Το νέο μου dac ;;

Αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο dac,ήρθε σήμερα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί μου ήρθε με μετασχηματιστή 110V αν και του είπα για 220V.

υπάρχει ενδεχόμενο να μπορείς.
και ο μτσ να είναι και γιά 110 και 220 ανάλογα με τα τυλίγματα.
Δώσε μια εικόνα αν έχεις

Ορίστε και οι εικόνες
cde37f54037713

58c46f54037732

Re: Απάντηση: Το νέο μου dac ;;

Αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο dac,ήρθε σήμερα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί μου ήρθε με μετασχηματιστή 110V αν και του είπα για 220V.

Από τις φωτογραφίες μια χαρά σε βλέπω για 220V.

Ο μ/της όντως έχει δύο τυλίγματα στο πρωτεύον.

έτσι είναι
το δικό μου είναι σαν εκείνο με τις εφημερίδες....(μου φαίνεται μάλιστα ότι είναι οι ίδιες εφημερίδες...)

Λες να παίζει καλύτερα με τις εφημερίδες?Εμένα μου ήρθε τυλιγμένο με αεροπλαστ. Χαχαχα :rofl:

Με ενδιαφέρει και εμένα κάτι τέτοιο .

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κατά πόσον αναβαθμίζει το ηχητικό αποτέλεσμα ένα dac και πώς μπορεί να συνδεθεί σε ένα cd που υπάρχει και στον υπολογιστή .Μπορεί δηλαδή να συνδεθεί στη usb θύρα του υπολογιστή και να πάρει ψηφιακά τον ήχο και να τον μετατρέψει σε αναλογικό?

Η εταιρεία πουλάει 2 εκδόσεις μια οικονομική και μια modular με usb υποδοχή περίπου με ίδιες δυνατότητες .

Μήπως είναι καλύτερα να αγοράσει κάποιος την οικονομική έκδοση με το ξεχωριστό τροφοδοτικό και να αγοράσει extra τον αποκωδικοποιητή για την usb .ΕΊναι αυτό σωστό?

Με ενδιαφέρει και εμένα κάτι τέτοιο .

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κατά πόσον αναβαθμίζει το ηχητικό αποτέλεσμα ένα dac και πώς μπορεί να συνδεθεί σε ένα cd που υπάρχει και στον υπολογιστή .Μπορεί δηλαδή να συνδεθεί στη usb θύρα του υπολογιστή και να πάρει ψηφιακά τον ήχο και να τον μετατρέψει σε αναλογικό?

Η εταιρεία πουλάει 2 εκδόσεις μια οικονομική και μια modular με usb υποδοχή περίπου με ίδιες δυνατότητες .

Μήπως είναι καλύτερα να αγοράσει κάποιος την οικονομική έκδοση με το ξεχωριστό τροφοδοτικό και να αγοράσει extra τον αποκωδικοποιητή για την usb .ΕΊναι αυτό σωστό?

Δεν προκύπτει από τη σελίδα τους στο e-bay, αν ο usb αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί με το φθηνό module.
Γενικά πάντως, τα usb chip PCM27xx-29xx, δεν είναι ότι καλύτερο ηχητικά (και τεχνικά).
Αν ο υπολογιστής σου βγάζει spdif χρησιμοποίησε αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και με φθηνές υλοποιήσεις των 50-70 $, ο ήχος βελτιώνεται σε σχέση με μια κοινή κάρτα ήχου.