ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

πρέπει να ήταν άδειες οι γειτονίες τότε, γιατί σήμερα.......ούτε ποδήλατο
δεν περνάει ! :grandpa:

Το 1979 όντως δεν ήταν πολύ γεμάτες. Ούτε και άδειες βέβαια, Παγκράτι είναι αυτό δεν είναι παίξε γέλασε :flipout:

Τρίκυκλο αγνώστου μάρκας, χρώματος μπλέ. Πήγαινε και με τα πεντάλ, και σμπρώχνοντας με τα πόδια. Επειδή το μπαλκόνι της πολυκατοικίας όπου το οδηγούσα ήταν στενόμακρο (10μ επί 1μ), ήταν πιο εύκολο φτάνοντας στο τέλος του μπαλκονιού να σηκωθώ και να στρίψω το όχημα με τα χέρια μου παρά να κάνω τις απαιτούμενες μανούβρες.

Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Τρίκυκλο αγνώστου μάρκας, χρώματος μπλέ. Πήγαινε και με τα πεντάλ, και σμπρώχνοντας με τα πόδια. Επειδή το μπαλκόνι της πολυκατοικίας όπου το οδηγούσα ήταν στενόμακρο (10μ επί 1μ), ήταν πιο εύκολο φτάνοντας στο τέλος του μπαλκονιού να σηκωθώ και να στρίψω το όχημα με τα χέρια μου παρά να κάνω τις απαιτούμενες μανούβρες.

Τρίκυκλο...τι μου θύμισες τώρα!!!!

Το πρωτο μηχανοκινητο οχημα που οδηγησα ηταν ενα solex σαν αυτο περιπου της φωτο.

solex.jpg

Απο αυτοκινητο αν δεν κανω λαθος το suzuki samurai που ειχα (σαν αυτο της 2ης φωτο).

Jaredsuzukiproject3.jpg

Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Ακόμα θυμάμαι όταν είδα στην τηλ, τον Ayrton να κάνει τετακέ, να κατεβάζει από 6η σε όπισθεν εν κινήση, όταν οι ταχύτητες ήταν χειροκίνητες κ η μία μετά την άλλη, σαν τα παπάκια ένα πράγμα, άρα έκανε 6 αλλαγές, το γυρνά ξανά, ανεβάζει ταχύτητες ξανά κ κερδίζει τον αγώνα ! :BDGBGDB55: :slapface: :grinning-smiley-043 :guitarist: :BDGBDGB53:
το ειδα live κι εκανα μερες να συνελθω.

παρεπιπτώντως το σασμάν ηταν ηλεκτρονικο´και αν κρατουσες τις μανέτες αριστερά και δεξιά του τιμονιου ταυρόχρονα για 1 δευτερο με ακίνητο το όχημα ή οπισθοπορεία εμπαινε ηλεκτρονικά η οπισθεν.

Ενα FIAT 127 amico Το θυμάται κανείς?
το ειχε σαν σεατ ο πατερας μου και το πήρα οταν ημουνα 7 χρονών για... βόλτα.

Οχι, ΔΕΝ το στουκαρα, δεν μου εσβησε, το άλλαξα ταχύτητες κανονικά και ακόμα απορω πως γλύτωσα...
εννοείται οτι με σάπισε...:slapface: αφου νόμισε οτι του κλεψαν το αμαξι με το παιδί μεσα.

ακολουθησε ποδήλατο.....
μετά ενα sachs

MBX125

πολλές τουμπες

ενα Μησουσβήσει λάνσερ του '79 πισωκουνα αφιλτρο με βεμπερ και πολλά drift
μεχρι και η μαμά μου το ντριφταρε πρωτοβρόχι (να σε πάω παιδι μου στο λύκειο μην βραχείς) και εμειναν τα γυμνασιόπιδα στην στροφη στο νεκτροταφειο του αγ κωνσταντίνου, απο κνωσσου σε δημοκρατίας στο Ηράκλειο, το παλιό φανάρι προ νησίδας, να βλέπουν μια γιαγιά να κάνει αναποδα και drift στην γλύτσα... και να το μαζευει!!! :grinning-smiley-043
κατέληξα με φορδ φιεστα και καζερ'ο καβασάκι.

Last edited: