Το νέο WEISS "DAC202"

Ευχαριστω Αντωνη να σαι καλα!
Καποια σωστα αλλα οχι ακριβα καλωδια θα ναι οι επομενες αγορες μου , γιατι απο καλωδια ...χαος....τιποτα..λιγα πραγματα.
Απλα δε θελω να ξεφυγω πολυ οικονομικα, γιατι για να ακουσω ουσιαστικες διαφορες κ να τα χαρω, θα πρεπει να τα "χωσω¨...

Με τι καλωδια το ακους εσυ? Τι ειχες δοκιμασει? Τι προτεινεις?:ears:
(λογικες τιμες , μη μου πεις με κανα 500-1000 ευρω , τα ξερω κ γω μετα...χαχα!!!)

ελα βρε δεν θα πω τιμες τι φοβασαι
audioquest sky & audioquest cheetah
ασημι δλδ
και lessloss στο ρευμα

Απάντηση: Re: Το νέο WEISS "DAC202"

Nαι βρε παιδιά, κανονίστε με τον Λάκη κανά συγκριτικό με αντιλόπη!!
Καλοάκουστα και στους 2 σας πάντως!!:award:

πως θα γινει αυτο παληκαρι μ'?
ο ενας ειναι Σαλονικα κι ο αλλος Αθηνα :listen:

Αν ακουστούν καλά σχόλια για την Αντιλόπη μπορεί να πάρω κι εκείνη για το δεύτερο σύστημα. Να βγει το καλοκαίρι όμως. Τηλεκοντρόλ έχει η Αντιλόπη;

Το τηλεχειριστήριο του 202 πολύ ποιοτικό και πρακτικό.

Στη ρύθμιση 1,06 VOLT στα XLR η ένταση είναι η επιθυμητή δυνατή στον χώρο μου, οπότε πέφτω λίγο από το 0 όταν θέλω να χαμηλώσω.

Re: Απάντηση: Re: Το νέο WEISS "DAC202"

Ναι, αλλά δεν το συνέκριναν με το Buffalo!

ωχ ωχ ωχ

με πασα επιφυλαξη...
index.php

index.php

ως βουβαλάκης ...το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι μάλλον θα σας βγεί σε καλό...-bye-

άλλωστε εγώ ορισμένα πράγματα τα είχα πεί εδώ και πολύ χρόνο. Ετσι δεν μου κάνει εντύπωση η μαζική εικόνα κάποιων minerva στη σέντρα....

τελικά φαίνεται ότι ...γιά να είναι κάτι καλύτερο από βουβάλι πρέπει να είναι πάλι βουβάλι...:idea:

ως βουβαλάκης ...το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι μάλλον θα σας βγεί σε καλό...-bye-

άλλωστε εγώ ορισμένα πράγματα τα είχα πεί εδώ και πολύ χρόνο. Ετσι δεν μου κάνει εντύπωση η μαζική εικόνα κάποιων minerva στη σέντρα....

Μια παρατήρηση , ο weiss αντικατέστησε το Minerva με το 202 μόνο στην εταιρία που λέγεται Weiss high-end
Στα επαγγελματικά υπάρχει ακόμα ως dac2

Τον λόγο δεν ξέρω,

ΟΧΙ...Από πού βγαίνει αυτό?

Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Απλά συμπεραίνω. Ορισμένα ονόματα δεν έχουν κανένα appeal στους επαγγελματίες, ενώ αντίστοιχα άλλα στους χαιντάδες.

και φυσικά δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης.
Σχολίασα την κίνηση του Βαις να βάλει άλλο τσιπ και την ερμήνευσα.