Salas
AVClub Addicted Member
- 4 December 2006
- 1,981
Πάτα δίπλα στο αποστολή απάντησης το κουμπί που λέει Επεξεργαστής κειμένου, εκεί θα βρεις Additional Options με μενού για να τις συνάψεις.Αν μου πει κάποιος πως να τις ποστάρω τις φωτό.
Πάτα δίπλα στο αποστολή απάντησης το κουμπί που λέει Επεξεργαστής κειμένου, εκεί θα βρεις Additional Options με μενού για να τις συνάψεις.Αν μου πει κάποιος πως να τις ποστάρω τις φωτό.

Επιτέλους τέλεψε!Ήρθε ο μετασχηματιστής,έγινε τελική ρύθμιση και πλέον απολαμβάνω μουσική.
Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα.Την συγκεκριμένη κατασκευή την ήθελα καιρό,και επιτέλους
πραγματοποιήθηκε το όνειρο αυτό.Νίκο σε ευχαριστώ και πάλι-δεν θα βαρεθώ να τονίζω την υποστήριξή σου.
Προτροπή σε όποιον το σκέφτεται να προχωρήση άφοβα-η βοήθεια είναι δεδομένη.
Και λοιπόν πως παίζει?
Μετά από δύο μέρες λειτουργίας αυτό που αποκόμισα είναι:βαθύ- μα βαθύ-χαμηλό,πεντακάθαρο σε όλο το φάσμα
αναλυτικό,με μεγάλη σκηνή και τελικά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ικανό να υποστηρίξει οποιαδήποτε κεφαλή από πίσω .
Ενθουσιασμένος,και δίνω και μερικές φωτό τελαιωμένο πλέον
και στο ρακ πάνω δεξιά
![]()
![]()
![]()
Κράτα ότι μεγαλώνει πολύ η "εσωτερική" αντίσταση σε ένα shunt ποτενσιόμετρο ίδιας ονομαστικής τιμής σε σχέση με ένα series και σου μπουκώνει στα πρίμα γιατί ο προενισχυτής σου έχει αρκετή χωρητικότητα εισόδου λόγω FET. Mαζί δημιουργούν φίλτρο RC χαμηλότερης συχνότητας από ότι πριν με το ALPS που είναι series type.
Ναι, ρώτα τους αν αλλάζοντας την Rin σε 2.5k χαλάει πολύ η λογαριθμική καμπύλη απόκρισης του ποτ στην ένταση. Αν παραμένει λειτουργικά εντάξει άλλαξε την, αν όμως χαλάει το πράγμα ανοίγει απότομα κλπ, ρώτα μήπως μπορείς να στείλεις πίσω το shunt type 10k ποτενσιόμετρο να στο αλλάξουν με ένα series type 10k.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.