Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ρε συ σότο έλεος ,,,

τι δεν καταλαβαίνεις ??? ,

το 50 τα εκατό μπάτσοι ,, είναι χρυσαυγίτες ,,,

τι αλλο πρέπει να ακούσεις ??

Αυτά δεν τα πιστεύουν ρε....... Αμα δεν βγουν αληθινά(πως άραγε να βγουν αληθινά?) δεν θα ξαναγράψω για 6 μήνες και 3 μέρες....!!!!

To 50%* είναι αυθαίρετες εκτιμήσεις με βάση 10 τμήματα της Αθήνας (οι αστυνομικοί όλης της Ελλάδας είναι 50000, όχι οι 5000 των συγκεκριμένων τμημάτων) που εξυπηρετούν μια χαρά τους χρυσαυγίτες και κανένα άλλο. Γιατί παραδίνετε τόσο εύκολα τους αστυνομικούς σε αυτούς, καλό είναι;

*ακόμα και το 50% που λέει το άρθρο προκύπτει με διάφορες αναγωγές (που μπορεί πολύ εύκολα να είναι αυθαίρετες), αφού τα ποσοστά της ΧΑ στα τμήματα αυτά ήταν από 18-23%. Δεν φαίνεται στο ψηφοδέλτιο ποιος είναι αστυνομικός και ποιος όχι...

Last edited:
εντάξει ,,, οκ

αυθεραισία ....

εδώ βρίσκεται το ζήτημα του ξένιου δία ,,, δημοκρατικό και πρέπον ,,

τι σηζητάμε τώρα ..

μπατσοφιλίες και δικαιολογίες στα αδικαιολόγητα ,,

Οι μπατσοφιλίες και οι μπατσοέχθρες είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Αν θεωρείς ντε φάκτο εχθρό τον αστυνομικό, τότε τον παραδίνεις στον αντίπαλο, που είναι η ΧΑ αυτή τη στιγμή. Από την άλλη μεριά αν τολμήσεις και πεις δύο καλά λόγια και για τους αστυνομικούς, αυτομάτως γίνεσαι φασίστας και χρυσαυγίτης για ορισμένους. Κάτι πάει στραβά εδώ...

Και που να ακουσεις μερικους να λενε για διαλυση των ματ και αφοπλισμο της αστυνομιας ...

Και που να ακουσεις μερικους να λενε για διαλυση των ματ και αφοπλισμο της αστυνομιας ...

Μπρρρρρ...... Ποιος είπε για αφοπλισμό της αστυνομίας??? ποιος ο ρόλος των ΜΑΤ???

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

αυτό λές εσύ ???

εδω ακόυσα ότι θα κλέισουν και τα νταλαβέρια με τις εκκλησίες ,,

και θα μας φορτώσουν και μιναρέδες ,,,,

απαπαπαππαπα

Δεν ξέρω τι λένε 500.000 ή 500.000.000. Σημασία δεν έχει τι λένε και τι ψήφισαν (η εφαρμογή του νόμου δεν αναστέλλεται επειδή τους έβαλαν στη Βουλή), αλλά τι κάνουν. Συμπεριφορές όπως αυτές που περιγράφονται το τελευταίο διάστημα μόνο νόμιμες δεν είναι...

ΥΓ. Γιατί κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου; Είδες κάποιον συμπαθούντα της ΧΑ εδώ μέσα και ψαρεύεις;

Πως δε λεει, μια χαρα λεει. Οι τροποι λειτουργιας της ομαδας αυτης ηταν γνωστοι και απο πριν. Οποτε οσοι τους ψηφισαν (500.000), τους επικροτησαν γιαυτο. Οσοι παλι συμπαθουν ολες/καποιες απο τις θεσεις τους(πανω απο 1.000.000, προσωπικη εκτιμηση) ριχνουν νερο στο μυλο τους, τους δινουν δικαιολογια και αλλοθι με την προφαση οτι "δεν παει αλλο πια..." κλπ.
Οποτε μια χαρα κανουν "τα παιδια".

Εγω το εχω ξαναγραψει, παραπονα δε θελω μονο...

Οσο για το υστερογραφο... δεν χρειαζεται να ψαρεψω κανεναν ρε Σωτο, μονο ενα λαθος κανεις, στον ενικο...

ποιος ο ρόλος των ΜΑΤ???

Ποια ειναι η αντιστοιχη προταση της αριστερας για την αντιμετωπιση βιαιων περιστατικων και την αποκατασταση της ταξης ?

Ποια ειναι η αντιστοιχη προταση της αριστερας για την αντιμετωπιση βιαιων περιστατικων και την αποκατασταση της ταξης ?

Αν μου απαντήσεις στην ερώτηση μου.....θα απαντήσω στην δικιά σου....

