Ο μόνος ρατσισμός που έχουμε είναι στο άδειο πορτοφόλι... άμα έκαναν ουρές έξω απο την πόρτα μας μαύροι, μουσουλμάνοι με γεμάτοι πορτοφόλι θα κάναμε και υποκλίσεις... μη λέμε τα ίδια... :2thumb22sup:
Το πιο εύκολο είναι το να ψηφίσουμε να αλλάξουν οι αντιπρόσωποί μας στη βουλή,λ πάντως. Μια ψήφος είναι, όχι αλλαγή του παγκόσμιου στάτους κβο.
δυστυχώς ούτε σε αυτό συμφωνούμε, αλλά μάλλον δεν κυριολεκτείς, οπότε συμφωνούμε![]()
Κώστα θυμήσου αυτό που σου ξαναέγραψα.
εφεύρεση και πρωτοτυπία.
Ο μόνος τρόπος για να προοδεύσει μια κοινωνία... μετά το παράδειγμα μεταλαμπαδεύεται εύκολα...
(πρόσθεσε και το θάρρος)
Ανθρωπισμός ανα "εποχή".....Ωραίο.....
Τότε σκέψου τις συνέπειες αυτού που προτείνεις. Φαντάσου πως θα είναι η Ελλάδα 5 χρόνια μετά την έναρξη ισχύος αυτού του μέτρου. Τα ταμεία υγείας, το σύστημα πρόνοιας (αυτό που έχει απομείνει), η αγορά εργασίας, η αγορά στέγης.
αλήθεια αυτό το "αντέξουμε" πόσο εμετικό μου ακούγεται;
Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό που γράφεις.
Κάπου διάβασα ότι στην Παραγουάη πρακτικά δεν ελέγχεται ποτέ η σφράγιση εισόδου του διαβατηρίου, και στη Καμπότζη μπορείς να ανανεώνεις τη βίζα σου επ' αόριστο πληρώνοντας το σχετικό τέλος.
οκ το έβαλα για αστείο (αν και πρέπει να ισχύει!) αλλά δίχως διάθεσης προσβολής, σου![]()
Τότε σκέψου τις συνέπειες αυτού που προτείνεις. Φαντάσου πως θα είναι η Ελλάδα 5 χρόνια μετά την έναρξη ισχύος αυτού του μέτρου. Τα ταμεία υγείας, το σύστημα πρόνοιας (αυτό που έχει απομείνει), η αγορά εργασίας, η αγορά στέγης.
Ανάπτυξη δεν θέλουμε όλοι? Ας την κάνει το κράτος... ας φτιάξει "μαγαζιά" για να παράγει όσα τώρα εισάγουμε.
Τέτοια έγραφε και ο γνωστός "γυφτοφάγος" πριν πάρει το μπούλο απ το avclub.μπορεις αμα θες,ν'ανοιξεις τη πορτα του σπιτιου σου(αν δεν το εχεις κανει ηδη) και να τους δεχτεις ολους,αφου απ'οτι βλεπω μονοπωλεις τον ανθρωπισμο.
προς τον Κλεαρχο το ποστ.
Ξεκίνησα να σου απαντάω και μετά είδα την τελευταία σου πρόταση.:BDGBGDB55:
Τώρα σοβαρά, μπορεί να υπάρχουν χώρες όπου μπορεί να πάει να εγκατασταθεί όποιος θέλει, στη Λατινική Αμερική, την Αφρική ή την Ασία, αλλά κάτι μου λέει ότι σε αυτές τις χώρες δε θέλει να πάει κανείς να εργαστεί.
Χώρια που δεν στέλνουν πακέτα με 2η μπαταρία πλέον οι αφιλότιμοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.