Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Στο σχηματικο του psu στο κέντρο οι δίοδοι παράλληλα με την 10Ω ειναι mur 120?

Βαριές 3Α-5Α. 1Ν5406 π.χ. Αλλά άν δέν έχεις τώρα, μπορείς νά βάλεις καί 1Α εσύ πού έχεις πολύ μικρούς Μ/Τ πρός τό παρόν μέχρι νά πάρεις βαριές. Είναι δρόμος γιά νά περάσει όλο τό ρεύμα σέ περίπτωση βραχυκυκλώματος αλλά νά είναι καί φλόατιν πάνω στή 10Ω όταν όλα είναι σωστά. Γιά αποφυγή βόμβων μέ άλλα μηχανήματα μέσω πριζών αλλά καί σά νά είναι απευθείας γείωση σέ κάποια στραβή. Δέν χρειάζεται νά είναι γρήγορες.

Οκ
Φρόντισε ο Ζ και μας πήρε βαριές. ..απλα πήρε και παραπάνω 120 και εχω κι από τις δυο

Οι ΕΙ μετασχηματιστές που πήρα από Γιατρά έχουν και πιν θωράκισης (με σήμα τη γείωση).
Που είναι προτιμότερο να συνδεθεί?

Οι ΕΙ μετασχηματιστές που πήρα από Γιατρά έχουν και πιν θωράκισης (με σήμα τη γείωση).
Που είναι προτιμότερο να συνδεθεί?

Κατευθείας στην γείωση του σασί.

Ακομα προσπαθω να βρω τον βέλτιστο συνδυασμό μεταξύ point to point και διάτρητης για τροφοδοτικό. ..

Με τρομάζει η ιδέα του ελευθερου μεσα σε ενα κουτι ενω το διατρητο θελει σχεδιασμό.
Τέλος πάντων προχώρησε λιγο
Αλλα είμαι πισω ακόμα.
Δεν ματσαρισα τα τρανζίστορ ακόμα.
Έχει δουλίτσα

Ζου
Τι c3 πήραμε?
Βλέπω ότι περισσεύουν κστι φακές ενω η θέση στην πλακέτα είναι τεράστια

c3 δεν είχε 1837 στη mouser, σου έστειλα κάτι panasonic που είχα στο συρτάρι,

αν θυμάμαι καλά είναι αυτοί ....
http://www.panasonic.com/industrial/components/pdf/abd0000ce8.pdf

αλλά έρχονται κάτι ero 1837 τη δευτέρα , αν δεν είναι fake θα σου στείλω 2 τμχ μαζί με τις αντιστάσεις (που ήρθαν χθες) .....

έχω και κάτι ρώσικους k40y-9 68nf , θα σου στείλω και από δαύτους ένα ζευγάρι να παίξεις ....

Last edited:
Ρε παίδες ενα σωστό λινκ για ματσαρισμα jfets ποιο είναι?
Αλλος λέει έτσι κι άλλος γιουβέτσι. ..

Αυτό
αν βάλεις μια αντίσταση 10R ανάμεσα στο drain του fet και στη μπαταρία και μετρήσεις στις δύο άκρες της αντίστασης τότε 0.1V=10ma ....