Την αλλαγή μπορείς να την κάνεις και εσύ από την tv σου.Μαλλον δεν το εχουν πιασει το νοημα ακομα...
Δειχνουν τα παντα σε 16:9, ακομα και το 4:3 υλικο (Φονικο Οπλο, Fringe κλπ). Μεγαλο λαθος! Ελπιζω να το διορθωσουν συντομα.
Δεν ειναι δυσκολο να δειχνεις σε 16:9 οτι εχεις 16:9 και σε 4:3 οτι εχεις σε 4:3
Την αλλαγή μπορείς να την κάνεις και εσύ από την tv σου.
Την αλλαγή μπορείς να την κάνεις και εσύ από την tv σου.
δλδ ολοι οσοι βλεπετε 4/3 προγραμμα, γυρνατε την τηλεοραση σας σε 4/3 και προτιματε να βλεπετε με τις μπαρες δεξια-αριστερα?
δλδ ολοι οσοι βλεπετε 4/3 προγραμμα, γυρνατε την τηλεοραση σας σε 4/3 και προτιματε να βλεπετε με τις μπαρες δεξια-αριστερα?
Εμένα η tv μου έχει τη δυνατότητα για 14:9 όπου κόβει λίγο τα πάνω και τα κάτω γεμίζοντας έτσι περισσότερο την wide οθόνη μου.Το θεμα ειναι να μην ειμαστε συνεχεια με το δαχτυλο στο κουμπι του screen format, επειδη καποιοι στα καναλια ειναι ημιμαθεις ή λειτουργουν ακομα με την λογικη του "ελα μωρε, ποιος θα το καταλαβει".
Γκρινιαζω ε? Προσωπικα εχω μεγαλη απεχθεια στο "ξεχειλωμενο" 4:3 καδρο που γεμιζει με το ζορι ολη την wide TV. Το μοναδικο υλικο που μπορω να ανεχθω να δω ετσι ειναι οι διαφημισεις και αυτες με το ζορι.
:ernaehrung004:
Προσωπικα εχω μεγαλη απεχθεια στο "ξεχειλωμενο" 4:3 καδρο που γεμιζει με το ζορι ολη την wide TV. Το μοναδικο υλικο που μπορω να ανεχθω να δω ετσι ειναι οι διαφημισεις και αυτες με το ζορι.
:ernaehrung004:
Φίλε supacoopa, ακριβώς έτσι είμαι και εγώ!δλδ ολοι οσοι βλεπετε 4/3 προγραμμα, γυρνατε την τηλεοραση σας σε 4/3 και προτιματε να βλεπετε με τις μπαρες δεξια-αριστερα?
Τωρα γιατι δειχνει ετσι το Fringe; Eνω είναι 16:9 η σειρά τη δέχνει πατηκωμένη και παραμορφωμένη με μαυρες μπαρες πανω κατω... Πάνε καλα;
Η ταινία Batman που παίζει τώρα το STAR, ήταν από υποτιτλισμένο 4:3 το οποίο το δείχνουν ζουμαρισμένο.
Έχουν κόψει ένα μεγάλο κομμάτι επάνω και λιγότερο από κάτω, χωρίς να κάνουν κανένα upscaling.
Η ποιότητα εικόνας φαίνεται περισσότερο στην ποιότητα των υποτίτλων.
Σαν κίνηση πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα, σε σχέση με άλλες ταινίες που έχει δείξει οι οποίες ήταν από ψηφιακό master.
Αυτο ειναι το προβλημα σου... Δεν μπορεις να κανεις τιποτα, εκτος αν βρεθει καποιος ανθρωπος και ρυθμισει τον δεκτη της Nova, που δινει σημα στον πομπο για την αναμεταδοση, σε 16:9 και οχι 4:3 letterbox
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.