Το τελευταίο post....

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Μα αυτό φταίει! Πετάγεσαι και λες για την τύπισσα με τα βυζά και εξιτάρεις τον κόσμο!
Α στα διάλα μας ταύλωσες πρωινιάτικα! :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Συμφωνώ με τον kosh.
Και στο κάτω κάτω, όποιος ενοχλήθηκε, γιατί δεν είχε τα @@ να γράψει ΔΗΜΟΣΙΑ την άποψη του στο υπάρχον τόπικ?
Θυμάμαι μια φορά που με είχε ενοχλήσει η υπογραφή κάποιου και το έγραψα κάτω από ένα ποστ του.
Αυτή είναι η υποκρισία κύριοι και αυτή θα πρέπει να καυτηριάζουμε, όχι το βιντεάκι με τον παππού και τα βυζιά.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το μόνο που δεν είμαι, είναι σεμνότυφος... Εχω δεί κι εχω ακούσει διάφορα... Κι έχω κάνει άλλα τόσα... Το βιντεάκι δεν με χάλασε... Είναι όμως τμήμα πορνοταινίας και μαλιστα προιόν μιας καινούριας μόδας στην Αν.Ευρώπη... Γυρνούν σκηνές σκληρού πορνό διάρκειας 2-3 λεπτων σε κοινή θέα, σε πλατείες πάρκα κλπ ανάμεσα στους περαστικούς έχοντας 3-4 μπράβους ακροβολισμένους, και μετά εξαφανίζονται πριν έλθει η (όποια...) αστυνομία...

Να επανέλθει ο παπούς λοιπόν... Εχω κάτι καλά με τον John Holmes να βάλω...

Νομιζω οτι το "θεμα'' εξαντληθηκε, δεν εχουμε να "περιμενουμε" τιποτα αλλο....

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Τι σχέση έχει αυτό με την αποχώρηση του Κώστα?

Οτι η αποχώρηση γιά την διαγραφή του παπού είναι κατα την γνώμη μου αδικαιολόγητη... γιατι το thread - κατα την γνώμη μου πάντα - σωστά διαγράφτηκε.

Last edited:
Ποιός και γιατί έσβησε το προηγούμενο μήνυμά μου???

Αυθαιρεσία στοπ, εξηγήσεις εδώ και τώρα...

οτι μια σεμνοτυφία ( και 2 θα έλεγα !!) παίζει στον αέρα ..
μην λερωθεί ο ναός ίσως ?
και εμπάθειες και συμπάθειες ένθεν και ένθεν !

αλλά να θιχτεί το κύρος το cafe από ένα βιντεακι του κώλου ?

συγνώμη αλλά είμαι με τον Κώστα .. στη τελική κάθε ένας εδώ μέσα φέρει την υπογραφή του ! και έιναι υπεύθυνος για το τι κάνει η τι γράφει .

ιδίως οταν μιλάμε για τον ΚΟΚΑΡ δεν μιλάμε για κάνα τσογλάνι , μιλάμε για ένα οξυδερκή μορφωμένο τεχνικό και άνθρωπο με εμπειρία στη ζωή και στην συμπεριφορά του γενικά ως αναφορά το σύνολο !

τώρα εαν σας χάλασε ο παπους

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!

Κανένας δεν έχει την αποκλειστικότητα στην αγάπη του Θεού, η οποία δεν έχει ούτε όρια ούτε περιορισμούς αλλά φωτίζει όλη την ανθρωπότητα: «Ο Κονφουκιανισμός, ο Ταοϊσμός, ο Βραχμανισμός, ο Βουδισμός, ο Ινδουϊσμός το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός διδάσκουν μαζί την αδελφική αγάπη. Σύμφωνα με τα λόγια του Βούδα, όλα τα καλά έργα δεν έχουν σε αξία ούτε το 1/16 της αγάπης (Ittivuttaka, 27; Winternitz, op. cit., p. 83) ενώ διαβάζουμε και στο Α ΚΟΡΙΝΘ13 ότι όλα τα χαρίσματα και όλα τα καλά έργα είναι εντελώς άχρηστα εάν δεν συνοδεύονται από ειλικρινή αγάπη. Η αγάπη αυτή δεν έχει καθόλου όρια όπως μία μητέρα προστατεύει το ίδιο της το παιδί, με την αγάπη της, έτσι και ο μαθητής του Βούδα έχει απεριόριστη αγάπη γιά όλα τα ζωντανά όντα (Sutta-nipata, 149; Winternitz, op. cit., p. 84)

