Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Μάλιστα...

Τι μάλιστα???

Εχεις προβλημα??

Ο Ζ-130 εδω και καιρό μονον φασιστικους εμετούς γραφει....

Για σε παρακαλώ που εγινες και ''Ιεροεξεταστής''.

Εχεις μπαναριστει ποτε επειδη ειπες καποιον βρωμοφασιστα η επειδη εγραψες "κλασουν μια μαντρα";Δε νομιζω...

Οχι... αλλά, αν και διακρίνω καθαρά φασιστική νοοτροπία σε μερικούς εκ των φασιστοφάγων, ειλικρινά δεν πρόκειται να το ρισκάρω :)

Ξερεις τι μου θυμιζει η φωτο Σπυρο ε;
Τον Κομη με τον υποτακτικο του τον Ρενφιλντ στο Dracula...

Σωστά ως προς το μυθιστορηματικό πρόσωπο, αλλά...

σιγά μη συγκρίνουμε τον Tom Waits με τη σκατόφατσα του Μιχαλολιάκου!

Ξερεις τι μου θυμιζει η φωτο Σπυρο ε;
Τον Κομη με τον υποτακτικο του τον Ρενφιλντ στο Dracula...

Έχεις απόλυτο δίκιο...:idea:

VAMP_zpsecde46ba.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τι μάλιστα???

Εχεις προβλημα??

Ο Ζ-130 εδω και καιρό μονον φασιστικους εμετούς γραφει....

Για σε παρακαλώ που εγινες και ''Ιεροεξεταστής''.

Γιατί? επειδή το λες εσύ κι όσοι ενοχλούνται απο τον ζ-130? Για κάποιους άλλους, ίσως είναι εμετικά αυτά που γράφεις εσύ... Αντιλαμβάνεσαι οτι δεν μπορούμε να ανταλάσσουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς αν θέλουμε να έχει κύρος το θρεντ. Κι αυτό δεν είναι πασιφισμός αλλά υπεράσπιση της ουσίας...

Τη μία μέρα η ΧΑ τραμπουκίζει και δημιουργεί προβλήματα και η αστυνομία είναι παραδίπλα και κοιτάει.
Την άλλη μέρα, στην ίδια περιοχή, η αστυνομία αντιδρά λίιιιιιγο διαφορετικά.
Είναι να απορεί κανείς... Ή όχι; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί? επειδή το λες εσύ κι όσοι ενοχλούνται απο τον ζ-130? Για κάποιους άλλους, ίσως είναι εμετικά αυτά που γράφεις εσύ... Αντιλαμβάνεσαι οτι δεν μπορούμε να ανταλάσσουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς αν θέλουμε να έχει κύρος το θρεντ. Κι αυτό δεν είναι πασιφισμός αλλά υπεράσπιση της ουσίας...

Δεν βαζουν πολλοί μονοπλευρες ανθρωποφαγικές ή ζωοφαγικες εικόνες..

Και πούσαι..Αυτά τα περί ''ισων αποστάσεων ''που τσαμπουνάς φάνηκαν και προχτές που σου ξέφυγε για τους ''κοιλαράδες αξιωματικούς'' που δεν μπορούν να κανουν ενα πραξικοπημα..

Τά περί ''κύρους'' οχι απο σένα..-bye--bye-

Επίσης ειναι σαφές πώς εδώ δεν ειναι Χρυσαυγίτικο παραμάγαζο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Δεν βαζουν πολλοί μονοπλευρες ανθρωποφαγικές ή ζωοφαγικες εικόνες..

Και πούσαι..Αυτά τα περί ''ισων αποστάσεων ''που τσαμπουνάς φάνηκαν και προχτές που σου ξέφυγε για τους ''κοιλαράδες αξιωματικούς'' που δεν μπορούν να κανουν ενα πραξικοπημα..

