Το τέλος της ΕΡΤ (;)

Εγώ πάλι προτείνω η μισαλλοδοξία και η κακεντρέχεια να θεωρούνται ποινικά αδικήματα και να τιμωρούνται με ελαφρύ ανασκολοπισμό :ernaehrung004:

Στο θέμα μας τώρα, είναι απαραίτητη η δημόσια τηλεόραση, όπως είναι απαραίτητες και κάποιες αλλαγές διοικητικού χαρακτήρα, ώστε να λυθούν τα θέματα αργομισθιών κλπ.

Και να θέσω στο τραπέζι και μια άλλη παράμετρο: Στα νησιά κοντά στην Τουρκία, το μόνο σήμα που λαμβάνεται ΣΙΓΟΥΡΑ είναι των κρατικών καναλιών και περίπου 20 Τούρκικων.....
Αν κλείσουμε και τα κρατικά θα πάνε όλοι να πάρουν τον Τηλεθεατή με τη Linguaphone να μάθουν Τούρκικα για να βλέπουν και κάτι........

Όποιος χαίρεται με τυχόν απολύσεις και καταστροφή οποιασδήποτε οικογενειακής κατάστασης, πρέπει να ταϊζει τους γόνους στο Μεσολόγγι.
Και βέβαια πριν το τάϊσμα ,να βλέπει συνεχώς μία μπετονιέρα να τον κυνηγάει.

:twoguns:

Δυστυχώς Μήτσο αυτό είναι χρόνια στο DNA του έλληνα (να μη πω αιώνες), και δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.

Δε το βγάζει από πάνω του με τίποτα. Μη ψάχνετε λοιπόν παλιές "αξίες" συμπόνιας, κατανόησης και αδελφικότητας μεταξύ των ελλήνων. Χαθήκανε και δε γυρίζουν πια....

Αν σε ένα φόρουμ γίνεται αυτό που βλέπεις, φαντάσου στην έξω κοινωνία. Γιαυτό δε θα στεριώσουμε ποτέ και ας το χωνέψουμε. Γιαυτό "θέλει δουλειά πολύ και αίμα στους τροχούς" για να πετύχει, και μόνο έτσι. Βλέπεις πολλούς ικανούς γιαυτό?
Γιατί στα δύσκολα θα φαγωθούμε μεταξύ μας....:ernaehrung004:

Last edited:
εγώ πάντως ...δεν ξέρω αν φανεί παράξενο...που μάλλον θα φανεί..άλλα έτσι αισθάνομαι..τι να κάνω...θα χαρώ να δώ βολευμένους (προσοχή μιλάω μόνο για τους βολεμένους) Δ.Υ να απολύονται ή έστω να νιώσουν λίγο στο πετσί τους αυτό που νιώθουν χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες χρόνια τώρα.Τη αβεβαιότητα για το αν αύριο θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους ή αν αύριο θα έχουν δουλειά για να δουλέψουν.

Πιστεύεις ότι αν απολύσουν το 99% των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, μέσα σε αυτό το ποσοστό θα είναι και οι δικοί τους άνθρωποι;
Και άντε και τους απέλυσαν επειδή έχουν βάλει 2% και όχι 1% (τυχαία νούμερα).
Πιστεύεις ότι δεν θα βρουν τρόπο να τους βολέψουν κάπου αλλού;
Σε κάποιο βουλευτικό γραφείο π.χ. για να ταΐζουν τα καναρίνια ρε αδελφέ!
Ή να φτιάξουν μία εταιρία που οι δικοί τους άνθρωποι θα τους αναθέτουν απευθείας τα έργα που θα πρέπει να γίνουν...

Έλα, πες μου. Μεταξύ μας τώρα... Γράφεις από κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου ισχύει η αξιοκρατία στις προσλήψεις και τις απολύσεις ε; :p

Απάντηση: Re: Το τέλος της ΕΡΤ (;)

Πιστεύεις ότι αν απολύσουν το 99% των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, μέσα σε αυτό το ποσοστό θα είναι και οι δικοί τους άνθρωποι;
Και άντε και τους απέλυσαν επειδή έχουν βάλει 2% και όχι 1% (τυχαία νούμερα).