Αν, τώρα, ο Kokar-ρισμός άλλα διατείνεται, θα σεβαστούμε την απόφασή του :bigcry:

Στο προκείμενο, λοιπόν:
Αν δεν γυρίσεις πίσω, θα σε photoshop-άσω κανονικά, ρε ...! :BDGBGDB55:
Και μη μου πείς πως δεν σε προειδοποίησα :antlers:

Ποιός και γιατί έσβησε το προηγούμενο μήνυμά μου???

Αυθαιρεσία στοπ, εξηγήσεις εδώ και τώρα...

Μέσω pm δώθηκαν κάποιες εξηγήσεις οι οποίες όπως έχουμε πια συνηθήσει ήταν της πλάκας...
Αν δεν ζητούσα να μάθω τους λόγους, μαύρο σκοτάδι (όπως συνήθως επίσης...)

Η ομάδα σέρνεται κανονικά...

Με τον Kokar είχα την τύχη να συναντηθώ στο avclub παρόλο που τελικά βρέθηκε ότι έχουμε κοινούς γνωστούς, συναδέλφους κτλ κτλ

Μου φέρθηκε προσωπικά πάντα με πολύ σεβασμό (σε όποιο αστείο μονταζ και αν έκανε) και παρόλο που καταλαβαίνω πως κάποιος θα μπορούσε να θιχτεί θεωρώ ότι όλα γίνονται στο πλαίσιο της πλάκας, πολλοί τα διασκεδάζουν και είναι και μια ανάσα απο την καθημερινότητά μας.

Είναι ένα πολύ σταθερό μέλος που έχει προσφέρει πολλά δικατυακά και εκτός.

Δεν έχω δει το εν λόγω βίντεο αλλά θεωρώ ότι δεν είναι παρά μόνο το κερασάκι στην τούρτα για κατά καιρούς παρατραγουδα που έχουν συμβεί.

Κοκάρ είναι κρίμαι να φύγεις από την παρέα για μία παραξήγηση. Δεν είμαι αρμόδια να μπαίνω στα θέματα των διαχειριστών αλλά από την άλλη η εκτός έχει μία 'ελευθερία' την οποία από όσο βλέπω άλλες φορές αφήνεται στην τύχη της και άλλες φορές όχι....εξαρτάται από το μέλος.

Δεν πρέπει να φέυγουν παλιά και καλά μέλη είναι κρίμα, το forum είναι πρωτίστος ένας τρόπος κοινωνικής συναναστροφής.

Αν ήταν μόνο για ανταλλαγή τεχνικών απόψεων θα καταλήγαμε σε ένα πολύ άνοστο και ανούσιο κατά την άποψή μου site που θα συναγωνιζόταν σε επισκεψιμότητα αλλά και δείκτη διασκέδασης τη cisco.

Σέβομαι απόλυτα τον κόπο που γίνεται εδώ μέσα από πολλούς, δεν κρίνω το τι έγινε, δεν μπορώ άλλωστε ούτε διαχειριστής είμαι ούτε το video είδα αλλά εσείς οι παλιοί μην αφήνεται τον κόσμο να φεύγει έτσι για μια παρεξήγηση.

Άλλωστε η ζωή δεν είναι τίποτα χωρίς λιγο χιούμορ. Αρκετά πικρή είναι η καθημερινότητά μας μην πυροβολούμε και όσους θέλουν να μας προσφέρουν λίγο γέλιο.

Όσον αφορά την εκτός, πολλά από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και πιο βλακώδη θέματα έχουν αναρτηθεί σε αυτήν......και αυτό την κάνει ιδιαίτερα πολυποίκιλη και ελκυστική......δεν είμαστε ρομποτάκια.

Re: Απάντηση: Το τελευταίο post....

Αντε ηρέμησε βραδιάτικα με τον παπού.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε:flipout:

Και είναι και κατουρημένο!:flipout::flipout:
Σιγά μην τα παρατήσεις ρε Κώστα για μια μικροπερεξήγηση
από αυτές που συχνά συμβαίνουν σε μια παρέα.

