Salas
AVClub Addicted Member
- 4 December 2006
- 1,981
Όταν είσαι ανεπρόκοπος και παίζεις χωρίς κουτί :slapface: ....ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο μ' αυτά στο τροφοδοτικό....
View attachment 159218
Ακούμπησε εργαλείο η κάτι άλλο και έγινε βραχυκύκλωμα;
Όταν είσαι ανεπρόκοπος και παίζεις χωρίς κουτί :slapface: ....ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο μ' αυτά στο τροφοδοτικό....
View attachment 159218
το μοτερ του πικαπ το'χεις γειωσει στο δικτυο Μητσο;
2. δοκιμασες να ριξεις την γειωση του βραχιονα κατευθειαν στο δικτυο;
Hi !
μετά από 6 χρόνια και επαναφορά του πικαπ σε πιό προσβάσιμη θέση, επαναπροσδιορισμό ζωτικού χώρου και τρόπου μουσικής συμβίωσης ήρθε η ώρα να συμμαζευτεί το phono και να μπεί και σε κουτί (ιά) και ίσως να φρεσκαριστεί....
θεματάκια....ήσσονος ή μή σημασίας.
1. η γείωση για κάποιο λόγο έγινε redundant...πιό καλά παίζει χωρίς....
2. ήσυχο 100% δεν είναι, έχει hum αισθητό όταν δεν υπάρχει δίσκος έστω και άδειο αυλάκι (που φυσικά όπως είπα αυξάνει με τη γείωση). Βέβαια είναι ανοιχτό και το τροφοδοτικό είναι σε απόσταση 7-10 εκατοστών από τα κανάλια... αλλά δεν θυμάμαι να γινόταν παλιά...
3. με dynavector 17D3 θέλω περισσότερη οδήγηση. Σε ενισχυτή με 200mv είσοδο, αναγκάζομαι να γκαζώσω γι αυτό έρχεται στην επιφάνεια ο βόμβος...
4. Δεχομαι προτάσεις για κουτί ή κουτιά
του κουτί τροφοδοτικού μπορεί να είναι απλό πλαστικό υποθέτω (?)
Τι απαιτήσεις ψύξης πρέπει να έχει το κουτί των δυο καναλιών? Αρκούν τρύπες στο άνω μέρος ή πίσω?
4)Για κουτί πήρα αυτό, είναι οριακό στο μέγεθος: https://www.ebay.com/itm/2207-DIY-a...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649. Για το τροφοδοτικό κουτί φτιαγμένο στο χέρι στο φίλο....
Ωραίο είναι αυτό και οικονομικό. Εκεί που έχει το παράθυρο για IEC μπορεί να μπει αντί αυτού λαμαρινάκι που να έχει το βύσμα του ομφάλιου.
επίσης επειδή τώρα ξαναέπιασα το manual βλέπω έχω το dipswitch στο 3 on.
αυτό βλέπω πάει στο Rx3 δηλαδή 470Ω
συνεπώς έχω load γύρω στο 465Ω
Σωστά?
η 17 γυρεύει πάνω από 100
https://www.dynavector.com/products/cart/e_17d3.html
Να το αφήσω εκεί να δοκιμάσω κάτι λιγότερο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.