Μιχάλη, τέτοια νούμερα δεν παίζουν ούτε κατά τύχη!!!

Δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να απολυθεί το 99% των Δ.Υ., ούτε φυσικά οι χαβαλέδες-παρτάκηδες είναι μόνο 1 ή 2%. Για το ότι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τους ''δικούς'' τους (είτε με μεταθέσεις-μετατάξεις-αποσπάσεις), δεν νομίζω ότι χωρά αμφιβολία.

Ε, προσπάθησα να είμαι λίγο "γλαφυρός" όσον αφορά τα νούμερα... :rofl:

Δεν γίνεται να απολυθεί το 99% των ΔΥ για τον λόγο ακριβώς που είπες. Δεν είναι μόνο το 1% των δικών τους.
Το ποσοστό βέβαια δεν έχει μεγάλη σημασία.
Γιατί έχουν αυτούς που δουλεύουν με μισθούς πείνας και βάζουν τους δικούς τους να κάθονται και να εισπράττουν (εκτός από μίζες) τους παχυλούς μισθούς.
Έτσι, ακόμη και το 20% να είναι ξαδελφάκια τους, αντιπροσωπεύουν το 50% της μισθοδοσίας του Δημοσίου!

Με αυθαίρετα νούμερα, αν υποθέσουμε ότι το 50% των ΔΥ αξίζει τη θέση που έχει και παράγει έργο, αν απολύσουν κόσμο το 100% των απολυθέντων θα είναι από αυτό το 50%!
Και αν τους ξεφύγει κανείς, κάπου θα τον βολέψουν. Θα τον προσλάβουν να ψήνει τοστ στο κυλικείο καμιάς εφορίας και θα του ρίξουν μία μετάταξη στο γραφείο κάποιου υπουργού την επόμενη μέρα.
Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Εδώ ρε Γιάννη προσλαμβάνουν ταξιθέτρια στο Εθνικό Θέατρο και μετά της κάνουν μετάταξη σε γραφείο υπουργού! Και παίρνει μισθό από το γραφείο του υπουργού + υπερωρίες (που δεν δουλεύει ποτέ) από το Εθνικό θέατρο + (κάτσε μην πέσεις) εκτός έδρας!

Δεν κατάλαβες...
Παίρνει εκτός έδρας γιατί σαν έδρα της θεωρείται το θέατρο... :p

To έχασα αυτό το θέμα....God damn it....

Λοιπόν η ταξική αλληλεγγύη έχει πάει περίπατο...

Πως είναι δυνατόν κάποιος να λέει μπράβο ώστε κάποιος άλλος να χάσει την δουλειά του. Δεν το καταλαβαίνω και σίγουρα δεν είμαι τόσο ηλίθιος...

Να εύχεται κάποιος να χάσει κάποιος εργαζόμενος την δουλειά του, έτσι απλά. Στα @@ του δηλαδή. Χέστηκε ρε παιδί μου τι θα κάνει, αν θα βρεί αλλού δουλειά, αν θα ικετέψει, όπως ενδεχομένως ικέτεψε και αυτός, για μια θέση κάπου....

Μου θυμίζει τον στρατό που όταν ερχόντουσαν οι "νέοι", έπρεπε οι παλιοί να τους κάνουν ότι τους έκαναν και οι προκάτοχοι τους.....

Ποτέ δεν μπήκα σε τέτοιες λογικές, όπως και αρκετοί απο εδώ μέσα....

Δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα που η φλόγα θα ανάψει και θα βγουν απο την σπηλιά τους......

@Στέλιο :worshippy:

Last edited:
Αιμίλιε, κάποια στιγμή θα πρέπει εκτός από το τι κάνουμε τώρα, να μας απασχολεί και το τι θέλουμε για την Ελλάδα μας αύριο.

