MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Banned
- 27 June 2006
- 7,764
Προσωπική μου άποψη είναι οτι απλά για τον kokar ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν ήτανε το συγκεκριμένο video που τον οδήγησε σε αυτή την αποχώρηση. Εχουνε συμβεί κι άλλα κατά καιρούς.
Τι να πούν κι άλλοι...
Προσωπική μου άποψη είναι οτι απλά για τον kokar ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν ήτανε το συγκεκριμένο video που τον οδήγησε σε αυτή την αποχώρηση. Εχουνε συμβεί κι άλλα κατά καιρούς.
Πολύ φασαρία για ένα βιντεάκι ανάξιο λόγου. Ήταν ένα αστείο βίντεο κατ' εμέ (καλά οχί και για να το δω 100 φορές). Σύμφωνα με άλλους τους χαλούσε την αισθητική. Δεκτό και αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του για το τί είναι χιουμορ. Από εκεί και πέρα είναι δικαιολογημένη τόση αντίδραση για αυτό το βίντεο και για μια ενέργεια διαχειριστή? Προφανώς και όχι. Πολύ απλά ήταν η αφορμή για να διατυπωθούν ορισμένα παράπονα. Αποχωρήσεις και τέτοια είναι φυσικά παιδικές αντιδράσεις αν και εφόσον έγιναν πριν το διάλογο με τους διαχειριστές. Πέραν τούτου και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Λένε πολλοί ότι έχουν προβλημα από ότι καταλαβαίνω με τη διαχείρηση. Γιατί τότε δεν γίνονται μέλη του σωματείου ώστε να την αλλάξουν? Γιατί δεν διατυπωνουν ανοικτά την αντίθεσή τους και να προτείνουν τον ευατό τους για διαχειριστή? Αν κάτι δεν σας αρέσει κύριοι το αλλάζετε. Δεν αποχωρείτε από έναν τόπο (έστω και δικτυακό) που λέτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς πρώτα να κάνετε τις κινήσεις σας να αλλάξετε τα, κατά τη γνώμη σας, κακώς κείμενα. Έχει έρθει κανείς σας στη θέση των διαχειριστών αλήθεια? Να έχουν να κάνουν με κάμποσες χιλιάδες μέλη και να συμβιβάσουν όπως βλέπω αρκετές δυνατές προσωπικότητες σε μια κατηγορία που, εκ των πραγμάτων, ξεφεύγει σχεδόν καθημερινά? Εγώ αυτό που βλέπω τουλάχιστον είναι ότι πολλοί έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για καυγά. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε έναν χώρο που μιλάτε-με για μουσική, τέχνες, μηχανήματα ήχου κ.α. Ζήτησε πριν ένας φίλος να αναφερθεί το όνομα αυτου που έκανε το παράπονο για το ποστ. Θα έπρεπε να ζητηθεί και όσοι είχαν πρόβλημα και θεώρησαν εσφαλμένη την πράξη του διαχειριστή να βγουν και να πουν...Φίλε δεν την κάνεις καλά τη δουλειά. Εγώ την κάνω καλύτερα και γι'αυτό σε κρίνω. Παραχώρησε τη θέση σου σε μένα γιατί πιστεύω ότι είμαι καλύτερος. Φυσικά πολλοί θα προβάλλουν δικαιολογίες το ότι δεν έχουν χρόνο αλλά από όσο γνωρίζω οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι διαχειριστές και δουλεύουν και αφιερώνουν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους στο avclub. Δεν γίνεται να είμαστε απλά μέλη, να μην έχουμε ενεργό ρόλο στη διαχείρηση και καμμία ευθύνη και το μόνο που να κάνουμε να είναι να ζητάμε τα ρέστα αν κάτι δεν μας αρέσει. πρέπει να έχουμε και υποχρεώσεις κύριοι. Κύρίως δε να είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο. Ακόμα και όταν γίνεται μια ερώτηση εδώ τις πιο πολλές φορές είμαστε έτοιμοι για καυγά και η ερώτηση για μία πράξη των διαχειριστών γίνεται περισσότερο για λόγους εντυπώσεων και όχι για να παρουμε εξηγήσεις.
Τέλος πάντων...ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αν κάτι δεν μας αρέσει τότε ασχολούμαστε ενεργά για να το αλλάξουμε και αναλαμβάνουμε ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεν ζητάμε τα ρέστα χωρίς να κάνουμε εμείς ουσιαστικά τπτ για να το αλλάξουμε. Φυσικά αυτή είναι προσωπική μου άποψη.
Φιλικά
Λευτέρης
Δεν αφορά το σύνολο αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις...
Έχει σχηματιστεί αόρατη λίστα απλών μελών που δέχεται διαρκώς και αδιακρίτως παρεμβάσεις, σβησίματα και μπαναρίσματα χωρίς δικαιολογίες καν. Κι όταν ζητούνται είναι άκρως ανεπαρκείς (οι δικαιολογίες πάντα...). Άσε που δεν κρατούνται και τα προσχήματα πλεον.. Θα το καταλάβεις από το πόσες φορές θα χρειαστεί να ψηφίσεις για κάποιο ζήτημα...
Στο βεβαιώνω προσωπικά και είμαι πολύ σίγουρος και για άλλα μέλη.
Κι αυτό στο λέει μέλος με τέτοια πορεία στο φόρουμ, όπως λες...![]()
και εμμέσως πλην σαφώς η υπογραφή σου είναι προσβλητική μετά το
¨πρόβλημα ¨ που προέκυψε ( για τον χρήστη lepton αναφέρομαι )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.