Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Να το ιδανικο αμαξι για καθε γυναικα :worshippy:.
Διαφωνει κανεις:flipout::flipout:????

Μπράβο ρε φίλε....μόλις βρήκα το καινούργιο αμάξι γιά την Αννα.....!!!....σκέφτομαι γιά δώρο, μιά και πλησιάζει η γιορτή της...
Απο τιμή ξέρεις τίποτα;..έρχεται στην Ελλάδα;ποιός ο αντιπρόσωπος;...μη μου πείς εσύ;!!!:flipout:

Χμμμ.... θα διαφωνήσω εν μέρη. Αυτό αποτελεί και το ιδανικό αμάξι για αρκετούς άνδρες ανοιχτομάτηδες!! :eek:

Λειπει κατι βασικο ομως!!!!!!!!

Ενας μηχανισμος που να τους λεει οτι "ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!!!" :twoguns:

Μπράβο ρε φίλε....μόλις βρήκα το καινούργιο αμάξι γιά την Αννα.....!!!....σκέφτομαι γιά δώρο, μιά και πλησιάζει η γιορτή της...
Απο τιμή ξέρεις τίποτα;..έρχεται στην Ελλάδα;ποιός ο αντιπρόσωπος;...μη μου πείς εσύ;!!!:flipout:

Εγω θα σου προτινα να της το παρεις μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο :flipout:. Ασε να "μαθει σε παλιο πρωτα, να το χαλασει και μετα, αφου εχει μαθει :flipout:, της παιρνεις το συγκεκριμενο σε καινουργιο :BDGBGDB55:.
:flipout::flipout::flipout:

Εγω θα σου προτινα να της το παρεις μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο :flipout:. Ασε να "μαθει σε παλιο πρωτα, να το χαλασει και μετα, αφου εχει μαθει :flipout:, της παιρνεις το συγκεκριμενο σε καινουργιο :BDGBGDB55:.
:flipout::flipout::flipout:

Ρε συ δεν το είχα σκεφτεί καθόλου...δίκιο έχεις!!!:ernaehrung004:

Το Σαββάτο έκανα ένα πείραμα λοιπόν...
Διπλοπάρκαρα με αλάρμ έξω από το μαγαζί της γυναίκας μου σε έναν δρόμο που δεν έχει πολύ κίνηση αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να διπλοπαρκάρεις για λίγο και χάζευα...
Πέρασε το σκουπιδιάρικο με τα χίλια...
Πέρασε ένα πούλμαν με τα χίλια...
Περιτό να αναφέρω πως περνούσαν τα απλά αυτοκίνητα.
Κάθε φορά που περνούσε γυναίκα πήγαινε με 2-3 χιλιόμετρα την ώρα και σταματούσε κιόλλας να δει αν χωράει...
Ώσπου μία με ένα Chiquecento σταμάτησε και κόρναρε να το κουνήσω γιατί δεν χωρούσε!

Οι γυναίκες έχουν μια απίστευτη αίσθηση του όγκου!

Μήπως να κανονίζαμε κανένα powerbuy για το τουτού; :Banane0:

κάποιος πάει φούλ για κρεβατομουρμούρα σήμερα.....:BDGBGDB55:

κουράγιο φίλε.... να ξέρεις πως το forum είναι μαζί σου και σε στηρίζει:flipout:

κάποιος πάει φούλ για κρεβατομουρμούρα σήμερα.....:BDGBGDB55:

κουράγιο φίλε.... να ξέρεις πως το forum είναι μαζί σου και σε στηρίζει:flipout:

Εσυ προσεχε τι σχολιαζεις γιατι μπορει να σε μπαναρει :7SFGSFG: κανενας(-μια) συντονιστης(-στρια) :flipout::flipout:.

Οσο για τον αλλο...........Κουραγιο φιλε μου!!!!!! Μια βραδια ειναι αυτη θα περασει:flipout::flipout::flipout:
Ε και μην πας και με αδεια χερια σπιτι (ξερεις! κανενα χρυσαφικο κτλ.κτλ.)..........:flipout::flipout:

Εσυ προσεχε τι σχολιαζεις γιατι μπορει να σε μπαναρει :7SFGSFG: κανενας(-μια) συντονιστης(-στρια) :flipout::flipout:.

Οσο για τον αλλο...........Κουραγιο φιλε μου!!!!!! Μια βραδια ειναι αυτη θα περασει:flipout::flipout::flipout:
Ε και μην πας και με αδεια χερια σπιτι (ξερεις! κανενα χρυσαφικο κτλ.κτλ.)..........:flipout::flipout:

Μπα ....δεν πιάνει τόπο το χρυσαφικό...μόνο κανά τέτοιο θα πιάσει...Δυστυχώς,σήμερα Τετάρτη είναι κλειστά τα μαγαζιά το απόγευμα.Ούτε σαρανταποδαρούσα να είτανε!!!

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    3.1 KB · Views: 16
Γιάννη θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο για την Αννούλα, ειδικά για το χωριό είναι ότι πρέπει !!!!!!

Unimog-Smart

0001.jpg

Απάντηση: Re: Το τελειο αμαξι για την γυναικα!!!

Γιάννη θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο για την Αννούλα, ειδικά για το χωριό είναι ότι πρέπει !!!!!!

Unimog-Smart

0001.jpg

Εισαι τρελος :7SFGSFG:??????? Γυναικα σε τετοιο τερας :slapface:??????