Υπάλληλοι που δεν παράγουν κανενός είδους έργο, θα πρέπει είτε να μεταταγούν κάπου που να μπορούν να δουλέψουν, είτε αν αυτό είναι αδύνατο, να απολυθούν. Είναι ωμό, όμως παράλληλα είναι λογικό, είναι δίκαιο, είναι αυτονόητο. Όχι, δεν είναι αυτοί που προκάλεσαν τη φούσκα, όμως είναι ένα δεδομένο πρόβλημα, και ο βασικός λόγος που οι αγορές επιτέθηκαν πρώτα απ'όλες τις χώρες στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή είχε τον ασυμμάζευτο. Ακριβώς επειδή είχαν περιθώριο να μας κατηγορούν για αργόμισθους, για άπειρη γραφειοκρατία (εδώ φταίνε και οι υπάλληλοι, όχι μόνο η οργάνωση), για πλασματικές υπερωρίες (εθελοτυφλεί όποιος τις αρνείται), και άλλα τόσα.

Επειδή ακριβώς δεν είναι εποχή κατάλληλη για να βγει κάποιος σε αναζήτηση εργασίας, δεν είναι η λύση να πεταχτούν στο δρόμο. Ας συνεχίσουν να πληρώνονται (με μικρες περικοπες έστω), αλλά εν είδει ταμείου ανεργίας. Ακόμα και να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα, και να μην προσληφθεί κανείς στις θέσεις φαντάσματα. Να καταργηθούν δηλαδή οι θέσεις, απλά να προστατευτούν όλοι αυτοί οι οικογενειάρχες απ'το να βρεθούν στο δρόμο. Έτσι, τουλάχιστον σε 10 -20 χρόνια, θα μπορούμε να ξέρουμε ότι το κράτος μας είναι αυτό που χρειάζεται να είναι, και κανένας κακεντρεχής δε θα μπορεί να διασπείρει φήμες περι αξιοπιστίας.

Ξαναλέω, είναι δύο διαφορετικά προβλήματα, αυτό του δημοσιονομικού χάους και αυτο του δημοσίου χρέους. Όμως το ότι το δεύτερο είναι σοβαρότερο σ'αυτή τη φάση, δε σημαίνει ότι πρέπει να αρνούμαστε ότι το πρώτο ηταν και παραμένει οξύ. Το πρόβλημα δε, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις εδώ μέσα, δεν είναι τόσο το πλήθος, όσο η κατανομή. Το 1 εκατομμύριο ΔΥ δεν είναι παράλογο, είναι παραλογο όμως ένα νοσοκομείο να έχει 10 νοσηλεύτριες, 70 κηπουρούς (χωρίς κήπο), και μερικές εκατοντάδες "συμβούλους".

Μην ξεχνάμε ότι τα spread και όλα αυτά... φήμες είναι... που καταστρέφουν χώρες ολόκληρες, και ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Last edited:
To έχασα αυτό το θέμα....God damn it....

Λοιπόν η ταξική αλληλεγγύη έχει πάει περίπατο...

Πως είναι δυνατόν κάποιος να λέει μπράβο ώστε κάποιος άλλος να χάσει την δουλειά του. Δεν το καταλαβαίνω και σίγουρα δεν είμαι τόσο ηλίθιος...

Να εύχεται κάποιος να χάσει κάποιος εργαζόμενος την δουλειά του, έτσι απλά. Στα @@ του δηλαδή. Χέστηκε ρε παιδί μου τι θα κάνει, αν θα βρεί αλλού δουλειά, αν θα ικετέψει, όπως ενδεχομένως ικέτεψε και αυτός, για μια θέση κάπου....

Μου θυμίζει τον στρατό που όταν ερχόντουσαν οι "νέοι", έπρεπε οι παλιοί να τους κάνουν ότι τους έκαναν και οι προκάτοχοι τους.....

Ποτέ δεν μπήκα σε τέτοιες λογικές, όπως και αρκετοί απο εδώ μέσα....

Δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα που η φλόγα θα ανάψει και θα βγουν απο την σπηλιά τους......

@Στέλιο :worshippy:

θέλεις να στο εξηγήσω μήπως σε βοηθήσω να καταλάβεις?και βέβαια θα χαρώ να απολύσουν ΔΥ και να μείνουν στο δρόμο χωρίς δουλειά και χωρίς σπίτι,φαντάζομαι και εσύ το ίδιο,διότι αν δεν χαρείς τότε έχουμε πραγματικά μεγάλο πρόβλημα.
-Το υπάλληλο του ΗΣΑΠ που ζεί μόνιμα στη Κρήτη και παίρνει 2500 χιλιάρικα το μήνα

-την υπάλληλο του ΟΠΑΠ που δεν έχει πατήσει 3 χρόνια τώρα στο γραφείο της γιατί πολύ απλά δεν έχει γραφείο και συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά 2000 χιλιάρικα το μήνα

-Τον υπάλληλο του αεροδρομίου ΤΑΝΑΓΡΑ που παίρνει 1800 το μήνα και η δουλειά του είναι απλά να πηγαίνει και να φεύγει χωρίς καμία ειδικότητα.

-Τη καθαρίστρια του Υπουργείου Αθλητισμού που δουλευει 7.30-9.00(απλά παρουσιάζεται για 1.30 ώρα-τη δουλειά την κάνουν εξωτερικά συνεργεία) και παίρνει 2000 το μήνα

τα παραπάνω παραδείγματα είναι πραγματικά και απο συγγενικό μου περιβάλλον.Μη μου πείς ότι δεν εχεις αντίστοιχα παραδείγματα στο κύκλο σου ή δεν έχεις ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις?

Δηλαδή τι ακριβώς θες να πείς ,οτι θα λυπηθείς να απολυθούν οι παραπάνω γιατί έχουν οικογένειες ή γιατί έχεις ταξική αλληλεγγύη??μιλάς σοβαρά?
αυτοί όλοι ζουν εις βάρος της δικής μου οικογένειας και της δική σου!
και βέβαια να απολυθούν και μάλιστα να διεκδικήσουμε και τα χρήματα που μας έχουν κλέψει απο τις τσέπες μας όλα αυτά τα χρόνια.
Το κακό είναι ότι σαν τα παραπάνω παραδείγματα είναι το 50+% των Δ.Υ.

κανείς φίλε μου δεν θα χαρεί να απολυθεί ένας ΔΥ που αξιοκρατικά προσελήφθη(αν και δεν γνωρίζω ούτε έναν ΔΥ που να μήν έχει προσληφθεί με μέσον..ούτε ένα..και πίστεψε με ξέρω πάρα πολλούς) και κάνει πραγματικά τη δουλεία του όπως και εμείς οι υπόλοιποι,ούτε και εγώ φυσικά,ούτε και εσύ.

τώρα για το ποιούς τελικά θα απολύσουν ,τα λαμόγια ή τους πραγματικά εργαζόμενους είναι άλλη συζήτηση και δεν αναφέρθηκα καν σε αυτό το θέμα.

ελπίζω να κατάλαβες λίγο πόσο άστοχο είναι να μιλάς για ταξική αλληλεγγύη στην παραπάνω άποψη μου.

-

Last edited:

Αιμίλιε, κάποια στιγμή θα πρέπει εκτός από το τι κάνουμε τώρα, να μας απασχολεί και το τι θέλουμε για την Ελλάδα μας αύριο.

Υπάλληλοι που δεν παράγουν κανενός είδους έργο, θα πρέπει είτε να μεταταγούν κάπου που να μπορούν να δουλέψουν, είτε αν αυτό είναι αδύνατο, να απολυθούν. Είναι ωμό, όμως παράλληλα είναι λογικό, είναι δίκαιο, είναι αυτονόητο. Όχι, δεν είναι αυτοί που προκάλεσαν τη φούσκα, όμως είναι ένα δεδομένο πρόβλημα, και ο βασικός λόγος που οι αγορές επιτέθηκαν πρώτα απ'όλες τις χώρες στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή είχε τον ασυμμάζευτο. Ακριβώς επειδή είχαν περιθώριο να μας κατηγορούν για αργόμισθους, για άπειρη γραφειοκρατία (εδώ φταίνε και οι υπάλληλοι, όχι μόνο η οργάνωση), για πλασματικές υπερωρίες (εθελοτυφλεί όποιος τις αρνείται), και άλλα τόσα.

