Το νέο WEISS "DAC202"

Ευχαριστουμε πολυ Ντινο να σαι καλα, ελπιζω κι εσυ να χαιρεσαι με το παραπανω το δικο σου με ολα τα "παρελκομενα":2thumb22sup:

Και με το παραπάνω !!
Να 'σαι, καλά, σε ευχαριστώ.
Και ξέρεις, όταν έρθει εκείνη η ώρα (της αναβάθμισής σου) ....

...και με τις εντυπώσεις που έχουν γραφτεί σε αυτό το thread, συγκεκριμένα ως προς την αναπαραγωγή της μεσαίας περιοχής.

Προφανώς δεν παρέλαβες ακόμη. Στο manual τα γράφει όλα όσα χρειάζεσαι. Και στο συνοδευτικό cd έχει tracks για bit transparency check.

Ενημερώνω οτι από Πέμπτη που παραλαμβάνω, το DAC202 θα υπάρχει και για ακρόαση κατ' οίκον. Ισχύει και για εκτός Αθηνών, όπως έχω πει, με χρέωση σας τα μεταφορικά, τα οποία θα αφαιρούνται σε περίπτωση αγοράς.

...το DAC202 θα υπάρχει και για ακρόαση κατ' οίκον. Ισχύει και για εκτός Αθηνών, όπως έχω πει, με χρέωση σας τα μεταφορικά, τα οποία θα αφαιρούνται σε περίπτωση αγοράς.

icon14.gif

Ενημερώνω οτι από Πέμπτη που παραλαμβάνω, το DAC202 θα υπάρχει και για ακρόαση κατ' οίκον. Ισχύει και για εκτός Αθηνών, όπως έχω πει, με χρέωση σας τα μεταφορικά, τα οποία θα αφαιρούνται σε περίπτωση αγοράς.

Εγώ πάντως που αγόρασα το dac και το πλήρωσα προκαταβολικά, μόλις έδωσα 23,20 ευρώ κατά την παραλαβή. Τα λεφτά μου πίσω! Χεχε

Αμέσως ο Θέμης μού επέστρεψε τα έξοδα του κούριερ. Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό βέβαια από τέτοιον εξαίρετο επαγγελματία.

Ευχαριστώ! Θα ριζώσει, γιατί θα το χρησιμοποιήσω και ως προενισχυτή, όπως επίσης και για τα ακουστικά HD800. Χρήσεις να θέλεις...