Παντως αυτο το Λιντεμανν μονο φτηνο δεν το λες. Πανω απο 4μισυ χιλιαρικα. Παιρνεις βαρβατο Γιαμαχα σε αυτα τα λεφτα...
Έχω την εντύπωση ότι και οι βαρβάτοι Yamaha σε τάξη δ είναι...
Παντως αυτο το Λιντεμανν μονο φτηνο δεν το λες. Πανω απο 4μισυ χιλιαρικα. Παιρνεις βαρβατο Γιαμαχα σε αυτα τα λεφτα...
Η τεχνολογίσ εξελίσεται.Παντως αυτο το Λιντεμανν μονο φτηνο δεν το λες. Πανω απο 4μισυ χιλιαρικα. Παιρνεις βαρβατο Γιαμαχα σε αυτα τα λεφτα...
Με αφορμή αυτό το βιντεάκι είναι άκρως ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν σύγχρονοι ενισχυτές τεχνολογίας switching οι οποίοι δεν έχουν τα γνωστά τσιπάκια τα οποία έχουν μεγάλη δημοσιότητα (nilai-purifi κλπ)
Έχω την εντύπωση ότι και οι βαρβάτοι Yamaha σε τάξη δ είναι...![]()
Και οι μεγάλοι Marantz
Στο βιντεο αυτό ο ένας είναι class d με ganfet ( ο smsl ) και ο άλλος class AB ( o topping).Με αφορμή αυτό το βιντεάκι είναι άκρως ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν σύγχρονοι ενισχυτές τεχνολογίας switching οι οποίοι δεν έχουν τα γνωστά τσιπάκια τα οποία έχουν μεγάλη δημοσιότητα (nilai-purifi κλπ)
Για κάποιο λόγο είχα την αίσθηση ότι ο topping ήταν και αυτός switching.Στο βιντεο αυτό ο ένας είναι class d με ganfet ( ο smsl ) και ο άλλος class AB ( o topping).
Και οι δύο μου φαίνονται καλοί με μια ελαφρά προτίμηση στον Β (topping). Όμως στη μετάβαση από το Α στο Β στο 2:03 διακρίνω μια αρκετά σημαντική διαφορά στην ένταση που δεν διακρίνω στις άλλες μεταβάσεις.
Τώρα μου θυμίζεις τους παλιούς που λέγανε """"" βαρύ αμάξι=καλό αμάξι""""Που πιαναμε τον ενισχυτη στα χερια μας και επρεπε να κανουμε προθερμανση αμα ηταν απο τους καλους για να τον μετακινησουμε...
Που πηγαν αυτα ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.