Επειδή ακριβώς δεν είναι εποχή κατάλληλη για να βγει κάποιος σε αναζήτηση εργασίας, δεν είναι η λύση να πεταχτούν στο δρόμο. Ας συνεχίσουν να πληρώνονται (με μικρες περικοπες έστω), αλλά εν είδει ταμείου ανεργίας. Ακόμα και να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα, και να μην προσληφθεί κανείς στις θέσεις φαντάσματα. Να καταργηθούν δηλαδή οι θέσεις, απλά να προστατευτούν όλοι αυτοί οι οικογενειάρχες απ'το να βρεθούν στο δρόμο. Έτσι, τουλάχιστον σε 10 -20 χρόνια, θα μπορούμε να ξέρουμε ότι το κράτος μας είναι αυτό που χρειάζεται να είναι, και κανένας κακεντρεχής δε θα μπορεί να διασπείρει φήμες περι αξιοπιστίας.

Ξαναλέω, είναι δύο διαφορετικά προβλήματα, αυτό του δημοσιονομικού χάους και αυτο του δημοσίου χρέους. Όμως το ότι το δεύτερο είναι σοβαρότερο σ'αυτή τη φάση, δε σημαίνει ότι πρέπει να αρνούμαστε ότι το πρώτο ηταν και παραμένει οξύ. Το πρόβλημα δε, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις εδώ μέσα, δεν είναι τόσο το πλήθος, όσο η κατανομή. Το 1 εκατομμύριο ΔΥ δεν είναι παράλογο, είναι παραλογο όμως ένα νοσοκομείο να έχει 10 νοσηλεύτριες, 70 κηπουρούς (χωρίς κήπο), και μερικές εκατοντάδες "συμβούλους".

Μην ξεχνάμε ότι τα spread και όλα αυτά... φήμες είναι... που καταστρέφουν χώρες ολόκληρες, και ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ιάσων, ξέρεις πολύ καλά, ότι κανείς απο εμάς που υποστηρίζουμε κάποιες πιο "ανθρωπιστικές" τάσεις, δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα διαφθοράς και προβλήματα που πρέπει να λυθούν ΧΤΕΣ, στον δημόσιο αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία...

Δεν είμαστε ούτε αφελείς, ούτε εθελοτυφλούμε... Και θα μιλήσω με την προσωπική μου άποψη.

Άλλο αυτό και άλλο αυτό που λες, περί γραφειοκρατίας(που δεν φταίνε οι εργαζόμενοι), περι διαφθοράς(που ξεκινάει απο το κεφάλι), κλπ κλπ...

Η ανακατανομή των υπαλλήλων είναι ένα πράγμα που πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει με κανόνες και με διαφανείς λειτουργίες απο το ΚΡΑΤΟΣ.

Δυστυχώς δεν έχουμε 10-20 χρόνια, για να δείξει το πως έχει το πράγμα. Το να μπουν στο ταμείο ανεργίας δεν θα το σχολιάσω σαν μέτρο αντιμετώπισης μιας χώρας που σέβεται τους πολίτες της.

Τι να κάνει θα μου πείς.

καταρχάς δεν έχουμε 1εκ Δ/Υ....έχουμε λιγότερους απο 470.000(εκτός παπάδων, στρατιωτικών, κλπ...)

Τι να κάνει λοιπόν...

Παπαδαριό.....όξω. Κατευθείαν σώζεις το κράτος απο τα δυσβάστακτο βάρος του ταμείου ανεργίας και των δυσλειτουργιών του δημόσιου τομέα...

Μετά βλέποντας και κάνοντας...

Φυσικά μιλάμε για αλλαγή κυβέρνησης και πολιτικού συστήματος....αλλά πάμε σε άλλα μονοπάτια.

Εφόσον μιλάμε για μια χώρα με μέσο όρο ΔΥ στην Ευρώπη, δεν βλέπω γιατί να περισσεύει κάποιος... Τι σημαίνει παραγωγικός?? Αν δεν υπάρχει κρατικός έλεγχος και μέριμνα ώστε να τον μετατάξει σε κάποια θέση, όπως αναφέρεις και εσύ, γιατί να φταίει ο ΔΥ???

Ας τον μετατάξει λοιπόν.....no problem about that...

