d5b263d6/diktyo-katagrafis-p.html

"Αν η ιστορια ειναι παραμυθι δεν θα ξαναγραψεις εσυ στο επι για 2μηνες."...............

Ρε Χιώτη σε τι μιλάς σε κανένα 5χρονο???

Εσύ έβαλες αυτό το στοίχημα, αν δεν ήθελες να "παρεξηγηθείς" ας το σκεφτόσουν καλύτερα πριν το γράψεις..... Και σου ξαναλέω, μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι μούφα η ιστορία... Και αυτή και η άλλη με έναν μετανάστη που έβαλα πριν λίγες σελίδες και έλεγε οτι τα πράγματα έχουν χοντρύνει, ότι τον σταματάνε για έλεγχο και τον βρίζουν και του λένε "αν δεν σου αρέσει γύρνα στην πατρίδα σου" και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα... Και ποιοι τα κάνουν αυτά??? Οι μπάτσοι.....

Μήπως ξεχνάτε ποιος είναι ο ρόλος των μπάτσων??? Η αστική τάξη.... Να "προφυλάσσουν" τον πολίτη....

Αυτός σταματάει και βρίζει.....σκουρόχρωμους ανθρώπους.... Αυτός σταματάει και κοιτάει μέσα στις τσάντες πολιτών.... Αυτός αμα του γουστάρει σε βαράει....

Τα ίδια λέγατε και με το περιστατικό με τον πιτσιρικά που πιάσανε στα Εξάρχεια και του βρήκανε το Αριστερό περιοδικό και τον αρχίσανε στα κλωτσομπουνίδια και στα βρισίδια.... Τα ίδια λέγατε, ότι είναι αστεία αυτά και άλλα τέτοια "χαριτωμένα"... Και σας απαντάει ο Spyros A. με προσωπικό του περιστατικό πολύ κοντά σε αυτό του πιτσιρικά....

Σας παρακαλώ.......που θα μου πείτε κιόλας οταν η γνώμη μου είναι ανέξοδη....

Το μυαλό ορισμένων είναι ανέξοδο....και η ανοχή που δείχνουν απέναντι σε ρατσιστικά και φασιστικά περιστατικά.....

Βέβαια δεν εκπλήσσομαι η Ιστορία το έχει χούι τελικά..................

Δεν παιζεσαι πραγματικα:))
Αυτο το ποστ επρεπε να το ειχες κανει πριν ποσταρεις το δραματικο κρεσεντο περι φιμωσης και αλλων φαιδρων που μου καταλογισες, που προφανως τα ελεγες στην πεθερα για να τα ακουσει η νυφη και να σε λυπηθει.

Να καταλαβω λοιπον οτι θελεις διακριτικα να απαγκιστρωθεις απο το 'στοιχημα' περι παραμυθιου η μη. Δεν εκατσε η ιστορια με τους Πολωνους, αμα δεν κατσει και αυτη θα ειναι πικρα ετσι?
Διοτι το 'μακαρι να εχω δικιο' μαλλον για υπεκφυγη μου κανει.

Κατα τα αλλα δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου, ειναι κουραστικο. Ουτε τιμητης διεφθαρμενων μπατσων θα γινω, ουτε των αθλιων εκεινων που ξυλοκοπουν αναιτια, βιαζουν και εκβιαζουν αθωους ανθρωπους, μεταναστες η μη.

Χρυσαυγίτες έμπαιναν σε μαγαζιά στο Περιστέρι και ζητούσαν ταυτότητα από το προσωπικό να βεβαιώνουν ότι είναι Ελληνες, μια χαρά πάμε, αλλά μην με πιστεύετε, είμαι αριστερός, αυτά δεν γίνονται, η αστυνομία δεν ξέρει τίποτα!
Και δεν είμαστε ρατσιστες, αυτοί είναι σκούροι :eek:

