Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Thanks guys,
δεν περιμένω για κουτί, έχω διάτριτη βάση δοκιμών από τον ιταλό
σήμερα η τροφοδοσία και αύριο ακροάσεις με το καλό,

να αρχίσουν οι χοροί...

Εσύ νά βάλεις σέ κουτί τό στάδιο εξόδου του pass γιά νά τό ακούσουμε καί έπειτα νά σχοληθείς μέ τό phono...
Μάζεψες 3 + 1 βουβάλια μέ διαφορετικά στάδια εξόδου ,σέ λίγο θά μαζέψεις 3+1 phono,ήδη έχεις 2 -φτιάχνεις τρίτο -υπάρχει καί τό δικό μου ,ακρη δέν βγάλουμε μαστρο Σάββα

Thanks guys,
δεν περιμένω για κουτί, έχω διάτριτη βάση δοκιμών από τον ιταλό
σήμερα η τροφοδοσία και αύριο ακροάσεις με το καλό,

να αρχίσουν οι χοροί...

Μερικές φορές γλυτώνεις τό βόμβο καί χωρίς κουτί, άλλες όχι. Ανάλογα τίς παραμέτρους τού συστήματος καί τό περιβάλλον τής εγκατάστασης. Καλή πρώτη δοκιμή εύχομαι.

Όταν με το καλό γίνουν οι ακροάσεις, πρώτα θα επιλέξω τη σωστή φόρτιση της κεφαλής και στη θέση αυτή (και στην R1 - βεβαίως βεβαίως - για να σε προλάβω Salas) θα βάλω Charcroft. :)

Θέλει 48 ώρες νά αναμορφωθούν οί ηλεκτρολυτικοί καί τότε είσαι πιό σίγουρος γιά τό τί θέλεις νά επιλέξεις, αλλάξεις, κλπ. 10Χ τήν εσωτερική αντίσταση μιάς κεφαλής είναι μία λογική περιοχή φορτίου εισόδου. Άν ή κεφαλή δέν είναι ουδέτερη ή τό στήσιμο δέν είναι ουδέτερο, τότε μπορεί όντως νά φύγει κανείς πολύ από μία τέτοια περιοχή. Πάντως τό πολύ παρακάτω από 10Χ κόβει δύναμη εξόδου καί καλύτερα νά δεί κανείς όλες τίς παραμέτρους πρίν καταφύγει σέ φορτική υπεραπόσβεση.

Το στήσιμο πολύ δύσκολα θα το πειράξω.

Ήρθε "στα ίσα του" με πολύ κόπο και χρήση ASR Mini Basis (με 150 - 180 Ω φόρτιση).

Εγώ περιμένω κατ' αρχάς καλύτερες ηχητικές επιδόσεις κάτω από τις ίδιες συνθήκες και κατόπιν μπορεί να παίξω με φόρτιση και καλύτερα υλικά.

Έχουν κάτι τελεστικούς AD μέ 16nVrtHZ ισοδύναμο λευκό θόρυβο εισόδου καί αρκετή αρνητική ανάδραση βρόγχου αυτές οί μονάδες. Τώρα θά έχεις περίπου 0.75nVrtHZ (0.5nVrtHZ όταν μέ διπλά 369 στήν 63dB) καί καθόλου αρνητική ανάδραση βρόγχου (ανοιχτός βρόγχος μεταξύ σταδίων). Οπότε μήν σού φανεί παράξενο νά ίσως καταλήξεις σέ άλλο φορτίο άσχετα μέ τό άν θά σού αρέσει τελικά ή σχολή τών ελάχιστων διακριτών JFET ή τών τελεστικών τσίπ καλυτερα σάν φόνο.

Salas,

θα παρότρυνες σε κάποιον να βάλει την κατασκευή σου σε ένα τέτοιο κουτί (κοίτα το ποστ #4)?

http://www.whatsbestforum.com/showthread.php?11850-Hello-from-Minnesota

:)

Επίσης, το ποστ #5!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το site του τύπου:

http://www.aluminatisound.com/

Νομίζω ότι με το παραπάνω λινκ θα δελεαστούν κάποιοι Σωκράτηδες του φόρουμ (π.χ. sokmav).

Salas,

θα παρότρυνες σε κάποιον να βάλει την κατασκευή σου σε ένα τέτοιο κουτί (κοίτα το ποστ #4)?

http://www.whatsbestforum.com/showthread.php?11850-Hello-from-Minnesota

Επίσης, το ποστ #5!

Το site του τύπου:

http://www.aluminatisound.com/

Νομίζω ότι με το παραπάνω λινκ θα δελεαστούν κάποιοι Σωκράτηδες του φόρουμ (π.χ. sokmav).

:flipout:
Άλλο το ένα,άλλο το άλλο,αυτός είναι πολύ καλός και αν διακρίνω καλά την ποιότητα της δουλειάς έχει πολύ καλό τόρνο.
Επιπλέον δουλεύει αλουμίνιο,όχι ατσάλι,εγώ με τα αλουμίνια είναι άγαρμπος.:flipout:

(Αν θες να με δελεάσεις,δείξε τίποτα πολυενισχύσεις,κάνα state of the art ενεργό κρος,τέτοια... :flipout: )

Ομορφιά

Με μπατονέτα τη δουλεύεις? Ή βουτάς τη μεριά της πλακέτας μέσα?

Μπαίνω σε πειρασμό να το ξεκινήσω κι εγώ τώρα που ξαναέβαλα τη shelter πάνω, αλλά 3ο phono σε εξέλιξη... πρέπει να αρχίσω να τα κλείνω ένα ένα τα προτζεκτάκια... :p

Απλά ενθουσιάζομαι εύκολα και θέλω να δοκιμάζω ότι πέσει μπροστά μου με καλές κριτικές... Έχω ένα σαλόνι γεμάτο τάβλες με πλήρως λειτουργικά μηχανήματα που δεν κλείνω γιατί όλο και δοκιμάζω νέα εξαρτήματα...
Δε βοηθάει και το μπακουριλίκι :)

Ο Πετρίδης ξέρετε τι phono έχει ;
Νομίζω πως παίζει με ένα Thorens 125 και SME 3009.

Κανά ίδιο σύστημα μέ τό παιδικό του στέρεο θά 'χει. Είναι θέμα φετίχ.