Last edited by a moderator:

θέλεις να στο εξηγήσω μήπως σε βοηθήσω να καταλάβεις?και βέβαια θα χαρώ να απολύσουν ΔΥ και να μείνουν στο δρόμο χωρίς δουλειά και χωρίς σπίτι,φαντάζομαι και εσύ το ίδιο,διότι αν δεν χαρείς τότε έχουμε πραγματικά μεγάλο πρόβλημα.
-Το υπάλληλο του ΗΣΑΠ που ζεί μόνιμα στη Κρήτη και παίρνει 2500 χιλιάρικα το μήνα

-την υπάλληλο του ΟΠΑΠ που δεν έχει πατήσει 3 χρόνια τώρα στο γραφείο της γιατί πολύ απλά δεν έχει γραφείο και συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά 2000 χιλιάρικα το μήνα

-Τον υπάλληλο του αεροδρομίου ΤΑΝΑΓΡΑ που παίρνει 1800 το μήνα και η δουλειά του είναι απλά να πηγαίνει και να φεύγει χωρίς καμία ειδικότητα.

-Τη καθαρίστρια του Υπουργείου Αθλητισμού που δουλευει 7.30-9.00(απλά παρουσιάζεται για 1.30 ώρα-τη δουλειά την κάνουν εξωτερικά συνεργεία) και παίρνει 2000 το μήνα

τα παραπάνω παραδείγματα είναι πραγματικά και απο συγγενικό μου περιβάλλον.Μη μου πείς ότι δεν εχεις αντίστοιχα παραδείγματα στο κύκλο σου ή δεν έχεις ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις?

Δηλαδή τι ακριβώς θες να πείς ,οτι θα λυπηθείς να απολυθούν οι παραπάνω γιατί έχουν οικογένειες ή γιατί έχεις ταξική αλληλεγγύη??μιλάς σοβαρά?
και βέβαια να απολυθούν και μάλιστα να διεκδικήσουμε και τα χρήματα που μας έχουν κλέψει απο τις τσέπες μας όλα αυτά τα χρόνια.

κανείς φίλε μου δεν θα χαρεί να απολυθεί ένας ΔΥ που αξιοκρατικά προσελήφθη(αν και δεν γνωρίζω ούτε έναν ΔΥ που να μήν έχει προσληφθεί με μέσον..ούτε ένα..και πίστεψε με ξέρω πάρα πολλούς) και κάνει πραγματικά τη δουλεία του όπως και εμείς οι υπόλοιποι,ούτε και εγώ φυσικά,ούτε και εσύ.

τώρα για το ποιούς τελικά θα απολύσουν ,τα λαμόγια ή τους πραγματικά εργαζόμενους είναι άλλη συζήτηση και δεν αναφέρθηκα καν σε αυτό το θέμα.

ελπίζω να κατάλαβες λίγο πόσο άστοχο είναι να μιλάς για ταξική αλληλεγγύη στην παραπάνω άποψη μου.

-

αυτά λές και ακυρώνεις αυτόματα ότι και εάν γράψεις ..

ξέρεις στην Ελλάδα ζούμε ,, ξέρουμε

-

Χαίρομαι για την τοποθέτηση σου...

Πραγματικά λυπάμαι. Και λυπάμαι για τον τρόπο σκέψης σου.

Καταρχάς φαντάζεσαι λάθος. Δεν έχω τέτοια κακεντρέχεια μέσα μου όπως εσύ, οπότε μην με βάζεις στον ίδιο τρόπο σκέψης, αν μη τι άλλο με προσβάλλεις και δεν θα το ανεχτώ.

Το ότι υπάρχει υπάλληλος(όπως αναφέρεις)που παίρνει 2500 και τα ξύνει, σημαίνει ότι δεν φταίει ο υπάλληλος, αλλά η κρατική έλλειψη ελέγχου. Οπότε το να μείνει χωρίς δουλειά και σπίτι, οπως αλληλέγγυα αναφέρεις, καταλαβαίνεις που πάει....

Σε πληροφορώ ότι στον κύκλο μου δεν έχω τέτοια περιστατικά, τι να κάνουμε δηλαδή???Έπεσαν όλα σε εσένα.

Το πρόβλημα σου είναι λοιπόν το κλασικό πρόβλημα που έχουν όλοι οι απερίσκεπτοι. Εστιάζεις σε λάθος στόχο. Χάνεις το δάσος κοιτώντας το δέντρο.