Χρυσαυγίτες έμπαιναν σε μαγαζιά στο Περιστέρι και ζητούσαν ταυτότητα από το προσωπικό να βεβαιώνουν ότι είναι Ελληνες, μια χαρά πάμε, αλλά μην με πιστεύετε, είμαι αριστερός, αυτά δεν γίνονται, η αστυνομία δεν ξέρει τίποτα!
Και δεν είμαστε ρατσιστες, αυτοί είναι σκούροι :eek:

Προσωπικα δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω Στελιο ,και καταδικαζω (οπως εχω γραψει καμμια δεκαρια φορες) τετοιες συμπεριφορες ,αλλα πες μου σε παρακαλω ποιος μεσα εδω εχει επικροτησει συμπεριφορες φασιστων οπως αυτες που περιγραφεις ;

Είμαι περίεργος όμως, οι υπάλληλοι τις δείχνουν τις ταυτότητες; Δεν θα έπρεπε να πάρουν την αστυνομία - με κανονική και επώνυμη καταγγελία ότι κάποιοι παριστάνουν τους αστυνομικούς - να τους μπαγλαρώσει, ως τι ζητούν τις ταυτότητες και τι θα κάνουν αυτοί οι τύποι αν κάποιος δεν τις δείξει, θα τον πλακώσουν στο ξύλο;

Last edited:
Η χρυσή αυγή είναι συνυφασμένο τοπίο με την αστυνομία ..

απλά

δρούν με την ανοχή και κατα περιπτωση της υποστίριξη της ελάς ..

όχι δεν έχω λινκ

edit

κατα την προσωπική μου εκτίμηση ,,

μην την βρούμε και απο το τίποτα ,,,

Δεν ξέρω αν είναι συνυφασμένο τοπίο, κολλητοί ή τι άλλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές κατ' αρχήν από τους ίδιους τους πολίτες. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρουν τη ΧΑ στην καταγγελία, μπορούν να πουν απλά ότι"κάποιοι παριστάνουν τους αστυνομικούς και ζητούν ταυτότητες", και ας έρθει το περιπολικό να δει τι συμβαίνει...

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δεν ξέρω αν είναι συνυφασμένο τοπίο, κολλητοί ή τι άλλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές κατ' αρχήν από τους ίδιους τους πολίτες. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρουν τη ΧΑ στην καταγγελία, μπορούν να πουν απλά ότι"κάποιοι παριστάνουν τους αστυνομικούς και ζητούν ταυτότητες", και ας έρθει το περιπολικό να δει τι συμβαίνει...

Λειτουργούν σαν αγγέλη από λυσασμένα σκυλιά ... 20 20 ... δεν τολμάς να αντιδράσεις ,, ο απλός κοσμάκης τουλάχιστον ,,

εκτός και πας να τους ισοπεδώσεις με το αυτοκίνητο ..

αυτό δουλέυει ,,,,

το ξέρω ,,, :Banane0:

Και η ισοπέδωση, αν γίνεται και με φορτηγό για να υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα, είναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση των πολιτών... :idea:

Πέρα από την πλάκα, αν δεν αντιδράσουν οι ίδιοι οι πολίτες, απλά χάθηκε το παιχνίδι. Γιατί σήμερα μπορεί να μην ενδιαφέρονται τόσο, αφού κυνηγούν τους "ξένους", αύριο που θα δυναμώσουν αρκετά τα φίδια, θα κυνηγούν οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από αυτούς, δηλαδή τους περισσότερους πολίτες...

Last edited:
Καλή η πλάκα, αλλά έχει και όρια. Αν τώρα η πλάκα γίνεται γιατί προτιμάμε τη μοιρολατρεία, το "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι γραμμένο ότι θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει", ακόμα χειρότερα (για μας και όλους).

Νομιμα εκλεγμενος φορεας...

Ο νόμιμος και εκλεγμένος φορέας θα πρέπει να δρα σύμφωνα με τους νόμους λοιπόν, δεν δικαιούται καμιάς προστασίας αν δρα ως χούλιγκαν, ως παραστρατιωτική οργάνωση, ως τρομοκράτης.

