ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Δε με λες Βασίλη, το γαϊδούρι πόσα άλογα ήταν; :flipout:
Εάν εννοείς εμένα, καμμιά 700αριά. Άστα έκαιγε πολύ σανό....δε συνέφερε :flipout::flipout:

Υ.Γ.Θα σας βάλω διαγώνισμα τώρα:
Μπορείτε να βρείτε ποιός το οδηγούσε?

Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Εάν εννοείς εμένα, καμμιά 700αριά. Άστα έκαιγε πολύ σανό....δε συνέφερε :flipout::flipout:

Ayrton ;
Τότε με το μηχανικό κιβώτιο ;

Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Tον άλλο Βασίλη εννοούσα, με το κανονικό γαϊδούρι!

Ένα Benelli 50 Magnum, κάπου το 79-80.

benelli50magnum.jpg

Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Mιχάλης και Afam κερδίζουν μία βόλτα!:firstprize::firstprize:

....η βενζίνη δική σας, εντάξει;:flipout::flipout:

Ουγγαρία 1988, ήμουν εκεί ......:2thumb22sup:

Eτος 1988 WV CADDY 1600cc χωρις διπλωμα το φορτηγακι του πατερα μου που ειχε στο μαγαζι.....πολλες τρελλες με το εργαλειο!!!
Ετος 1990 ΥΑΜΑΗΑ Τ50 TOWNMATE πρασινο μεταχειρισμενο εισαγωγης απο ιαπωνια!! Δεν θα ξεχασω τα τρικαβαλα που εκανα με αυτο το μηχανακι με φιλους για να παμε για καφε!!!

http://lh4.ggpht.com/_K1PTpDA_4RQ/RsDXrottzZI/AAAAAAAAAd4/jm3
dTlxbLpU/DSC02471.JPG

http://img.photobucket.com/albums/v460/avril106/vw caddy pick-up/sebssig-1.jpg

Mιχάλης και Afam κερδίζουν μία βόλτα!:firstprize::firstprize:

....η βενζίνη δική σας, εντάξει;:flipout::flipout:
Ακόμα θυμάμαι όταν είδα στην τηλ, τον Ayrton να κάνει τετακέ, να κατεβάζει από 6η σε όπισθεν εν κινήση, όταν οι ταχύτητες ήταν χειροκίνητες κ η μία μετά την άλλη, σαν τα παπάκια ένα πράγμα, άρα έκανε 6 αλλαγές, το γυρνά ξανά, ανεβάζει ταχύτητες ξανά κ κερδίζει τον αγώνα ! :BDGBGDB55: :slapface: :grinning-smiley-043 :guitarist: :BDGBDGB53:

Alfa romeo 1750 με μοτέρ 2000cc με 2 διπλά βέμπερ,κόνι και τρελά γκάζια.
Και ακόμα όλοι οι δρόμοι στο χωριό χαλικόδρομοι.
Πριν 15 χρόνια περίπου.
Αυτό που θυμάμαι είναι πως όταν το δώσαμε ήρθε ο μαντράς και έφερε 2 δικά του ζαντολάστιχα για να το πάρει γιατί εκεί που το άραξα το προηγούμενο βράδυ ''έκατσαν'' και τα δυο πισινά λάστιχα.

Το 1ο μου αμάξι ήταν ένα Nissan Micra 1000άρι του 1986 ! :BDGBDGB53:

Όπως το παρακάτω, απλά ήταν σε ασημί, αλλά γενικότερα το ίδιο είναι, 3θυρο κτλ. :

olio_1110197315_micra_08.jpg

Το πρώτο όχημα που οδήγησα ήταν ο σκαραβαίος του πατέρα μου, μοντέλο 1968. Το έπαιρνα κρυφά όταν ήμουν 14 χρόνων, έκανα μια γύρα τις γειτονιές του Παγκρατίου και το επέστρεφα.:driver: Μέχρι που με ανακάλυψε...:slapface:

Το πρώτο όχημα που οδήγησα ήταν ο σκαραβαίος του πατέρα μου, μοντέλο 1968. Το έπαιρνα κρυφά όταν ήμουν 14 χρόνων, έκανα μια γύρα τις γειτονιές του Παγκρατίου και το επέστρεφα.:driver: Μέχρι που με ανακάλυψε...:slapface:
Παιδικά τραύματα!!:bigcry:

Σκέψου να το τράκαρες-γρατζούνιζες κιόλας!!

Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

πρέπει να ήταν άδειες οι γειτονίες τότε, γιατί σήμερα.......ούτε ποδήλατο
δεν περνάει ! :grandpa:

Στα "μουλωχτά" απο το 1984 ξεκίνησα με αυτό το Kadett και το 1986 κανονικά με δίπλωμα με το θηρίο Fiat 126 Personal

Attachments

• opkadb-4door.jpg
    opkadb-4door.jpg
    32.4 KB · Views: 6
  • fiat_126.jpg
    fiat_126.jpg
    18.6 KB · Views: 7