Nαι . Εγώ διαφωνώ .
εκείνο το Ν πρέπει να αντικατασταθεί με Γ ( υναίκα) . Είναι επικίνδυνες ακόμα κι όταν πάψουν να είναι νέες οδηγοί .
Να το ιδανικο αμαξι για καθε γυναικα :worshippy:.
Διαφωνει κανεις????
Μπράβο ρε φίλε....μόλις βρήκα το καινούργιο αμάξι γιά την Αννα.....!!!....σκέφτομαι γιά δώρο, μιά και πλησιάζει η γιορτή της...
Απο τιμή ξέρεις τίποτα;..έρχεται στην Ελλάδα;ποιός ο αντιπρόσωπος;...μη μου πείς εσύ;!!!![]()
Εγω θα σου προτινα να της το παρεις μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο. Ασε να "μαθει σε παλιο πρωτα, να το χαλασει και μετα, αφου εχει μαθει
, της παιρνεις το συγκεκριμενο σε καινουργιο :BDGBGDB55:.
![]()
κάποιος πάει φούλ για κρεβατομουρμούρα σήμερα.....:BDGBGDB55:
κουράγιο φίλε.... να ξέρεις πως το forum είναι μαζί σου και σε στηρίζει![]()
Εσυ προσεχε τι σχολιαζεις γιατι μπορει να σε μπαναρει :7SFGSFG: κανενας(-μια) συντονιστης(-στρια).
Οσο για τον αλλο...........Κουραγιο φιλε μου!!!!!! Μια βραδια ειναι αυτη θα περασει
Ε και μην πας και με αδεια χερια σπιτι (ξερεις! κανενα χρυσαφικο κτλ.κτλ.)..........![]()
Γιάννη θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο για την Αννούλα, ειδικά για το χωριό είναι ότι πρέπει !!!!!!
Unimog-Smart
![]()
Γιάννη θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο για την Αννούλα, ειδικά για το χωριό είναι ότι πρέπει !!!!!!
Unimog-Smart
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.