Τά περί ''κύρους'' οχι απο σένα..-bye--bye-

"Μα είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς οτι υπήρχε πιθανότητα πραξικοπήματος? Αυτά είναι γελοιότητες για μικρά παιδιά.
Για να γίνει ένα πραξικόπημα (και μάλιστα πετυχημένο), πρέπει - πέραν πολλών άλλων - να υπάρχουν και μερικές προυποθέσεις
α) σοβαροί κινηματίες β) αποφασισμένοι όλα-για-όλα κινηματίες γ) έλεγχος του στρατεύματος δ) εχεμύθια σε δενδροειδές τεσσάρων επιπέδων ε) συγχρονισμός σε επίπεδο λεπτού ζ) σοβαρό μελετημένο σχέδιο η) αυστηρή τήρηση του σχεδίου... κ.α...
Ποιά απο τις παραπάνω προυποθέσεις μπορεί να ικανοποιείται απο τα κοιλαράδικα κομματόσκυλα των γενικών επτελείων? Εδώ μιλάμε για την Ελλάδα του 2012... "

Δηλαδή απο το παραπάνω ποστ μου σου φάνηκε οτι είμαι απογοητευμένος απο τους "κοιλαράδες αξιωματικούς που δεν μπορουν να κανουν ένα πραξικόπημα" ? Κάποιος άλλος θα έλεγε οτι έγραφα πως το πραξικόπημα (γιατί γι'αυτό γινόταν λόγος εκείνη την ώρα) είναι μια "πολύ σοβαρή υπόθεση για όσους το αποφασίσουν και χρειάζονται προυποθέσεις που δεν ικανοποιούνται απο την κομματική διάλυση που υπάρχει στον στρατό"...
Βέβαια, εσύ θέλεις γκεμπελίστικα να φτιάξεις και να μεταφέρεις στους άλλους, την εικόνα που θέλεις εσύ... Αυτό που κάνεις σχεδόν πάντα δηλαδή...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

...

Συμφωνώ... δεν είναι χρυσαυγίτικο παραμάγαζο... :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

"Μα είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς οτι υπήρχε πιθανότητα πραξικοπήματος? Αυτά είναι γελοιότητες για μικρά παιδιά.
Για να γίνει ένα πραξικόπημα (και μάλιστα πετυχημένο), πρέπει - πέραν πολλών άλλων - να υπάρχουν και μερικές προυποθέσεις
α) σοβαροί κινηματίες β) αποφασισμένοι όλα-για-όλα κινηματίες γ) έλεγχος του στρατεύματος δ) εχεμύθια σε δενδροειδές τεσσάρων επιπέδων ε) συγχρονισμός σε επίπεδο λεπτού ζ) σοβαρό μελετημένο σχέδιο η) αυστηρή τήρηση του σχεδίου... κ.α...
Ποιά απο τις παραπάνω προυποθέσεις μπορεί να ικανοποιείται απο τα κοιλαράδικα κομματόσκυλα των γενικών επτελείων? Εδώ μιλάμε για την Ελλάδα του 2012... "

Δηλαδή απο το παραπάνω ποστ μου σου φάνηκε οτι είμαι απογοητευμένος απο τους "κοιλαράδες αξιωματικούς που δεν μπορουν να κανουν ένα πραξικόπημα" ? Κάποιος άλλος θα έλεγε οτι έγραφα πως το πραξικόπημα (γιατί γι'αυτό γινόταν λόγος εκείνη την ώρα) είναι μια "πολύ σοβαρή υπόθεση για όσους το αποφασίσουν και χρειάζονται προυποθέσεις που δεν ικανοποιούνται απο την κομματική διάλυση που υπάρχει στον στρατό"...
Βέβαια, εσύ θέλεις γκεμπελίστικα να φτιάξεις και να μεταφέρεις στους άλλους, την εικόνα που θέλεις εσύ... Αυτό που κάνεις σχεδόν πάντα δηλαδή...

Υπάρχει και άλλο σχολιο άλλου μέλους και μάλιστα του Διαχειριστή της κατηγοριας ακριβως με ιδιο νόημα με το δικο μου...Το ποιος γκαιμπελιζει επίσης ειναι σαφές ή υπεκφεύγει ενώ σαφώς υποστηρίζει συγκεκριμένες απόψεις..