Last edited:
Δεν ξέρω τι λένε 500.000 ή 500.000.000. Σημασία δεν έχει τι λένε και τι ψήφισαν (η εφαρμογή του νόμου δεν αναστέλλεται επειδή τους έβαλαν στη Βουλή), αλλά τι κάνουν. Συμπεριφορές όπως αυτές που περιγράφονται το τελευταίο διάστημα μόνο νόμιμες δεν είναι...

ΥΓ. Γιατί κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου; Είδες κάποιον συμπαθούντα της ΧΑ εδώ μέσα και ψαρεύεις;

Η χρυσή αυγή είναι συνυφασμένο τοπίο με την αστυνομία ..

απλά

δρούν με την ανοχή και κατα περιπτωση της υποστίριξη της ελάς ..

όχι δεν έχω λινκ

edit

κατα την προσωπική μου εκτίμηση ,,

μην την βρούμε και απο το τίποτα ,,,

Ποιος τα λέει αυτά???

Νεοναζί και αστυνομικοί της ομάδας Δ τραμπουκίζουν τώρα μαζί;

http://www.kar.org.gr/?p=1285

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω την Τρίτη 14 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ προσήγαγε δύο Πακιστανούς μετανάστες ΜΕ χαρτιά. Μαζεύτηκαν ομαδικά οι αστυνομικοί βρίζοντας τους προσαχθέντες και κάνοντας χυδαία ρατσιστικά αστεία. Δεν αρκέστηκαν στις χυδαιότητες αυτές, αλλά προχώρησαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς.

Στον Γκούλ Ζέμπ έσφιξαν τα δάχτυλα με πένσα, μαυρίζοντάς του τα νύχια.

Στον Χάλεντ Μασούντ, 45 χρόνων, δεν περιορίστηκαν στους λεκτικούς εξευτελισμούς, αλλά πήραν ψαλίδι και του έκοψαν το μουστάκι.

Aπο Niko Ago

http://www.kar.org.gr/?p=1354

Υ.Γ Ξέρω, ξέρω, δεν το πιστεύετε......

Last edited by a moderator:
Μάλιστα, και επειδή δηλαδή κάποιοι αστυνομικοί είναι κολλητάρια με τους χρυσαυγίτες, το συμπέρασμα είναι ποιο; ότι όλη η αστυνομία, όλοι οι αστυνομικοί είναι τσιράκια και φίλοι της ΧΑ; Μα αν το θεωρούμε σίγουρο αυτό και αντιμετωπίζουμε όλη την αστυνομία και τους αστυνομικούς με αυτό τον τρόπο, στη πραγματικότητα τους σπρώχνουμε να γίνουν φίλοι της ΧΑ, και ας μην είναι τώρα. Όπως έγινε και με τις γειτονιές που κυριολεκτικά (παρα)δόθηκαν ως δώρο στην ΧΑ.

Μάλιστα, και επειδή δηλαδή κάποιοι αστυνομικοί είναι κολλητάρια με τους χρυσαυγίτες, το συμπέρασμα είναι ποιο; ότι όλη η αστυνομία, όλοι οι αστυνομικοί είναι τσιράκια και φίλοι της ΧΑ; Μα αν το θεωρούμε σίγουρο αυτό και αντιμετωπίζουμε όλη την αστυνομία και τους αστυνομικούς με αυτό τον τρόπο, στη πραγματικότητα τους σπρώχνουμε να γίνουν φίλοι της ΧΑ, και ας μην είναι τώρα. Όπως έγινε και με τις γειτονιές που κυριολεκτικά (παρα)δόθηκαν ως δώρο στην ΧΑ.

Όχι φυσικά.....

Μιλάμε κυρίως για τις ομάδες ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΜΑΤ.......και κάποια ΑΤ της Αθήνας, κλπ..... Οι ομάδες που φτιάχτηκαν για την βρώμικη δουλειά.......

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ρε συ σότο έλεος ,,,

τι δεν καταλαβαίνεις ??? ,

το 50 τα εκατό μπάτσοι ,, είναι χρυσαυγίτες ,,,

τι αλλο πρέπει να ακούσεις ??