Μπράβο στούς τεχνικούς τοτ ΣΤΑΡ για τις προσπάθειες τους.Συνεχήστε έτσι παιδιά και εμείς μαζί σας
Επισης απορω πως μπορει και κανει η ΕΡΤ frame accurate αλλαγη απο 16:9 σε 4:3 και στην αναλογικη, σχεδον σε ολη την Ελλαδα. Χρησιμοποιει διαφορετικο τροπο διανομης του σηματος στους κατα τοπους πομπους και δεν το κανει μεσω Nova οπως το Star?
Μπράβο για το 16:9 και για το διαφανές πλέον σήμα,το οποίο μ'αρέσει έγχρωμο ,όπως ακριβώς είναι !
Χμ ωραια τα βήματα προόδου του star
Αλλα θα ηθελα να ανεβει λιγο η ποιότητα της εικονας να φτάσει το σκαι.
Τι ακριβως πρεπει να αλλαξουν-αγορασουν απο εξοπλισμό για να φτάσουμε εκει?
για εγκυκλοπαιδικούς λογους ρωτάω κυριως
Επισεις θεωρώ χρήσιμο να βαλουν νεες εμβόλιμες καρτελες που σε πληροφορουν για το επομενο προγραμμα.. παραδειγμα σαν αυτες που εχει το σκαι με κατι σελιδες που ξεδιπλώνονται
Μπορει να μην εχουν καμια χρησιμότητα πλεον (epg) αλλα το ολλο σοου τα fade out και ολλα αυτα ειναι πραματακια που σε κανουν να μενεις στο ιδιο το καναλι θα μπορουσαν να βαλουν εξτρα info πχ με το σημερινο περιεχομενο της εκμπομπης
η και κατι αλλο οπως facebook pages σαν το cw στα αμερικα για παραδειγμα
Προσωπικά τις σιχαίνομαι αυτές τις καρτέλες που σε πληροφορουν για το επομενο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των τίτλων τέλους!!!
Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα πιο διάφανο και άσπρο...για παράδειγμα:
Και τις βάζουν και πάνω από υπότιτλους ταινιών κάποια κανάλια...
Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε στο εξωτερικό για παραδείγματα. Ο δικός μας Alpha έχει σχεδόν αόρατο λευκό λογότυπο.
Βρε παιδιά το logo είναι το πρόβλημα?
Δηλ. όταν βλέπετε μια ταινία, το logo κοιτάζετε αντί την οθόνη και τη ποιότητά της?
Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή σας, να δίνετε τόση σημασία στο logo του σταθμού..
Μπορεί βέβαια να έχω χάσει κάτι. Γιά εξηγήστε μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.