Μην μου πείς πως δεν κατάλαβες τι έγραψες..:ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα

Υπάρχει και άλλο σχολιο άλλου μέλους και μάλιστα του Διαχειριστή της κατηγοριας ακριβως με ιδιο νόημα με το δικο μου...Το ποιος γκαιμπελιζει επίσης ειναι σαφές ή υπεκφεύγει ενώ σαφώς υποστηρίζει συγκεκριμένες απόψεις..

Μην μου πείς πως δεν κατάλαβες τι έγραψες..:ADFADF1::ADFADF1:

Tο κείμενο εκεί είναι - και με bold. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είσαι one way thinking... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό. .. Είχα την εντύπωση οτι ο διαχειριστής είχε καταλάβει τι έγραψα. Αφου λες οτι είχε την ίδια άποψη με σένα, ούτε γι'αυτό μπορώ να κάνω κάτι...

(Μεταξύ μας τώρα... ακόμα πιστεύω οτι ο διαχειριστής κατάλαβε τι έγραψα... Εσυ δεν κατάλαβες τι κατάλαβε... Kαι η ενέργειά σου να τον εισάγεις σ'αυτή τη συζήτηση και να τον μεταφράσεις λέγεται απλά πατρονάρισμα και καθοδήγηση σκέψης... Ούτε γιάυτό μπορώ να κάνω κάτι... Προσπάθησε να το αποφεύγεις αυτό :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό σ

Tο κείμενο εκεί είναι - και με bold. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είσαι one way thinking... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό. .. Είχα την εντύπωση οτι ο διαχειριστής είχε καταλάβει τι έγραψα. Αφου λες οτι είχε την ίδια άποψη με σένα, ούτε γι'αυτό μπορώ να κάνω κάτι...

(Μεταξύ μας τώρα... ακόμα πιστεύω οτι ο διαχειριστής κατάλαβε τι έγραψα... Εσυ δεν κατάλαβες τι κατάλαβε... Kαι η ενέργειά σου να τον εισάγεις σ'αυτή τη συζήτηση και να τον μεταφράσεις λέγεται απλά πατρονάρισμα και καθοδήγηση σκέψης... Ούτε γιάυτό μπορώ να κάνω κάτι... Προσπάθησε να το αποφεύγεις αυτό :))

Αυτα που λες ειναι για μικρά. παιδιά..Η αναφορά σε κειμενο καποιου άλλου δεν σημαίνει καμιά καθοδήγηση σκέψης (απαπαα,αυτό είχε να ξαναγραφτεί απο ταινία του Τζ.Πάρις.),αλλά απλά αναφορά σε γραπτό κάποιου άλλου..So simple.

Aνησυχώ..Εχεις αρχίσει νά χάνεις την παλιά φόρμα σου..:ADFAD2:

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατί; Κακό είναι να έχεις δυνατή φωνή; Ενοχλητικό μπορεί...
Κάποια εποχή είχαν νοικιάσει το διπλανό διαμέρισμα από το πατρικό μου κάτι μαύροι λαϊκιτζήδες...
Καλά παιδιά, δεν λέω, αλλά όταν ερχόντουσαν οι φίλοι τους να δουν μπάλα συνενοούμασταν με τη νοηματική στο σπίτι... :p

Ρώτα τον BIOS...... Εγώ τους έχω δίπλα μου..... Και ορισμένοι ναι έχουν βροντερή φωνή....

Τις προάλλες μάλιστα ένας γκάριζε και βγήκα στο μπαλκόνι να δω αν γίνεται κάτι.....

Ανακάλυψα οτι ο γείτονας θα μπορούσε να γίνει βαρύτονος άνετα...... Μιλάμε τον άκουγαν μέχρι την πλατεία....

Αααα μην ξεχάσω να αναφέρω οτι είναι λευκός.....-bye-