ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Το πρώτο που οδήγησα ήταν ένα.....Wartburg στην εταιρεία που δούλευα τότε.
Το πρώτο δικό μου,ήταν ένα Ibiza junior.

Attachments

• MY FIRST SEAT IBIZA2.jpg
    MY FIRST SEAT IBIZA2.jpg
    33.6 KB · Views: 20
Εγω εμαθα να οδηγω σε Suzuki Samurai Cabrio.... Σκυλι. Οδηγουσα λιγοτερο απο μηνα οταν εκανα την πρωτη μου off road διαδρομη σε κατι κατσαβραχα στην Κεα. Το αυτοκινητο κυκλοφορεί ακομη.... Τι μου θυμισατε να κυκλοφορω με παρεα καλοκαιρι χωρις κουκουλα (βλεπετε βαριομουν να την κουβαλαω και την ειχα αφησει σπιτι) και να ακουμε τα μπουμπουνητα της επερχομενης καλοκαιρινης μπορας.... Δε σας περιγραφω τι ακουσα απο τους υπολοιπους της παρεας....

Σε αυτό έμαθα να οδηγώ:Peugot 403(ταχύτητες στο τιμόνι) με τον παππού μου είχαμε λύσει τα βασικά μέρη της μηχανής...εντυπωσιακό για τα 10 χρόνα μάτια μου...

attachment.php

και το opel kadett B (τρίπορτο και άσπρο) ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο μέχρι το τέρμα της φοιτητικής μου ζωής...
attachment.php

Αναμνήσεις...δύσκολο να προσδιορίσεις τι κρύβουν...

Attachments

• 55287_cdcfrer.JPG
    55287_cdcfrer.JPG
    75.5 KB · Views: 75
  • 250px-Opel_Kadett_B.jpg
    250px-Opel_Kadett_B.jpg
    12.8 KB · Views: 76
Λοιπων, ένα Opel Olympia, του 76.
Από τότε πέρασαν πολλά αυτοκίνητα από τα χέρια μου, άλλωστε και λόγω δουλειάς, έχω χάσει το μέτρημα.

AUSTIN A40 ΤΟΥ 1955 & MB 220b ΤΟΥ 1961 KAI ZUNDAPP.

Attachments

• 250px-Austin_A40_Somerset_1952.jpg
    250px-Austin_A40_Somerset_1952.jpg
    10.8 KB · Views: 5
  • 250px-Mercedes_230s_v_sst.jpg
    250px-Mercedes_230s_v_sst.jpg
    15.7 KB · Views: 4
  • zundapp_c50.jpg
    zundapp_c50.jpg
    114.1 KB · Views: 6
Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Λοιπων, ένα Opel Olympia, του 76.
Από τότε πέρασαν πολλά αυτοκίνητα από τα χέρια μου, άλλωστε και λόγω δουλειάς, έχω χάσει το μέτρημα.

Σε αυτό το αμάξι, αλά παλαιώτερο μοντέλο που είχε ο πατέρας μου οφείλω μερικά απο τα καλύτερα τωρινά μου όνειρα και πολλές απο τις παιδικές αναμνήσεις μου!!!

Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Σε αυτό το αμάξι, αλά παλαιώτερο μοντέλο που είχε ο πατέρας μου οφείλω μερικά απο τα καλύτερα τωρινά μου όνειρα και πολλές απο τις παιδικές αναμνήσεις μου!!!

Για την ιστορία, αναφέρω, ότι το συγκεκριμένο, έτυχε να το οδηγήσω, μιάς και ήταν ενός θείου.
Ό πεθερός μου, όμως είχε στην κατοχή του, το πρώτο Olympia :grinning-smiley-043, ταξί και μάλλιστα η ημερομηνία πρώτης άδειας ήταν 6/12/1958!!!!-bye-

Το πρώτο μου τουτού με το χαρτζηλίκι από τα κάλαντα το 1988, μια ταπεινή McLaren-Honda.
Με καμάρι ο υποφαινόμενος.

attachment.php

Attachments

• McLarren copy.jpg
    McLarren copy.jpg
    128.9 KB · Views: 69