To πικαπ του Tzimisce

Τsimisce εισαι σπιτι? Ε σπιτι θα εισαι, που θα σαι!!!!:flipout:
Δουλεια θα πας σημερα???

Καλοριζικο φιλαρακι να το χαρεις οσο πιο πολυ γινεται!!!
Δεν ειναι υπεροχο αυτο το hobby??!!!??!!!!!

Καλορίζικο και καλοάκουστο!

Sexy ή νταρντάνα πιό καλά.Ολο καμπύλες και πιασίματα.:flipout:

Re: Απάντηση: To πικαπ του Tzimisce

Τsimisce εισαι σπιτι? Ε σπιτι θα εισαι, που θα σαι!!!!:flipout:
Δουλεια θα πας σημερα???

Καλοριζικο φιλαρακι να το χαρεις οσο πιο πολυ γινεται!!!
Δεν ειναι υπεροχο αυτο το hobby??!!!??!!!!!

.... άραγε το χόμπυ θα ήταν εξίσου υπέροχο αν .......

Έκανα λίγη παρέα στον Μιχάλη εχθές, αλλά δύστυχος τον άφησα νωρίς… Από ότι βλέπω το ξενύχτισε…
Όπως τα λέει είναι… δεν ξέραμε τι δισκάκι να πρωτοβάλουμε όταν στήθηκε το πικάπ.

Το κλασικό κώλυμα…
εεεεε πιο δισκάκι να ακούσουμε πρώτο?
ΩΩΩΩ να βάλουμε αυτό… ΑΑΑΑΑ εκείνο… ΕΕΕΕΕ να βάλουμε αυτό…
2-3 λεπτά σύγχυσης που έμοιαζαν αιωνιότητα…

Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα σας θυμίζει… Είναι από τις μικρές χαρές του χόμπι μας ;-)

Καλορίζικο και διαδικτυακά φιλαράκι!!!!

Μιχαλη καλοριζικο το εργαλειο και καλες ακροασεις, απ' οτι βλεπω ειναι μεν θηριο αλλα ειναι και πανεμορφο το ατιμο...:SFGSFGSF:.

Αααχ... Πάλι καλά που δεν έχω αφεντικό αλλιώς θα με απέλυε που έσκασα μύτη στις 10 η ώρα για δουλειά! :flipout:

Ευχαριστώ και πάλι! :)

Μόλις ηρεμήσω και χωνέψω αυτό που άκουγα εχθές κατά τις 2 με βλέπω βουρ για το DACT :BDGBGDB55:

Κεφαλή βέβαια δεν παίζει εκτός και αν μου δώσουν ισόβια εγγύηση αναβελόνωσης ή μεγαλώσει αρκετά η μικρή και κόψει τα "Μπαμπα νταντά!" αφού κουνήσει τη βελόνα με το δαχτυλάκι της!

Οι πρώτοι δίσκοι που μπήκαν πραγματικά μας ψιλοπάγωσαν...
Λεπτόηχο, με μία θαμπάδα και τα όργανα να μην λαμβάνουν αέρα ανάμεσά τους...
Ακόμη και τότε όμως δεν μπορούσες να πεις ότι το CD (το οποίο έχει μερικές χιλιάδες ώρες στην πλάτη του) παίζει καλύτερα!
Βέβαια σιγά σιγά άρχισε να "έρχεται" και να φωνάζει ότι μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα!

Η σύγκριση του πικάπ με το βινύλιο έγινε με κάποια κομμάτια από το Black Album των Metallica που το έχω και σε CD και σε βινύλιο.

Test record βάλαμε για κανένα δεκάλεπτο... Τόσο αντέξαμε να μην ακούμε μουσική!
Την Duvel και την Lapin Kulta την αντικατέστησε ένα Gewurstraminer του 2001 του Blanc αλλά η δίψα για να ακούσουμε μας έκανε να αλλάζουμε τον ένα δίσκο μετά τον άλλον και να πηδάμε από το ένα είδος μουσικής στο άλλο. Έχω την εντύπωση ότι το μοναδικό που ακούσαμε ολόκληρο ήταν το Ma Vlast του Smetana τελικά... :flipout:

Ε, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα τις έχει παίξει λογικά τις 100 ωρίτσες του...

τελικά Τζιμ γιά πες...
(το διάβασα όλο, αλλά δεν συγκρατώ λεπτομέρειες).

το εργαλείο, αγοράστηκε χωρίς βραχίονα, τι βάση βραχίονα παίρνει και τελικά πόσο βγήκε και ενδεχομένως από που (όσα είναι προσωπικά δεδομένα και με πμ)

καλορίζικο! ο βραχίωνας πως σου φαινεται σε πρωτη φάση. Στο setup ήταν εύκολος?Τελικα το vta αλλαζει οσο εύκολα φαινεταί?

Και το black album των metallica αδικει αρκετα το πικ απ (το εχω σε gld cd και πρωτης κοπης βινυλιο αμερικανικο), καθοτι ειναι γραμμενο με πολλα πριμα.

βαλε Φαραντουρι να μην ξαναακουσεις cd. Το εχει παθει κι'αλλος

Και το black album των metallica αδικει αρκετα το πικ απ (το εχω σε gld cd και πρωτης κοπης βινυλιο αμερικανικο), καθοτι ειναι γραμμενο με πολλα πριμα.

Ναι δεν έχεις άδικο… άλλωστε τα περισσότερα Μετάλικα έχουν μεγάλη διαφορά από πικάπ σε cd - σαν να ακούς remaster. Ακούσαμε και λίγο Master of Puppets σε 45αρι αλλά οπός είχα διαπιστώσει και στο φτωχικό μου… άλλο remix/φρούτο και αυτό με διαφορά από το αρχικό δισκάκι και το αρχικό cd.
Πάντως, ήταν καλό δείγμα ότι έπαιζε από την πρώτη στιγμή (!) και έμεινα και εγώ με την εντύπωση ότι έχει πολλά να προσφέρει το συγκεκριμένο πικαπ.

επιτελους.....:BDGBGDB55: καλοακουστο!!! ειναι και η εποχη για ακροασεις βινυλιων.
Α....και που'σε καθε 8ωρες θα μας λες ποσο βελτειωνεται το εργαλειο:grinning-smiley-043

καλό άκουστο !!!

810d.jpg

και το νου σου :flipout:

Re: Απάντηση: To πικαπ του Tzimisce

τελικά Τζιμ γιά πες...
(το διάβασα όλο, αλλά δεν συγκρατώ λεπτομέρειες).

το εργαλείο, αγοράστηκε χωρίς βραχίονα, τι βάση βραχίονα παίρνει και τελικά πόσο βγήκε και ενδεχομένως από που (όσα είναι προσωπικά δεδομένα και με πμ)

Λοιπόν...
Το πικάπ είναι το Clearaudio Champion Level II με το μαγνητικό πηγάδι (όλα τα λεφτά!) από τον Μιχαηλό, έναν RB250 μοντιφαρισμένο από τον www.audiomods.co.uk, την Benz Ace L και το phono stage της Cambridge Audio, το 640P.
Για καλωδίωση χρησιμοποιώ Nordost Frey προς το phono stage και Nordost Heimdall από το phono stage στον ενισχυτή μου...
Εσωτερική καλωδίωση βραχίωνα έχω την ασημένια της VDH.

Χονδρικά, η τιμή αντιπροσωπείας είναι στα 6.200 ευρώ το σετάκι, εμένα μου κόστισε κάτι παραπάνω από 4.800 με κάτι στραβές που μου έκατσαν (καλωδίωση δύο φορές π.χ.) :BDGBGDB55:

καλορίζικο! ο βραχίωνας πως σου φαινεται σε πρωτη φάση. Στο setup ήταν εύκολος?Τελικα το vta αλλαζει οσο εύκολα φαινεταί?

Ο βραχίωνας είναι κουκλί! Ο τύπος έχει καταφέρει και έχει εξανεμίσει τα προβλήματα που έχουν οι Rega δημιουργώντας έναν σχεδόν μη-βραχίονα!
Λίγο λαδάκι στο λάστιχο που σέρνεται ο βραχίωνας θέλει για να μην τρίζει όταν τον κουνάς...
Κατά τα άλλα... το αυτάκι που έχουν οι rega για να κουνάς το βραχίωνα είναι πολύ βολικό ρε γμτ... Και το καταλαβαίνεις μόνο όταν σου το κόψουν! Αλλά χαλάλι...
Το VTA είναι πανεύκολο να ρυθμιστεί και μάλιστα on the fly για να ακούς τις διαφορές. Απλά εχθές δεν ήθελα να ασχοληθώ με το μηχάνημα καθόλου παρά μόνο να ακούω μουσική. Όταν ξεπεράσω το σοκ θα σου πω... :flipout:
Όσο για το αν στήνεται εύκολα... Στον Ορφέα τους πήρε μιάμιση μέρα για να το στήσουν! Άρα μάλλον δεν παίζει να στηθεί από ερασιτέχνη...

Indeed... Θα τον χρησιμοποιήσω για να ρυθμίσω το VTA... :p

Μπα πανάθεμά σε με ανατρίχιασες! :flipout:

και το νου σου :flipout:

Η καθαρίστρια περιμένει πως και πως την αυριανή ημέρα. Οπως ξέρετε μαζεύει διαμαντάκια για την προίκα της ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=21133

Βρε βαλτοί είσαστε και οι δυο σας; Α να χαθείτε εγκάθετοι του CD! Παλιοχαρακτήρες! Μπα που να αρχίσουν να παίζουν τα Dynaudio σαν τα Fostex και τα Fostex σαν τα Dynaudio! :flipout: