Το νέο WEISS "DAC202"

Με το ταίρι του, Atma-sphere S30.

dac202black01.jpg

Σήμερα παρέλαβα και εγώ ένα σε μαύρο. Δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω τον κ. Ζαφειρόπουλο και το συνεργάτη του για την άψογη εξυπηρέτηση. Μέχρι και XLR interconnect που δεν είχα μου δάνεισαν. Εντυπώσεις μετά το ΣΚ.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ ένα σε μαύρο. Δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω τον κ. Ζαφειρόπουλο και το συνεργάτη του για την άψογη εξυπηρέτηση. Μέχρι και XLR interconnect που δεν είχα μου δάνεισαν. Εντυπώσεις μετά το ΣΚ.

dapost, έχεις καλό γούστο. Το μαύρο έχει άλλη χάρη. Με γειες μας.

thanks Χιούστον!

Παίζει ήδη. Δικαιούμαι να έχω πλατύ χαμόγελο, ή όχι, επειδή δεν το έστρωσα 500 ώρες και δεν έκανα 10 ευχέλαια για να παίξει καλά;

Nα το φερεις να τ ακουσουμε να κανουμε καμια συγκριτικη δοκιμη μαζι με κανα μινερβα αν κατσει , κανα benchmark και κανα μπαφαλο....:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Πρώτες εντυπώσεις με συνδεση spdif και CD: Λίγο πιο μουντό από το "δανεικό" που είχα ακούσει στο σύστημά μου πριν 2 βδομάδες. Ίσως είναι η ιδέα μου, ίσως είναι άστρωτο, ίσως λίγο τα διαφορετικά interconnect και καλώδια ρεύματος, ίσως το κεφάλι μου που έχει βράσει σήμερα :-) Κατά τα άλλα, πεντακάθαρος ήχος, μεγάλο soundstage και μουσικότατο. Όλα υποκειμενικές εκτιμήσεις βέβαια μιας και το μέτρο σύγκρισής μου είναι το Musical Fidelity dac A324 του 2003 γι' αυτό μη δίνετε και πολλή σημασία ;-) Αυτό που κυρίως χάρηκα είναι οτι οδηγεί ικανοποιητικότατα κατευθείαν τους τελικούς MF 750k, με τη χαμηλότερη μάλιστα στάθμη εξόδου (1 και κάτι volt). Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά ακόμη (σύνδεση με firewire, ψάξιμο με διαφορετικούς προενισχυτές, HD υλικό, κλπ.). Αυτά για την ώρα.

...μετά από 1 ώρα μουσικής ακόμη με έχει εντυπωσιάσει: εκτός του οτι ακούω λεπτομέρειες που δεν άκουγα πριν, αναπαράγει τόσο πιο αληθοφανώς όργανα όπως το πιάνο, ακουστικό μπάσο, πνευστά...Το ξαναλέω, ίσως όσοι έχετε σύγχρονα dacs να μην εντυπωσιαζόσασταν όσο εγώ, αλλά για μένα είναι αποκάλυψη!

Γιάννη καλοακουστο – δώσε ρε και κανένα φράγκο όμως για καλώδια ( ιντερ και ρεύματος ):a0210:

Ευχαριστω Αντωνη να σαι καλα!
Καποια σωστα αλλα οχι ακριβα καλωδια θα ναι οι επομενες αγορες μου , γιατι απο καλωδια ...χαος....τιποτα..λιγα πραγματα.
Απλα δε θελω να ξεφυγω πολυ οικονομικα, γιατι για να ακουσω ουσιαστικες διαφορες κ να τα χαρω, θα πρεπει να τα "χωσω¨...

Με τι καλωδια το ακους εσυ? Τι ειχες δοκιμασει? Τι προτεινεις?:ears:
(λογικες τιμες , μη μου πεις με κανα 500-1000 ευρω , τα ξερω κ γω μετα...χαχα!!!)

...μετά από 1 ώρα μουσικής ακόμη με έχει εντυπωσιάσει: εκτός του οτι ακούω λεπτομέρειες που δεν άκουγα πριν, αναπαράγει τόσο πιο αληθοφανώς όργανα όπως το πιάνο, ακουστικό μπάσο, πνευστά...

Πέστα εσύ dapost, γιατί εμένα δε με πιστεύουν!

Last edited:
Nαι βρε παιδιά, κανονίστε με τον Λάκη κανά συγκριτικό με αντιλόπη!!
Καλοάκουστα και στους 2 σας πάντως!!:award: