ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

Οχι ρε φιλαρα, τωρα με εστειλες!!!!!!:grinning-smiley-043

Ποσα χρονια με γυρισες πισω.!

Τρελλλλες βολτες!!!!!!!!!!!

Πολύ τρελές βόλτες ειδικά στις κατηφόρες !!!:Banane0:
Αγορασμένο το 1974 υπάρχει ακόμα και δουλεύει κανονικά …!!!!!!!

Ενα Matiz , με το οποίο έκανα και την πρώτη μου τούμπα ... Εννοείται ότι τρέχω πολύ ακόμα ...
Απο μηχανή ένα παπί του αδελφού μου στα 10 μου ( με βοήθεια βέβαια )
Προς το παρόν ένα Lacceti του πατέρα , και αν μου κάτσει , θα πάρω ένα ΤΤ ολόφρεσκο ...

Από πολύ μικρός ποδήλατο.

Για πρώτη φορά τιμόνι σε ένα Renault van estafette μέσα σε ροδακινιές το καλοκαίρι του 80 (χωρίς δίπλωμα). Με το κόκκινο αυτοκινητάκι γυρίσαμε τις γύρω βουνοκορφές αλλά και την κοντινή Χαλκιδική (με δίπλωμα). Αξέχαστα χρόνια ...

Attachments

• van.jpeg
    van.jpeg
    14.4 KB · Views: 16
Πρώτα ένα Garelli αυτόματο (η πιο κοντινή φωτο που βρήκα εδώ αλλά με μόνη σέλα το δικο μου)
Garelli%20Noi%20blue.jpg

...και τουτου αυτό...ένα Opel Kadett C Coupe από τα λίγα που είχαν έρθει στην Ελλάδα εκείνη την εποχή...

opel-kadett-c-03.jpg

ενα CITROEN VISA 650cc...του 1979 μοντελο που με τα αμορτισερ που ειχε νομιζα οτι οδηγουσα βαρκα....
καπου στην πορεια οπως πηγαιναμε εγω και αλλη τρεις μεσα σταματησε να δουλευει σε ενα φαναρι,,,,τελικα οπως καταλαβα μετα ειχε καει η μηχανη επειδη δεν ειχε λαδια...R.I.P

Εκτός απο τα πολλά ποδήλατα, το πρώτο όχημα που οδήγησα ήταν το οικογενειακό μας αυτοκίνητο. Ενα Golf σειρά 1.
Το έκανα και δικό μου για 2-3 χρονάκια.

Απάντηση: Re: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΔΗΓΗΣΑΤΕ....

εγω ενα ford Mustang toυ 65

Ο έρημος ο σχεδιστής του Mustang, αν εβλεπε σήμερα το κουκλί του να μεταφέρει στο κάθισμα μιά πίτα που θα έγραφε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, 2007, AVCLUB, θα ξανάβγαζε μαλλιά ! :flipout:

Καλά να περάσετε -bye-

ενα CITROEN VISA 650cc...του 1979 μοντελο που με τα αμορτισερ που ειχε νομιζα οτι οδηγουσα βαρκα....
καπου στην πορεια οπως πηγαιναμε εγω και αλλη τρεις μεσα σταματησε να δουλευει σε ενα φαναρι,,,,τελικα οπως καταλαβα μετα ειχε καει η μηχανη επειδη δεν ειχε λαδια...R.I.P

Ακριβως το ιδιο αυτ/το ηταν το πρωτο μου με τα ιδια αμορτισερ.....
Οσον αφορα για την πρωτη μου μηχανη ηταν xls 250 honda του 80 super!

Ακριβως το ιδιο αυτ/το ηταν το πρωτο μου με τα ιδια αμορτισερ.....
Οσον αφορα για την πρωτη μου μηχανη ηταν xls 250 honda του 80 super!

χαιρομαι λοιπον που ειμαστε και οι δυο ακομα ζωντανοι:BDGBGDB55:

Γιάννη το Internet είναι τεράστια πηγή. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις ότι ανταλλακτικό χρειαστείς, αν και θα σου πρότεινα ρεκτιφιέ σε όποιο κομμάτι αντέχει. Φαντάζομαι σε λίγα χρόνια να επισκέπτομαι το Σινεμά ο Παράδεισος και για ντεκόρ να το έχεις στο πλάι, καλογυαλισμένο. Ήδη βρήκες μια όμορφη ασχολία για το χωριό!

Όχι που δε θα έβρισκε!!!
Ευτυχώς που δεν είχε και κανένα παλιό αεροπλάνο ο πατέρας του, γιατί κι αυτό μέσα στο σαλόνι θα μου το έβαζε!!! :nounder:

Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ....

12-13 στο χωριό ενα

Attachments

• NISSAN_1Z_s_resize.jpg
    NISSAN_1Z_s_resize.jpg
    13.1 KB · Views: 5
Ήταν ένα SEAT 127 του πατέρα μου.Δεν πρέπει να ήμουν 4-5 χρονών όταν με έβαλε στο τιμόνι

Attachments

• 800px-Fiat_127_1_v_sst.jpg
    800px-Fiat_127_1_v_sst.jpg
    78.7 KB · Views: 6
Ένα Hyundai για εμένα τώρα σιγά μην θυμάμαι μοντέλο κλπ... αλλά το πρώτο όχημα που είχα μπεί για ταξίδι ήταν των γονιών μου ένα αρχαίο Dacia με ένα τιμόνι σε μέγεθος ρόδας λεωφορείου. H μά μου είχε κάνει κάτι χέραι σαν τον Schwarzenegger...