Δεν σε κατηγορώ όμως, το μπουρδέλο που λέγεται κράτος, θα το γκρεμίσουμε και τότε θα δείς τι σημαίνει κράτος, με μηχανισμούς και αλληλεγγύη.

Το να χαιρόμαστε με την απόλυση του άλλου, με συγχωρείς αλλά το θεωρώ κατάπτυστο.

Απαιτώ ένα κράτος που να μην με φέρνει σε θέση να σκέφτομαι έτσι. Εσύ δεν το κάνεις.
Τέλος απο εμένα. Καλή συνέχεια.

Last edited:
Εγω 3 κολλητούς στο δημόσιο που έχω τους βγαίνει αίμα απο τον κώλο , εκπαιδευτικός ο ένας τρέχει σε κάτι διαβολονήσια για κανα 1000αρικο , στον ΟΑΑΕ στην ομόνοια η άλλη έχει βγάλει φλεβίτη και συνέχεια ο μπαμπούλας της συμβασης ( μόνη με μια μάνα με αλτζχαίμερ ) , και ένας δεητζής απλά ακροβατεί σε κάτι κόλονες σε σε βουνοκορφές για σκατά λεφτα ,,

το παραμύθι με τα τρελά μισθα δεν περνάει άλλο ,, πήγαινε στην δωδώνη με τα παγωτά να δείς τι παίρνει ο manatzer και τι ο αποθηκάριος ,,

αλλα αυτό είναι ιδιωτικό δεν μετράει ,,

τώρα σε λίγο που θα πληρώνουμε την κιλοβατώρα σε ιδιώτη χρυσάφι ,,, θα δείς τι όμορφα θα είναι ,,
θα στρώσουμε χαρακτήρα ,, αλλά αφου θα απολυθούν οι Δ.Υ . ολα καλά ..

τώρα σε λίγο που θα πληρώνουμε την κιλοβατώρα σε ιδιώτη χρυσάφι ,,, θα δείς τι όμορφα θα είναι ,,
θα στρώσουμε χαρακτήρα ,, αλλά αφου θα απολυθούν οι Δ.Υ . ολα καλά ..

Εσένα τι σε πειράζει ρε??

Πόσα παίρνεις είπαμε??

:ADFAD2:

Πάλι η κουφάλα η καθαρίστρια...:Banane0::Banane0::Banane0:

Και θέλει και ''διάλογο''..

Ωραία στοιχεια παραθέτει πάντως..

Ειπαμε ...Νά ψοφήσουν οι πάντες και νά παίρνουν ολοι κάτω απο 400 ευρά..

Η χαρά τού ΣΕΒ..........

Οταν πλέον οι πάντες παραδέχονται οτι η κρίση ειναι παγκόσμια και χρηματοπιστωτική ,οι μούφες για τις καθαρίστριες έχουν πάει στα σκουπίδια οριστικά...

Οποιος τα πιστεύει νά τα´ γράφει και νά τα χαιρεται...

Αποτελούν ''πονήματα'' α τάξεως για τις επερχόμενες γενιές ραγιάδων.

Υ.Γ.

Και η Κουνεβα τής ΟΙΚΟΜΕΤ μιάμιση ώρα θα δούλευε η άτιμη γι´αυτο τής εριξαν βιτριόλι για νά μάθει...............

Last edited:
Θα μπορούσατε να μου πείτε από που ξέρετε ότι οι τεχνικοί της ΕΡΤ είναι καλύτεροι από τους άλλους. Έχετε ιδία αντίληψη ή σας τα έχει πει κάποιος άλλος; Είστε σίγουρος τα μεγάλα γεγονότα τα καλύπτουν τεχνικοί της ΕΡΤ;

φυσικά και έχω προσωπική αντίληψη. Γνωρίζω καλά την κατάσταση τόσο από την καλή όσο και από την ανάποδη. Και το τί γίνεται σε κονσόλα και στούντιο, όσο και πάνω στα βουνά.

Και τις αλλαξιές έχω δει και την κλοπή σήματος, και τις δολιοφθορές, και τα καρφώματα, και πολλά άλλα.

Εάν δεν υπήρχε η αρωγή και η τεχνογνωσία απο την ερτ στην απαρχή της ιδιωτικής tv δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν ούτε το πουλί τους ,, όχι κεραια ..