Αν μου απαντήσεις στην ερώτηση μου.....θα απαντήσω στην δικιά σου....

Θα σου απαντησω ,αλλα μην περιμενεις να τσιμπησω τοσο ευκολα.Πως θα απωθησεις μπαχαλακηδες με καδρονια και μολοτωφ που σπανε και καινε περιουσιες πολιτων απειλωντας συχνα και την ζωη τους (των περαστικων ας πουμε )?

Πως δε λεει, μια χαρα λεει. Οι τροποι λειτουργιας της ομαδας αυτης ηταν γνωστοι και απο πριν. Οποτε οσοι τους ψηφισαν (500.000), τους επικροτησαν γιαυτο. Οσοι παλι συμπαθουν ολες/καποιες απο τις θεσεις τους(πανω απο 1.000.000, προσωπικη εκτιμηση) ριχνουν νερο στο μυλο τους, τους δινουν δικαιολογια και αλλοθι με την προφαση οτι "δεν παει αλλο πια..." κλπ.
Οποτε μια χαρα κανουν "τα παιδια".

Από πότε πριν ήταν γνωστές; Και εννοώ στους 500 χιλιάδες που τους ψήφισαν τον Μάιο και Ιούνιο, κι όχι σε όσους καταδέχονταν να ασχοληθούν μαζί τους όταν ήταν ένα υπόκομμα του 0,1-0,2%.

Έτσι κι αλλιώς όμως είναι αδιάφορο αυτό, σημασία έχει αν οι πράξεις τους είναι νόμιμες ή όχι (και τι κάνουν οι υπόλοιποι όταν διαπιστώνουν ότι δεν είναι, πέρα από το να κοιτάνε αλλού και να το συζητάνε στο διαδίκτυο και στα καφενεία), κι ας τους είχε ψηφίσει εν γνώση του το 100%.

Οσο για το υστερογραφο... δεν χρειαζεται να ψαρεψω κανεναν ρε Σωτο, μονο ενα λαθος κανεις, στον ενικο...

Δεν είδα κάποιον να τσιμπά όμως...

Θα σου απαντησω ,αλλα μην περιμενεις να τσιμπησω τοσο ευκολα.Πως θα απωθησεις μπαχαλακηδες με καδρονια και μολοτωφ που σπανε και καινε περιουσιες πολιτων απειλωντας συχνα και την ζωη τους (των περαστικων ας πουμε )?

Έχεις κατέβει ποτέ σε πορεία??? Σε απείλησε κανείς???

Ε βλεπεις δυσκολα τα οπραγματα οταν πρεπει να κυβερνησεις, ξεφευγουν λιγο απο το αγαπη και ειρηνη σε ολο τον πλανητη..

Μα οσι δεν κοιτανε αλλου χαρακτηριζονται ως "αναρχοκουμουνια, προδοτες, ανθελληνες" κλπ. και δεν θα με πεισεις για το αντιθετο οποτε δεν θα εχει νοημα μια κουβεντα επ' αυτου.

Πολλοι επισης φοβουνται, και δεν ειναι παραλογο, καθολου. Ειδικα εφοσον υπαρχει μια αλλη σχεση με τα οργανα ασφαλειας. Ουτε γιαυτο θα με πεισεις για το αντιθετο.

Μα σου ειπα, δεν θελω να τσιμπησει κανεις, ουτε και ειχα αυτο στο μυαλο μου. Εδω ειμαστε ολοι, εδω και τα γραπτα μας. Ουδεν κρυφον υπο τον ηλιο

Μα οσι δεν κοιτανε αλλου χαρακτηριζονται ως "αναρχοκουμουνια, προδοτες, ανθελληνες" κλπ. και δεν θα με πεισεις για το αντιθετο οποτε δεν θα εχει νοημα μια κουβεντα επ' αυτου.

Από ποιους χαρακτηρίζονται έτσι, από τους χρυσαυγίτες και τους συμπαθούντες; Ασχέτως βέβαια ότι οι χαρακτηρισμοί εκτοξεύονται το ίδιο εύκολα και από τις δύο πλευρές, "αναρχοκουμούνια, προδότες, ανθέλληνες" οι μεν, "φασίστες, ρατσιστές, υπερπατριώτες" οι δε...

Πολλοι επισης φοβουνται, και δεν ειναι παραλογο, καθολου. Ειδικα εφοσον υπαρχει μια αλλη σχεση με τα οργανα ασφαλειας. Ουτε γιαυτο θα με πεισεις για το αντιθετο.

Αν φοβούνται τόσο πολύ που δεν παίρνουν τηλέφωνο ούτε την αστυνομία, που δεν αντιδρούν στο παραμικρό, που δεν μιλάνε, που δέχονται τους εξευτελισμούς, τότε καλά τα παθαίνουν και θα πάθουν και περισσότερα. Τι άλλο να πω...