Τρέχει μια προσφορά για τους monoblock ενισχυτές v3 σε ενα combo με 2 απο αυτούς, ενα power adapter και ενα noise reducer στην τιμή ενός γεύματος με 3 κιλα παιδάκια και τα παρελκόμενα, οποτε δεν αντιστάθηκα πολυ και το χτύπησα (οχι τα παιδάκια προφανως

)
With the Mono Combo Pack, Fosi Audio offers a product pack tailor-made for a dual mono installation.
www.audiophonics.fr
Οπότε το ενα φέρνει το αλλο και εγω μέσα στο κατακαλοκαιρο προσπαθώ να δροσιστώ με τάξη d (αντε να δουμε τι θα καταφέρω?)
*ενσύρματης σύνδεσης απορία
Από το ρουτερ μου με το κατάλληλο καλώδιο συνδέομαι στο streamer ή θέλω και αλλα πράγματα? (Πχ ρουτερ σε switch και απο εκεί σε streamer?)
Η παραγγελία έφτασε απο Γαλλία και εγω αντί να δροσιστώ απο την τάξη d των fosi, ειμαι σε αναμμένα κάρβουνα καθως παίζουν παρα μα πάρα πολυ ωραία.
Όσες ημέρες ο Βλαδιμηρος αναφέρει το ονομα μου ψελνοντας διάφορα γαλλικά για το χωσέ που του έκανα μεσα στο καλοκαίρι να αναστήσει ενα πικαπ sony ps 6750 (και που το κατάφερε ο τσακαλος αλλα αυτο θα ειναι αλλη ιστορία), επιδόθηκα στη βελτίωση του ψηφιακού μου σεταπ.
Πριν λίγες ημερες απόκτησα το fosi s3 και σήμερα έφτασαν και οι μονομπλοκ ενισχυτές fosi v3.
Χωνομαι αμεσως πισω απο το ρακ και μέσα σε ενα δεκάλεπτο οι v3 παίρνουν ρευμα απο το s3 που εκτελεί χρεη streamer, dac και προενισχυτή.
Κανω κλικ στο tidal και αρχίζει το ξύλο, το ενα τραγούδι φέρνει το αλλο και πραγματικά η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη για εμένα.
Τα καημενα τα castle (severn 2) τρώνε τοσο ξύλο που εαν ειχαν φωνή θα έλεγαν ΣΤΑΜΑΤΑΑΑ, αλλα πραγματικα πρώτη φορά τα ακούω τοσο αέρινα, με ατάκα και μια σκηνή θεορατη, σε ύψος και πλάτος (ανετα έξω απο τη θέση τους).
Ενα μειον μονο εαν πρέπει να αναφέρω κάτι, ειναι οτι θέλουν λιγο ένταση για να ξυπνήσουν (έναντι του xindak 6200 αλλα ειναι και τελείως αστρωτα) α και δυστυχώς και αυτα ανεβάζουν θερμοκρασία.
Πάνω που εχω αρχίσει και απολαμβάνω τη μουσική μου, αντα ξανα μανα να τα βγάλω, να χωθώ πισω απο το έπιπλο της τηλεόρασης αυτή τη φορά για να συνδεθούν και στο δεύτερο σύστημα.
Παλι ιδρώτας, πάλι στρίμωγμα, αυτή τη φορά προενισχυτής ο nad 3020 (ο παλιός ο ορθόδοξος) και θύματα αυτή τη φορά τα proac tablette 50.
Εδώ τα αποτελέσματα ειναι εξίσου θεαματικά, και πραγματικά τα ηχεία κεντάνε, δεν ξύνουν πουθενά και τα καλά τους στοιχεία (σκηνή και αερινα μεσαία και πρίμα) βελτιώνονται και άλλο.
Πραγματικα τρισευτυχισμενος και σκεφτομαι το εξής. Ποσο συστημα παίρνει κάποιος σήμερα με σχετικά χαμηλό αντίτιμο.
Εαν μου έλεγε κάποιος με σφιχτο budget τι να κάνει? Σίγουρα θα του πρότεινα το set της fosi (s3 και v3) και ενα ζευγάρι ηχεια (αντε για λόγους σίγουρου ταιριασματος λιγο πιο γλυκοηχων) πχ wharfedale Linton η Denton ανάλογα το χώρο.
Αρα με ενα ποσο της τάξης των 1300 με 1800 θα ηταν κύριος με τα παντα ολα και απο καλώδια και καινούργια μηχανήματα.
Δεν συζητώ την περίπτωση αγοράς κάποιου μεταχειρισμένου ηχείου που το budget μπορεί να πέσει και άλλο.
Αυτά τα λίγα, πάω να ακουσω λιγο ακομη μουσική να στρωσουν τα καινούργια μηχανήματα.
Υ.γ. δοκίμασα και την αναλογική είσοδο του s3 με το πικάπ μια χαρα τα πήγε και εκεί.