εδώ παντός είναι χάλια το 16:9 η μισή εικόνα χάνεται το λογότυπο δεν φαίνεται καθόλου, μπορεί να φταίει και η νόβα δεν ξέρω.
Όσοι έχουν νόβα παίζει κανονικά??
Βλέπεις μέσω αποκωδικοποιητή nova ή μέσω επίγειας αναμετάδοσης από nova?
To Star παίζει 16:9, αλλά "μέσα" στο 4:3. Έχει δηλαδή μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, αλλά και δεξιά αριστερά.
Στη Βάρκιζα, απ' τον αναλογικό αναμεταδότη Βάρης, που παίρνει από Νοβα.Γιάννη, από που που το βλέπεις έτσι το Star? Εγώ και ψηφιακό και αναλογικό (Αθήνα) το πιάνω 16:9 με την οθόνη να γεμίζει όλη στο Original αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Σε εμένα δείχνει όπως ακριβώς ο Σκάι (αναλογική λήψη από Ακαρνανικά).
...απ' τον αναλογικό αναμεταδότη Βάρης, που παίρνει από Νοβα.
Όπως πάντα 4/3 και εικόνα για κλωτσιές.Και ο Αντενα που δείχνει το Τούρκικο τώρα, πώς φαίνεται?
Γιατί γίνεται μόνο στο Star αυτό?Αυτο ειναι το προβλημα σου... Δεν μπορεις να κανεις τιποτα, εκτος αν βρεθει καποιος ανθρωπος και ρυθμισει τον δεκτη της Nova, που δινει σημα στον πομπο για την αναμεταδοση, σε 16:9 και οχι 4:3 letterbox
To Φονικό όπλο σε 4:3 το'βαλε. Μου φαίνεται πως αν δεν είναι από το ίντερνετ κατεβασμένη η ταινιά έτσι θα την βλέπουμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.