Λυπαμαι πολυ για την απόφαση του Κωστα.
Θεωρω οτι δεν μπορει να ειναι η αιτια το συγκεκριμενο γεγονος αλλα η αφορμη.
Περιμενω να το ξανασκεφτει αλλα το ιδιο θα ηθελα να κανει και η διαχειρηση (περιμενα μεγαλυτερη συμμετοχη των διαχειριστων στο συγκεκριμενο θεμα).

Ελα βρε Κωστα, που θα βρω φωτο με την Αντζελινα τωρα? (Αυτη με την Μισελ ηταν σουπερ).:grinning-smiley-043

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που το βιντεάκι δεν προσέβαλλε κανέναν προσωπικά δεν νομίζω ότι έπρεπε να αφαιρεθεί. Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Μέχρι και στον παππού μου (87 ετών παρακαλώ) που είχε έρθει τις προάλλες από το γραφείο του το έδειξα και έσκασε στα γέλια. Δεν καταλαβαίνω πώς προσβλήθηκε κάποιος άνθρωπος από αυτό. Άλλωστε βλέπουμε πολύ πιο σκληρές και προσβλητικές σκηνές στην τηλεόραση από μια γυναίκα να κάνει το πιπί της. Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι αν ζητήθηκε από κάποιον διαχειριστή από μέλος να διαγράψει το βίντεο γιατί τον προσεβαλλε μπορώ να κατανοήσω γιατί προέβη ο διαχειριστής σε τέτοια πράξη. Δουλειά του είναι να "προφυλάξει" την κατηγορία και αυτό έκανε. Δεν θεωρώ δλδ ότι υπάρχει θέμα λογοκρισίας στο συγκεκριμένο θέμα απλά ο όποιος διαχειριστής το έσβησε το έκανε επειδή του ζητήθηκε από ένα ή περισσότερα μέλη που το βρήκαν προσβλητικό. Έστω και αν αυτό σε πολλούς (και εμένα μαζί) φαντάζει υπερβολικό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για αποχωρήσεις τη στιγμή που από ότι καταλαβαίνω αρκετοί από εδώ μέσα γνωρίζεστε και προσωπικά όπως φαντάζομαι και ο Kokar με τον διαχειριστή. Περισσότερο θα βοηθούσε ίσως μια κουβέντα του τύπου:
-Ρε μλκ...γιατί έσβησες το ποστ...τί σε πείραξε?
-Σόρρυ ρε φίλε...μου κάνανε παράπονα και αναγκάστηκα να το σβήσω
-Έλα μωρέ...τί παράπονα? Για πλάκα το έβαλα...Τέλος πάντων...δεν τρέχει και τπτ δεν ήταν κάτι το ουσιαστικό

Ναι χρησιμοποίησα την γνωστότερη ελληνική λέξη για να δώσω μια σχετική έμφαση στη οικειότητα που υπάρχει μερικές φορές μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται. Το θέμα είναι να υπάρχει λίγη διάθεση για κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Η μόνη απορία που μου έχει μείνει είναι γιατί όποιος έκανε το παράπονο να μην βγει και να πει, εφόσον βλέπει ότι δημιούργησε θέμα, ξέρεις κάτι kokar εγώ το ζήτησα επειδή με προσέβαλλε και δεν θέλω να βλέπουν πχ τα παιδιά μου κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει καμμία λογοκρισία και ο διαχειριστής το έκανε κατόπιν δικιάς μου παροτρύνσης. Απλά πράγματα δηλαδή. Αν και δυστυχώς φαίνεται ότι η απλότητα και η ανάληψη των ευθυνών μας σπανίζει. Λες και δεν έχουμε μάθει να μιλάμε και πρέπει όλα να γίνονται με τους τύπυς και μυστικοπάθεια...
Τέσπα αυτά τα ολίγα από μένα. Είπα να πω και εγώ την άποψή μου μια και βαριέμαι τα μάλλα στη δουλειά :P

Μα καλά, για αυτό έγινε όλος ο σαματάς?
Αγαπητοί κύριοι της διαχείρισης….πάσχετε από
σοβαρή έλλειψη του χιούμορ !

Status
Not open for further replies.