Το νέο μου dac ;;

είναι λέει σχεδόν ίδιο με το άλλο που λέμε.
Φυσικά γίνεται καλύτερο με τη λάμπα αλλά ....ποιός έχει κουράγιο..

Αυτό πάντως έχει και κουτί και είναι έτοιμο....
Ξεφτιλίστικαν τα λεφτά με τους κινέζους...
 
Re: Απάντηση: Το νέο μου dac ;;

backousis, το dac αυτό παραπάνω που μου είπες, το έχει δοκιμάσει κ πειράξει κ ο "γνωστός" ΕΔΩ.

και εγω.

βεβαια δεν του ειχα βαλη λαμπα αλλα αναβαθμιση πυκνωτων τροφοδοσιας

και εναν opa earth.

πολυ καλο dac αλλα μετα μου εφεραν να ακουσω το βουβαλι.
 
Μην μας λαμβάνεις και πολύ υπόψη σου. Είναι γεγονός ότι κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Όλα τα παραπάνω dac που αναφέρθηκαν είναι καταπληκτικά και αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω. Οι διαφορές είναι πάρα πολύ μικρές και ουσιαστικά είναι όλες έτοιμες λύσεις. Αποφάσισε ένα ελαφρά την καρδια και ριχτου. Σίγουρα θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος και δεν θα δυσκολευτείς. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση εδώ είμαστε.
Οι διαφορές θα προκύψουν περισσότερο από κατασκευαστικά θέματα παρά από αυτά καθ’αυτά τα dac.
 
Λοιπόν,

Σκέφτομαι για τα εξής :

1. Το γνωστό dac που όλοι μου είπατε παραπάνω ως λαμπουτσέρα = ΕΔΩ στα 58,99 δολλάρια, έτοιμο-συναρμολογημένο.
2. Αναβάθμιση τον NE5532 σε OPA627 = ΕΔΩ στα 29,99 δολλάρια, έτοιμο-συναρμολογημένο.
3. buffer λάμπας 6N11 = ΕΔΩ στα 69,99 δολλάρια, έτοιμο-συναρμολογημένο.

Σύνολο = 158,97 δολλάρια, δλδ 108,08 ευρώ όλα μαζί + μεταφορικά.

Τι λέτε ;;
 
Έτσι σκεφτόμουν.

Βέβαια, έχω δει κ τα σχέδια του Κοκαρ, με δύο ξεχωριστές συσκευές κ θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο.
 
Last edited:
Δεν θα χρειαστείς τον 627 αφού την έξοδο του dac θα την δώσεις κατευθείαν στο λαμπατο buffer.
Δες την μετατροπή που έχει στο site ο λαμπιζατορ.
Με μια μικρή επέμβαση δεν θα χρειαστεί ούτε πυκνωτής στην είσοδο του buffer αλλά αυτό πρέπει να το δούμε γιατί ο τρόπος εξαρτάται από την πόλωση της λάμπας άρα πρέπει πρώτα να έρθει στα χέρια σου.
 
Άρα κατεβαίνουμε κ άλλο σε κόστος αγοράς.... :BDGBGDB55:

Να το προχωρήσω ; :BDGBDGB53:

Τι λένε οι ειδικοί λοιπόν ;; :grandpa:

Επίσης, υπάρχει τρόπος να παίρνουν όλα μαζί ρεύμα από μία πρίζα, να το πω έτσι απλά δλδ ;
 
Καλά ακόμη το σκέφτεσαι ?????
Δεν παρακολουθεί το θέμα και κανένας που έχει ακούσει το δικό μου να σε μπρογκήξει βρε.(κάπως έτσι το έχω κάνει και εγώ)
Γίνεται αλλά πρέπει να αποφασίσεις αν θα τα βάλεις όλα σε ένα κουτί ή θα κάνεις εξωτερικό τροφοδοτικό.
 
Λοιπόν,

Σκέφτομαι για τα εξής :

1. Το γνωστό dac που όλοι μου είπατε παραπάνω ως λαμπουτσέρα = ΕΔΩ στα 58,99 δολλάρια, έτοιμο-συναρμολογημένο.
3. buffer λάμπας 6N11 = ΕΔΩ στα 69,99 δολλάρια, έτοιμο-συναρμολογημένο.

Σύνολο = 158,97 δολλάρια, δλδ 108,08 ευρώ όλα μαζί + μεταφορικά.

Τι λέτε ;;

Έχω προσφορά από τον πωλητή για όλα τα παραπάνω μαζί με τα μεταφορικά στα 135 δολλάρια, δλδ γύρω στα 95 ευρώ.
 
Re: Απάντηση: Το νέο μου dac ;;

Έχω προσφορά από τον πωλητή για όλα τα παραπάνω μαζί με τα μεταφορικά στα 135 δολλάρια, δλδ γύρω στα 95 ευρώ.

To εχω αυτο το bufferακι και παιζει μια χαρουλα.
 
Από την άλλη, ένας φίλος μου πρότεινε το :

Beresford tc-7520

το οποίο κανονικά φτάνει μέχρι τα 24/96 και είναι έτοιμο προς χρήση & έχει και πάνω από μία εισόδους.

T6.jpg


Μελετώντας το παραπάνω στα διάφορα sites, διαπιστώνω ότι πολλοί το επαινούν, ενώ υπάρχουν κ πολλές βελτιώσεις που μπορούν να του γίνουν, τις οποίες μάλιστα προτείνει ο ίδιος ο κατασκευαστής του.

Η σελίδα για αγορές στην Ευρώπη είναι ΑΥΤΗ.

Το κόστος αγοράς είναι περίπου 175 λίρες αγγλίας, δλδ περίπου 190 ευρώ.

Υπάρχει όμως έτοιμη βελτιωμένη έκδοση με όνομα Caiman στις 240 λίρες, δλδ στα 260 ευρώ, η οποία είναι στα 24/192, φορά dac το WM8716 της Wolfson, αλλά κ opamp LM4562NA, όπως επίσης κ άλλο τροφοδοτικό.

Διαθεσιμότητα υπάρχει, ενώ η πληρωμή είναι ασφαλής, αφού γίνεται μέσω paypal, σαν το ebay δλδ.

Μάλλον προς το αυτό προσανατολίζομαι, αφού είναι έτοιμο, η βελτιωμένη έκδοση φορά πολύ καλό dac, έχει πέραν της μίας εισόδου κτλ.

Τι λέτε ;

-bye-
 
η άποψή μου είναι
ή σκέτη τη λαμπουτσέρα ή το Μπέρεσφορντ
Το μπάφερ από όσο έχω δεί είναι απλά μπάφερ και όχι αυτό που προτείνει και εφαρμόζει ο λαμπιζάτορας...