Εάν εννοείς εμένα, καμμιά 700αριά. Άστα έκαιγε πολύ σανό....δε συνέφερεΔε με λες Βασίλη, το γαϊδούρι πόσα άλογα ήταν;![]()
Ayrton ;Εάν εννοείς εμένα, καμμιά 700αριά. Άστα έκαιγε πολύ σανό....δε συνέφερε
Υ.Γ.Θα σας βάλω διαγώνισμα τώρα:
Μπορείτε να βρείτε ποιός το οδηγούσε?
Εάν εννοείς εμένα, καμμιά 700αριά. Άστα έκαιγε πολύ σανό....δε συνέφερε
Υ.Γ.Θα σας βάλω διαγώνισμα τώρα:
Μπορείτε να βρείτε ποιός το οδηγούσε?
Mιχάλης και Afam κερδίζουν μία βόλτα!:firstprize::firstprize:
....η βενζίνη δική σας, εντάξει;![]()
Ακόμα θυμάμαι όταν είδα στην τηλ, τον Ayrton να κάνει τετακέ, να κατεβάζει από 6η σε όπισθεν εν κινήση, όταν οι ταχύτητες ήταν χειροκίνητες κ η μία μετά την άλλη, σαν τα παπάκια ένα πράγμα, άρα έκανε 6 αλλαγές, το γυρνά ξανά, ανεβάζει ταχύτητες ξανά κ κερδίζει τον αγώνα ! :BDGBGDB55: :slapface:Mιχάλης και Afam κερδίζουν μία βόλτα!:firstprize::firstprize:
....η βενζίνη δική σας, εντάξει;![]()
Παιδικά τραύματα!!:bigcry:Το πρώτο όχημα που οδήγησα ήταν ο σκαραβαίος του πατέρα μου, μοντέλο 1968. Το έπαιρνα κρυφά όταν ήμουν 14 χρόνων, έκανα μια γύρα τις γειτονιές του Παγκρατίου και το επέστρεφα.:driver: Μέχρι που με ανακάλυψε...:slapface:
Το πρώτο όχημα που οδήγησα ήταν ο σκαραβαίος του πατέρα μου, μοντέλο 1968. Το έπαιρνα κρυφά όταν ήμουν 14 χρόνων, έκανα μια γύρα τις γειτονιές του Παγκρατίου και το επέστρεφα.:driver: Μέχρι που με ανακάλυψε...:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.