Φίλε μου, όταν δηλώνεις Beta Tester and Developer και παράλληλα μας ρωτάς αν έχουμε τα "προγράμματα" ή τι είναι ένας text editor τότε μόνο ως ειρωνία μπορώ να το εκλάβω. Ένας developer δεν θα ρώταγε ούτε γι'αστείο τι χρειάζεται ένας text editor στο unix... Η ντομάτα θα πήγαινε "σύννεφο"...
Χρησιμοποιείς πληθυντικό, άρα θεωρώ ότι απευθύνεσαι και σε εμένα.
Φίλε μου, σε διαβεβαιώ ότι λόγω δουλειάς γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει Beta Testing και τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο beta tester. Όπως γνωρίζω ΑΚΡΙΒΩΣ και τι είναι ο developer και ποια η διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού, για οτιδήποτε είναι αυτό. Δεν υπάρχει κανενας λόγος να αναλύσουμε εδώ τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες/ιδιότητες. Πάντως, απλά θα ήθελα να σου πω ότι η λέξη "developer" είναι πολύ "βαρειά" για να τη χρησιμοποιεί κανείς έτσι αβέρτα...
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι προγράμματα εννοείς.
Εφαρμογές για την ανάπτυξη του firmware;
Εφαρμογές για την ανάπτυξη plugins;
Τα ίδια τα plugins;
Utilities για τη δημιουργία skins;
Τι; Δώσε μας ένα παράδειγμα.
Δεν θέλουμε κάτι συγκεκριμένο ούτε υπάρχει κάποια διαδικασία.
Τέθηκε "στο τραπέζι" μία πρόταση, η ουσία της πρότασης είναι πολύ σοβαρή και ακούγονται κάποιες απόψεις. Αν τελικά είναι εφικτό ή όχι είναι ένα άλλο ζήτημα αλλά πάντως δεν δικαιούται κανείς να υποβαθμίσει την αξία της πρότασης που τέθηκε.
Έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο πάνω σ'αυτό; Μια πρόταση, μια ιδέα, μια "κατεύθυνση" για να ξεκινήσει η ομάδα αν σχηματιστεί τελικά. Μιας και είσαι ήδη developer ενός δορυφορικού δέκτη η γνώμη σου είναι πολύτιμη...
Τωρα γυρισα απ τη δουλεια μου και διαβασα προσεκτικα τι εχεις γραψει εσυ και ολοι οι αλλοι.
Θα σου απαντησω σε αυτο και μονο.
Τους τιτλους, μου τους προτειναν στο Alsat και τους κατεχω δικαιωματικα.
Ο σημαντικοτερος ειναι του Moderator γιατι βοηθαω τον κοσμο ανεξαρτητα τι δεκτη εχει και εγκατασταση.Και εδω σαν απλο μελος χωρις να παιρνω κατι.Eιναι ευχαριστηση μου.
Ακολουθω και τους κανονες του φορουμ γιατι ουτε φοβαμαι ουτε ντρεπομαι.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=40241
Το θεμα ομως δεν αφορα εμενα.
Αν μπορεις απαντησε.
Γραφεις σε καποιο απ τα περιοδικα ?
Δηλαδή οι βελτιώσεις των διάφορων image είναι απλά βελτιώσεις του αρχικού λογισμικού;
Α-κρι-βώς !!
Γιατί εγώ έχω καταλάβει ότι από τα images οι κάτοχοι περιμένουν:
- Προσομοιωτές αναγνωστών καρτών σε λογισμικό (έτσι ώστε να διαβάζονται διάφοροι τύποι καρτών)
Ανάγνωση νομίμων καρτών, νόμιμα πληρωμένων συνδρομών - καθ' όλα νόμιμο !
- Ενσωμάτωση διαφόρων λογισμικών για sharing
Sharing νόμιμης κάρτας μέσα στο ίδιο σπίτι σε 2 ή περισσότερους δέκτες ανήκοντες στον ιδιοκτήτη της νόμιμης κάρτας - καθ' όλα νόμιμο !
- Ενίοτε, μικρές βελτιώσεις στον έλεγχο ανεμιστήρων/θερμοκρασίας
Αυτό είναι εκ των ούκ άνευ ! Όπως και γρηγορότερο zapping, γρηγορότερο booting και άλλα καλούδια !
Οπότε πέρα από αυτά, τι άλλο δίνει ένα image; Πιο όμορφα γραφικά;
[Δεν ξέρω, ρωτάω...]
Π.χ. τι παραπάνω έχει το nabilo από το gemini, αν εξαιρέσουμε το εμφανισιακό;
με λιγα λογια δηλαδη γιοκ image gr.
Ασχετο, Dim, ημουνα κι εγω καποτε ΣΕΑ/Ι στο ΠΓΥ Αξίος:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:
Θα ενσωματοσουμε και τα δικα μας ποιο χρησημα plugs!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.