Το νέο WEISS "DAC202"

τα counterpoints κάθε άλλο παρά λάμπα θυμίζουν. Και το λέω επειδή έχω λάμπα.
Τώρα εσύ μπορεί να λες ότι είναι πιό ακριβές και καλύτερο από το dac1, τα παιδιά λένε το αντίθετο.
Αβυσσος....

τωρα παλι που βρεθηκε το dac1 για το 24αρι δεν λεγαμε;

το sambre dac είναι 120 χρόνια μπροστά από οτιδήποτε άλλο

είναι η κορυφή στους μετατροπείς

είναι αυτό που συμβαίνει σε όλα τα ψηφιακά

λιγότερα λεφτά πολλαπλή απόδοση

αυτό ανατρέπει το ότι πληρώνεις παίρνεις όμως ...

ή μήπως τελικά πληρώνεις ότι παίρνεις ?? :ADFADF1:

αυτό ανατρέπει το ότι πληρώνεις παίρνεις όμως ...

ή μήπως τελικά πληρώνεις ότι παίρνεις ?? :ADFADF1:

Αν ότι πληρώσεις παίρνεις να το κλείσουμε το μαγαζί εδώ δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Αφού το ακριβότερο είναι καλύτερο...

Αν ότι πληρώσεις παίρνεις να το κλείσουμε το μαγαζί εδώ δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

σιγά μην κλείσουμε το μαγαζί επειδή πληρώνεις ότι παίρνεις,

εξάλλου σε αυτή τη χώρα ο καθένας έχει οτι έχει πληρώσει ....

@supersonic
:2thumb22sup:

Στο παρόν νήμα συζητάμε το πού στέκεται το weiss έναντι του ανταγωνισμού. Υπάρχουν άλλα νήματα για dac που με ελάχιστα χρήματα παίρνεις αξιοπρεπή ήχο.

Η δική μου σημείωση ως πρώην κατόχου του minerva και μελλοντικού του 202 είναι ότι ναι, αξίζει η παραπάνω διαφορά χρημάτων.

Απάντηση: Re: Το νέο WEISS "DAC202"

Στο παρόν νήμα συζητάμε το πού στέκεται το weiss έναντι του ανταγωνισμού. Υπάρχουν άλλα νήματα για dac που με ελάχιστα χρήματα παίρνεις αξιοπρεπή ήχο.

Η δική μου σημείωση ως πρώην κατόχου του minerva και μελλοντικού του 202 είναι ότι ναι, αξίζει η παραπάνω διαφορά χρημάτων.

Η Weiss είναι από τις πιο σοβαρές εταιρίες, είμαι σίγουρος ότι η χρηματική διαφορά των δύο θα αντικατοπτριζει και με το παραπάνω την διαφορά στην απόδοση!

Συμπίπτει και με τα δικά μου συμπεράσματα η δοκιμή. Η ζωντάνια και η αληθοφάνεια της μεσαίας περιοχής ήταν τα στοιχεία που προσωπικά με κέρδισαν. Ακόμη και σε sd.

Θέμη, πότε έρχονται; Ανυπομονώ να παραλάβω το μαυράκι μου!

Kαι μια φωτο απο την προσφατη μινι δοκιμη:

30067_1463261659928_1185082180_3138.jpg
[/IMG]